Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
οχι πολυ οταν πηγα γυρω στις 16.00 ειχε ανετο παρκινγκ και μονο εναν στο δωματιο αλλα με το που εκατσα μπηκαν αλλοι 5.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
η Σιμονα με τον Ιονατ πινουν μπυριτσα αυτη τη στιγμη :rolleyes: :rolleyes:
Ημαρτον παναγια μου ακομα απορω  :dunno: :dunno:

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
τσαρκα πριν λιγο στο βαρδαρη:

σαπφους 20 : βερονικα
σαπφους 8: νικολ
σαπφους 5 : γκαμπριελα
σαπφους 7 : μιρελα
προμ 11:νατασσα
τανταλου 14: νασια'
τανταλου 9: αλεξανδρα (ποια ειναι αυτη ρε παιδια ? οταν μου ειπε αλεξανδρα νομισα θα βγει ο ροναλντινιο) ειναι καλη μεσα?
πρασινο: καινουγια κοπελα, δεν θυμαμαι ονομα , η τσατσα η μπιχλιαρα μου ειπε οτι μολις αρχισε δουλεια η κοπελα :jerking: ωραιο σωμα

ημουν μπερδεμενος με ποιες κοπελες να παω: τζουλια? βερονικα? μιρελα? νατασσα?
τελικα πηγα στις δυο τελευταιες και περασα πολυ καλα
αααα και στην γκαμπριελα το σκεφτηκα να μπω για λοκο στα 60 , που θα το εριχνε πιστευω στα 50, αλλα φιλος μου ειπε οτι ειναι λιιιιγο βιαστικη μεσα

Επισκέπτης
Μπορείς να μας πεις περισσότερα πράγματα για την νέα κοπέλα? Βυζάρες κώλαρα? Ηλικιά? Συμπεριφορά?

Επισκέπτης
Μπορείς να μας πεις περισσότερα πράγματα για την νέα κοπέλα? Βυζάρες κώλαρα? Ηλικιά? Συμπεριφορά?
Μαλλον την χριστινα λεει, εμφανισιακα καλη φαινεται, ωραιο κορμι.
Φατσα καλη, ηλικια μικρη,μεσα δεν ξερω αν τραβαει. :grin:

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
μια ζγουρομαλλα ειναι μαυρο μαλλι, ηλικια 20? 25? μετριο αναστημα, ωραιο κορμι

principe

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
καλησπερα.. ξερει κανεις αν η τζοανα ειναι ακομα στο προμ 11;; ευχαριστω προκαταβολικα..

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

τανταλου 9: αλεξανδρα (ποια ειναι αυτη ρε παιδια ? οταν μου ειπε αλεξανδρα νομισα θα βγει ο ροναλντινιο) ειναι καλη μεσα?

Μαπα το καρπουζι(αεροπιπα,οταν της ειπα να τον παρει ποιο βαθεια μου λεει μονο στο μποιφρεντ την παιρνω βαθεια  :2funny: :2funny: στον αγωνα ηταν μουγγη και σου υπενθυμιζει συνεχεια οτι ποναει) :jerking: :jerking:

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
περασα χτες βραδυ απο βιλλα ερωτικα και πετυχα την καντυ,φορουσε παλι το ιδιο μαυρο κολαν που φορουσε και την προηγουμενη κυριακη.γιατι το βαζει συνεχεια......μηπως εχει τριχες στα ποδια?

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
περασα χτες βραδυ απο βιλλα ερωτικα και πετυχα την καντυ,φορουσε παλι το ιδιο μαυρο κολαν που φορουσε και την προηγουμενη κυριακη.γιατι το βαζει συνεχεια......μηπως εχει τριχες στα ποδια?
Την έχω δει και εγώ με αυτό, και γι αυτό και δε πέρασα μέσα. Ουσιαστικά δεν την είδα καλά.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δε ξέρω, εδώ λένε πως έχει κορμί αλφάδι, δεν έχω λόγο να μην το πιστεύω αλλά αν δε την δω καλά δε μπαίνω μέσα.
καλα δεν εχεις δει καντυ ρε συ;ουτε απο περιεργεια; :think:

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
τσαρκα πριν λιγο στο βαρδαρη:

σαπφους 20 : βερονικα
σαπφους 8: νικολ
σαπφους 5 : γκαμπριελα
σαπφους 7 : μιρελα
προμ 11:νατασσα
τανταλου 14: νασια'
πρασινο: καινουγια κοπελα, δεν θυμαμαι ονομα , η τσατσα η μπιχλιαρα μου ειπε οτι μολις αρχισε δουλεια η κοπελα :jerking: ωραιο σωμα

ημουν μπερδεμενος με ποιες κοπελες να παω: τζουλια? βερονικα? μιρελα? νατασσα?
τελικα πηγα στις δυο τελευταιες και περασα πολυ καλα
αααα και στην γκαμπριελα το σκεφτηκα να μπω για λοκο στα 60 , που θα το εριχνε πιστευω στα 50, αλλα φιλος μου ειπε οτι ειναι λιιιιγο βιαστικη μεσα
σε 2 μπηκες ? περιεγραψε την αλεξανδρα μαυρομαλλα ειναι ?

Επισκέπτης
Κύριοι καλησπέρα,

Μια καταδρομική στο βαρδάρη χωρίς κατάθεση απόψε.

Σε γενικές γραμμές έρημο το τοπίο. Προσοχή όσοι βγαίνετε μόνοι ειδικά σε τόσο ερημιά κατάσταση. Μια περίεργη πρεζόφατσα την πέτυχα στους 3-4 ανθρώπου που συνάντησα περπατώντας.
Πήγα με κύριο σκοπό να τσεκάρω την καινούργια άφιξη στο πράσινο και μερικούς ανανεώσιμους στόχους (όπως λέμε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας).

Στο πράσινο λοιπόν η καινούργια κοπέλα θα χαρακτηριζόταν πετίτ. Έχει πολύ αδύνατο στεγνό, φαινομενικά σφιχτό και καλλίγραμμο σώμα ένα μεγάλο τατουάζ σε όλη την περιοχή των κάτω κοιλιακών. Πρέπει να έχει φανταστικό στρόγγυλο πεταχτό κωλαράκι το οποίο δυστυχώς δεν γύρισε για να το δώ, το συμπέρασμα μου βγαίνει από πλαϊνή παρατήρηση. Το βυζί της φαινόταν μικρό, συμπεράσματα ασφαλή για σφιχτότητα σχήμα κτλ δεν μπορώ να βγάλω, αν κ στο δίλημμα των 2 αυτό επίλογων θα έλεγα χαλαρό. Ενώ το σώμα της φαίνεται για 20χρονη το πρόσωπο της ήταν αρκετά σπασμένο κ μου φάνηκε ίσως κ πάνω από 25. Βέβαια γενικά με τις ηλικίες δεν το έχω κ πολύ όποτε αυτό δεν έχει τόσο μεγάλη βαρύτητα. Η τσατσά έλεγε 30 το απλό και φαντάζομαι το κάνουν τώρα που είναι η αρχή της σε λίγο καιρό θα πέσει. Η κοπέλα ήτανε χαμογελαστή κ ίσως αμήχανη, συν το ότι δεν γύρισε να δείξει το κώλο της μάλλον δείχνει απειρία.

Έκλεισα τη λογοτεχνική περιγραφή μου λοιπόν κ αναφέρω επιγραμματικά τα υπόλοιπα που μπήκα.

Προμ 5: Τζούλια, τοπλες αυτή τη φορά, ενδιαφέρον και χαμογελαστή κοπέλα. Με ελαφρώς κάποια κιλάκια παραπάνω αλλά σε ΟΚ περιθώρια.

Σαπφούς 5: Μιρέλα, έχει γίνει ακόμα πιο καλλίγραμμη η Μιρέλα στάνταρ λιώνει στα αερόμπικ κ τις γιόγκες! Ακούς Τζό?  ;)

Σαπφούς 7: Γαβριέλλα.

Ταντάλου 14: Νάσια

Ταντάλου 9: Αννίτα η "Ιταλίδα" Μάκρυνε το μαλλί της, πάει το κλεοπατρίστικο καρεδάκι.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
καλα δεν εχεις δει καντυ ρε συ;ουτε απο περιεργεια; :think:
Την έχω δει 1 φορά πριν 2 εβδομάδες περίπου, είχα πάει με σκοπό να μπω μέσα αλλά πέρασε φευγαλέα και φορούσε και αυτό το μαύρο κολάν που δε φαίνεται τίποτα και αποφάσισα να μη μπω.

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
η νατασα σημερα δουλευει στο ερως;

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
η νατασα σημερα δουλευει στο ερως;
Κατσε να την ρωτησω να σου πω...
Sorry ρε φιλε, αλλα ξυπνησα στραβα...κι εψαξα τα μυνηματα σου...
Απ τις τεσσερεις σελίδες, στην μια ρωτας συνεχως αν δουλευει η Εφη και στην αλλη αν δουλευει η Νατασσα!
Ελεος, καπου παραδιπλα υπαρχει τηλεφωνο!
Τουλαχιστον εχεις γουστο στις επιλογες σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom