Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4415501#msg4415501 date=1363130800]
σωστα τι λεει αυτο το μωρο ολο με τραβαει να μπω και το αποφευγω μηπως κανω λαθος?
[/quote]μαλλον μετρια πραματα απ'οσο εχω καταλαβει

Επισης ξεχασα να γραψω νωριτερα αν θα εμφανιστει ξανα ο γιατρος στο παρακατω θεμα τωρα που επεστρεψε η Εμμα  :jerking: :jerking:

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
μαλλον μετρια πραματα απ'οσο εχω καταλαβει

Επισης ξεχασα να γραψω νωριτερα αν θα εμφανιστει ξανα ο γιατρος στο παρακατω θεμα τωρα που επεστρεψε η Εμμα  :jerking: :jerking:
καταλαβα θα τα κλαιμε παλι τα λεφτα μας ! δεν νομιζω να εμφανιστει. σημερα πηγα μονο και μονο για τιν χριστινα απο  καζακσταν (απο Ανδρέου Γεωργίου 21 και  Κωλέττη 17) τιν ξανθια τιν  :pipa2: ειναι πολυ προστυχη και ολο λεω θα την δοκιμασω και σημερα που πηγα ειχε ρεπο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4415491#msg4415491 date=1363130386]
ενα γρηγορο περασμα και απο βαρδαρη
Προμηθέως 11 (& Σαπφώς)  νατασσα
Προμηθέως 14 ιολενα μαι καινουρια δεν μου αρεσε
Προμηθέως 19 Σονια
Σαπφώς 5 αλεξανδρα η ρουμανα η μελαχρινη η ψωλοφατσα  :pipa2: :pipa2:
Σαπφώς 8 μια ξανθια με μεγαλα βυζια που σε χουφτωνει και σε τραβαει στο δωματιο
Ταντάλου 14  Νασσια
Ταντάλου 8Α μπηκανε καμια 4 ατομα μαζι μου και η τσατσα η γρια  γυφτισα συνεχεια λεει οτι εχει προγραμμα η ελατε αργοτερα  :knuppel:
Ταντάλου 9 τζουλια η ρουμανα που μοιαζει με γυφτακη
[/quote]
μηπως εννοεις ιονελα μια ξανθια τσεχα απο σαπφως 7?

Rantis

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
p[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4415454#msg4415454 date=1363126495]
λοιπον εχουμε και λεμε μετα την βραδυνη βολτα θα πω οσα θυμαμε
26ης Οκτωβρίου 35Α  ενα ξανθο τσιμπουκι με σκυλε φατσα γυρω στα 20 δεν ειπε ονομα
26ης Οκτωβρίου 52  κλειστο
Θεοδώρου Τσουκαλά 8  στο 1ο η αντριανα  :pipa2: :pipa2: στο αλλο η εμμανουελα  :badair: :badair: :tickedoff:
Ανδρέου Γεωργίου 21  ιζαμπελα
Ανδρέου Γεωργίου 24 καρινα
Ανδρέου Γεωργίου 34  λιλη :headbang:
Ανδρέου Γεωργίου 4  νικολ το γνωστο milf ξαναγυρισε
Ανδρέου Γεωργίου 52  η ρουμανα που δουλευε στην θεση της εμμανουελας απο φριξου βραδυνη (θυμίστε μου ονομα και αν αξιζει τον εχω βαλη στο ματι)
Ανδρέου Γεωργίου 50 μια τσεχα οπως μου ανεφερε η τσατσα καινουρια ενα μελαχρινο αδυνατο με σγουρο μαλλι μακρυ φατσα μετρια
Αχελώου 10 καινουρια και εδω εχει καμπυλες και μαλλι κοντο ξανθο δεν θυμαμαι αλλα
Ι. Κωλέττη 17  μονικα αυτο που με εκανε εντυπωση οτι και τα 3 δωματια γεματα
Νικηφόρου Ουρανού 26  δεν εδωσα καν σημασια στην κοπελα κοιτουσα την τσατσα τιν μελαχρινη ρε μαγκες τι θα γινει με αυτες ειναι μουναρος πωωω  :bigdick: :bigdick:
φριξου 13 η γνωστη σε ολους κορασιδα εμμανουελα ξαναηρθε  :pipa2: :pipa2:
Φρίξου 14 Χριστίνα σανελ

Φρίξου 9 (Villa Erotica) Κάντυ θα εμπενα αλλα ενας συναθλητης που βγηκε εκεινη την ωρα και με απετρεψε :S
[/quote]

Περίμενα και γω αρκέτα στη Κάντυ και δε με ενθούσίασε όταν βγήκε.. Η διαφήμιση από τσατσά βλάπτει

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
μηπως εννοεις ιονελα μια ξανθια τσεχα απο σαπφως 7?

Την ίδια απορία έχω κι εγώ, φιλε mpozanis, δωσε βαση plz : Η Ιονέλλα που λες ήταν ξανθιά με μακρύ μαλλί, μικρό στήθος, με κωλάρα, πιτσιρίκα γύρω στα 23 ;;;

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Δυνατό come back αν είναι όντως αυτή... Την είχα στα υπ' όψη, αλλά δεν είχα προλάβει να την δοκιμάσω.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Την ίδια απορία έχω κι εγώ, φιλε mpozanis, δωσε βαση plz : Η Ιονέλλα που λες ήταν ξανθιά με μακρύ μαλλί, μικρό στήθος, με κωλάρα, πιτσιρίκα γύρω στα 23 ;;;
παιδια την γνωριζω πολλυ καλα τιν ΙΟΝΕΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ δεν ειναι αυτη 1000% τιν τσατσα τιν ρωτησα 2 φορες το ονωμα ιολενα μου λεει  δεν λεει και πολλα  η κοπελα αυτη δεν μαρεσε και το ξαναλεω  δεν εχει καμια ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΝ ΙΟΝΕΛΛΑ που ψαχνετε την ξανθια την ναζιαρα - καυλιαρα με τις ωραιες καμπυλες

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
p
Περίμενα και γω αρκέτα στη Κάντυ και δε με ενθούσίασε όταν βγήκε.. Η διαφήμιση από τσατσά βλάπτει
στην εμφανιση δεν λεει και πολλα εχεις δικιο κοντοχοντρη θα ελεγα . αλλα στο δωματιο για να λενε συναθλητες  θα ειναι καλη αλα λογο εμφανισης δεν μπαινω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
οσοι δεχθειτε πμ αυτες τις μερες απο μελη που μολις γραφτηκαν και σας ρωτανε ταχα πως τη λενε την ταδε κοπελα και πες μου καμια καλη και τετοια...μην μπειτε στον κοπο να απαντησετε διοτι απλα εχουμε παλι μαζικη επελαση ηλιθιων  :jerking: :jerking: με πρωτη φιρμα τη galopoula

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στην εμφανιση δεν λεει και πολλα εχεις δικιο κοντοχοντρη θα ελεγα . αλλα στο δωματιο για να λενε συναθλητες  θα ειναι καλη αλα λογο εμφανισης δεν μπαινω
οχι και κοντοχοντρη η καντυ  ρε μαν.....να πουμε για καρμεν οτι ειναι κοντοπουτανο με βυζαρες και τσουπωτη καπως ναι....αν και προσωπικα μ αρεσει ο σωματοτυπος της....η καντυ μια κωλαρα ειχε την εχασε κι αυτη με την απωλεια κιλων.....

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
παιδια μηπως γνωριζει κανεις που θα βρω μελινα, νινα , ζωη ολες μιλφ ποιες ωρες μερες κλπ. παιδες οποιος μπορει ας βοηθησει επειγει.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
οχι και κοντοχοντρη η καντυ  ρε μαν.....να πουμε για καρμεν οτι ειναι κοντοπουτανο με βυζαρες και τσουπωτη καπως ναι....αν και προσωπικα μ αρεσει ο σωματοτυπος της....η καντυ μια κωλαρα ειχε την εχασε κι αυτη με την απωλεια κιλων.....

Μηπως ο μποζανης μπερδευει την καντυ με την καρμεν.?? γιατι αντε να την πεις χοντρη (που δεν ειναι) αμα σε αρεσουν πχ οι αδυνατες ναι...αλλα κοντη.!!!?????  :think: :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιδια μηπως γνωριζει κανεις που θα βρω μελινα, νινα , ζωη ολες μιλφ ποιες ωρες μερες κλπ. παιδες οποιος μπορει ας βοηθησει επειγει.
αυτη η ζωη πρεπει να ειναι τσουκαλα στα τριδυμα στο δευτερο

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Milf Ζωή έχει και 2-3... Μια αυτή που λέει ο gl με θητεία και στο Ταντάλου 8Α
Η γνωστή από Le Femme που δυστυχώς έχει σταματήσει.
Και υπάρχει και μια πρωινά στο Αν. Γεωργίου 4 αν δεν κάνω λάθος. Εκτός αν είναι
ή ίδια με τη 1η.

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4415950#msg4415950 date=1363174488]
παιδια την γνωριζω πολλυ καλα τιν ΙΟΝΕΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ δεν ειναι αυτη 1000% τιν τσατσα τιν ρωτησα 2 φορες το ονωμα ιολενα μου λεει  δεν λεει και πολλα  η κοπελα αυτη δεν μαρεσε και το ξαναλεω  δεν εχει καμια ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΝ ΙΟΝΕΛΛΑ που ψαχνετε την ξανθια την ναζιαρα - καυλιαρα με τις ωραιες καμπυλες
[/quote]
κριμα...η πρωτη γκομενα που ειχα κολησει στον βαρδαρη.βαθια γλωσσοφιλα και......ψευτικα βογγητα.αλλα αξιζε με το παραπανω.
καπως ετσι φερνει σε συμπεριφορα κ η εμμα

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Φίλε την Νίνα-καυλίνα  ( Ουκρανή ) θα την βρεις συνήθως πρωί αν και τώρα το γύρισε στα βραδινά Α.Γεωργίου 24 και άλλοτε Α.Γεωργίου 30.
Την Ζωή αν εννοείς την Μολδαβή  νταρντάνα θα την βρεις όντως στα τρίδυμα , το μεσαίο σπιτάκι και αν εννοείς την άλλη Ζωή  με ίσιο μαλί στο Α.Γεωργίου 4.
Την Μελίνα δεν την ξέρω αλλά κάποιος άλλος φίλος θα σε βοηθήσει στην ανίχνευση.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Α και το θυμήθηκα τώρα, την Milf Χριστίνα που δούλευε στο A.Γεωργίου 4 την έχει δει  κάποιος σε κάποιο μαγαζί.

karol3000

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
paides kalipsera eimai kaimourgiosm edo mesa. xerei kaneis na mou pei  paizei sta spitia tis akolasias kanena milfoni me vuzompala kai makria mallia mexri tin mesi. kata protimisi ellinida

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom