baby-cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 287
- Πόντοι
- 366
θα την πετύχεις το θέμα είναι πόση ώρα θα περιμένεις.εγω θα παω το μεσημερακι προς τα εκει μπας και την πετυχω την νατασσα.
θα την πετύχεις το θέμα είναι πόση ώρα θα περιμένεις.εγω θα παω το μεσημερακι προς τα εκει μπας και την πετυχω την νατασσα.
Ειρήνη που ήταν Νικ Ουρ 26 που είναι ρε παιδια? ξέρεις κανεις?
Μαλλον την χριστινα λεει, εμφανισιακα καλη φαινεται, ωραιο κορμι.Μπορείς να μας πεις περισσότερα πράγματα για την νέα κοπέλα? Βυζάρες κώλαρα? Ηλικιά? Συμπεριφορά?
μια ζγουρομαλλα ειναι μαυρο μαλλι, ηλικια 20? 25? μετριο αναστημα, ωραιο κορμιΜπορείς να μας πεις περισσότερα πράγματα για την νέα κοπέλα? Βυζάρες κώλαρα? Ηλικιά? Συμπεριφορά?
Την έχω δει και εγώ με αυτό, και γι αυτό και δε πέρασα μέσα. Ουσιαστικά δεν την είδα καλά.περασα χτες βραδυ απο βιλλα ερωτικα και πετυχα την καντυ,φορουσε παλι το ιδιο μαυρο κολαν που φορουσε και την προηγουμενη κυριακη.γιατι το βαζει συνεχεια......μηπως εχει τριχες στα ποδια?
εσυ τη λες να παιζει φιλε?Την έχω δει και εγώ με αυτό, και γι αυτό και δε πέρασα μέσα. Ουσιαστικά δεν την είδα καλά.
Δε ξέρω, εδώ λένε πως έχει κορμί αλφάδι, δεν έχω λόγο να μην το πιστεύω αλλά αν δε την δω καλά δε μπαίνω μέσα.εσυ τη λες να παιζει φιλε?
καλα δεν εχεις δει καντυ ρε συ;ουτε απο περιεργεια;Δε ξέρω, εδώ λένε πως έχει κορμί αλφάδι, δεν έχω λόγο να μην το πιστεύω αλλά αν δε την δω καλά δε μπαίνω μέσα.
σε 2 μπηκες ? περιεγραψε την αλεξανδρα μαυρομαλλα ειναι ?τσαρκα πριν λιγο στο βαρδαρη:
σαπφους 20 : βερονικα
σαπφους 8: νικολ
σαπφους 5 : γκαμπριελα
σαπφους 7 : μιρελα
προμ 11:νατασσα
τανταλου 14: νασια'
τανταλου 9: αλεξανδρα (ποια ειναι αυτη ρε παιδια ? οταν μου ειπε αλεξανδρα νομισα θα βγει ο ροναλντινιο) ειναι καλη μεσα?
πρασινο: καινουγια κοπελα, δεν θυμαμαι ονομα , η τσατσα η μπιχλιαρα μου ειπε οτι μολις αρχισε δουλεια η κοπελα ωραιο σωμα
ημουν μπερδεμενος με ποιες κοπελες να παω: τζουλια? βερονικα? μιρελα? νατασσα?
τελικα πηγα στις δυο τελευταιες και περασα πολυ καλα
αααα και στην γκαμπριελα το σκεφτηκα να μπω για λοκο στα 60 , που θα το εριχνε πιστευω στα 50, αλλα φιλος μου ειπε οτι ειναι λιιιιγο βιαστικη μεσα
Την έχω δει 1 φορά πριν 2 εβδομάδες περίπου, είχα πάει με σκοπό να μπω μέσα αλλά πέρασε φευγαλέα και φορούσε και αυτό το μαύρο κολάν που δε φαίνεται τίποτα και αποφάσισα να μη μπω.καλα δεν εχεις δει καντυ ρε συ;ουτε απο περιεργεια;
Κατσε να την ρωτησω να σου πω...η νατασα σημερα δουλευει στο ερως;