Πηγα το απογευμα κοροβαγκου στην Καντυ, αυτο που με εξεπληξε και θα αναφερθω, ειναι αυτα που ειδα μεσα στο δωματιο...λοιπον το δωματιο το πρωτο αριστερα το μικρο, απεκτησε σεσουαρ για τα μαλια.!! ναι.!! αν κανετε μπανακι και βρεξετε την κομη σας μπορειτε να τα στεγνωσετε πλεον...οι πετσετουλες 2 μεγεθων ηταν κρεμασμενες στον καλογερο, καθαρες και στεγνες αλλα δυστηχως δεν μηριζανε πχ cajoline.!!
υπηρχε το κλασικο χειροκινητο χαρτι καθαριοτητας, τρεια υγροσαπουνα απο τα οποια το ενα ηταν γεματο, μεσα στο ντουζ, φυσικα ζεστο νερο, και βιδωμενο στον τοιχο μηχανημα για σαμπουαν το οποιο δεν χρησημοποιησα μιας και ειχε χυμα στο πατο ενα σαμπουαν, μεσα στο ντουζ επισης ειχε μια παντοφλα-ξυστρα για τις πατουσες φτερνες... :S κλασικα απο εξω σαγιοναρες και διπλα εξω απο το ντουζ, σε ενα ραφακι πανω ειχε, μπατονετες, καποια λαδια για μασαζ αν δεν κανω λαθος, χαρτι κουζινας, και κρεμα για τα χερια για τους αντρες με ξερα χερια για να μην γκρατζουνανε την επιδερμιδα της κοπελας.!!!
δυστηχως δεν εχω καλο κινητο να τα εβγαζα ολα αυτα φωτογραφια, ολα αυτα δεν θυμαμαι να υπηρχαν τελευταια φορα που συνευρεθηκα με την καρμεν στο ιδιο δωματιο πριν κανα μηνα, ακομα να αναφερω οτι το στρωμα στο κρεβατι ειναι απο αυτα τα ανατομικα που περνει το σχημα του σωματος οταν ξαπλωνεις, το ειχα παρατηρησει και την προηγουμενη φορα, αλλα ξεχασα να το αναφερω.
Η συναντηση με την Καντυ ηταν low profile, δεν μου αφησε εντονα συναισθηματα οπως θα περημενα, βυασυνη δεν εδειξε, το μαλακι της το ξανθυνε και ειναι κοντο προς το καρε, της παει αρκετα αυτο το λουκ, αδυνατησμενη σαφως αλλα εχει τα ποιασηματακια της παλι, φουρουσε μαυρο δυχτιωτο babydoll, και μαυρες καλτσες εως και το γονατο πανω με τελειωμα δαντελας.
Η τσατσα ηταν μια ξανθια κυρια ευγενικη, μηλουσε απταιστα ελληνικα, ομορφουλα με γλυκια φωνη, που ανετα εμπενα μεσα το δωματιο μαζι της
Τα προγραμματα ξεκινουσαν απο 40, και μου ειπε κατι για 60 φουλ προγραμμα αλλα δεν εδωσα σημασια μιας και δεν με ενδιεφερε.
Αυτα τα γραφομενα ισως ειναι και η κριτικη που ισως ανεβασω ποιο πολυ για αυτα που ειδα στο μαγαζι μιας και εδω μεσα θα χαθουνε, παρα για την Καντυ.