Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 95 άτομα (4 μέλη και 91 επισκέπτες)

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
έκλεισε το συγκεκριμένο στούντιο εδώ και μια εβδομάδα και βάλε..  τώρα βρίσκετε εκτός λειτουργίας χωρίς πινακίδες και φωτάκια

πολυ κλεισιμο ρε παιδια...τωρα οφειλετε στην κριση η πιασανε μερικες κοπελες απο την καταγγελια που ειχε κανει ο γιατρος??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
πολυ κλεισιμο ρε παιδια...τωρα οφειλετε στην κριση η πιασανε μερικες κοπελες απο την καταγγελια που ειχε κανει ο γιατρος??
ρε φιλε τι ζορι τραβας και το επαναφερεις συνεχεια αυτο το θεμα εδω κι ενα μηνα?Ξερεις τιποτα συγκεκριμενο?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ Η ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΑΠΟ ΣΑΠΦΟΥΣ 5 ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΚΕΙ;;;ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΡΑΜΠΑΛΙΚΙ!!!

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Κάτι καλό με μεγάλο στήθος για απόψε το βράδυ έχετε να προτείνετε; :tits:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κάτι καλό με μεγάλο στήθος για απόψε το βράδυ έχετε να προτείνετε; :tits:
απο αυριο χριστινα  :tits: ξανα πρωι στην φριξου 14 σημερα ειναι η Αννα

στο πριβε η Καντυ και στην φριξου 9 η Λαρα,στο φριξου 15 η Χριστινα,στην εκκλησια η μιλφ Αναστασία,στο ανδρεου γεωργιου 21 η Ντεσυ,στην Κωλέτη μια Γκρέτα λεει,στην Ματζαρου 14 η αλλη Αννα και στην μινωταυρου μια καινουρια και καλα Ντεζη ....αμα παει κανενας απο κοντα μας λεει

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Φιλοι, εχω περπατησει αρκετα τα στουντιο και μπορω να ξεχωριζω για το ποια ειναι καλη στα σαλονια και πια στα αλωνια.
Αλ εχω διαβασει αρκετα απο αυτα που γραφεις και σε θεωρω μεγαλη μορφη μην απαντας σε προβοκατορες και για αυτα με τον ΄΄φανταστικο΄΄ γιατρο ειναι απλα για μεγαλα γελια.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Φιλοι, εχω περπατησει αρκετα τα στουντιο και μπορω να ξεχωριζω για το ποια ειναι καλη στα σαλονια και πια στα αλωνια.
Αλ εχω διαβασει αρκετα απο αυτα που γραφεις και σε θεωρω μεγαλη μορφη μην απαντας σε προβοκατορες και για αυτα με τον ΄΄φανταστικο΄΄ γιατρο ειναι απλα για μεγαλα γελια.
Mα αμα δεν απαντησω αυτος θα μπαινει καθε μερα και θα αφηνει υποννοουμενα για καθε κοπελα που παιρνει αδεια να παει να ξεκουραστει και λιγο.Αφου απ'την πρωτη ωρα μ'αυτο ασχολειται και το επαναφερει οποτε βρει ευκαιρια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πιστευω πως οι υγειονομικες αναλυσεις ειναι για τους επιστημονες και τα σχολια για τους περπατημενους με αποψη.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
ΥΓ και πως τις κοβεις δλδ τις κοπελες ρε μαν; :think: απο την φατσα; :think:  εμεις τοσα χρονια στα μπουρδελα τρωμε και καμια φολα μια στις τρεις καταθεσεις περιπου....... :grin:

Οδηγιες: 1. Επιλεγω καλο προγραμμα
        2. Εξακολουθω να προτιμω μιλφ
        3. Απο την κινηση,βλεμα,ομηλια

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
εγω κοπελα που ηταν σκατα στο 30 ηταν σκατα και στο 120. Εχω παρει τζακουζια στην βιλλα εροτικα στο παρελθον με κοπελες που δεν καθησανε πολυ στο μαγαζι που ηταν τραγικα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.836
Πόντοι
11.585
Οδηγιες: 1. Επιλεγω καλο προγραμμα
         2. Εξακολουθω να προτιμω μιλφ
         3. Απο την κινηση,βλεμα,ομηλια

βαλε το σκινικο που θα σου πω στο μυαλο σου...

1ο σκηνικο
Εισαι στο σαλονι, δεν ξερεις το ονομα της κοπελας, βγενει η κοπελα να την δεις σε βλεπει χαμογελαει, και μπενει στο δωματιο, μπορει να μην σου μηλησει...

μπενεις ή οχι.???

2ο σκηνικο
Εισαι στο σαλονι, δεν ξερεις το ονομα της κοπελας, βγενει η κοπελα με φορα παρτιδα εξω το φυσικο μεγαλο ωραιο στηθος της, χαμογελαστη, σε πλησιαζει σου φερνει σε αποσταση αναπνοης τις βυζαρες της και σε ρωταει τι κανεις και αν θελεις να περασεις καλα.???

μπενεις ή οχι.???

απαντησε και θα συνεχισω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Πρεπει να την ξερεις ειναι παλια καραβανα

Σε σχεση με τα παραπανω που λετε σας υπενθυμιζω οτι και η Βερονικα στο σαλονι λεει ενα ξερο γεια σας και αποχωρει αμεσως.Αρα νοζιμω οτι ποτε δε μπορεις να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα πριν να δοκιμασεις μια κοπελα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.836
Πόντοι
11.585
Πρεπει να την ξερεις ειναι παλια καραβανα

Σε σχεση με τα παραπανω που λετε σας υπενθυμιζω οτι και η Βερονικα στο σαλονι λεει ενα ξερο γεια σας και αποχωρει αμεσως.Αρα νοζιμω οτι ποτε δε μπορεις να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα πριν να δοκιμασεις μια κοπελα

+1

ο παρλαβαντζας ακομα το σκεφτετε.??? ουτε αμαξι να αγοραζε.??? :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
+1

ο παρλαβαντζας ακομα το σκεφτετε.??? ουτε αμαξι να αγοραζε.??? :2funny:
συμφωνα με το 2ο σκηνικο τον στελνεις καρφωτο στην καριολα τη Λαουρα στο Σαπφους 8  :2funny: :2funny: :2funny:...αλλα σαν καλος ανθρωπος που ειμαι τον προστατευω

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.836
Πόντοι
11.585
συμφωνα με το 2ο σκηνικο τον στελνεις καρφωτο στην καριολα τη Λαουρα στο Σαπφους 8  :2funny: :2funny: :2funny:...αλλα σαν καλος ανθρωπος που ειμαι τον προστατευω

ο καλος μπουρδελιαρης φενετε... :thumbsup:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Για το παραπάνω ζήτημα κι εγώ πλέον πιστεύω ότι μπορώ να αποφύγω κακοτοπιές κρίνοντας από βλέμμα και γλώσσα του σώματος γενικά.
Το αρκετά καλό ένστικτό μου ποτέ δεν είναι αλάθητο βεβαίως!

Μιλώντας προσωπικά έχω καταλήξει ότι για να περάσω καλά με μια κοπέλα το 80% είναι θέμα χημείας. Να ταιριάξω μαζί της και να
συμπαθηστούμε γενικά,καθ' ότι είμαι κι αγαπούλης. 2 βυζάρες και μια κωλάρα ποτέ δεν στάθηκαν αρκετές για να έχω μια σούπερ εμπειρία.

Από εκεί που καταλαβαίνω πολλά είναι το χαμόγελο. Το περπάτημα και το βλέμμα μετράνε εννοείται. Η Βερόνικα ας πούμε που είναι όντως
αρκετά γρήγορη και κοφτή, σου ρίχνει ένα ύπουλο χαμογελάκι και το βλέμμα της είναι πολύ πονηρό. Το σύντομο του σαλοναρίσματος δε, εκπέμπει
μια αυτοπεποίθεση, πράγμα πολύ σημαντικό επίσης.

Βέβαια με τη τακτική μου όπως λέω αποφεύγω κακοτοπιές ως επι το πλείστων. Δε μπορώ να ξεχωρίσω μαύρα διαμάντια όμως. Όπως η Εμμανουέλα
η οποία έχει βαριεστημένο ύφος και δε θα με ενέπνεε ποτέ να περάσω στο δωμάτιο. Αλλά γι αυτό υπάρχει και το bourdela.com.

Για να απαντήσω κι εγώ στο κουίζ του Karaman...Μπορεί να περνούσα και με τις 2 μπορεί και με καμία. Το πιο πιθανον είναι με τη 1η πάντως!

συμφωνα με το 2ο σκηνικο τον στελνεις καρφωτο στην καριολα τη Λαουρα στο Σαπφους 8  :2funny: :2funny: :2funny:...αλλα σαν καλος ανθρωπος που ειμαι τον προστατευω
Αν βρεις και τη καριόλα του 1ου σκηνικού θα σε παραδεχτώ!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μην βιαζεστε να κρινετε, Βασιλ σε βρισκω σωστα τοποθετημενο. Α και τελος αν ηταν να απαντω σε γριφους η να διαλεγω αυτοκινητα μαγκες θα ημουν αναλυτης στα καναλια και οχι γυρολογος του αθληματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom