Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Τι ρουφιανοσ ενημερωνω καποιεσ γαμιουνται χωρισ καποτα καποιουσ απο εσασ ενοχλει αυτη η ενημερωση και ειναι ενημερωση που πασ γαμασ μια πουτανα και γραφεισ τησ τον εβελα στο κωλο στο στομα δαχτιλο δεν δεχεται  στο στομα δεν μου τον πηρε ολο και δεν σε νοιαζει αν η κοπελα ειναι καθαρη περναει απο γιατρουσ και δουλευει ερασιτεχνικα?ρε ποιοι ηστε εσεισ νταβατζηδεσ ειστε?

Ναι μας ενοχνει οταν γινετε πχ απο τον ...

Όνομα: giannis kasi
Αξίωμα: Νέος

Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: 23/11/12, 18:06
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 00:03

και οταν πατας το κουμπακι του προφιλ σου που λεει... Εμφάνιση Κριτικών

σου βγαζει αυτο...

Δε βρέθηκαν κριτικές.      

Εεεε ναι ειμαι λιγο δυσπιστος...... για τον giannis kasi, και για τον καθε giannis kasi που θα γραφτει αυριο και θα ανοιξει ενα θεμα να μας πει το παραμυθι του.....

τωρα αν νταβας, ειμαι εγω ή καποιος αλλος που εχει πηδηξει τις μισες ή και περισοτερες πουτανες τις σαλονικης και αποδεδειγμενα, ο καθενας εχει μυαλο πανω αλλα και κατω και κρινει....

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Giannis kasi είσαι μαλωμένος με το τελικό σίγμα ( ς ) η δεν πρόσεχες την δασκάλα σου στο δημοτικό.
ΥΓ το σχόλιο εντελώς φιλικά αλλά μερικά πράγματα κουράζουν-φωνάζουν.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ναι μας ενοχνει οταν γινετε πχ απο τον ...

Όνομα: giannis kasi
Αξίωμα: Νέος

Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: 23/11/12, 18:06
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 00:03

και οταν πατας το κουμπακι του προφιλ σου που λεει... Εμφάνιση Κριτικών

σου βγαζει αυτο...

Δε βρέθηκαν κριτικές.      
αυτος και οσοι εδω και 2 μηνες επαναφερουν αυτο θεμα με καθε ευκαιρια απο τοτε που το ειπε ο δηθεν γιατρος ο εξαφανισμενος πρεπει να διαγραφονται κατευθειαν κατα τη γνωμη μου διοτι δεν μπορει να αποδειχτει τιποτα πο δω μεσα παρα μονο να σκορπισει πανικο στα μελη και φυσικα να καταστρεψει επαγγελματικα την κοπελα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σ αυτο το θρεντ 4 χρονια τωρα ειμαι καραμαν λικος......οσα ειπε με καλυπτουν για ακομη μια φορα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Ναι κυρ Γιάννη. Το να πεις νταβατζή τον Karaman είναι ένα τεράστιο λάθος που μόνο ένας νέος στο site θα έκανε... Γι' αυτό δεν σε παρεξηγώ.

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
ανεφερα κ προχθες κατι αλανια...
ερχεται καποιος που μολις γραφτηκε στο σαιτ και ρωταει για μια μονο συγκεκριμενη κοπελα καθε φορα....
καθε φορα αυτος ο νεος ειναι χρονια στη μουρδελοτσαρκα αλλα ποτε δεν ετυχε να γραψει..
αλλα παντα διαβαζε.....
και μονο για μια γκομενα εχει απορια το που θα τη βρει....
γιατι μαζι της κανει τα καλυτερα γαμησια...
αλλα εκοψε για κανενα 6μηνο μαλλον γιατι δεν μπορει να τη βρει στο σπιτι που εμφανιζεται....
αλλα αν και γυριζει συνεχεια ως γνωστος μπουρδελιαρης ....αυτη δε μπορει να τη βρει ...
αλλα αν τον ρωτησεις κατι για τα τρεχοντα δεν εχει ιδεα.....
με λιγα λογια...
ααααααααααασε μας κουκλιτσα μου......

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Απεχθανομαι τα νεα μελη  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Giannis την Εμμα δεν την ξέρω και ούτε την έχω πάρει-ε τη να κάνουμε γούστα είναι αυτά-αλλά καλό θα είναι να διατηρήσουμε κάποιο επίπεδο.
ΥΓ ρε παιδιά έχω ρωτήσει για την milf Χριστίνα αν την έχει δει κάποιος και απάντηση δεν πήρα, χάθηκε το κορίτσι, κρίμα.

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
εγω ρε μαγκες σχεδον δυο χρονια και τις οποιες εμπειριες ειχα και οποιες συναντησεις οσα λεφτα κ αν πληρψσα σε προγραμματα και οσες συνεχομενες φορες κ αν πηγα σε μια συγκεκριμενη ...καμια δε μου προτεινε ποτε να τη γαμησω χωρις καποτα.....ποτε....
τωρα τις τελευταιες 3 μερες εμφανιστηκαν 2 ...
εγω λεω να μην τους απανταμε καθολου ....γιατι ετσι μεγαλωνουμε το προβλημα....

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Οποιος εχει τρανταχτα στοιχεια για επικινδυνες ιεροδουλες ας τα βγαλει στη φορα κι ας ενημερωσει τις αρχες,για να ειμαστε ησυχοι κι εμεις,βαση λογικης εαν μια κοπελα εχει σοβαρα προβληματα υγειας και δουλευει  δε συμφερει ουτε την ιδια αλλα ουτε και τον ιδιοκτητη του σπιτιου καθως θα γινει ντορος καποια στιγμη θα μαθευτει και δε θα παταει κανεις,επισης εαν μια κοπελα κανει σεξ χωρις καποτα αυτο σε βαζει κατ'ευθειαν σε υποψιες,πιθανον ειτε ειναι φορεας ΗΙV-HCV και θελει να ξεκανει κοσμο η δραπετευσαι απο κανενα ψυχιατρειο,δε νομιζω να υπαρχει αλλη εκτιμηση βαση λογικης παντα...

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Κι εγώ. Πολύ. Διαγραφή λογαριασμού και πολύ ασχοληθήκαμε με τον τάδε.
Το να αποκαλείται νταβατζής ο Karaman, ειναι εξίσου ατοπο με το να διαγράφεται η αντίθετη αποψη.
Ειπα και ελάλησα...

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Ρε θα μας τρελάνουν αυτοί οι νέοι ... λάσπη για κοπέλες και λάσπη για πορνορεπόρτερ και όλα αυτά φουλ ανορθόγραφα ...

Αν και δε πολυγράφω τον τελευταίο χρόνο για προσωπικούς λόγους, το 2012 είχα πολλές επισκέψεις κυρίως σε στανταράκια. Δεν με αγαπούσαν πιο πολύ από κανέναν άλλο, αλλά τα εξτραδάκια μου τα είχα. Γλυψιματάκια θέλετε, ακάποτα τσιμπούκια, δάχτυλα, φοβερή διάθεση ακόμα και με κοπέλες που κάποιοι τις εμφανίζουν ως πιο "κρύες" σε σχέση με τον μέσο όρο, καλά πέρασα δε λέω. Αλλά ποτέ μα ποτέ δεν μου είπαν οτι δε πειράζει να το βάλλουν σε μουνάκι ή κωλαράκι ακάποτα ... ούτε και χύσιμο σε στόμα φυσικά επιτρέπονταν. Και περιμένω οτι κάποια πολύ περπατημένα μέλη εδώ μέσα που είναι και τακτικότατοι πελάτες και με ακριβά προγράμματα θα είχαν συναντήσει τέτοιες πρόθυμες πουτάνες και θα είχαν πει κάπως, κάτι. 

Σχετικά την Έμμα. Δεν μπορεί η άλλη εν έτη 2013 με κόστος ενός απλού προγράμματος να κάθεται 25 και 40 λεπτά και να κάνει τα πάντα μαζί με πρωκτικό, γλυψίματα και τελειωτικό τσιμπούκι τόσο φθηνά και να μαζεύει δουλειά ενώ οι άλλες να βαράνε μύγες ... Λογικό κάποια στιγμή αφού τα φανερώναμε όλα στις κριτικές να την βάζανε στη θέση της και τα αφεντικά, και να δεχόταν ασύμμετρες απειλές από "νέα μέλη" περί ΣΜΝ και υγιεινής.

Όπως και περιμένω από την στιγμή που άλλοι επενδύσανε 300.000 ευρώ για ένα μπουρδέλο και ξεφύτρωσαν τόσα σπίτια στο φιξ, να ρίξουν κι άλλο το επίπεδο στον βαρδάρη για να πάμε να τα στάζουμε στο φιξ με πιο υψηλά κόστη ακόμα και για τα απλά προγράμματα. Ας ελπίσουμε να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός ...

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Όπως και περιμένω από την στιγμή που άλλοι επενδύσανε 300.000 ευρώ για ένα μπουρδέλο και ξεφύτρωσαν τόσα σπίτια στο φιξ, να ρίξουν κι άλλο το επίπεδο στον βαρδάρη για να πάμε να τα στάζουμε στο φιξ με πιο υψηλά κόστη ακόμα και για τα απλά προγράμματα. Ας ελπίσουμε να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός ...
Παντα λειτουργει ο ανταγωνισμος.
Στο Μινωταυρο την τελευταια φορα μου προτειναν μονοι τους να περασω με 30.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Γνωριζει κανεις αμα δουλευει η Νατασα στο ερως σημερα πρωι η εστω το τηλ απο το καταστημα?

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
:offtopic:  10 σελιδες για την εμμα αλες 10 μαλωνουν μεταξυ τους.. και αυτο λεγεται ενημερωση ?? .παπαρω κατασταση εχει γινει το θρεντ  :jerking: :jerking:

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Διαβαζω το φορουμ εδω και πολλα χρονια.ειμαι μπουρδελιαρης ακομη περισσοτερα χρονια.μελος εγινα το τελευταιο διαστημα.αυτο δε σημαινει οτι δεν εχω αποψη για την μπουρδελοκατασταση της Σαλονικης...
Συμφωνω οτι το φορουμ πρεπει να χρησιμοποιειτε ως μεσο ενημερωσης για τις ιεροδουλες σε θεματα κριτικης-σχολιασμου των επιδοσεων τους,για τις βαρδιες εργασιας τους,τυχον προβληματα πασης φυσεως(νταβατζοκυνηγι,υγειας..) κτλ.Λογικο ειναι να υπαρχουν ποικιλα γουστα με αντιστοιχες ποικιλες κριτικες,οπως λογικο ειναι να μπαινουν πουτανες/αφεντικα και να δυσφημουν/επεφημουν καποιες αλλες κοπελες.
Καποιοι με αποκαλεσαν ως και προβοκατορα οταν καποιος εκανε καταγγελια για καποιες κοπελες και ειπα οτι ειναι πολυ πιθανο να συμβαινει.Αν η ενοια προβοκατορας στο λεξικο σημαινει οτι ειναι καποιος ο οποιος προσεχει τα νωτα του τοτε ναι ειμαι..
Προσωπικα ειχα προβλημα υγειας απο ιεροδουλο.δε βγηκα ποτε να το πω επειδη δεν ξερω ποια μου το μετεδωσε.δε μπορω να τις τσουβαλιασω ολες.ανελαβα την ευθυνη μου.
Γι'αυτο και ειμαι υπερ οταν καποιος αντιμετωπιζει κατι παρομοιο ας το αναφερει μονο εαν εχει συγκεκριμενα στοιχεια.ο συναδελφος καλως ανεφερε τα σπυρια που κολησε απλα δε το ανεφερε στο σωστο θρεντ επειδη δεν ξερει απο ποια τα κολησε.επρεπε να το κανει στο θρεντ με τα θεματα υγειας και να αναφερει λεπτομερειες κτλ ωστε να βοηθηθει καποιος αλλος συναδελφος.Σε εμενα ετυχε περιπτωση να εχει η αλλη ενα τεραστιο σπυρι στο μουνι και να το δω στο τελος της συνευρεσης..ειπα εδω ηταν παει με γαμησε..ευτηχως ομως μαλλον ηταν ενα κοινο σπυρι και τιποτα παραπανω,γι'αυτο ουτε καν το ανεφερα.εαν με κολουσε κατι λογικο δε θα ηταν να μπω στο φορουμ και να την μαυριζα?
εντελει καλο θα ηταν  να κραταμε οσο μπορουμε ολοι τους τονους χαμηλα και να ανταλλασουμε αποψεις/κριτικες καλοπροαιρετα διχως κομπλεξ και αν καποιος μπαινει στο φορουμ και μας σπαει τα αρχιδια η αγνοηση οτι καλυτερο ,οσο απαντας τοσο ριχνεις λαδι στη φωτια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Διαβαζω το φορουμ εδω και πολλα χρονια.ειμαι μπουρδελιαρης ακομη περισσοτερα χρονια.μελος εγινα το τελευταιο διαστημα.αυτο δε σημαινει οτι δεν εχω αποψη για την μπουρδελοκατασταση της Σαλονικης...σαφως και εχεις ακομα και παλιος να μην ησουν καθε γνωμη ειναι σεβαστη
Συμφωνω οτι το φορουμ πρεπει να χρησιμοποιειτε ως μεσο ενημερωσης για τις ιεροδουλες σε θεματα κριτικης-σχολιασμου των επιδοσεων τους,για τις βαρδιες εργασιας τους,τυχον προβληματα πασης φυσεως(νταβατζοκυνηγι,υγειας..) κτλ.Λογικο ειναι να υπαρχουν ποικιλα γουστα με αντιστοιχες ποικιλες κριτικες,οπως λογικο ειναι να μπαινουν πουτανες/αφεντικα και να δυσφημουν/επεφημουν καποιες αλλες κοπελες.λογικο και επομενο ειναι αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει και να το ανεχτουμε
Καποιοι με αποκαλεσαν ως και προβοκατορα οταν καποιος εκανε καταγγελια για καποιες κοπελες και ειπα οτι ειναι πολυ πιθανο να συμβαινει.Αν η ενοια προβοκατορας στο λεξικο σημαινει οτι ειναι καποιος ο οποιος προσεχει τα νωτα του τοτε ναι ειμαι..ειπα προσεχε να μην χαρακτηριστεις ετσι οχι οτι εισαι.....η διαρκης επαναφορα αοριστων ποστ με ερωτηματα για αρρωστες ιεροδουλες μπορει να χαρακτηριστει και τρολλια στην τελικη
Προσωπικα ειχα προβλημα υγειας απο ιεροδουλο.δε βγηκα ποτε να το πω γιατι;επειδη δεν ξερω ποια μου το μετεδωσε.δε μπορω να τις τσουβαλιασω ολες.ανελαβα την ευθυνη μου.μηπως γιατι ακριβως τιποτα δεν αποδεικνυεται;στην τελικη αν ειναι καποιες που κανουν τακτικα εξετασεις ειναι οι νομιμες ιεροδουλες και οχι οι κοπελες του one night stand,της πιατσας,των μπαρ και της γυρας γενικως ουτε και οι πελατες επισης....αρα κι αυτες να προστατευτουν θελουν δεν νομιζω να εχουν αυτοκτονικες τασεις
Γι'αυτο και ειμαι υπερ οταν καποιος αντιμετωπιζει κατι παρομοιο ας το αναφερει μονο εαν εχει συγκεκριμενα στοιχεια.τι να εχει δηλαδη;τις εξετασεις της κοπελας ή φωτογραφια απο το μουνι της αν εχει πχ κονδυλωματα;δεν γινονται αυτα ρε φιλεο συναδελφος καλως ανεφερε τα σπυρια που κολησε απλα δε το ανεφερε στο σωστο θρεντ επειδη δεν ξερει απο ποια τα κολησε.επρεπε να το κανει στο θρεντ με τα θεματα υγειας και να αναφερει λεπτομερειες κτλ ωστε να βοηθηθει καποιος αλλος συναδελφος.Σε εμενα ετυχε περιπτωση να εχει η αλλη ενα τεραστιο σπυρι στο μουνι και να το δω στο τελος της συνευρεσης..ειπα εδω ηταν παει με γαμησε..ευτηχως ομως μαλλον ηταν ενα κοινο σπυρι και τιποτα παραπανω,γι'αυτο ουτε καν το ανεφερα.εαν με κολουσε κατι λογικο δε θα ηταν να μπω στο φορουμ και να την μαυριζα?οχι γιατι κι αυτες θα μπορουσαν να μπουν να μας μαυρισουν επειδη μπορει και μεις να πηγαμε να γαμησουμε καποτε με εναν δοθιηνα-σπυρι στο εφηβαιο ή με εναν ερπη επιχειλιο.....δεν παει να πει οτι ειμαστε ανηθικοι και επικινδυνοι υγειονομικα
εντελει καλο θα ηταν  να κραταμε οσο μπορουμε ολοι τους τονους χαμηλα και να ανταλλασουμε αποψεις/κριτικες καλοπροαιρετα διχως κομπλεξ και αν καποιος μπαινει στο φορουμ και μας σπαει τα αρχιδια η αγνοηση οτι καλυτερο ,οσο απαντας τοσο ριχνεις λαδι στη φωτιασυμφωνω και αν σε στεναχωρησα προσωπικα ζητω συγνωμη δεν ηταν αυτη η προθεση μου

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Αναφορα σαββατοβραδου

[glow=red,2,300]Case D'Amore (Τρίδυμα)[/glow] Στο νο1 Ελενη. Μελαχρινη με χαλαρο σωμα 30κατι ηλικιακα φατσα τιποτα ιδιαιτερο
Στο νο2 μια λεπτη ξανθια Εμμανουελα. Ωραιο κορμι.
Στο νο3 η Αντριαννα Κομοδινοπουλου

[glow=red,2,300]Νικηφόρου Ουρανού 26[/glow] Η Μαρα. Πολυ δυνατη εμφανισιακα. Παρεα με τη μιλφαρα τσατσα  :rockon:

[glow=red,2,300]Μινωταύρου 16 (Venus Angels)[/glow] Η Μπιανκα. Μετρια εμανισιακα. Μικρο βυζι μεγαλη περιφερεια και αιαφορη φατσα. Το απλο απο 30 ομως. ετσι

[glow=red,2,300]Φρίξου 15[/glow] Η κοκκινομαλλα Ισαμπελλα που δουλευει και Κωλεττη. Φανηκε πολυ προθυμη και κεφατη. Πιστευω οτι το κατεχει εντος απλα δεν ειναι το στυλ μου.

[glow=red,2,300]Φρίξου 13[/glow] Η διαβοητη και πολυθρυλητη Εμμα :pipa2:

[glow=red,2,300]Φρίξου 9 (Villa Erotica)[/glow] Η Καρμεν γνωστη απο θητειες σε Προμηθεως 25 και Κατεχακη. Ειχα κανα 2 χρονια να τη δω. Εχει γινει ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ!!! :rockon: :rockon: . Και φαινεται οτι η προαγωγη της στο χλιδατο στουντιο εχει ανεβασει το κεφι και τις επιδοσεις της.

[glow=red,2,300]Ι. Κωλέττη 17[/glow] Μονικα αλλα ηταν μεσα στο δωματιο

[glow=red,2,300]Νικηφόρου Ουρανού 1Β[/glow]  Εβελινα επισης στο δωματιο

[glow=red,2,300]Νικηφόρου Ουρανού 1Α[/glow]  Σοφια η Σοφη δε θυμαμαι καλα. Απο τα πιο ωραια μωρα χτες. Μελαχρινη ομορφουλα με ωραιο  :kissass:

[glow=red,2,300]Κοροβάγκου 5[/glow]  Επισης κορυφαιο μωρο μοντελισιο η Ρωσιδα Αννα. Κορμαρα και πανεμορφη

[glow=red,2,300]Ανδρέου Γεωργίου 52[/glow] Αλινα ωραια παρουσια και φαινοταν κεφατη.

[glow=red,2,300]Ανδρέου Γεωργίου 21[/glow] Μια νταρντανομουνα η Βικτωρια. Πολλα πιασιματα αλλα λογω παραπανισιων κιλων.

[glow=red,2,300]Ανδρέου Γεωργίου 34[/glow] Η Λιλλη. Εκει που ηταν μοντελε αστερακι βρισκεται στα προθυρα ανορεξιας. Ελεος ταιστε την κανα πιτογυρο εκει την κοπελα.

[glow=red,2,300]Ανδρέου Γεωργίου 30[/glow]  Μια πιπινα μολδαβεζα η Καρινα. Η μετρια συμμαθητρια/συμφοιτητρια που σου δινει σημειωσεις αλλα δεν την πηδας ποτε.

[glow=red,2,300]Μαντζάρου 14 (πρώην 10)[/glow] Ο ορισμος του milf/mature  που θες να σκισεις ρωσσιδα Νινα. Παντως μιλαει μονο Ρωσσικα.
[glow=red,2,300]Πέτρου Ερημίτη 2[/glow] Η τζιλφ ρωσιδα Μαρινα
Τελος [glow=red,2,300]Κατεχακη[/glow] Η βικαρα με τις :tits: και την  :kissass:

Τα υπολοιπα κλειστα. εκτος 26ης Οκτωβρίου 35Α που βαρεθηκα να παω.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Παράθεση από: foibos22 στις χθες στις 17:46
Διαβαζω το φορουμ εδω και πολλα χρονια.ειμαι μπουρδελιαρης ακομη περισσοτερα χρονια.μελος εγινα το τελευταιο διαστημα.αυτο δε σημαινει οτι δεν εχω αποψη για την μπουρδελοκατασταση της Σαλονικης...σαφως και εχεις ακομα και παλιος να μην ησουν καθε γνωμη ειναι σεβαστη--συμφωνω .οπως και συμφωνω ομως με την αποψη οτι δε μπορει να μπαινει καποιος με 1 ποστ και να αρχιζει τις διαμαχες
Συμφωνω οτι το φορουμ πρεπει να χρησιμοποιειτε ως μεσο ενημερωσης για τις ιεροδουλες σε θεματα κριτικης-σχολιασμου των επιδοσεων τους,για τις βαρδιες εργασιας τους,τυχον προβληματα πασης φυσεως(νταβατζοκυνηγι,υγειας..) κτλ.Λογικο ειναι να υπαρχουν ποικιλα γουστα με αντιστοιχες ποικιλες κριτικες,οπως λογικο ειναι να μπαινουν πουτανες/αφεντικα και να δυσφημουν/επεφημουν καποιες αλλες κοπελες.λογικο και επομενο ειναι αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει και να το ανεχτουμεουτε φυσικα το ανεχομαστε και σε βαθος χρονου πιστευω οτι αυτα τα ατομα ξεσκεπαζονται κιολας..
Καποιοι με αποκαλεσαν ως και προβοκατορα οταν καποιος εκανε καταγγελια για καποιες κοπελες και ειπα οτι ειναι πολυ πιθανο να συμβαινει.Αν η ενοια προβοκατορας στο λεξικο σημαινει οτι ειναι καποιος ο οποιος προσεχει τα νωτα του τοτε ναι ειμαι..ειπα προσεχε να μην χαρακτηριστεις ετσι οχι οτι εισαι.....η διαρκης επαναφορα αοριστων ποστ με ερωτηματα για αρρωστες ιεροδουλες μπορει να χαρακτηριστει και τρολλια στην τελικηεδω περα η γνωμη μου ηταν οτι η καταγγελια μπορει σε μεγαλο ποσοστο να ηταν περα για περα αληθινη.παντου υπαρχει διαφθορα ειναι τοσο παραλογο να μην υπαρχει διαφθορα σε ενα χωρο που που ειναι συνωνυμο της παρανομιας?
Προσωπικα ειχα προβλημα υγειας απο ιεροδουλο.δε βγηκα ποτε να το πω γιατι;επειδη δεν ξερω ποια μου το μετεδωσε.δε μπορω να τις τσουβαλιασω ολες.ανελαβα την ευθυνη μου.μηπως γιατι ακριβως τιποτα δεν αποδεικνυεται;στην τελικη αν ειναι καποιες που κανουν τακτικα εξετασεις ειναι οι νομιμες ιεροδουλες και οχι οι κοπελες του one night stand,της πιατσας,των μπαρ και της γυρας γενικως ουτε και οι πελατες επισης....αρα κι αυτες να προστατευτουν θελουν δεν νομιζω να εχουν αυτοκτονικες τασεις.σωστα.δεν μπορουσα να το αποδειξω.και γι'αυτο δεν ανεφερα τιποτα εξαρχης
Γι'αυτο και ειμαι υπερ οταν καποιος αντιμετωπιζει κατι παρομοιο ας το αναφερει μονο εαν εχει συγκεκριμενα στοιχεια.τι να εχει δηλαδη;τις εξετασεις της κοπελας ή φωτογραφια απο το μουνι της αν εχει πχ κονδυλωματα;δεν γινονται αυτα ρε φιλεαπλα θα ενημερωσει το κοινο.εαν ειναι κατι που φαινετε δια γυμνου οφθαλμου και ο επομενος που θα παει ψιλιασμενος θα το δει και θα την κανει με ελαφρα πηδηματακια.η θα αποφασισει να κοψει τα ακαποτα και τα γλυφωμουνια οπως εκανα και εγω μετα το παθημα μουο συναδελφος καλως ανεφερε τα σπυρια που κολησε απλα δε το ανεφερε στο σωστο θρεντ επειδη δεν ξερει απο ποια τα κολησε.επρεπε να το κανει στο θρεντ με τα θεματα υγειας και να αναφερει λεπτομερειες κτλ ωστε να βοηθηθει καποιος αλλος συναδελφος.Σε εμενα ετυχε περιπτωση να εχει η αλλη ενα τεραστιο σπυρι στο μουνι και να το δω στο τελος της συνευρεσης..ειπα εδω ηταν παει με γαμησε..ευτηχως ομως μαλλον ηταν ενα κοινο σπυρι και τιποτα παραπανω,γι'αυτο ουτε καν το ανεφερα.εαν με κολουσε κατι λογικο δε θα ηταν να μπω στο φορουμ και να την μαυριζα?οχι γιατι κι αυτες θα μπορουσαν να μπουν να μας μαυρισουν επειδη μπορει και μεις να πηγαμε να γαμησουμε καποτε με εναν δοθιηνα-σπυρι στο εφηβαιο ή με εναν ερπη επιχειλιο.....δεν παει να πει οτι ειμαστε ανηθικοι και επικινδυνοι υγειονομικαεγω προσωπικα αν ειχα καποιο προβλημα υγειας μεταδωτικο δεν θα πηγενα με πουτανα εκεινο το διαστημα.ποιους να μαυρισουν αυτες?εχουν διαλεξει να κανουν αυτο το επαγγελμα γνωριζοντας τους κινδυνους.απλα αυτες που τα εχουν κονομησει μπορουν και διαλεγουν τους πελατες και δεν πανε με πακιστανους και αλβανους κτλ..
εντελει καλο θα ηταν  να κραταμε οσο μπορουμε ολοι τους τονους χαμηλα και να ανταλλασουμε αποψεις/κριτικες καλοπροαιρετα διχως κομπλεξ και αν καποιος μπαινει στο φορουμ και μας σπαει τα αρχιδια η αγνοηση οτι καλυτερο ,οσο απαντας τοσο ριχνεις λαδι στη φωτιασυμφωνω και αν σε στεναχωρησα προσωπικα ζητω συγνωμη δεν ηταν αυτη η προθεση μουκανενα προβλημα.να εισαι καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom