thanx για την επισημανση απλως ρωταω για να αποφυγω ασκοπες μετακινησεις επειδη μενω μακρια και επειδη οι συγκεκριμενες ειναι πολυδιαφημισμενες ολο και καποιος θα εχει περασει να δει αν δουλευουν για να μην κατεβαινουν και αλλοι συναγωνιστες τζαμπα αλλα αφου υπαρχει και τηλεφωνο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
καταθεση πριν λιγο στην κωλοτρυπιδα της Ειρηνης στο Νικ.Ουρανου 26 οπου ειναι καθε μερα κανονικα για οποιον ρωταει.
Τελεια για ακομα μια φορα,φουλ καυλα εχει αδυνατισει και λιγο αλλα οπωσδηποτε δε χορτασε να γαμιεται ακομα.
Και φορουσε και μαυρες μποτες σημερα που δε τις εβγαλε καθολου...τα υπολοιπα καυτα στην κριτικη
Τελεια για ακομα μια φορα,φουλ καυλα εχει αδυνατισει και λιγο αλλα οπωσδηποτε δε χορτασε να γαμιεται ακομα.
Και φορουσε και μαυρες μποτες σημερα που δε τις εβγαλε καθολου...τα υπολοιπα καυτα στην κριτικη
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
καθε μερα πρωινη μου ειπε το σαββατο πρωι 26/01 που πηγα.η νατασα σημερα δουλευει στο ερως;
18/10/2012 βαρδαρης, βραδυ.
μια ξανθια παχουλη με βυζαρες. μετρια φατσα. ξερει κανεις ποια ειναι και που ειναι τωρα?
δεν ξερω νουμερο διοτι δεν ειμαι απο θεσσαλονικη και παω πολυ σπανια. οταν μπαινεις ομως εχει ενα μεγαλο χωλ και αριστερα ειναι το δωματιο που καθεται η τσατσα με σκαλοπατια. το δωματιο ευθεια εχει εναν μεγαλο καθρεφτη στο τοιχο.
καποιος να βοηθησει???
μια ξανθια παχουλη με βυζαρες. μετρια φατσα. ξερει κανεις ποια ειναι και που ειναι τωρα?
δεν ξερω νουμερο διοτι δεν ειμαι απο θεσσαλονικη και παω πολυ σπανια. οταν μπαινεις ομως εχει ενα μεγαλο χωλ και αριστερα ειναι το δωματιο που καθεται η τσατσα με σκαλοπατια. το δωματιο ευθεια εχει εναν μεγαλο καθρεφτη στο τοιχο.
καποιος να βοηθησει???
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
18/10/2012 βαρδαρης, βραδυ.
καποιος να βοηθησει???
Το μαγαζί από την περιγραφή σου είναι το Σαπφούς 5, εκείνη την εποχή είχε δούλεψει για πολύ λίγο η Αντζέλικα η Βουλγάρα, η BBW,τελευταία εθεάθη στο πράσινο (Ταντάλου & Σαπφώς), εκεί πιθανόν να δουλεύει ακόμη και σήμερα, αν όχι σίγουρα θα μάθεις από εκεί πληροφορίες για το που μπορεί να είναι, πριν από μια βδομάδα πάντως εκεί ήταν.
Επισκέπτης
Πρωινή ανασκόπηση χτεσινή.
Ταντάλου 9: Η Μικάελα, καθώς έφευγα η τσατσά μου πρότεινε να μπώ με 20Ε αντί για 25. (πολύ σημαντικό)
Ταντάλου 8: Η Τζούλια κάπως έχει αδυνατίσει νομίζω αλλά και πάλι φαίνεται νταρντάνα.
Πράσινο: Μια ξανθιά νορμαλ σώμα από άποψης κιλών με μεγάλα βυζιά αλλά παρ'όλο μου φορούσε κάτι σαν κορμάκι καταλάβαινες ότι είναι κρεμαστά κ νερουλά, πρέπει να ήταν ελληνίδα. Έγινε κ ένα σκηνικό με έναν πελάτη με αυτή να βγαίνει από το δωμάτιο και να λέει ότι της πουλούσε τρέλα ο πελάτης γιατί και καλά η τσατσά του έδειξε άλλη κοπέλα. Στο σαλόνι 2 turkish businessmen! Δυνατό σκηνικό!
Σαπφούς 20: Η Ουκρανή ομορφούλα Τίνα σαν μπουκάλι coca-colas.
Σαπφούς 7: Η Γαβριέλλα, πάλι.
Σαπφούς 8: Η κεφάτη Μάγια παρ'όλο που δεν μπαίνω ποτέ μαζί της.
Σαπφούς 5: Η Ισαμπέλα
Προμηθέως 17: Η μιλφ Ζωή που έχει περάσει από Ταντάλου 14 και Ταντάλου 8. Πάει για λουκέτο το μαγαζί ο λαός απαιτεί come back Μαίρης.
Σε όλα πέρασα απλά δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ τα υπόλοιπα.
Κωλέττη: Η Πακιστανορωσσίδα Χριστίνα πάντα χαμογελαστή.
Νικηφόρου Ουρανού: Η Σαμπρίνα και η Αναστασία αναλόγως.
Βίλλα Ερότικα: Η Αντριάννα με την hard to bargain τσατσά από την Βίλλα Πριβέ 40 λέει το απλό και έφυγα αν μου έλεγε 30 έμπαινα.
Νικηφόρου Ουρανού 26: Η μιλφ Ειρήνη.
Τελικά κατέθεσα τέλεια στην Σάρα Βίλλα Πριβέ με 30Ε αντί για το 40άρι μέσα στα χαμόγελα κ χωρίς ίχνος βιασύνης. Τελικά τι παίζει με την τιμή εκεί? Η Κάρμεν τις προάλλες το είχε 30. Είναι ανάλογα τη κοπέλα?
Ταντάλου 9: Η Μικάελα, καθώς έφευγα η τσατσά μου πρότεινε να μπώ με 20Ε αντί για 25. (πολύ σημαντικό)
Ταντάλου 8: Η Τζούλια κάπως έχει αδυνατίσει νομίζω αλλά και πάλι φαίνεται νταρντάνα.
Πράσινο: Μια ξανθιά νορμαλ σώμα από άποψης κιλών με μεγάλα βυζιά αλλά παρ'όλο μου φορούσε κάτι σαν κορμάκι καταλάβαινες ότι είναι κρεμαστά κ νερουλά, πρέπει να ήταν ελληνίδα. Έγινε κ ένα σκηνικό με έναν πελάτη με αυτή να βγαίνει από το δωμάτιο και να λέει ότι της πουλούσε τρέλα ο πελάτης γιατί και καλά η τσατσά του έδειξε άλλη κοπέλα. Στο σαλόνι 2 turkish businessmen! Δυνατό σκηνικό!
Σαπφούς 20: Η Ουκρανή ομορφούλα Τίνα σαν μπουκάλι coca-colas.
Σαπφούς 7: Η Γαβριέλλα, πάλι.
Σαπφούς 8: Η κεφάτη Μάγια παρ'όλο που δεν μπαίνω ποτέ μαζί της.
Σαπφούς 5: Η Ισαμπέλα
Προμηθέως 17: Η μιλφ Ζωή που έχει περάσει από Ταντάλου 14 και Ταντάλου 8. Πάει για λουκέτο το μαγαζί ο λαός απαιτεί come back Μαίρης.
Σε όλα πέρασα απλά δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ τα υπόλοιπα.
Κωλέττη: Η Πακιστανορωσσίδα Χριστίνα πάντα χαμογελαστή.
Νικηφόρου Ουρανού: Η Σαμπρίνα και η Αναστασία αναλόγως.
Βίλλα Ερότικα: Η Αντριάννα με την hard to bargain τσατσά από την Βίλλα Πριβέ 40 λέει το απλό και έφυγα αν μου έλεγε 30 έμπαινα.
Νικηφόρου Ουρανού 26: Η μιλφ Ειρήνη.
Τελικά κατέθεσα τέλεια στην Σάρα Βίλλα Πριβέ με 30Ε αντί για το 40άρι μέσα στα χαμόγελα κ χωρίς ίχνος βιασύνης. Τελικά τι παίζει με την τιμή εκεί? Η Κάρμεν τις προάλλες το είχε 30. Είναι ανάλογα τη κοπέλα?
johnys77777
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 161
- Πόντοι
- 2.017
χθεσινη πρωινη στουντιοτσαρκα και ειχαμε ελεγχους στα στουντιο επεσα επανω στην νατασσα και αφου ειχα περασει και περιμενα σαλονι ηρθε ενας με διακριτικο τροπο(μπλε παντελονι με σκαρπινι με σκουροχρωμο μπουφαν) μπηκαν μεσα στην κουζινα κατι ελεγαν με τη τσατσα και περιμεναν να βγει η νατασσα απο δωματιο την ειδα και εκεινη την ωρα την τραβηξε προς τα μεσα και κατι ελεγαν στα ορθια ενω εγω αποφασιζα εαν θα μπω η οχι τελικα δεν μπηκα (μαλακια) παντως γινονται ελεγχει και με καθησιχαζει καπως
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Από μεθαύριο ξεκινάει.Στις βίλλες "τρέχει" υπερπροσφορά...
Στις 10 η 1 δώρο!
Με 10 συμμετοχές σε 3 μήνες θα έπρεπε για αυτή τη 1 φορά να στην φέρνουν σπίτι για 1 ώρα.
Jasone
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Ρε μαγκες αυτη δεν μοιαζει πολυ στην Καντυ για πειτε?Ποια νομιζετε οτι ειναι πιο ωραια?
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Τελικά τι παίζει με την τιμή εκεί? Η Κάρμεν τις προάλλες το είχε 30. Είναι ανάλογα τη κοπέλα?
Την προηγουμενη κυριακη 40 την πληρωσα την Καρμεν, αλλα ενταξει τα εβγαλε τα λεφτα της μιας και κερασε εξτραδακια..!!
χθεσινη πρωινη στουντιοτσαρκα και ειχαμε ελεγχους στα στουντιο επεσα επανω στην νατασσα και αφου ειχα περασει και περιμενα σαλονι ηρθε ενας με διακριτικο τροπο(μπλε παντελονι με σκαρπινι με σκουροχρωμο μπουφαν) μπηκαν μεσα στην κουζινα κατι ελεγαν με τη τσατσα και περιμεναν να βγει η νατασσα απο δωματιο την ειδα και εκεινη την ωρα την τραβηξε προς τα μεσα και κατι ελεγαν στα ορθια ενω εγω αποφασιζα εαν θα μπω η οχι τελικα δεν μπηκα (μαλακια) παντως γινονται ελεγχει και με καθησιχαζει καπως
Παραμύθια
Jasone
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Και εσυ που το ξες οτι λεει παραμυθια?Παραμύθια
vicepresident
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Χτεσινή-σημερινή βόλτα στη Φτωχομάνα με 2 επισκέψεις. Η 1η έγινε στο τέλος της πρωινής βάρδιας στο βαρδάρη και η 2η πρωί στα δυτικά. Μετά από διάβασμα των κριτικών στόχευσα Νταϊάνα. Από Μολδαβία(?) μου είπε αν δεν κάνω λάθος και από χαρακτηριστικά όπως περιγράφοντα στα ποσταρίσματα. Ήταν στο ταργκετ γκρουπ μου και κάτι παραπάνω (στο σωματότυπο) αλλά στην ομορφιά δεν με ενθουσίασε τόσο αλλά είναι πολύ Ρωσσο-καβλοφατσα! Εδώ που τα λέμε μοιάζουν με την Ειρήνη (Ουκρανέζα στην "εκκλησία") μόνο που η Νταϊανα είναι πιο αφρατούλα με πιο γεμάτα μπούτια και η Ειρήνη είναι σοβαρή και το προσεξα/κατάλαβα γιατί.... έχει κάποιο πρόβλημα στα δόντια. Εμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και από τις δύο και θα γράψω κριτική.
Αξιοσημείωτη ηταν η σημερινή ερημιά στα Δυτικά νωρίς το πρωί. Ηθελα να πάω για Νατάσσα (που τόσα διάβασα εδω) αλλά 10.30 και ακόμα κλειστό ήταν. Η επόμενη επιλογή στο καρνέ ήταν η Λάρα αλλά δεν μου κατσε η φάση. Πάω κατά τις 10 και με διώχνουν και μου λέει η τσα2 ελα μετά 10-15'. Αφού γύρισα και έιδα τα άλλα κλειστά μαγαζιά ξαναπάω και εκεί που βλέπω το μωρό και ενώ σκεφτόμουν τι να κάνω... ασυναίσθητα πάω να προχωρήσω και 1η κίνηση βγάζω το κινητό να το απενεργοποιήσω. Δεν ξέρω τι είδε η τσα και μου λέει τι ήταν αυτό φλας; Της λέω κινητό και θέλω να το απενεργοποιήσω και εκεί ξεκινά ενα ξέσπασμα τραγωδίας (αυτό για μας είναι πιστόλι, την αλλη την έβαλαν πρόστιμο 2-3 χιλιάρικα κλπ ) οσο κι αν της έλεγα ότι αν ηθελα να βγάλω φωτό δεν θα το έκανα μπροστά της και με φλας...αυτή οριόταν. Τι να πεις σε μια νευρικιά κοντή ? την έκανα μιας και δεν μου εκανε και τόσο κλικ η Λάρα, γιατι μου φανηκε σαν να είχε κοντά πόδια και ψηλό κορμό. Με νεύρα βγήκα και είχα σκοπό να πάω για Φρίξου αλλά είπα μια φορά να μπω και γω να ανάψω ένα κεράκι στην αγία Ανακουφίστρια ("Εκκλησία"). Οι προσευχές μου εισακούστηκαν! Με μια λέξη η Αναστασία σε κάνει πορνοστάρ!.
Α! και αυτή η Μελίντα-Ματινα πως τη λένε η Βουλγάρα μιλφ στο διπλανό μου φάνηκε στα όρια του γκιλφ...αν και έλεγε η τσα2 "μπορεί να είναι 30αρα αλλά μέσα είναι φοβερή"
Αξιοσημείωτη ηταν η σημερινή ερημιά στα Δυτικά νωρίς το πρωί. Ηθελα να πάω για Νατάσσα (που τόσα διάβασα εδω) αλλά 10.30 και ακόμα κλειστό ήταν. Η επόμενη επιλογή στο καρνέ ήταν η Λάρα αλλά δεν μου κατσε η φάση. Πάω κατά τις 10 και με διώχνουν και μου λέει η τσα2 ελα μετά 10-15'. Αφού γύρισα και έιδα τα άλλα κλειστά μαγαζιά ξαναπάω και εκεί που βλέπω το μωρό και ενώ σκεφτόμουν τι να κάνω... ασυναίσθητα πάω να προχωρήσω και 1η κίνηση βγάζω το κινητό να το απενεργοποιήσω. Δεν ξέρω τι είδε η τσα και μου λέει τι ήταν αυτό φλας; Της λέω κινητό και θέλω να το απενεργοποιήσω και εκεί ξεκινά ενα ξέσπασμα τραγωδίας (αυτό για μας είναι πιστόλι, την αλλη την έβαλαν πρόστιμο 2-3 χιλιάρικα κλπ ) οσο κι αν της έλεγα ότι αν ηθελα να βγάλω φωτό δεν θα το έκανα μπροστά της και με φλας...αυτή οριόταν. Τι να πεις σε μια νευρικιά κοντή ? την έκανα μιας και δεν μου εκανε και τόσο κλικ η Λάρα, γιατι μου φανηκε σαν να είχε κοντά πόδια και ψηλό κορμό. Με νεύρα βγήκα και είχα σκοπό να πάω για Φρίξου αλλά είπα μια φορά να μπω και γω να ανάψω ένα κεράκι στην αγία Ανακουφίστρια ("Εκκλησία"). Οι προσευχές μου εισακούστηκαν! Με μια λέξη η Αναστασία σε κάνει πορνοστάρ!.
Α! και αυτή η Μελίντα-Ματινα πως τη λένε η Βουλγάρα μιλφ στο διπλανό μου φάνηκε στα όρια του γκιλφ...αν και έλεγε η τσα2 "μπορεί να είναι 30αρα αλλά μέσα είναι φοβερή"
Και εσυ που το ξες οτι λεει παραμυθια?
Επειδή εγώ είμαι η Νατάσσα
Επισκέπτης
Επισκέπτης
θα θυμωσει η λαφαμαινα μην γραφεις τετοια.Χτεσινή-σημερινή βόλτα στη Φτωχομάνα με 2 επισκέψεις. Η 1η έγινε στο τέλος της πρωινής βάρδιας στο βαρδάρη και η 2η πρωί στα δυτικά. Μετά από διάβασμα των κριτικών στόχευσα Νταϊάνα. Από Μολδαβία(?) μου είπε αν δεν κάνω λάθος και από χαρακτηριστικά όπως περιγράφοντα στα ποσταρίσματα. Ήταν στο ταργκετ γκρουπ μου και κάτι παραπάνω (στο σωματότυπο) αλλά στην ομορφιά δεν με ενθουσίασε τόσο αλλά είναι πολύ Ρωσσο-καβλοφατσα! Εδώ που τα λέμε μοιάζουν με την Ειρήνη (Ουκρανέζα στην "εκκλησία") μόνο που η Νταϊανα είναι πιο αφρατούλα με πιο γεμάτα μπούτια και η Ειρήνη είναι σοβαρή και το προσεξα/κατάλαβα γιατί.... έχει κάποιο πρόβλημα στα δόντια. Εμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και από τις δύο και θα γράψω κριτική.
Επισκέπτης
Εγω την πιστευω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις