Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (2 μέλη και 60 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
και τωρα που εχει κοψει η κινηση σε καποιο βαθμο οι πουτανες πανω-κατω μας ξερουν και μας σταμπαρουν.

Να σε σταμπαρουν δεν παιζει και κατι, το να μαθουν ομως ποιος εισαι πρεπει να θες εσυ, πχ οτι εγω που παω ξερουν οτι ειμαι ο Karaman απο το bourdela, πρεπει να το επιδιοξεις, ειτε να το πεις στην κοπελα, ειτε να γραψεις λεπτομεριες που εχουν γινει στο δωματιο που μπορουν να προδωσουν την ταυτοτητα σου, εγω εδω και 4 χρονια καμια δεν ξερει ποιος ειμαι, μονο στην Πενυ στην Αθηνα ειπα ποιος ειμαι γιατι ειχα πεσκεσι απο τον Jo να δωσω....  :2funny:

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Το πουλάκι τσίου έσκασε μύτη στα πάτρια εδάφη...  :grin: Ο Τσιγγάνος τον κυνηγούσε με την σφεντόνα  :2funny:

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
κατάθεση πρίν απο λίγο στην 'Ελενα στη Ταντάλου 14.Σας την συνιστώ.russian girls do it.. better!! ;)

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
εχει πετυχει κανεις τωρα τελευταια την Αντριαννα απο το πρασινο;

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπερίζω την παρέα...

Είχα ενα καρέ από πετυχημένες καταθέσεις τελευταία.

Η τελευταία ήταν με τη Σανέλ χτες. Η κοπέλα την ιδρώνει τη φανέλα.
Πολύ ωραία γκόμενα με φοβερές καμπύλες και συνάμα πολύ ευλύγιστη.
(Σαν τη διαφήμιση του i-phone, "οι νόμοι της φύσης είναι απλά γενικεύσεις")
Στα συν βάζω ότι είναι ευδιάθετη και επικοινωνιακή.

Οι άλλες ήταν με Κάντυ και Λάρα.de από Βίλλες. Μπορεί να φανεί παράξενο αλλά με την Λάρα πέρασα πιο καλά απ' όλες! Υπήρξε χημεία γενικά
Θα ανεβάσω κριτικές σύντομα.

Ένας από τους λόγους που δεν ανεβάζω αμέσως κριτικές είναι κι αυτός που αναφέρετε παραπάνω.
Προσπαθώ όσο μπορώ να μην φανερώσω την ταυτότητα μου και να μην στοχοποιηθώ.

Γενικά χτες στη μικρή βόλτα που έκανα δεν είδα κάτι καινούριο. Μια από τα ίδια σε όλα.
Η μόνη πρωτοεμφανιζόμενη σε μένα τουλάχιστον ήταν μια κόντόκαβλη με ωραία χαρακτητιστικά στα τρίδυμα.
Από Τσεχία είπε η τσατσά, αλλά εμένα μου φάνηκε για ρωσοπόντια. Όνομα δεν συγκράτησα.

Έριξα ένα βλέφαρο και στη Κασσάνδρα. Σωματάρα η κοπέλα, αλλά κάτι δεν μου άρεσε στο πρόσωπο. Γούστα είναι αυτά βέβαια!

Δηλώνω συμπαράσταση κι εγώ με τη σειρά μου στο σύντροφο Αλ και σε όλους όσοι ξεμπροστιάζουν τις καριόλες ξεπέτες!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Παιδια συνιστω ψυχραιμια, εγω συνηθως δεν τη παταω γιατι τις κοβω πριν τις κοπελες και γενικα προτιμω μιλφ καταστασεις η οποιες ειναι εγγυηση.
Εκτος απο Ερηνη,Ναντια,Νινα η καυλινα,Νικολ τη αλλο μου διαφευγει.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Παιδια συνιστω ψυχραιμια, εγω συνηθως δεν τη παταω γιατι τις κοβω πριν τις κοπελες και γενικα προτιμω μιλφ καταστασεις η οποιες ειναι εγγυηση.
Η Μαρίνα στο 26 Οκτωβρίου 35. Μεχρι που τη σκεφτομαι κι εγω που δεν μ αρεσουν οι milf...:)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Για την Ελενη απο τα τριδυμα που δηλωνει Τσεχα εχει αποψη καποιος καλος συναδερφος και μπορει να μου πει καποιος που βρισκεις  την Μαρια την Τσεχα απο το Λαφαιμ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΥΓ και πως τις κοβεις δλδ τις κοπελες ρε μαν; :think: απο την φατσα; :think:  εμεις τοσα χρονια στα μπουρδελα τρωμε και καμια φολα μια στις τρεις καταθεσεις περιπου....... :grin:

dreamakias

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
η λαρα απο τις villes ειναι η μαντυ η καμια καινουργια?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Νεο μηνυμα απο νεο μελος με νικ Ilos23 πριν λιγο...η Νασια που λεγαμε...

':2funny:τι εγινε μεγάλε?αχ!θα φας.. :s&m_1:'

Τωρα χωρις πλακα αν ειναι η ιδια η Νασια ή καποιος δικος της μαλακας πρεπει να καταλαβουν οτι θα χασουν αν το συνεχισουν αυτο το βιολακι

Επισκέπτης
H Ντέσυ ήταν στο νούμερο 3 από τα τρίδυμα σήμερα το πρωί για όποιον γουστάρει.
Στα άλλα 2 η Ζωή η μιλφ και η Κάρμεν η βουλγάρα.
Στο τσίρκο 26ης Οκτ 35Α δλδ πρέπει να ήτανε η Τζούλια από Προμηθέως 14 που πριν από αυτό ήτανε στο Νικ. Ουρανού 26. Έκανε αλλίως το μαλλί αλλά κατα 95% ήταν αυτή και η τσατσά από το Προμ 14. Οπότε μάλλον δουλεύουν μαζί. Στα άλλα πάνω κάτω τα ίδια.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Νεο μηνυμα απο νεο μελος με νικ Ilos23 πριν λιγο...η Νασια που λεγαμε...

':2funny:τι εγινε μεγάλε?αχ!θα φας.. :s&m_1:'

Τωρα χωρις πλακα αν ειναι η ιδια η Νασια ή καποιος δικος της μαλακας πρεπει να καταλαβουν οτι θα χασουν αν το συνεχισουν αυτο το βιολακι
γραψτους στα @@ σου...δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
γραψτους στα @@ σου...δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα...
βρε θα μου κλασουνε τ'αρχιδια εμενα...απλα δε μπορω να πιστεψω οτι ειναι τοσο χαζοι που το συνεχιζουν μιας και θα τα ποσταρω και δημοσια τωρα.Δεν εχω προσωπικη εμπαθεια με την κοπελα απλα την τραγικη εμπειρια μου μαζι της μετεφερα.
Αν ειναι πραγματι απο πισω η ιδια η Νασια ειναι πολυ χαζη τελικα...δε μπορει να ειναι τοσο χαζη ομως

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
σήμερα το βράδυ παιδιά τι προτείνετε??

Stories