Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
παθων , παθων. ενταξει σιγουρα βγαζεισ αλλα γουστα , αλλα και τα εξοδα ειναι σιγουρα περισσοτερα.
ΜΟΝΟ το ξενοδοχειο κοστιζει οσο μια επισκεψη σε ντελο, Αν υπολογισεισ ποτα, φαγητα κανα δωρακι, καμια βολτα και το πανε με λιγο εδω και λιγο εκει, δεν ξερω , πηδας ή σε πηδαει αυτη?

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
καλημερα απο εμενα .δεν ειμαι νεοσ απλα δεν ειχα το κωδικο μου !!
θα ηθελα να σασ πω για τιν αλεξανδρα σαπφουσ 11 εχει τρελα με το γλυψειμο παιδια αμα τελειψσει τρεχει το πραμα τησ σασν βρυση
μηπως σε κατουρησε ρε φιλε και νομιζες οτι σε ειχε χυσει.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
παθων , παθων. ενταξει σιγουρα βγαζεισ αλλα γουστα , αλλα και τα εξοδα ειναι σιγουρα περισσοτερα.
ΜΟΝΟ το ξενοδοχειο κοστιζει οσο μια επισκεψη σε ντελο, Αν υπολογισεισ ποτα, φαγητα κανα δωρακι, καμια βολτα και το πανε με λιγο εδω και λιγο εκει, δεν ξερω , πηδας ή σε πηδαει αυτη?
ε οχι και δωρακι ρε τυπε ειπαμε μιν το  :zfuck: :zfuck:

Deep ocean

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2013
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι νομίζω εχω καλά νέα για τους περισσότερους, το κορίτσι μας η εμμα γύρισε απο την ρουμανία και βρίσκεται κανονικά στης επάλξεις, φρίξου 13.
Αύριο αν μπω, θα ανεβάσω κριτική. καλό βράδυ παιδιά. 

principe

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
καλημερα..εχουμε κανενα νεο απο την τζοανα προμ 11.. ξερουμε αν επιστρεφει, ποτε κ που;;

kosths52

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους επειδη εχω καιρο να κυκλοφορησω στα μπουρδελα μπορειτε να με πειτε ποιες ειναι καλες τανες αυτο τον καιρο για να μην δινουνουμε τζαμπα λεφτα ευχαριστω

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΡΙΣΕ Η ΕΜΜΑ ΦΡΙΞΟΥ 13?
ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑ ΑΛΙΝΑ...
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Το τσάμπα, συνηθως κοστιζει πιο πολυ...
oλοι την εχουμε πατησει??
ας κανουμε ενα θρεντ να πουμε για τις εμπειριες μας και να δουμε αν οι κοπελες που κανουν αυτο το πραγμα ειναι οι ιδιες και το κανουν επαγγελματικα και αυτο...

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Γεια σε ολους.Μολις επεστρεψα απο επισκεψη σε δερματολογο οπου μου αφαιρεσε μερικα παρασημα. Αυτα ηταν καμια 10αρια σπυρια που λεγονταν μολυσματικη τερμινθος καθως εντοπιστηκε και ενα μοναχικο κονδυλωμα βρεφικης ηλικιας που επισης αφαιρεθηκε. Δε λεω ονοματα απο κοριτσια που επισκεφτηκα το τελευταιο διμηνο (καπου τοσο ειναι το διαστημα της μολυνσης) αλλα νομιζω εχω γραψει κριτικες για ολες.....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Γεια σε ολους.Μολις επεστρεψα απο επισκεψη σε δερματολογο οπου μου αφαιρεσε μερικα παρασημα. Αυτα ηταν καμια 10αρια σπυρια που λεγονταν μολυσματικη τερμινθος καθως εντοπιστηκε και ενα μοναχικο κονδυλωμα βρεφικης ηλικιας που επισης αφαιρεθηκε. Δε λεω ονοματα απο κοριτσια που επισκεφτηκα το τελευταιο διμηνο (καπου τοσο ειναι το διαστημα της μολυνσης) αλλα νομιζω εχω γραψει κριτικες για ολες.....
ασε τους ηρωισμους και πες μας τι σου ειπε ο γιατρος σε σχεση με αυτα που εκανες με τις κοπελες...για να ξερουμε κι εμεις δηλαδη,οχι τιποτα αλλο

Πχ εγλειψες τα βυζια της Βικυς και της Αννας?Μπορει να σχετιζεται μ'αυτο?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Περαστικα σου.! Τα παρασημα που τα ειχες στα γενητικα ή αλλου.??
Επισης ο γιατρος σου ειπε οτι τα συπτωματα εμφανηστικαν 2 μηνες μετα την 1η μολυνση.??

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
την επαθα πριν κατι μηνες κ γω....μολυσματικη τερμινθος στο εφηβαιο...μοναδικη θεραπεια ο καυτηριασμος, τον οποιο υπεστη ευλαβικα....κ ποναει ο γαμημενος ο καυτηριασμος.Ο καυτηριασμος γινεται για να μην γινει εξαπλωση των σπυριων.π.χ. αν ξυρισεις την περιοχη αυτα πολλαπλασιαζονται.... :P :P

Στους Ενηλικες θεωρειται ΣΜΝ,βεβαια δεν αποκλειεται καποιος να το κολλησει απο βρωμικη πετσετα,βρωμικα ντους κτλ,κτλ...επειδη εχω ψαρι με την καθαριοτητα (ειναι η μιση αρχοντια) εγω προσωπικα το κολλησα απο πουτανες Αθηνας...το κακο ειναι οτι επισκεφτηκα αρκετες κοπελες (5),οποτε δεν μπορω να ξερω απο ποια κ ποτε....Δεν το ευχομαι σε κανεναν.
Σκιερος περαστικα μαν ,βγαλε στην φορα τα ονοματα εαν ειναι δυο -τρεις.....κ οι υπολοιποι το νου σας...δυστηχως δεν προστατευει το προφυλακτικο,αφου δεν καλυπτει εφηβαιο,αρχιδια ή το εσωτερικο των μυρων (στα οποια αναπτυσεται η τερμινθος)...κολλας εαν ερθεις σε επαφη με μολυσμενο δερμα,λογω τριβης κατα την διαρκεια της πραξης.Αυτα.

edit:μην βγαλετε συμπερασμα απο κριτικες μου για  κοπελες που εχω γραψει (Αθηνα)...εχω παραλειψει αρκετες κοπελες που δεν εχω γραψει,οχι επιτηδες,απλα βαριομουνα εκει την περιοδο να αναρτησω κριτικες για καποιες...προς πασα αποφυγη παρεξηγησεως το αναφερω.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
κατσε ρε τυπε το κονδυλωμα ητανε βρεφικης ηλικιας οπως λες. τα 10 σπυρια που τα ειχες που σου αφαιρεσε οπως λες αυτα δεν αφαιρουνται παρα μονο με λειζερ η χειρουργική λαβίδα ,και σε ποια περιοχη τα εβγαλες ?  . και πως εισε τοσο σιγουρος οτι κολλησες απο εκει  και δεν κολλησες απο καποια βρωμικη πετσετα η σεντονι η απο καποιο τζακουζι που εχεις παει μιν λεμε :jerking: :jerking:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4413038#msg4413038 date=1363032256]
. τα 10 σπυρια που τα ειχες που σου αφαιρεσε οπως λες αυτα δεν αφαιρουνται παρα μονο με λειζερ η χειρουργική λαβίδα
[/quote]
κ με το κολλητηρι του καυτηριασμου....με λεΐζερ ειναι ανωδυνο,τα υπολοιπα οχι....

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
την επαθα πριν κατι μηνες κ γω....μολυσματικη τερμινθος στο εφηβαιο...μοναδικη θεραπεια ο καυτηριασμος, τον οποιο υπεστη ευλαβικα....κ ποναει ο γαμημενος ο καυτηριασμος.Ο καυτηριασμος γινεται για να μην γινει εξαπλωση των σπυριων.π.χ. αν ξυρισεις την περιοχη αυτα πολλαπλασιαζονται.... :P :P

Στους Ενηλικες θεωρειται ΣΜΝ,βεβαια δεν αποκλειεται καποιος να το κολλησει απο βρωμικη πετσετα,βρωμικα ντους κτλ,κτλ...επειδη εχω ψαρι με την καθαριοτητα (ειναι η μιση αρχοντια) εγω προσωπικα το κολλησα απο πουτανες Αθηνας...το κακο ειναι οτι επισκεφτηκα αρκετες κοπελες (5),οποτε δεν μπορω να ξερω απο ποια κ ποτε....Δεν το ευχομαι σε κανεναν.
Σκιερος περαστικα μαν ,βγαλε στην φορα τα ονοματα εαν ειναι δυο -τρεις.....κ οι υπολοιποι το νου σας...δυστηχως δεν προστατευει το προφυλακτικο,αφου δεν καλυπτει εφηβαιο,αρχιδια ή το εσωτερικο των μυρων (στα οποια αναπτυσεται η τερμινθος)...κολλας εαν ερθεις σε επαφη με μολυσμενο δερμα,λογω τριβης κατα την διαρκεια της πραξης.Αυτα.

edit:μην βγαλετε συμπερασμα απο κριτικες μου για  κοπελες που εχω γραψει (Αθηνα)...εχω παραλειψει αρκετες κοπελες που δεν εχω γραψει,οχι επιτηδες,απλα βαριομουνα εκει την περιοδο να αναρτησω κριτικες για καποιες...προς πασα αποφυγη παρεξηγησεως το αναφερω.
φιλε αυτα φαινονται δεν τα ειδες οταν μπηκες μεσα οτι η αλλοι ειχε τετοια?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4413049#msg4413049 date=1363032441]
φιλε αυτα φαινονται δεν τα ειδες οταν μπηκες μεσα οτι η αλλοι ειχε τετοια?
[/quote]
οχι δεν φαινονται παντα...κ μην κανεις σε μενα τον εξυπνο.Βαριεμαι να σου αναλυω,εαν θελεις πληροφοριες επιπλεον ψαξε στο google.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
οχι δεν φαινονται παντα...κ μην κανεις σε μενα τον εξυπνο.Βαριεμαι να σου αναλυω,εαν θελεις πληροφοριες επιπλεον ψαξε στο google.
τυπε δεν κανω τον εξυπνο  ουτε σου ζητησα να μου εξηγησεις  :idiot: :idiot:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4413064#msg4413064 date=1363032744]