έκλεισε το συγκεκριμένο στούντιο εδώ και μια εβδομάδα και βάλε.. τώρα βρίσκετε εκτός λειτουργίας χωρίς πινακίδες και φωτάκια
πολυ κλεισιμο ρε παιδια...τωρα οφειλετε στην κριση η πιασανε μερικες κοπελες απο την καταγγελια που ειχε κανει ο γιατρος??
έκλεισε το συγκεκριμένο στούντιο εδώ και μια εβδομάδα και βάλε.. τώρα βρίσκετε εκτός λειτουργίας χωρίς πινακίδες και φωτάκια
ρε φιλε τι ζορι τραβας και το επαναφερεις συνεχεια αυτο το θεμα εδω κι ενα μηνα?Ξερεις τιποτα συγκεκριμενο?πολυ κλεισιμο ρε παιδια...τωρα οφειλετε στην κριση η πιασανε μερικες κοπελες απο την καταγγελια που ειχε κανει ο γιατρος??
απο αυριο χριστινα ξανα πρωι στην φριξου 14 σημερα ειναι η ΑνναΚάτι καλό με μεγάλο στήθος για απόψε το βράδυ έχετε να προτείνετε;
Mα αμα δεν απαντησω αυτος θα μπαινει καθε μερα και θα αφηνει υποννοουμενα για καθε κοπελα που παιρνει αδεια να παει να ξεκουραστει και λιγο.Αφου απ'την πρωτη ωρα μ'αυτο ασχολειται και το επαναφερει οποτε βρει ευκαιριαΦιλοι, εχω περπατησει αρκετα τα στουντιο και μπορω να ξεχωριζω για το ποια ειναι καλη στα σαλονια και πια στα αλωνια.
Αλ εχω διαβασει αρκετα απο αυτα που γραφεις και σε θεωρω μεγαλη μορφη μην απαντας σε προβοκατορες και για αυτα με τον ΄΄φανταστικο΄΄ γιατρο ειναι απλα για μεγαλα γελια.
η νταρντανα μιλφ ειναι αυτη.Κι αυτη εκει δουλευει
Πια Σαμπρινα ειναι αυτη.?? Η ''κινεζα''.?? ή η αλλη, στο αθενς λεει οτι δουλευει Ν.Ουρανου 1Β.
ΥΓ και πως τις κοβεις δλδ τις κοπελες ρε μαν; απο την φατσα; εμεις τοσα χρονια στα μπουρδελα τρωμε και καμια φολα μια στις τρεις καταθεσεις περιπου.......
Οδηγιες: 1. Επιλεγω καλο προγραμμα
2. Εξακολουθω να προτιμω μιλφ
3. Απο την κινηση,βλεμα,ομηλια
η νταρντανα μιλφ ειναι αυτη.Κι αυτη εκει δουλευει
Πρεπει να την ξερεις ειναι παλια καραβαναοκ.! δεν την ξερω.
Πρεπει να την ξερεις ειναι παλια καραβανα
Σε σχεση με τα παραπανω που λετε σας υπενθυμιζω οτι και η Βερονικα στο σαλονι λεει ενα ξερο γεια σας και αποχωρει αμεσως.Αρα νοζιμω οτι ποτε δε μπορεις να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα πριν να δοκιμασεις μια κοπελα
συμφωνα με το 2ο σκηνικο τον στελνεις καρφωτο στην καριολα τη Λαουρα στο Σαπφους 8 ...αλλα σαν καλος ανθρωπος που ειμαι τον προστατευω+1
ο παρλαβαντζας ακομα το σκεφτετε.??? ουτε αμαξι να αγοραζε.???
συμφωνα με το 2ο σκηνικο τον στελνεις καρφωτο στην καριολα τη Λαουρα στο Σαπφους 8 ...αλλα σαν καλος ανθρωπος που ειμαι τον προστατευω
Αν βρεις και τη καριόλα του 1ου σκηνικού θα σε παραδεχτώ!συμφωνα με το 2ο σκηνικο τον στελνεις καρφωτο στην καριολα τη Λαουρα στο Σαπφους 8 ...αλλα σαν καλος ανθρωπος που ειμαι τον προστατευω