gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τζεσυ.....πολυ συνεσταλμενη ή πολυ κομοδινο.....που ν αυτη αραγε;να παντρευτηκε;Αν βρεις και τη καριόλα του 1ου σκηνικού θα σε παραδεχτώ!
τζεσυ.....πολυ συνεσταλμενη ή πολυ κομοδινο.....που ν αυτη αραγε;να παντρευτηκε;Αν βρεις και τη καριόλα του 1ου σκηνικού θα σε παραδεχτώ!
συμφωνα με το 2ο σκηνικο τον στελνεις καρφωτο στην καριολα τη Λαουρα στο Σαπφους 8 ...αλλα σαν καλος ανθρωπος που ειμαι τον προστατευω
Μην βιαζεστε να κρινετε, Βασιλ σε βρισκω σωστα τοποθετημενο. Α και τελος αν ηταν να απαντω σε γριφους η να διαλεγω αυτοκινητα μαγκες θα ημουν αναλυτης στα καναλια και οχι γυρολογος του αθληματος.
δεν απαντας σε γριφους φιλε παρλαβανζτα γιατι δεν θες να δεις πως εισαι λαθος.!
Που ειναι το λαθος μου, επειδη δεν πεφτω με τα μουτρα στην πρωτη ερωτιαρα που θα πεσει στα ποδια μου η που θα αποδεχτω ολες τις κριτικες-οι οποιες φυσικα βοηθουν αυτους που ξερουν να τις αποκωδικοποιουν-.
Φιλοι μου πιστευω χωρις να εχω καποια επαρση τα παντα ειναι στην πρωτη ματια-εξακολουθω να δινω ευγε στον Βασιλ-.
στο ανδρεου γεωργιου 21 η Ντεσυ
Nα'τη και η ξεκωλιαρα μου ουυυυααααααα
η Ειρηνουλα βρε η ξεκωλιαρα απο Νικ.Ουρανου 26Και ποια είναι αυτή βρε Al?
σωστος παραθετω αλλες 2 φωτοη Ειρηνουλα βρε η ξεκωλιαρα απο Νικ.Ουρανου 26
η Ειρηνουλα βρε η ξεκωλιαρα απο Νικ.Ουρανου 26
Χανεις.....Θαρρώ πως δεν την έχω δοκιμάσει...
Χανεις.....
Φιλε με την συγκεκριμενη κοπελα το μονο που θα καταλαβεις ειναι το απολυτο σεξ για μενα μακραν η κορυφαια κοπελα στα στουντιο.Μπορεί αλλά αν είναι Milf δεν είναι πολύ του γούστου μου... Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να είναι τέλεια αλλά...
Μπορεί αλλά αν είναι Milf δεν είναι πολύ του γούστου μου... Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να είναι τέλεια αλλά...