Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (2 μέλη και 63 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
παρεπιπτοντως ειδα οτι κι εγω καλα παω απο μαυρισμα στις κριτικες μου

αυτη για την νατασσα τρεις στις εξι αρνητικες ψηφους θαρρω

δεν θελω να πιστεψω οτι ειναι ενεργα μελη γιατι εχω καλες σχεσεις με ολους ουτε και νεα μελη γιατι πιστευω ολοι αναγνωριζουν τα χιλιομετρα που εχουμε γραψει στην παντα αντικειμενικη ενημερωση μακρια απο νταβατζοεξαρτησεις

οποτε δεν δινω καν σημασια και προχωρω,το ιδιο συνιστω σε αλ και γκειμοβερ

Μαζί σου gl μόλις πήρα μάτι το μαυρισματάκι σου  :grin:, άβησος η ψυχή των ανθρώπων είπαμε, σφάλει όποιος νομίζει ότι σε τούτον τον κόσμο είναι ο ένας και ο μοναδικός, η κορυφή δεν επιβάλεται, κατακτιέται με πολύ ιδρώτα και κυρίως προσπάθεια και ο νοών νοείτω.

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
filoi synagonistes kalispera eimai kainourgios edo mesa. mipos doulevei stin thessaloniki kapoia kopela elena. douleve palia stin larisa.  milfoni gyro sta 40 melaxrino gyro sto 1.70 makria mallai  me tsimpukoxeila kai poli kaulotiki fatsa. ellinida. an gnorizei kapoios me ayta ta xaraktriristika kapoia kopela as steile . tin psaxno edo kai 6 mines peripou
sta giannitsa einai

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καντυ πρωινη στην βιλα
λαρα στην κοροβαγκου
ισαβελα ρουμανα απο κατεχακη παλιοτερα στην ανδρεου γεωργιου 52 οπου ξανακατεθεσα καθοτι την βρηκα πολυ σεξυ....κοντο μαζεμενο κοτσο καστανοξανθο μαλλι ωραιο στρογγυλο κωλαρακι μπαμπατσικο σωμα....ουρανου 1α κλειατο
στα διπλα απο λαφαμ η ιζαμπελα ρωσιδα στο ενα να χορευει και η πιπινα καρινα την οποια λεω να δοκιμασω

lamorno84

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα στους συναγωνιστες ξερει κανεις αν εφυγε η ΜΙρελα απο Προμηθέως 11? και αν ναι που τρωει ψωμί το κορίτσι μας?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σορι μαανες σε προλαβα τελικα φιλε και κατεθεσα στο μολδαβεζικο εικοσαχρονο πιπινι με τις φυσικες βυζαρες την καρινα

καυλωτικη περιποιητικη με καλο σοσιαλ ταιμ

απο 30 απλο
40 γλειφομουνι
70 εδωσα εγω για 69 σεξσοου με δονητη και γυμνο

λιγο ατεχνη στην πιπα ειναι και δεν τον παιρνει βαθια ουτε κανει ορχεολειχια αλλα κουνιεται καλα απο πανω και στηνει ωραια την κωλαρα της.....και εχει παρα πολυ ομορφο προσωπο, το κοριτσι αξιζει και εχει μελλον νομιζω

δουλευε κοζανη παλια και τωρα ειναι μια βδομαδα εδω

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
σορι μαανες σε προλαβα τελικα φιλε και κατεθεσα στο μολδαβεζικο εικοσαχρονο πιπινι με τις φυσικες βυζαρες την καρινα

απο 30 απλο
40 γλειφομουνι

λιγο ατεχνη στην πιπα ειναι και δεν τον παιρνει βαθια ουτε κανει [size=15pt]ορχεολειχια[/size] αλλα κουνιεται καλα απο πανω και στηνει ωραια την κωλαρα της.....και εχει παρα πολυ ομορφο προσωπο, το κοριτσι αξιζει και εχει μελλον νομιζω

Worship_9TRHEA.gif
Worship_9TRHEA.gif
URL]]

Επισκέπτης

απο 30 απλο
40 γλειφομουνι

λιγο ατεχνη στην πιπα ειναι και δεν τον παιρνει βαθια ουτε κανει ορχεολειχια αλλα κουνιεται καλα απο πανω και στηνει ωραια την κωλαρα της.....και εχει παρα πολυ ομορφο προσωπο, το κοριτσι αξιζει και εχει μελλον νομιζω

Η καρίνα είναι στο 24? πέρασα από 52 είχε ένα μπάζο κ το 50 ήτανε κλειστό
Μια Καρίνα είχα δει στο 24 αλλά ήταν αρκετά "στρογγύλη" αυτή μήπως λες?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Λαμόρνο η Μιρέλλα είναι βράδυ Σαπφούς 5 ως συνήθως τις τελευταίες μέρες.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
καλησπερα αλανια.γνωριζει κανεις για αυριο αν δουλευει η αλεξανδρα η ροναλντινιο στο προμηθεοως 11?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η καρίνα είναι στο 24? πέρασα από 52 είχε ένα μπάζο κ το 50 ήτανε κλειστό
Μια Καρίνα είχα δει στο 24 αλλά ήταν αρκετά "στρογγύλη" αυτή μήπως λες?
το μπαζο που λες ειναι η ισαβελλα και η αλλη η τσουπωτη στο 24 η καρινα....δεν πολυενθουσιαστηκες ε;μαλλον εγω γερασα ή ειχα καιρο να γαμησω.....χαχαχα

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
νομιζω μαν δεν υπαρχουν πια τοσες κοπελες....βαλε και ρεπο κλπ....
δεν νομιζω για αυτο που λες .μαλλον επειδη εχει τελειωση η αδεια τους μηπως γι αυτο δεν ειναι συνεχεια ανοιχτα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν νομιζω για αυτο που λες .μαλλον επειδη εχει τελειωση η αδεια τους μηπως γι αυτο δεν ειναι συνεχεια ανοιχτα
man δεν λεω για αυτα....αλλα η κατεχακη που ειναι κλειστη πρωι και ανοιγει βραδυ ή η ουρανου1α ή καποια αλλα οπως κεφαλληνιας που ανοιγει πρωι η αφροδιτη και βραδυ ειναι κλειστο κλπ προφανως δεν ειναι θεμα αδειας......

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Εχω παρατηρησει οπως και πολλοι απο εσας φανταζομαι οτι στις πρωινες βαρδιες οι κοπελες δεν αξιζουν τον ποδαροδρομο που κανεις για να βρεις κατι αξιο λογου...οι κοπελες ειναι επιεικως απαραδεκτες.
Ας το κανουν λοιπον να ανοιγουν στις 7 η ωρα μη μας τυραννανε και εμας τους ερμαιους...
Μια μεσημεριανη βολτα που ξεκινησε απο Νικηφορου Ουρανου που ειχε μια Βουλγαρα(γραφει και μις Ρουμανια παναθεματο...)και τατεληξε μεχρι Φριξου που ηταν η Μιραμπελα - σηκω και φευγα.. με εκανε να παρατησω αρων αρων την εξορμηση μου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εχω παρατηρησει οπως και πολλοι απο εσας φανταζομαι οτι στις πρωινες βαρδιες οι κοπελες δεν αξιζουν τον ποδαροδρομο που κανεις για να βρεις κατι αξιο λογου...οι κοπελες ειναι επιεικως απαραδεκτες.
Ας το κανουν λοιπον να ανοιγουν στις 7 η ωρα μη μας τυραννανε και εμας τους ερμαιους...
Μια μεσημεριανη βολτα που ξεκινησε απο Νικηφορου Ουρανου που ειχε μια Βουλγαρα(γραφει και μις Ρουμανια παναθεματο...)και τατεληξε μεχρι Φριξου που ηταν η Μιραμπελα - σηκω και φευγα.. με εκανε να παρατησω αρων αρων την εξορμηση μου.
νταξει εχει ομως ειρηνη και ναντια εχει πχ καντυ που ειναι αστερι εχει ελισα επισης μοντελε ,η ντιανα που με ξεζουμισε χτες,εχει νατασσα τσαμπιονσλιγκ επιπεδου ιεροδουλη,εχει μαρια τσεχα ολντ ταιμ κλασικ εχει την προστυχη αναστασια.....αλλες μερες εφη και αφρο.....υπαρχουν και καλες πρωινες επιλογες ακομα και η ισαβελα ειναι τιμια καταθεση κατα την γνωμη μου οπως και καρινα διπλα....βεβαια αν ζεις θεσσαλονικη μονιμα καποια στιγμη βαριεσαι τα ιδια και τα ιδια συμφωνω....

Ξεχασα χτες να αναφερω για την ντιανα στα θετικα το περασμα καποτας με μαγικο τροπο με το στομα.....ειχα καιρο να το δω που κοντευα να το ξεχασω.....

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720

Οι πιο καλες αυτην την περιοδο δουλευουν πρωι.
Νατασσα ερως 16
Αφροδιτη Κωλεττη
Χριστινα  :tits: φριξου 14
Εφη Φριξου 15
Ναντια
Αννα μιλφ
Αναστασια σε εκκλησια
και οι πρωινες στις βιλλες ειναι δυνατα κομματια Καντυ,Αντριαννα, Ελισα

Βραδυ περιορισμενες οι καλες επιλογες

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
η Ελισα ποια ειναι και σε ποιο δουλευει?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η Ελισα ποια ειναι και σε ποιο δουλευει?
κοροβαγκου ειναι και γενικως στην αλυσιδα της βιλας....μεταγραφη απο αθηνα θαρρω....σημερα δεν ηταν αυτη αλλα η ψηλη η λαρα που εχει και πρωκτικο στο μενου

απο εμφανιση εχει ξανθο μαλλι μακρυ σαν ραστα καπως....ωραιο σφιχτο πατουρι,γαμπες αδυνατες γυμνασμενο σωματακι

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
Θυμιστε μου λιγο αυτη η ναντια η μιλφ στο νικ.ουρανου26 εργαζεται?
εχει στανταρ μερες και ωρες?

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Θυμιστε μου λιγο αυτη η ναντια η μιλφ στο νικ.ουρανου26 εργαζεται?
εχει στανταρ μερες και ωρες?

Αυτο το καιρο ειναι η Π.Ερημιτη η στο Ανδ Γεωργιου 24 πρωι παντα και χωρις τσα2

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
σ ευχαριστω gl.
νομιζα ηταν η κοπελα απο Βουλγαρια που δουλευει στην Μινωταυρου με τατουαζ μπροστα στην ωμοκλειδα, νομιζω Αλισα την λενε ή καπως ετσι!
το καινουριο απεναντι σχεδον απτα τζαμπο διπλα απτην βιλκα ανοιξε τελικα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom