Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σ ευχαριστω gl.
νομιζα ηταν μια κοπελα απο Βουλγαρια που δουλευει στην Μινωταυρου με τατουαζ μπροστα στην ωμοκλειδα, νομιζω Αλισα την λενε καπως ετσι!
το καινουριο απεναντι σχεδον απτα τζαμπο διπλα απτην βιλκα ανοιξε τελικα?
οχι κλειστο ειναι

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
Αυτο το καιρο ειναι η Π.Ερημιτη η στο Ανδ Γεωργιου 24 πρωι παντα και χωρις τσα2

στο ανδ.γεωργιου24 εχει μια κριτικη πριν απο εναν χρονο...
τεσπα για να το λες θα ξερεις καλυτερα, ειχα την εντυπωση οτι ηταν στο νικ,.ουρανου26 γιατι τις προαλλες το πρωι περνουσα κ ειχε ενα χαρτακι κολλημενο στην εξωπορτα δεν κατεβηκα να διαβασω τι εγραφε αλλα απ οτι διαβαζω ειναι δικα της κολπακια αυτα.
αν ηξερα που θα την βρω στανταρ θα πηγαινα γαμωτο απλα δεν θελω να κανω βολτες να ψαχνω γιατι μπορει ν ακουσω καμια μαλακια στο φευγα και να χαλαστω τσαμπα :headbang: δεν εχουν κ τηλεφωνο πουθενα :birdman:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
στο ανδ.γεωργιου24 εχει μια κριτικη πριν απο εναν χρονο...
τεσπα για να το λες θα ξερεις καλυτερα, ειχα την εντυπωση οτι ηταν στο νικ,.ουρανου26 γιατι τις προαλλες το πρωι περνουσα κ ειχε ενα χαρτακι κολλημενο στην εξωπορτα δεν κατεβηκα να διαβασω τι εγραφε αλλα απ οτι διαβαζω ειναι δικα της κολπακια αυτα.
αν ηξερα που θα την βρω στανταρ θα πηγαινα γαμωτο απλα δεν θελω να κανω βολτες να ψαχνω γιατι μπορει ν ακουσω καμια μαλακια στο φευγα και να χαλαστω τσαμπα :headbang: δεν εχουν κ τηλεφωνο πουθενα :birdman:

Πάρε το τηλέφωνο της επόμενη φορά που την βρεις για να ξέρεις που δουλεύει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πάρε το τηλέφωνο της επόμενη φορά που την βρεις για να ξέρεις που δουλεύει.
ας ειν καλα ο νομος δηλωσης κινητων κι ο μαλακας που τον εβγαλε....παλια ολα τα κοριτσια διναν τηλεφωνο....ειχα κανει συλλογη....  αννα μαρια ,δαναη, βικυ,την σουηδεζα με την λεπτη φωνη ξεχναω πως την λεγαν και αλλες.....τωρα δυσκολο να δωσει η αλλη κινητο νομιζω.....

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
ας ειν καλα ο νομος δηλωσης κινητων κι ο μαλακας που τον εβγαλε....παλια ολα τα κοριτσια διναν τηλεφωνο....ειχα κανει συλλογη....  αννα μαρια ,δαναη, βικυ,την σουηδεζα με την λεπτη φωνη ξεχναω πως την λεγαν και αλλες.....τωρα δυσκολο να δωσει η αλλη κινητο νομιζω.....

Τον τελευταίο χρόνο έχω πάρει ένα σωρό νούμερα από κοπέλες, αυτές κάθονται και τα δίνουν. Δεν βλάπτει να δοκιμάσει να ρωτήσει.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
man δεν λεω για αυτα....αλλα η κατεχακη που ειναι κλειστη πρωι και ανοιγει βραδυ ή η ουρανου1α ή καποια αλλα οπως κεφαλληνιας που ανοιγει πρωι η αφροδιτη και βραδυ ειναι κλειστο κλπ προφανως δεν ειναι θεμα αδειας......                                                                                                                                                                                                                         (Πέρασα και απο βαρδαρη αλλα δεν σταμάτησα, αυτό που μου έκανε εντύπωση ηταν τα πολλά κλειστά ντελα! το Προμηθέως 14, Σαπφώς 20, Σαπφώς 7, και Ταντάλου 14)
  πανω σε αυτο ειτανε το θεμα

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Τον τελευταίο χρόνο έχω πάρει ένα σωρό νούμερα από κοπέλες, αυτές κάθονται και τα δίνουν. Δεν βλάπτει να δοκιμάσει να ρωτήσει.
πολλες  δινουν νουμερα ειδικα αμα μπεις 2-3 φορες

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Και ποιος ειναι ο σκοπος να παρεις το νουμερο.?? να πηδηξεις εκτος μπουρδελου.?? ή να βγεις για καφε ελπιζοντας να πηδηξεις τζαμπα.??

Απλα εχω απορια...δεν εχω ζητησει ποτε τηλ. και δεν προκειτε να το κανω ποτε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και ποιος ειναι ο σκοπος να παρεις το νουμερο.?? να πηδηξεις εκτος μπουρδελου.?? ή να βγεις για καφε ελπιζοντας να πηδηξεις τζαμπα.??

εχει καποιο νοημα για αυτες που αλλαζουν συχνα σπιτια και συ τις ψαχνεις για να μαθαινεις που και ποτε εχουν βαρδια....απο την στιγμη που ακομα δεν γιναμε αθηνα να εχουμε προγραμματα και βαρδιες ονλαιν

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

ξερεις που ειναι και ποτε δουλευουνε και δεν πας ασκοπα και εκτος αυτου αμα γουσταρει  το  ριχνεις και τζαμπα

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Μεσημεριτικη βολτα στη ανοιξιατικη Θεσσαλονίκη. Περασα σχεδον απ ολα. Θα γραψω γι ςυτα που παρουσιαζουν κατι διαφορετικο.

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ: Τζένη, Ελληνίδα. Μεγαλοσωμη γυναίκα, αρκετα θυληκη ομως. Μου θύμισε τη Σανταλ :)

ΦΡΙΞΟΥ 15: Χαχαχα.....η Σανταλ!!!  Η χαρα του λατρη των πολλων κυβικων η γειτονια :(

ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 25:  Οχι ρε γαμωτο!! Καποιος παιζει μαζι μου!!! Η Ρωσσιδα Βανέσα. Τεράστια εγινε κι αυτη!!

ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 5: Η Σαμπρινα. Στην ιδια κατηγορια κι αυτη...αλλαγη γειτονιας και παλι...

La femme: Δυστυχως οχι η Λαρα, αλλα η Μαρία σε προγραμμα.

ΕΡΩΣ: Στο πρωτο πέρασμα ανοιχτο, δεκα λεπτα μετα η Νατάσσα εφευγε :(  αν υποπτευθω οτι μ αποφεύγει...:)

ΣΑΠΦΟΥΣ 5: Επιτελους μια μικροκαμωμενη!  Η Μπάρμπαρα. Τελευταία γραφτηκαν καποιες καλες κριτικες γι αυρην. Δεν μου εκανε ομως κλικ...

ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 14: Η τεραστια Αντζελικα....καποιος μου κανει φαρσα σημερα...:)

ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 52. Η Τινα η Ουκρανη. Μολις ειχε ερθει και βγηκε στο σαλονι ντυμενη μ ενα τζιν κι ενα μπλουζάκι. Μ ενα γλυκύτατο χαμογελο και τα χερια σταυρωμένα μπροστα, ζητησε συγνωμη που παρουσιαστηκε ετσι!!! Εντελώς περιττή συγνωμη!! Ηταν υπεροχη, και μετανιωσα που δεν περασα...

ΑΝ. ΕΩΡΓΙΟΥ 24. Η Κορινα οπου εγινε και η καταθεση. Τα πραγματα ειναι πανω κατω οπως τα εγραψε ο gl χτες.
Ομως, θελω να σχολιασω κατι αλλο: το απαραδεκτο κρεβάτι!!! Επρεπε να ψαξεις πολυ να βρεις θεση για τα γονατα :( Μονο στο Σαπφούς 7 εχω συναντησει παρομοια αθλιοτητα! Δηλωνω επισημα, και εν γνωση των συνεπειων του νομου :) οτι ΔΕΝ ξαναπάω σ αυτο!! Οι καδοι με φωτοκυτταρο μας μαραναν...Ρε gl, εσυ το χαλασες χτες??? :)
Κριμα, γιατι το κοριτσι αξίζει...

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4409701#msg4409701 date=1362907229]
ξερεις που ειναι και ποτε δουλευουνε και δεν πας ασκοπα και εκτος αυτου αμα γουσταρει  το  ριχνεις και τζαμπα
[/quote]
Το τσάμπα, συνηθως κοστιζει πιο πολυ...

Deep ocean

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2013
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 25:  Οχι ρε γαμωτο!! Καποιος παιζει μαζι μου!!! Η Ρωσσιδα Βανέσα. Τεράστια εγινε κι αυτη!!
Συνάδελφε είναι η γνωστή βανέσσα/νατάσσα που δούλευε σε αυτο το σπιτάκι και παλαιότερα

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Συνάδελφε είναι η γνωστή βανέσσα/νατάσσα που δούλευε σε αυτο το σπιτάκι και παλαιότερα
Αυτο καταλαβα...ειχε κοντο μαλι βεβαια,  αλλα αυτη πρεπει να ηταν. Ριξε μια ματια ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΑΝ. ΕΩΡΓΙΟΥ 24. Η Κορινα οπου εγινε και η καταθεση. Τα πραγματα ειναι πανω κατω οπως τα εγραψε ο gl χτες.
Ομως, θελω να σχολιασω κατι αλλο: το απαραδεκτο κρεβάτι!!! Επρεπε να ψαξεις πολυ να βρεις θεση για τα γονατα :( Μονο στο Σαπφούς 7 εχω συναντησει παρομοια αθλιοτητα! Δηλωνω επισημα, και εν γνωση των συνεπειων του νομου :) οτι ΔΕΝ ξαναπάω σ αυτο!! Οι καδοι με φωτοκυτταρο μας μαραναν...Ρε gl, εσυ το χαλασες χτες??? :)
ωραιος μαν....αλλα δεν εσπασα τιποτα ορκιζομαι.... :grin: :grin:

σε λιγο βγαινουν κι οι σχετικες κριτικες που σας χρωστουσα απο χτες....

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Μεσημεριτικη βολτα στη ανοιξιατικη Θεσσαλονίκη. Περασα σχεδον απ ολα. Θα γραψω γι ςυτα που παρουσιαζουν κατι διαφορετικο.

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ: Τζένη, Ελληνίδα. Μεγαλοσωμη γυναίκα, αρκετα θυληκη ομως. Μου θύμισε τη Σανταλ :)

ΦΡΙΞΟΥ 15: Χαχαχα.....η Σανταλ!!!  Η χαρα του λατρη των πολλων κυβικων η γειτονια :(

ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 5: Η Σαμπρινα. Στην ιδια κατηγορια κι αυτη...αλλαγη γειτονιας και παλι...

La femme: Δυστυχως οχι η Λαρα, αλλα η Μαρία σε προγραμμα.

ΕΡΩΣ: Στο πρωτο πέρασμα ανοιχτο, δεκα λεπτα μετα η Νατάσσα εφευγε :(  αν υποπτευθω οτι μ αποφεύγει...:)

ΣΑΠΦΟΥΣ 5: Επιτελους μια μικροκαμωμενη!  Η Μπάρμπαρα. Τελευταία γραφτηκαν καποιες καλες κριτικες γι αυρην. Δεν μου εκανε ομως κλικ...

ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 14: Η τεραστια Αντζελικα....καποιος μου κανει φαρσα σημερα...:)

ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 52. Η Τινα η Ουκρανη. Μολις ειχε ερθει και βγηκε στο σαλονι ντυμενη μ ενα τζιν κι ενα μπλουζάκι. Μ ενα γλυκύτατο χαμογελο και τα χερια σταυρωμένα μπροστα, ζητησε συγνωμη που παρουσιαστηκε ετσι!!! Εντελώς περιττή συγνωμη!! Ηταν υπεροχη, και μετανιωσα που δεν περασα...

το μεσημερι ειναι για τιν πουτσα τα περισσοτερα ειναι μπαζα και χοντρες

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26