την επαθα πριν κατι μηνες κ γω....μολυσματικη τερμινθος στο εφηβαιο...μοναδικη θεραπεια ο καυτηριασμος, τον οποιο υπεστη ευλαβικα....κ ποναει ο γαμημενος ο καυτηριασμος.Ο καυτηριασμος γινεται για να μην γινει εξαπλωση των σπυριων.π.χ. αν ξυρισεις την περιοχη αυτα πολλαπλασιαζονται....
Στους Ενηλικες θεωρειται ΣΜΝ,βεβαια δεν αποκλειεται καποιος να το κολλησει απο βρωμικη πετσετα,βρωμικα ντους κτλ,κτλ...επειδη εχω ψαρι με την καθαριοτητα (ειναι η μιση αρχοντια) εγω προσωπικα το κολλησα απο πουτανες Αθηνας...το κακο ειναι οτι επισκεφτηκα αρκετες κοπελες (5),οποτε δεν μπορω να ξερω απο ποια κ ποτε....Δεν το ευχομαι σε κανεναν.
Σκιερος περαστικα μαν ,βγαλε στην φορα τα ονοματα εαν ειναι δυο -τρεις.....κ οι υπολοιποι το νου σας...δυστηχως δεν προστατευει το προφυλακτικο,αφου
δεν καλυπτει εφηβαιο,αρχιδια ή το εσωτερικο των μυρων (στα οποια αναπτυσεται η τερμινθος)...κολλας εαν ερθεις σε επαφη με μολυσμενο δερμα,λογω τριβης κατα την διαρκεια της πραξης.Αυτα.
edit:
μην βγαλετε συμπερασμα απο κριτικες μου για κοπελες που εχω γραψει (Αθηνα)...εχω παραλειψει αρκετες κοπελες που δεν εχω γραψει,οχι επιτηδες,απλα βαριομουνα εκει την περιοδο να αναρτησω κριτικες για καποιες...προς πασα αποφυγη παρεξηγησεως το αναφερω.