Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (1 μέλη και 49 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μια από τα ίδια κι εγώ με την συγκεκριμένη. Ενώ διαβάζω τόσο καλά σχόλια δεν μου πάει να δώσω το 30άρι.
Δεν μου βγάζει τίποτα το ερωτικό, δυστυχώς.
Εμενα απο την πρωτη στιγμη που μου εκανε κλικ με κερδισε και με αφυσε με τις καλυτερες εντυπωσεις, η απαντηση σε προηγουμενα διληματα που ειχαν τεθει.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
σημερα πεμπτη για οποιον παει για νατασσα στο ερως να μην παει θα εχει ρεπο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Πηγα το απογευμα κοροβαγκου στην Καντυ, αυτο που με εξεπληξε και θα αναφερθω, ειναι αυτα που ειδα μεσα στο δωματιο...λοιπον το δωματιο το πρωτο αριστερα το μικρο, απεκτησε σεσουαρ για τα μαλια.!! ναι.!! αν κανετε μπανακι και βρεξετε την κομη σας μπορειτε να τα στεγνωσετε πλεον...οι πετσετουλες 2 μεγεθων ηταν κρεμασμενες στον καλογερο, καθαρες και στεγνες αλλα δυστηχως δεν μηριζανε πχ cajoline.!!  :tickedoff:  :2funny: υπηρχε το κλασικο χειροκινητο χαρτι καθαριοτητας, τρεια υγροσαπουνα απο τα οποια το ενα ηταν γεματο, μεσα στο ντουζ, φυσικα ζεστο νερο, και βιδωμενο στον τοιχο μηχανημα για σαμπουαν το οποιο δεν χρησημοποιησα μιας και ειχε χυμα στο πατο ενα σαμπουαν, μεσα στο ντουζ επισης ειχε μια παντοφλα-ξυστρα για τις πατουσες φτερνες... :S κλασικα απο εξω σαγιοναρες και διπλα εξω απο το ντουζ, σε ενα ραφακι πανω ειχε, μπατονετες, καποια λαδια για μασαζ αν δεν κανω λαθος, χαρτι κουζινας, και κρεμα για τα χερια για τους αντρες με ξερα χερια για να μην γκρατζουνανε την επιδερμιδα της κοπελας.!!!  :2funny: δυστηχως δεν εχω καλο κινητο να τα εβγαζα ολα αυτα φωτογραφια, ολα αυτα δεν θυμαμαι να υπηρχαν τελευταια φορα που συνευρεθηκα με την καρμεν στο ιδιο δωματιο πριν κανα μηνα, ακομα να αναφερω οτι το στρωμα στο κρεβατι ειναι απο αυτα τα ανατομικα που περνει το σχημα του σωματος οταν ξαπλωνεις, το ειχα παρατηρησει και την προηγουμενη φορα, αλλα ξεχασα να το αναφερω.
Η συναντηση με την Καντυ ηταν low profile, δεν μου αφησε εντονα συναισθηματα οπως θα περημενα, βυασυνη δεν εδειξε, το μαλακι της το ξανθυνε και ειναι κοντο προς το καρε, της παει αρκετα αυτο το λουκ, αδυνατησμενη σαφως αλλα εχει τα ποιασηματακια της παλι, φουρουσε μαυρο δυχτιωτο babydoll, και μαυρες καλτσες εως και το γονατο πανω με τελειωμα δαντελας.
Η τσατσα ηταν μια ξανθια κυρια ευγενικη, μηλουσε απταιστα ελληνικα, ομορφουλα με γλυκια φωνη, που ανετα εμπενα μεσα το δωματιο μαζι της  :knockinb:
Τα προγραμματα ξεκινουσαν απο 40, και μου ειπε κατι για 60 φουλ προγραμμα αλλα δεν εδωσα σημασια μιας και δεν με ενδιεφερε.

Αυτα τα γραφομενα ισως ειναι και η κριτικη που ισως ανεβασω ποιο πολυ για αυτα που ειδα στο μαγαζι μιας και εδω μεσα θα χαθουνε, παρα για την Καντυ.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Φιλε karaman μην σου κανουν εντυπωση ολα αυτα, τα μαγαζια ( οχι ολα ) καταλαβαν πως το σεξ δεν ειναι απλα μια ξεπετα αλλα μια φαντασιωση-αποδραση απο την πραγματικοτητα και πως με τα αστερια που τωρα τελευταια που εχουν βαλει μετρανε καποια βασικα που θα σου γεμισουν την συνευρεση.
Εξαλου εχουν ξεκινησει και την προσφορα με τις 10 επισκέψεις, οι ανθρωποι εχουν καλο promo.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Πηγα το απογευμα κοροβαγκου στην Καντυ, αυτο που με εξεπληξε και θα αναφερθω, ειναι αυτα που ειδα μεσα στο δωματιο...λοιπον το δωματιο το πρωτο αριστερα το μικρο, απεκτησε σεσουαρ για τα μαλια.!! ναι.!! αν κανετε μπανακι και βρεξετε την κομη σας μπορειτε να τα στεγνωσετε πλεον...οι πετσετουλες 2 μεγεθων ηταν κρεμασμενες στον καλογερο, καθαρες και στεγνες αλλα δυστηχως δεν μηριζανε πχ cajoline.!!  :tickedoff:  :2funny: υπηρχε το κλασικο χειροκινητο χαρτι καθαριοτητας, τρεια υγροσαπουνα απο τα οποια το ενα ηταν γεματο, μεσα στο ντουζ, φυσικα ζεστο νερο, και βιδωμενο στον τοιχο μηχανημα για σαμπουαν το οποιο δεν χρησημοποιησα μιας και ειχε χυμα στο πατο ενα σαμπουαν, μεσα στο ντουζ επισης ειχε μια παντοφλα-ξυστρα για τις πατουσες φτερνες... :S κλασικα απο εξω σαγιοναρες και διπλα εξω απο το ντουζ, σε ενα ραφακι πανω ειχε, μπατονετες, καποια λαδια για μασαζ αν δεν κανω λαθος, χαρτι κουζινας, και κρεμα για τα χερια για τους αντρες με ξερα χερια για να μην γκρατζουνανε την επιδερμιδα της κοπελας.!!!  :2funny: δυστηχως δεν εχω καλο κινητο να τα εβγαζα ολα αυτα φωτογραφια, ολα αυτα δεν θυμαμαι να υπηρχαν τελευταια φορα που συνευρεθηκα με την καρμεν στο ιδιο δωματιο πριν κανα μηνα, ακομα να αναφερω οτι το στρωμα στο κρεβατι ειναι απο αυτα τα ανατομικα που περνει το σχημα του σωματος οταν ξαπλωνεις, το ειχα παρατηρησει και την προηγουμενη φορα, αλλα ξεχασα να το αναφερω.
Η συναντηση με την Καντυ ηταν low profile, δεν μου αφησε εντονα συναισθηματα οπως θα περημενα, βυασυνη δεν εδειξε, το μαλακι της το ξανθυνε και ειναι κοντο προς το καρε, της παει αρκετα αυτο το λουκ, αδυνατησμενη σαφως αλλα εχει τα ποιασηματακια της παλι, φουρουσε μαυρο δυχτιωτο babydoll, και μαυρες καλτσες εως και το γονατο πανω με τελειωμα δαντελας.
Η τσατσα ηταν μια ξανθια κυρια ευγενικη, μηλουσε απταιστα ελληνικα, ομορφουλα με γλυκια φωνη, που ανετα εμπενα μεσα το δωματιο μαζι της  :knockinb:
Τα προγραμματα ξεκινουσαν απο 40, και μου ειπε κατι για 60 φουλ προγραμμα αλλα δεν εδωσα σημασια μιας και δεν με ενδιεφερε.

Αυτα τα γραφομενα ισως ειναι και η κριτικη που ισως ανεβασω ποιο πολυ για αυτα που ειδα στο μαγαζι μιας και εδω μεσα θα χαθουνε, παρα για την Καντυ.

Ξεχασα να αναφερω οτο το χερουλι της εξωπορτας, επιτελους το διωρθωσανε.!!  :priest:

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Ξεχασα να αναφερω οτο το χερουλι της εξωπορτας, επιτελους το διωρθωσανε.!!  :priest:

... αγαπητέ φίλε να αναφέρω και εγώ ότι μάλλον έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν λίγο με τα μαγαζιά τους στις βίλλες ... είχα πολύ καιρό να περάσω από αυτές και χθες το πρωί πέρασα από την άλλη βίλλα την μεγάλη (erotica) και αν και δεν πέρασα στο δωμάτιο (ήταν η Μάντ... σόρρυ η Λάρα) μπήκα και είδα το μεγάλο δσωμάτιο στο βάθος με το τζακούζι ... αρχοντιά λέμεεε ... άλλαξαν το κρεβάτι σε χτιστό, έβαλαν ανατομικό στρώμα, έφτιαξαν μεγαλύτερο το ντουζ με όλα τα κομφορ που ανέφερες και εσύ (μου έκαναν εντύπωση οι κρέμες και αυτό για τις πατούσες  :2funny:) εικαστικές θεματικές παρεμβάσεις στους τοίχους !!! ... έτσι να αναβαθμιζονται άπαντες ... ο ανταγωνισμός έχει μεγαλώσει και κάνει καλό σε όλους μας.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
σημερα πεμπτη για οποιον παει για νατασσα στο ερως να μην παει θα εχει ρεπο.
γιατι η Κασσανδρα δεν λεει??

παντως το βυζι της ειρηνης φαινεται φυσικο και τουμπανο. αφηνει να το γευτουμε στο απλο προγραμμα αραγε?  :tits:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
... αγαπητέ φίλε να αναφέρω και εγώ ότι μάλλον έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν λίγο με τα μαγαζιά τους στις βίλλες ... είχα πολύ καιρό να περάσω από αυτές και χθες το πρωί πέρασα από την άλλη βίλλα την μεγάλη (erotica) και αν και δεν πέρασα στο δωμάτιο (ήταν η Μάντ... σόρρυ η Λάρα) μπήκα και είδα το μεγάλο δσωμάτιο στο βάθος με το τζακούζι ... αρχοντιά λέμεεε ... άλλαξαν το κρεβάτι σε χτιστό, έβαλαν ανατομικό στρώμα, έφτιαξαν μεγαλύτερο το ντουζ με όλα τα κομφορ που ανέφερες και εσύ (μου έκαναν εντύπωση οι κρέμες και αυτό για τις πατούσες  :2funny:) εικαστικές θεματικές παρεμβάσεις στους τοίχους !!! ... έτσι να αναβαθμιζονται άπαντες ... ο ανταγωνισμός έχει μεγαλώσει και κάνει καλό σε όλους μας.

Ετσι οπως τα λες ειναι, αλλα θα θελαμε και νεο αιμα απο αυτα τα μαγαζια, πλεον εχουνε ριζωσει οι ιδιες και οι ιδιες, λιγο ανανεωση και ποικιλια δεν βλαπτει, αν και φετος θα παιξω με στανταρακια πλεον, και απο την αλλη η τιμη απο τα 40€ δεν λεει να πεσει αν και ριξανε τις τιμες στα αλλα προγραμματα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μπήκα και είδα το μεγάλο δσωμάτιο στο βάθος με το τζακούζι ... αρχοντιά λέμεεε ... άλλαξαν το κρεβάτι σε χτιστό, έβαλαν ανατομικό στρώμα, έφτιαξαν μεγαλύτερο το ντουζ με όλα τα κομφορ που ανέφερες και εσύ (μου έκαναν εντύπωση οι κρέμες και αυτό για τις πατούσες  :2funny:) εικαστικές θεματικές παρεμβάσεις στους τοίχους !!! ... έτσι να αναβαθμιζονται άπαντες ...
ωραια φτιαξανε ενα σουπερ-λουξ δωματιο με ολα τα κομφορ...ε και?αν ηταν δωματιο διαμονης ξενοδοχειου θα ηταν οκ κ ολοι θα θαυμαζαμε την χρηστικοτητα του...αλλα δεν ειναι δωματιο ξενοδοχειου...ειναι δωματιο οικου ανοχης 15 λεπτων,αντε 20 λεπτων συνευρεσεων...ουτε να το χαρεις προλαβαινεις,ασε που πας κ για αλλο λογο...πας για να πηδηξεις κ οχι να κοιμηθεις.
Δεν λησμονω σε καμμια περιπτωση,ουτε επιθυμω βρωμικα δωματια οικων ανοχης (τυπου Μεταξουργειου κτλ),αλλα απο την αλλη ακομη κ σε εναν κατωτερο χωρο,αλλα καθαρο κ αξιοπρεπη, κανεις ανετα την δουλεια σου για την οποια προοριζεσαι στον κοσμο των μπουρδελων...κ σημασια εχει η εκαστοτε παρτενερ κ οι υπηρεσιες της ,οχι αν το στρωμα ειναι της NASA ή το αφρολουτρο ειναι γιογιομπα...ετσι χανεται η ουσια,τρωμε το περιτυλιγμα κ νιωθουμε ΄΄χορτατοι΄΄.

Deep ocean

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2013
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Εσυ συνάδελφε dimmits προτιμάς τα δωμάτια του βαρδάρη... με τα στρώματα που βουλιάζουν, τα βρώμικα σεντόνια και τα κρεβάτια που τρίζουν.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Εσυ συνάδελφε dimmits προτιμάς τα δωμάτια του βαρδάρη... με τα στρώματα που βουλιάζουν, τα βρώμικα σεντόνια και τα κρεβάτια που τρίζουν.

Μερικες φορες το γαμισι πρεπει να ειναι βρωμικο, οπως πχ οταν τρως βρωμικο απο καντινα.?? :2funny:

ο dimmits εχει ενα δικιο, τρανταχτο παραδειγμα το νεο σουπερ λουξ στουντιακι στην Μινωταυρους με τις μετριες κοπελες...εμφανησιακα τουλαχιστων.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
πολλα δωματια στον Βαρδαρη ειναι αξιοπρεπεστατα...κ καθαρα...υπαρχουν κ απαραδεκτα,αλλα υπαρχουν κ καλα...εγω λοιπον προτιμω τα καλα...ας μην αφοριζουμε τον Βαρδαρη που εθρεψε γενεές μπουρδελο-αγωνιστων
κ επισης προτιμω να γαμω κ να περναω ωραια,ακομη κ σε κατωτερους χωρους,παρα να γαμαω κομοδινα σε λουξ δωματια 3 ή 4 αστέρων...διαλεξε κ παρε.
Κλεινοντας,πριν κανα μηνα στην Βυρωνος στην Λαρισα πηδηξα ενα μιλφακι σε στρωμα, οπου το ελατηριο απο την σουστα, μου τρυπησε το γονατο...κυριολεκτικα...το γαμισι ομως ηταν σπεσιαλ...οποτε δεν πειραζει για το γονατο,αφου κερδισαμε αλλου.Αυτο δεν το αλλαζω με τιποτα.

Deep ocean

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2013
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχουν καλά κονε στο μινωταρου  :grin:  αν συνεχίσουν με αυτές τις κοπέλες πολύ σύντομα θα ριξουν τις τιμές, γιατι αλλιως δεν θα πατάει ψυχή!

Deep ocean

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2013
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
πολλα δωματια στον Βαρδαρη ειναι αξιοπρεπεστατα...κ καθαρα...υπαρχουν κ απαραδεκτα,αλλα υπαρχουν κ καλα...εγω λοιπον προτιμω τα καλα...ας μην αφοριζουμε τον Βαρδαρη που εθρεψε γενεές μπουρδελο-αγωνιστων
κ επισης προτιμω να γαμω κ να περναω ωραια,ακομη κ σε κατωτερους χωρους,παρα να γαμαω κομοδινα σε λουξ δωματια 3 ή 4 αστέρων...διαλεξε κ παρε.
Κλεινοντας,πριν κανα μηνα στην Βυρωνος στην Λαρισα πηδηξα ενα μιλφακι σε στρωμα, οπου το ελατηριο απο την σουστα, μου τρυπησε το γονατο...κυριολεκτικα...το γαμισι ομως ηταν σπεσιαλ...οποτε δεν πειραζει για το γονατο,αφου κερδισαμε αλλου.Αυτο δεν το αλλαζω με τιποτα.
βρε εννοείτε οτι πρώτα επιλέγουμε τις κοπέλες και μετα τα μαγαζιά...

Αλλα δεν θα ήθελα ενα καλό  :fuck1: παρέα με το "τόμ" και απ' εξω να το περιμένει ο τζέρι  :2funny:

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
παίδες συμφωνώ ... αλλά ο καθένας από την μεριά του το βλέπει ... και τι θέλω να πω ...
Εγώ ας πούμε το ανέφερα γιατί ενώ είχε αρκετές και υψηλών στάνταρ κοπέλες (καραμαν συμφωνώ μαζί σου στο ότι δεν έχουν νέο αίμα πλέον ... αλλά μιλάω για παλαιότερα) και η τιμή τους ήταν η πλέον υψηλή ... οι υπηρεσίες του χώρου δεν ανήκαν σε αυτή την κατηγορία ... έτσι πήγαινες για να κάνεις αυτό που ήθελες να κάνεις ... και το κρεβάτι κόντευε να πέσει ... όπως και το ότι πήγαινες να κάνεις ένα ντουζ πριν ... και τα νερά έτρεχαν από παντού ... χαλούσε η διάθεση έτσι.
Από την άλλη και οι υπόλοιποι έχετε δίκιο μιλώντας απλώς για τις υπηρεσίες των κοριτσιών και μόνο ... γιατί ουσιαστικά γιαυτό πηγαίνουμε ... όχι για διαμονή ...
... αλλά εγώ το αναφέρω γιατί από την μια υποτίθεται ότι τα στούντιο προσφέρουν γενικά υψηλές υπηρεσίες ... οπότε πρέπει να το αποδεικνύουν γενικότερα.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Φυσικά προτεραιότητα εχουν τα κορίτσια και μετα ο χώρος...αλλα δεν ηταν το ιδιο δυστυχως σημερα με τη Σονια στο Προμηθέως 19,  και με τη ιδια πριν δυο βδομαδες στο Αχελώου.
Τι να κανεις ομως που "δεν ειχε δουλεια δυστυχως εκει..."

Κατα τ αλλα, αποψε στο Βαρδαρη, η αλυσιδα Σαπφούς 5, 7, και Προμηθέως 11, κλειστα! Οριστικα αραγε???
Αχελώου, η σχιστοματα Μία, η Ντιαννα, που εχει αραια και που εμφανίσεις σε διαφορα

Φριξου 13 μια ενδιαφερουσα περιπτωση, με ωραι στήθος αλλα πολυ μετρια φατσα, που δεν εχω ξαναδει.

Κοροβαγκου η Κάντυ

Ερως η πολυ χαριτωμενη και κεφατη Κασσάνδρα

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
γιατι η Κασσανδρα δεν λεει??

παντως το βυζι της ειρηνης φαινεται φυσικο και τουμπανο. αφηνει να το γευτουμε στο απλο προγραμμα αραγε?  :tits:
που κολλαει η κασσανδρα αδερφε? ασε νομιζω ειναι και απογεματινη βαρδια :). Απλα αν καποιος πηγαινε πρωι για να βρει νατασσα να μην παει γιατι θα ελειπε.

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
Ευπειθώς αναφέρω ότι η κατάσταση στη Μινωταύρου βελτιώθηκε (εμφανησιακά τουλάχιστον) από τις αρχές της εβδομάδας με νέο αίμα εκ Βουλγαρίας αλλά από ποιότητα... αστα να πάνε.  :headbang:
Το να δίνει κανείς 25 ή 30 για μια ξεπέτα στο Βαρδάρι είναι ένα θέμα αλλά το να πληρώνει 40-50-60 για 15 λεπτά με ένα πιπίνι που δεν έχει καταλάβει τι δουλειά κάνει και νομίζει ότι βρίσκεται εκεί για να μαζεύει τα φράγκα από απελπισμένους ηλίθιους που καίγονται να ξεφορτώσουν σπέρμα και δεν έχουν που αλλού να το κάνουν... αυτό δεν μασιέται εύκολα...  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom