Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (2 μέλη και 46 επισκέπτες)

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Δεν είναι η παλιά Εμμανουέλα. Είναι καινούργια κοπέλα, πιπίνι θα έλεγα, εμφανώς μεγαλωμένη Ελλάδα από τον τρόπο που μιλάει και συνήθως συστήνεται ως Βίκυ και όχι ως Εμμανουέλα. Την έχω δει και με ρούχα έξω πάνω στην αλλαγή βάρδιας και την βρήκα πολύ όμορφη, αλλά στο σαλόνι δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελα να μπω, μου φαίνεται λίγο μικρή για τα γούστα μου. Ας κάνει κάποιος τον καουμπόυ να μας πει τι σκαμπάζει μέσα όταν επιστρέψει πίσω γιατί μου φαίνεται ότι δεν δουλεύει αυτήν την περίοδο.
Καλως,οταν την πετυχω θα ενημερωσω.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Πεσμένο το thread... Αρχίσατε νηστεία όλοι?

Μίνι τσάρκα χτες το βράδυ:

Σαπφούς 20 : Το κορμί Άντζελα, ακριβώς όπως την περιέγαψε ο apollo64. Αν μου έλεγε 25 θα έμπαινα.

Σαπφούς & Ταντάλου : Η Μαρία με το tatoo στη κοιλιά. Το κορμί είναι 20 χρονών και το πρόσωπο 40... Έχει καμία κριτική η εν λόγω?

Ταντάλου 14 : Η Νάσια, έχει βάλει 3-4 κιλά (από το καθισιό μάλλον). Η μόνη που δεν ήταν σε δωμάτιο ή δεν είχε άνθρωπο σε δωμάτιο.
                   Πρώτη ατάκα της τσατσάς : " Έχω ωραία κοπέλα, το κυριότερο δεν βιάζεται καθόλου". Η καημένη η Νασια μέχρι να σηκωθώ να
                   φύγω ήταν από πάνω μου και περίμενε με αγωνία.

Ταντάλου 8Α : Κλειστό

Προμηθέως 14 : Κλειστό

Προμηθέως 19 : Η Σόνια όπου και κατέθεσα. Ανάμεικτα συναισθήματα για τη Σόνια. Καλή κοπέλα, πολύ όμορφη (στο πρόσωπο κυρίως), αλλά συνεσταλμένη πολύ, της λείπει η θυληκότητα.
                     Η κατάθεση κάτω του μετρίου, άχρωμη άγευστη και άοσμη. Δεν είναι ότι θέλω και να τη ξεχάσω,απλά δύσκολα θα έχω και κάτι να θυμάμαι όμως!
                     Δεν μου η καρδιά να τη μαυρίσω, απλά θα πω ότι δεν είναι για τα γούστα μου. Τη θέλω πιο σκερτσόζα τη κοπέλα.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
μεγαλο στανταρακι η Ιζαμπελλα απο πορτογαλια στην Κωλλετη
100% εγγυηση καλοπερασης

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
μεγαλο στανταρακι η Ιζαμπελλα απο πορτογαλια στην Κωλλετη
100% εγγυηση καλοπερασης

Χτες το βραδυ αυτη δουλευε.??

ηταν να κανω βολτα χτες με κανα 2 φιλαρακια, αλλα με γραψανε στα αρχιδια τους.!!  :2funny: οποτε ξεκινησα μονος, ειπα να κανω μεγαλη βολτα αλλα βαρεθηκα νωρις, μπηκα...

Μαντζαρου 10. Νινα ειπε η τσατσα απο την μακρινη Ρωσια, βγηκε μια μιλφαρα μαυρομαλα, με ποιασηματακια...
Μανζταρου 1Α. Βγηκε μια μπαζολα καστανοξανθο μαλι, την εχω πετυχει καπου ξανα, μοιαζει με την αλλη μπαζολα την Καρμεν που δουλευε Α.Γεωργιου 30, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι η ιδια...
Κατεχακη 13. Η ουκρανεζα Βικη, με μαυρες ζαντιερες, δεν μου κανει κουκου...
Κωλετη. Πιτσιρικα ισως Ιζαμπελα, δεν ξερω, εμπενε στο δωματιο και δεν φρεναρε να την δω παρα ειπε ενα γεια και εκλεισε την πορτα... :headbang:

εεεε...εκει απελπιστηκα 4 σπιτια σκετη απογοητευση, βαρεθηκα.!...σταματησα τη γυρα και εφυγα για Κοροβαγκου, οπου ηξερα οτι τραγουδαει η Καρμεν, η οποια αδυνατησε λιγακι και αναδυχτηκε το κωλαρακι της λιγακι, η βυζαρα βυζαραααα...!! :cum:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Η Λουίζα αρκέτα καλή περίπτωση θα έλεγα... Ίσως το απόλυτο "value bet" στα 20 ευρώ. Έχει γράψει και κριτική ο Αλ στο ίδιο μαγαζί.

Δηλαδη αυτη η Λουιζα ξεκιναει απο 20 ευρω?απο ποτε εγινε αυτο ?

Από 25
ξεκινάει αλλά τις κρύες και βροχερες νύχτες τσεπονουν το 20αρικο και λένε κι ευχαριστώ

Οι πληροφορίες θα πρέπει να γράφονται δημόσια, γιατί ο καθένας τις αξιολογεί σύμφωνα με τα  δεδομένα του. Ο jo πχ που δεν πατάει στο βαρδάρη πολύ που θα τον ένιαζαν τα παραπάνω, εμένα όμως που κυνηγώ την ευκαιρία μου ήταν χρήσιμα. Εγώ ας πούμε διαβάζοντας τα παραπάνω πήγα προχθές το βράδυ στο Προμηθέως 25 και μετά από σκληρό παζάρι με την τσατσά πέρασα μέσα με 20 ευρώ. Μαζί λοιπόν με τις καλές κουβέντες του al και έχοντας εμπεριστατωμένη γνώση για την κοπέλα πέρασα πάρα πολύ καλά και μάλιστα σε προνομιακή τιμή. Η κοπέλα τίμησε στο έπακρον το 20αρικο, δίνοντας μου άνεση χρόνου, προκαταρκτικά μεγάλης διάρκειας, και ήταν άκρως ερωτική. Πήρα και κάνα διό γλυψείες στα κλεφτά από τη σούφρα της και όλα καλά.

Ευχαριστώ λοιπόν τους παραπάνω συναθλητές για τις πληροφορίες, ελπίζω αυτά που έγραψα να φανούν χρήσιμα και σε άλλους, και για περισσότερες λεπτομέρειες της συνεύρεσης, θα αναφερθώ προσεχώς σε κριτική.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Πω ρε Game τώρα που το ξανασκέφτομαι, είχα να γαμήσω με 20 ευρώ από το 2004 (μήνα Οκτώβριο) που γάμησα 1η φορά σε μπουρδελό...

Συγκεκριμένα στο Προμηθέως 14 μια ισπανίδα(και καλά) με μαύρο κοντό μαλλί η οποία μιλούσε και πολύ καλά ελληνικά.

Αν ξερει κανείς παλιός ποια εννοώ, ας πει. Να τη βάλω στο "χρονοντούλαπο"!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Οταν με 30 γαμας την νο.1 με διαφορα Αφρουλα. το σκεφτεσαι να δωσεις τα 20 αλλου.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Πεσμένο το thread... Αρχίσατε νηστεία όλοι?

Προμηθέως 19 : Η Σόνια όπου και κατέθεσα. Ανάμεικτα συναισθήματα για τη Σόνια. Καλή κοπέλα, πολύ όμορφη (στο πρόσωπο κυρίως), αλλά συνεσταλμένη πολύ, της λείπει η θυληκότητα.
                     Η κατάθεση κάτω του μετρίου, άχρωμη άγευστη και άοσμη. Δεν είναι ότι θέλω και να τη ξεχάσω,απλά δύσκολα θα έχω και κάτι να θυμάμαι όμως!
                     Δεν μου η καρδιά να τη μαυρίσω, απλά θα πω ότι δεν είναι για τα γούστα μου. Τη θέλω πιο σκερτσόζα τη κοπέλα.
πολυ ομορφη η σονια ρε τυπε? πλακα κανεις  :headbang:

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Οι πληροφορίες θα πρέπει να γράφονται δημόσια, γιατί ο καθένας τις αξιολογεί σύμφωνα με τα  δεδομένα του. Ο jo πχ που δεν πατάει στο βαρδάρη πολύ που θα τον ένιαζαν τα παραπάνω, εμένα όμως που κυνηγώ την ευκαιρία μου ήταν χρήσιμα. Εγώ ας πούμε διαβάζοντας τα παραπάνω πήγα προχθές το βράδυ στο Προμηθέως 25 και μετά από σκληρό παζάρι με την τσατσά πέρασα μέσα με 20 ευρώ. Μαζί λοιπόν με τις καλές κουβέντες του al και έχοντας εμπεριστατωμένη γνώση για την κοπέλα πέρασα πάρα πολύ καλά και μάλιστα σε προνομιακή τιμή. Η κοπέλα τίμησε στο έπακρον το 20αρικο, δίνοντας μου άνεση χρόνου, προκαταρκτικά μεγάλης διάρκειας, και ήταν άκρως ερωτική. Πήρα και κάνα διό γλυψείες στα κλεφτά από τη σούφρα της και όλα καλά.

Ευχαριστώ λοιπόν τους παραπάνω συναθλητές για τις πληροφορίες, ελπίζω αυτά που έγραψα να φανούν χρήσιμα και σε άλλους, και για περισσότερες λεπτομέρειες της συνεύρεσης, θα αναφερθώ προσεχώς σε κριτική.
τελικα ειτε γαμας με 20 ειτε με 100 το ιδιο πραγμα ειναι και καμια φορα τα 100 μπορει να τα κλαψεις κιολας

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Γνωστη μαρινα μιλφαρα απο π.ερημιτη προχθες στα 30.τσατσα αδιαφορη.μαρινα φιλοτιμη αρκετα προσεκτικη με την καθαριοτητα.ειναι η κυρια της διπλανης πορτας.βυζαρες τρομερες και στην αφη και στην οψη.cowgirl δε το χει.για δοκιμη καλη αλλα δε μπορει να γινει στανταρακι.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Παιδες διαβασα καποια καλουτσικα σχολια για Λαρα-μαντυ. Εχει να προσθεσει κανεις τιποτα αλλο? Εγω θυμαμαι την ειχα παρει πολυ πολυ πολυ παλια την Μαντυ (πριν 3-4 χρονια) και θυμαμαι δεν μου ειχε αρεσει πολυ το στυλακι της. Αν θυμαμαι καλα μου ειχε δωσει και γλωσσοφιλο και ειχα ξενερωσει την ζωη μου.

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
τελικα ειτε γαμας με 20 ειτε με 100 το ιδιο πραγμα ειναι και καμια φορα τα 100 μπορει να τα κλαψεις κιολας
Πολυ σωστο αυτο,αν και μερικες φορες δεν προσεξεις αρκετα καλα....κλαις και τα 30€.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πω ρε Game τώρα που το ξανασκέφτομαι, είχα να γαμήσω με 20 ευρώ από το 2004 (μήνα Οκτώβριο) που γάμησα 1η φορά σε μπουρδελό...

Συγκεκριμένα στο Προμηθέως 14 μια ισπανίδα(και καλά) με μαύρο κοντό μαλλί η οποία μιλούσε και πολύ καλά ελληνικά.

Αν ξερει κανείς παλιός ποια εννοώ, ας πει. Να τη βάλω στο "χρονοντούλαπο"!
αννα μαρια???βασικα τανταλου την θυμαμαι

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Περασα απο Μαντυ-Λαρα. Ο χωρος εχει γινει πολυ σουπερ. κανεις και το ντουζακι σου με την ησυχια σου ακομα και στο απλο των 40. (να βλεπουν αλλοι). Στα της Λαρας δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος, η μουγαρα της ειναι τοσο ανοιχτη που δεν νοιωθεις σχεδον τιποτα..προσπαθει παντως. Εριξε και την τρελη την βροχη και ξενερωσα ακομα περισσοτερο.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Περασα απο Μαντυ-Λαρα. Ο χωρος εχει γινει πολυ σουπερ. κανεις και το ντουζακι σου με την ησυχια σου ακομα και στο απλο των 40. (να βλεπουν αλλοι). Στα της Λαρας δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος, η μουγαρα της ειναι τοσο ανοιχτη που δεν νοιωθεις σχεδον τιποτα..προσπαθει παντως. Εριξε και την τρελη την βροχη και ξενερωσα ακομα περισσοτερο.
Γιατι στην αυλη γαμησες και βραχηκες?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Οι δρομοι μας δυστηχως ειτε πεζος,ειτε με αυτοκινητο,ποσο μαλλον με μηχανη ειναι ακομα τραγικοι. και πεζος να εισαι, ολο και καποιος μαλακας θα περασει απο διπλα σου με τα 1000 να σε κανει λουτσα. Ηθελα να ξερα, βρεχει και ολοι νομιζουν αρχιζει κανα ραλλυ και τρεχουν? Αυτα ειναι τα χαλια μας.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4431817#msg4431817 date=1363881490]
πολυ ομορφη η σονια ρε τυπε? πλακα κανεις  :headbang:
[/quote]

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Και τα "ρε" να περισσεύουν...
Φιλικά..

αννα μαρια???βασικα τανταλου την θυμαμαι

'Αξιος ρε πρόεδρε!
Τώρα που είπες το όνομα τη θυμήθηκα, αυτή ήταν! Άνετα γράφω μια κριτική! :grin:
Τη θυμάμαι πολύ ωραία γκόμενα και όλα τα δωμάτια γεμάτα. Λαϊκό προσκύνημα!

Συγκαταλέγοντας τον εαυτό μου στη κατηγορία "συλλέκτες εμπειριών",
το 40άρι με το 20αρι είκοσι μου κάνει τεράστια διαφορά για οικονομοτεχνικούς λόγους και μόνο...
Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση νομίζω.

Και το 20άρι με το 30άρι ακόμα έχει διαφορά.. Όπως έχω ξαναπεί με 10 ευρώ παίρνω τσιγάρα (αναγκαία αν βγει και καλο το γαμήσι),
τρώω το πιτόγυρό μου να στανιάρω, και πίνω και τη μπύρα μου σε γνωστό μαγαζί στη περιοχή της Βαλαωρίτου. Οπότε, it matters for me!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom