Μεσημεριτικη βολτα στη ανοιξιατικη Θεσσαλονίκη. Περασα σχεδον απ ολα. Θα γραψω γι ςυτα που παρουσιαζουν κατι διαφορετικο.
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ: Τζένη, Ελληνίδα. Μεγαλοσωμη γυναίκα, αρκετα θυληκη ομως. Μου θύμισε τη Σανταλ
ΦΡΙΞΟΥ 15: Χαχαχα.....η Σανταλ!!! Η χαρα του λατρη των πολλων κυβικων η γειτονια
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 25: Οχι ρε γαμωτο!! Καποιος παιζει μαζι μου!!! Η Ρωσσιδα Βανέσα. Τεράστια εγινε κι αυτη!!
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 5: Η Σαμπρινα. Στην ιδια κατηγορια κι αυτη...αλλαγη γειτονιας και παλι...
La femme: Δυστυχως οχι η Λαρα, αλλα η Μαρία σε προγραμμα.
ΕΡΩΣ: Στο πρωτο πέρασμα ανοιχτο, δεκα λεπτα μετα η Νατάσσα εφευγε
αν υποπτευθω οτι μ αποφεύγει...
ΣΑΠΦΟΥΣ 5: Επιτελους μια μικροκαμωμενη! Η Μπάρμπαρα. Τελευταία γραφτηκαν καποιες καλες κριτικες γι αυρην. Δεν μου εκανε ομως κλικ...
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 14: Η τεραστια Αντζελικα....καποιος μου κανει φαρσα σημερα...
ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 52. Η Τινα η Ουκρανη. Μολις ειχε ερθει και βγηκε στο σαλονι ντυμενη μ ενα τζιν κι ενα μπλουζάκι. Μ ενα γλυκύτατο χαμογελο και τα χερια σταυρωμένα μπροστα, ζητησε συγνωμη που παρουσιαστηκε ετσι!!! Εντελώς περιττή συγνωμη!! Ηταν υπεροχη, και μετανιωσα που δεν περασα...
ΑΝ. ΕΩΡΓΙΟΥ 24. Η Κορινα οπου εγινε και η καταθεση. Τα πραγματα ειναι πανω κατω οπως τα εγραψε ο gl χτες.
Ομως, θελω να σχολιασω κατι αλλο: το απαραδεκτο κρεβάτι!!! Επρεπε να ψαξεις πολυ να βρεις θεση για τα γονατα
Μονο στο Σαπφούς 7 εχω συναντησει παρομοια αθλιοτητα! Δηλωνω επισημα, και εν γνωση των συνεπειων του νομου
οτι ΔΕΝ ξαναπάω σ αυτο!! Οι καδοι με φωτοκυτταρο μας μαραναν...Ρε gl, εσυ το χαλασες χτες???
Κριμα, γιατι το κοριτσι αξίζει...