Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 89 άτομα (7 μέλη και 82 επισκέπτες)

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση. λοιπον , εφτασα στη θεσ/νικη κατα τις 19:00, παω για νατασσα προμ.19 μου λεει η τσατσα εχουμε αλλαγη ελα σε 1 ωρα :think: κανω μια σβουρα , δεν βρηκα κατι αξιολογο, ξαναπαω για νατασσα μου λεει ο τυπος μεσα (το αφεντικο?)ελα μετα απο κανα δυο ωρες γιατι δουλευει σερι η κοπελα και να κοιμηθει 2 ωρες.παω στην εμμα ηταν ψιλοαρρωστη οποτε δεν απεδωσε το αριστα οπως αλλες φορες :tickedoff: (ισως να φταιει και το μαγαζι?αλλα αφου ειναι το ιδιο αφεντικο :think:)μετα εψαχνα τον δευτερο στοχο μου και λεω: να παω στη νατασσα ή θα ειναι κουρασμενη και δε θα αποδωσει? ή να παω στη μιρελα?τελικα πηγα στη μιρελλα και περασα σουπερ. ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ , ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΚΤΟΣ, Ε, ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ :-*

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.091
Πόντοι
13.755
παω στην εμμα ηταν ψιλοαρρωστη οποτε δεν απεδωσε το αριστα οπως αλλες φορες :tickedoff: (ισως να φταιει και το μαγαζι?αλλα αφου ειναι το ιδιο αφεντικο :think:)

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ , ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΚΤΟΣ, Ε, ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ :-*
Μπραβο γατε...καλα εκανες και το'πες γιατι λεω να βγω μια βολτα τωρα και την ψιλοειχα στο μυαλο μου.Μας σωζεις :grin: :grin: :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.091
Πόντοι
13.755
Oταν σε τρωει ο κωλος σου αυτα παθαινεις....πηγα καρφωτος για τη Βερονικα και ηταν κλειστη.Και αφου περιπλανηθηκα για 3 ωρες σε πολλα σπιτια με μεγαλες ενδιαμεσες στασεις αφου οι φιλες μου τσατσαδες δε μ'αφηναν να φυγω και δε με ενθουσιασε και καποια κοπελα,αντι να σηκωθω να φυγω γυρισα σαν μαλακας στο Τανταλου 14 σ'αυτο το παρταλι τη Νασια.Ενα θα σας πω μονο...εβγαλα την καποτα και της την πεταξα στο κεφαλι και εφυγε τρεχοντας απ'το δωματιο αφου ακουσε οσα μπινελικια προλαβε.Οι λεπτομερειες στην κριτικη...

Στα υπολοιπα τωρα...

-Μινωταυρου.Σε λιγες μερες που θα ανοιξουμε θρεντ για τον απολογισμο της χρονιας αυτο πρεπει να το καταταξουμε στο ανεκδοτο της χρονιας.Καταρχην ο χωρος ναι μεν ειναι προσεγμενος,πολυ εντυπωσιακο το ξυλινο τζακουζι σε μεγεθος μικρης πισινας αλλα σε καμια περιπτωση δε συγκρινεται με Αχελωου για να μην πω και με Λαφαμ σαν χωρος.Τσατσα η φιλη μου η Μαιρη απο Βιλα ερωτικα και παλιοτερα Φριξου 14....Ξεκινανε λεει απο 50ε γιατι ηθελαν να δωσουν κατι ξεχωριστο βρε παιδι μου να ξεφυγουμε απο τα συνηθισμενα :jerking: :jerking:...μα βρε Μαιρη εδω δε δουλευουν τα 25αρια πλεον θα δουλεψει το 50αρικο?...ναι εδω ερχεται καλος κοσμος που θελει κατι το διαφορετικο...Τελοσπαντων δεν επεμενα πολυ.Κοπελα ηταν η Μπιανκα ενα ξανθο μπαμπατσικο με μεγαλο κωλο,μετριο βυζι και συμπαθητικη φατσα και οι τιμες...50 απλο,70 γλειφομουνι :jerking:,80ε γυμνο :jerking: και 100 ολα μαζι :jerking: :jerking:....αν εγω δωσω 100ε στην Ειρηνη,στην Εμμα και στη Νικολ θα μου φτιαξουνε και μουσακα και θα μου τον εχουν ετοιμο μεχρι να βγω απ'το δωματιο.Για τζακουζι ρωτησα αστειευομενος οτι λογικα πρεπει να παιζει γυρω στα 500ε.Μηπως θα'πρεπε να παρετε μια καλη κοπελα τυπου Βερονικα πχ για να εχει και καποιο νοημα το 50αρικο βρε παιδι μου?...ρωταω εγω.Τι να την κανουμε τη Βερονικα,γυναικες απο Βαρδαρη δε θελουμε  :o :o :o
Συμπερασματα δικα σας...εγω πραγματικα απορω

-Φριξου 15.η Τανια
-Φριξου 14.η Γιασμιν
-Φριξου 13.7 παρκαρισμενα απ'εξω καταλαβα γινεται παρτυ μεσα...και παιρνει 30ε αυτη
-Αν.Γεωργιου 30.η Μερτσυ
-Αν.Γεωργιου 24.Νινα ουκρανη μιλφαρα απ'αυτες που αρεσουν και στον gl και στον Gameover και φυσικα εμενα.Πιο εκφυλη και απο την λαφαμαινα,κοκκινομαλα τσιμπουκοφατσα με φαρδυ αλλα στητο κωλο και μεσα στις αγαπημενες μας ηλικιες...40+ :grin:
-Τανταλου 9.η Εμμανουελα η ξανθια η πολυ αδυνατη με τη σπασαρχιδω χτικιαρα τσατσα
-Τανταλου 8.κλειστο παλι
-Τανταλου πρασινο.η Χριστινα η πολυ ψηλη που κανει και πρωινα εκει και φαινεται καλη κοπελα
-Σαπφους 8. :smitten: :smitten:
-Σαπφους 7.πιπινακι μελαχρινο συμπαθητικο με στητο κωλαρακι καλη φατσουλα και κατι τατου στη μεση.Δε θυμαμαι ονομα τωρα
-Σαπφους 5.Μιρελα
-Προμηθεως 11.Νατασα
-Προμηθεως 5.Τζουλια η γυφτοπουλα η οποια ξεσκιζει μαλλον.Στο πρωτο περασμα ειχε 3 δωματια γεματα και ηταν ηδη κανα 20λεπτο μεσα οποτε φευγω και ξαναγυρναω.Τη 2η φορα ειχε 10 ατομα στο σαλονι και μπαινουν οι 3 κατευθειαν.Κατι καλο μυριζομαι εδω...
-Προμηθεως 14.η Κατερινα με τις βυζαρες και το κοιμισμενο υφος

Ερως 16,Αχελωου,Λαφαμ,26ης 35 και 52,Κεφαλληνιας,Τσουκαλα κλειστα παλι

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
-Προμηθεως 5.Τζουλια η γυφτοπουλα η οποια ξεσκιζει μαλλον.Στο πρωτο περασμα ειχε 3 δωματια γεματα και ηταν ηδη κανα 20λεπτο μεσα οποτε φευγω και ξαναγυρναω.Τη 2η φορα ειχε 10 ατομα στο σαλονι και μπαινουν οι 3 κατευθειαν.Κατι καλο μυριζομαι εδω...
Δοκιμαστηκε δυο φορες τις τελευταιες μερες, και πηρε ISO  :2funny: :2funny:
Για πιπινολατρεις ομως...

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Καλημέρες αλάνια.

Αλ Πατσίνε κρίμα, καλύτερα να πήγαινες στην Νικόλ, ήταν ορεξάτη και εχθές. Μου έλεγε οτι είχε ξεσκιστεί στη δουλειά τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν βιαζόταν και πάλι. Χρειάστηκε 1 ώρα για 2 άτομα με το ρολόι. Αυτός φαντάζομαι είναι και ο λόγος της ξεπέτας της Νάσιας. Εϊδαν κόσμο και το πανε ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε να μαζέψουν τον παρά. Γενικά σε εκείνο το μαγαζί στο 7λεπτο σε ξεπετάν από ότι βλέπω, ιδιαίτερα στο απλό.

Όσο για τη Τζούλια, αν και διαθέτει πιασίματα, είναι σφιχτή. Επίσης την είχα πάρει με γλύψιμο και είχε παραδοθεί εντελώς, σπαρταρούσε, δάχτυλα με άφησε να βάζω, το έτριβε και με τα δικά της, γενικά συμμετείχε. Ψιλοαερόπιπα αν θυμάμαι καλά ... αλλά γενικά, δεν κακή ...

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
Μηπως θα'πρεπε να παρετε μια καλη κοπελα τυπου Βερονικα πχ για να εχει και καποιο νοημα το 50αρικο βρε παιδι μου?...ρωταω εγω.Τι να την κανουμε τη Βερονικα,γυναικες απο Βαρδαρη δε θελουμε  :o :o :o
Ναι ρε εσύ Πατσίνο...
Τι να την κάνουν τη Βερόνικα? που και ο τελευταίος βγαίνει από μέσα και παραμιλάει? :rockon:
Άστους με το μπαζάκι τη Μπιάνκα  :dancing: και τα πενηντάρικα   :headbang: και τον άλλο μήνα δεν θα κάνουν ούτε σεφτέ... :grin:
¨οταν λένε καλός κόσμος εννοούνε μαλάκες? :jerking:

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Oταν σε τρωει ο κωλος σου αυτα παθαινεις....πηγα καρφωτος για τη Βερονικα και ηταν κλειστη.Και αφου περιπλανηθηκα για 3 ωρες σε πολλα σπιτια με μεγαλες ενδιαμεσες στασεις αφου οι φιλες μου τσατσαδες δε μ'αφηναν να φυγω και δε με ενθουσιασε και καποια κοπελα,αντι να σηκωθω να φυγω γυρισα σαν μαλακας στο Τανταλου 14 σ'αυτο το παρταλι τη Νασια.Ενα θα σας πω μονο...εβγαλα την καποτα και της την πεταξα στο κεφαλι και εφυγε τρεχοντας απ'το δωματιο αφου ακουσε οσα μπινελικια προλαβε.Οι λεπτομερειες στην κριτικη...

Στα υπολοιπα τωρα...

-Μινωταυρου.Σε λιγες μερες που θα ανοιξουμε θρεντ για τον απολογισμο της χρονιας αυτο πρεπει να το καταταξουμε στο ανεκδοτο της χρονιας.Καταρχην ο χωρος ναι μεν ειναι προσεγμενος,πολυ εντυπωσιακο το ξυλινο τζακουζι σε μεγεθος μικρης πισινας αλλα σε καμια περιπτωση δε συγκρινεται με Αχελωου για να μην πω και με Λαφαμ σαν χωρος.Τσατσα η φιλη μου η Μαιρη απο Βιλα ερωτικα και παλιοτερα Φριξου 14....Ξεκινανε λεει απο 50ε γιατι ηθελαν να δωσουν κατι ξεχωριστο βρε παιδι μου να ξεφυγουμε απο τα συνηθισμενα :jerking: :jerking:...μα βρε Μαιρη εδω δε δουλευουν τα 25αρια πλεον θα δουλεψει το 50αρικο?...ναι εδω ερχεται καλος κοσμος που θελει κατι το διαφορετικο...Τελοσπαντων δεν επεμενα πολυ.Κοπελα ηταν η Μπιανκα ενα ξανθο μπαμπατσικο με μεγαλο κωλο,μετριο βυζι και συμπαθητικη φατσα και οι τιμες...50 απλο,70 γλειφομουνι :jerking:,80ε γυμνο :jerking: και 100 ολα μαζι :jerking: :jerking:....αν εγω δωσω 100ε στην Ειρηνη,στην Εμμα και στη Νικολ θα μου φτιαξουνε και μουσακα και θα μου τον εχουν ετοιμο μεχρι να βγω απ'το δωματιο.Για τζακουζι ρωτησα αστειευομενος οτι λογικα πρεπει να παιζει γυρω στα 500ε.Μηπως θα'πρεπε να παρετε μια καλη κοπελα τυπου Βερονικα πχ για να εχει και καποιο νοημα το 50αρικο βρε παιδι μου?...ρωταω εγω.Τι να την κανουμε τη Βερονικα,γυναικες απο Βαρδαρη δε θελουμε  :o :o :o

-Φριξου 15.η Τανια
-Φριξου 14.η Γιασμιν
-Φριξου 13.7 παρκαρισμενα απ'εξω καταλαβα γινεται παρτυ μεσα...και παιρνει 30ε αυτη
-Αν.Γεωργιου 30.η Μερτσυ
-Αν.Γεωργιου 24.Νινα ουκρανη μιλφαρα απ'αυτες που αρεσουν και στον gl και στον Gameover και φυσικα εμενα.Πιο εκφυλη και απο την λαφαμαινα,κοκκινομαλα τσιμπουκοφατσα με φαρδυ αλλα στητο κωλο και μεσα στις αγαπημενες μας ηλικιες...40+ :grin:
-Τανταλου 9.η Εμμανουελα η ξανθια η πολυ αδυνατη με τη σπασαρχιδω χτικιαρα τσατσα αυτην ρε παιδια υπαρχει κανεις που να μπηκε και να περασε καλα? δε μπορω να καταλαβω πως δουλευει ακομα!τα αφεντικα τι κανουν? :jerking:
-Τανταλου 8.κλειστο παλι
-Τανταλου πρασινο.η Χριστινα η πολυ ψηλη που κανει και πρωινα εκει και φαινεται καλη κοπελα
-Σαπφους 8. :smitten: :smitten:
-Σαπφους 7.πιπινακι μελαχρινο συμπαθητικο με στητο κωλαρακι καλη φατσουλα και κατι τατου στη μεση.Δε θυμαμαι ονομα τωρα
-Σαπφους 5.Μιρελα αυτη για αλλη μια φορα ηταν φωτια
-Προμηθεως 11.Νατασα αυτη χθες πρεπει να ηταν κοματια αφου εκανε διπλοβαρδια
-Προμηθεως 5.Τζουλια η γυφτοπουλα η οποια ξεσκιζει μαλλον.Στο πρωτο περασμα ειχε 3 δωματια γεματα και ηταν ηδη κανα 20λεπτο μεσα οποτε φευγω και ξαναγυρναω.Τη 2η φορα ειχε 10 ατομα στο σαλονι και μπαινουν οι 3 κατευθειαν.Κατι καλο μυριζομαι εδω...και αυτη πολυ φιλοτιμη , οχι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα πολυ καλη και σφιχτη
-Προμηθεως 14.η Κατερινα με τις βυζαρες και το κοιμισμενο υφος

Ερως 16,Αχελωου,Λαφαμ,26ης 35 και 52,Κεφαλληνιας,Τσουκαλα κλειστα παλι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.091
Πόντοι
13.755
Αλ Πατσίνε κρίμα, καλύτερα να πήγαινες στην Νικόλ, ήταν ορεξάτη και εχθές. Μου έλεγε οτι είχε ξεσκιστεί στη δουλειά τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν βιαζόταν και πάλι. Χρειάστηκε 1 ώρα για 2 άτομα με το ρολόι. Αυτός φαντάζομαι είναι και ο λόγος της ξεπέτας της Νάσιας. Εϊδαν κόσμο και το πανε ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε να μαζέψουν τον παρά. Γενικά σε εκείνο το μαγαζί στο 7λεπτο σε ξεπετάν από ότι βλέπω, ιδιαίτερα στο απλό.
ενταξει ρε συ πηγα 2 φορες τις τελευταιες 15 μερες ειπα να δοκιμασω και κατι καινουριο  :headbang: για να μη μου την λετε κιολας.Κανονικα μονο για εκει ειμαι...
Παντως πολλες φορες εχει γραφτει εδω μεσα και καμια φορα το παιρνω και στον χαβαλε αλλα εμενα η Νασια δε μου φαινεται να δουλευει και πολυ με την θεληση της εκει μεσα.Τοση απεχθεια προς τον πελατη και τοσο σφιξιμο απο μερους της δε μπορω να το εξηγησω αλλιως.

Ειχα στη λιστα μου και την Αννα απο Βιλλα ισως και για τελευταιο γαμησι του χρονου αλλα μετα το χθεσινο κασκαντεριλικι αναβαλλεται

Ναι ρε εσύ Πατσίνο...
Τι να την κάνουν τη Βερόνικα? που και ο τελευταίος βγαίνει από μέσα και παραμιλάει? :rockon:
Άστους με το μπαζάκι τη Μπιάνκα  :dancing: και τα πενηντάρικα  :headbang: και τον άλλο μήνα δεν θα κάνουν ούτε σεφτέ... :grin:
¨οταν λένε καλός κόσμος εννοούνε μαλάκες? :jerking:
ε ναι το ακουσαμε κι αυτο...'τι να την κανουμε την Βερονικα' :2funny: :2funny:
Αυτη η ατακα θα μεινει και μολις παω να την γαμησω θα της το πω κιολας να δω την αντιδραση της...

Αυτο με τον καλο κοσμο μου το'χε πει καποτε και μια καριολα τσατσα στη Μαντζαρου...'κραταμε ψηλα τις τιμες γιατι σε μας ερχονται ολο επιχειρηματιες' :jerking:
Υπενθυμιζω οτι το Αχελωου με 40ε τιμη εκκινησης,με 10 φορες πιο μουναρα γυναικα και με πολυ καλυτερο χωρο που αν μη τι αλλο τα δωματια δεν εχουν καμια επαφη με το σαλονι σε αντιθεση με αυτο της Μινωταυρου,και δεν κρατησε ουτε διμηνο.Εγω το βλεπω παντα κλειστο τουλαχιστον εδω και 3 βδομαδες

Μια τσατσα στο Βαρδαρη μου ειπε ομως οτι τα μαγαζια του Μυλου αρχισαν να διαμαρτυρονται για την παραταση του Βαρδαρη και θ'αρχισουν τον βρωμικο πολεμο γιατι σου λεει ριξαμε τοσα λεφτα εδω και παλι η κινηση ειναι στο Βαρδαρη.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.091
Πόντοι
13.755
Τζουλια την λενε κι αυτην το θυμηθηκα τωρα.Ειναι περιπτωση Καραμαν και Μαανες

Επισκέπτης
Τζουλια την λενε κι αυτην το θυμηθηκα τωρα.Ειναι περιπτωση Καραμαν και Μαανες

Μούφα είναι η γκόμενα που λες. Μπήκα σε ένα δωμάτιο με σεντόνι φουλ στα χύσια ξενερωμένος, η γκόμενα προκαταρκτικά 0 σε πιο σταφίδα κατάσταση δεν έχουν προσπαθήσει πότε να μου βάλουν καπότα. Κ το σώμα της είναι σχετικά χαλαρό παρ'όλο που είναι πολύ λεπτή. Άσε που έχει κ γυφτόφατσα, α και τέλος είχε κάτι περιέργα σπυριά στο κώλο/πλάτη όταν την είχα γυρίσει στα 4 και την έδιωξα χωρίς να χύσω ούτε στα 5 λεπτά που ήμουνα στο δωμάτιο. Αυτή ούτε καν προσπάθησε να με μεταπείσει για αυτό που είπα. Την βόλεψε που έβγαλε ένα 25άρι σε 5 λεπτάκια. Οπότε φιλότιμο 0. Τριβόμουνα σαν χαζός 2 ώρες στο μπάνιο όταν γύρισα σπίτι.

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
χθεσινοβραδυνη επισκεψη στην εμμα.ηταν οντως λιγακι αδιαθετη αλλα κ πολυ κουρασμενη.μου ειπε τα ωραρια που δουλεψε τις τελευταιες μερες κ απορω πως συνεχιζει ακομα.παντως απο αποδοση ηταν η ιδια σταθερη αξια που ολοι ξερουμε.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Κ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Επισκέπτης
χθεσινοβραδυνη επισκεψη στην εμμα.ηταν οντως λιγακι αδιαθετη αλλα κ πολυ κουρασμενη.μου ειπε τα ωραρια που δουλεψε τις τελευταιες μερες κ απορω πως συνεχιζει ακομα.παντως απο αποδοση ηταν η ιδια σταθερη αξια που ολοι ξερουμε.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Κ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!
Παιδια αυτη η κοπελα δεν ξερω, αλλα εχω την εντυπωση οτι συνεχεια κανει διπλοβαρδιες ετσι μου ελεγε και οταν ηταν κατεχακη, παντα με το παραπονο οτι ηταν απο το πρωι εκει, φυσικο δεν ειναι καπου να εξαντλειτε απο την πολλοι δουλεια που εχει.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Εγώ Al θα διαφωνήσω και με το τίτλο της κριτικής σου αλλά και με το πόσο πολύ περήφανο μπορεί να σε έκανε το γεγονός ότι πέταξες στο κεφάλι της κοπέλας την καπότα. Χωρίς να έχω καμιά απολύτως διάθεση να την υποστηρίξω, τουναντίον μάλιστα, μιας που έχω και ιδίαν πείρα από την συγκεκριμένη, την οποία μετά από ενδελεχή σκέψη κρίνω και εγώ ως ελαφρώς ξεπετατζού, εκτιμώ ότι δεν θα έπρεπε να βγάλεις δημόσια αυτό το γεγονός, πρώτον για να μην δίνουμε πρότυπα συμπεριφορών στα νέα παιδιά τα οποία μας διαβάζουν, και περιμένουν πολλά από εμάς, και δεύτερον από σεβασμό στην κοπέλα που παρόλη την κακή συμπεριφορά της σε σενα, αν μη τι άλλο γαμιέται. Είσαι καλός φίλος Al, τα έχουμε πει πολλές φορές και πριβέ, σε εκτιμώ, και έχω ωφεληθεί από τα γραφόμενα σου, αλλά από μένα με όλο τον σεβασμό που έχω στο άτομο σου στη συγκεκριμένη κριτική έχεις -1. :(

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Οταν παιζουνε με την νοημοσυηνη μας δεν γινεται να μην αντιδραμε GAME νομιζω οτι ο al pacino εχει δικιο διαβασα την κριτικη του και η κοπελα ηταν προκλητικη τι τελος χρονου.Λεφτα τους δινουμε που αλλοι δουλευουν ολη μερα για 30 ευρω και αυτη τι εκανε τον κοροιδευε μπροστα στα μουτρα του πλακα κανουμε τωρα.Αν δεν μπορουν καποιες να κανουν τι δουλεια αυτη σπιτακι τους  τελος.Μου εχει τυχη και εμενα να χω πεταξει 30 ευρω αλλα ενταξει δεν αντεδρασα ετσι αλλα μεσα μου με ετρωγε πολυ υστερα και εβριζα τον εαυτο του τι μαλακια εκανε και μπηκα στην ταδε.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Οταν παιζουνε με την νοημοσυηνη μας δεν γινεται να μην αντιδραμε GAME νομιζω οτι ο al pacino εχει δικιο διαβασα την κριτικη του και η κοπελα ηταν προκλητικη τι τελος χρονου.Λεφτα τους δινουμε που αλλοι δουλευουν ολη μερα για 30 ευρω και αυτη τι εκανε τον κοροιδευε μπροστα στα μουτρα του πλακα κανουμε τωρα.Αν δεν μπορουν καποιες να κανουν τι δουλεια αυτη σπιτακι τους  τελος.Μου εχει τυχη και εμενα να χω πεταξει 30 ευρω αλλα ενταξει δεν αντεδρασα ετσι αλλα μεσα μου με ετρωγε πολυ υστερα και εβριζα τον εαυτο του τι μαλακια εκανε και μπηκα στην ταδε.

Δίκιο έχει, δεν τον αντιπαρέρχομαι για αυτό, όσο για το πέταμα της καπότας στο κεφάλι της κοπέλας που κατά την γνώμη μου αποτελεί, ύβρη. Πεταμένα 30ρια μετρώ και εγώ δεκάδες, αλλά ουδέποτε έβρισα, γύρισα την πλάτη μου και δεν ξαναπήγα.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
απαραδεκτη συμπεριφορα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.382
Πόντοι
7.095
για μένα ο al είναι απλά μαλάκας (σόρρυ al φιλικά το λέω) που δε ζήτησε τα λεφτά πίσω...
γκέιμ δεν είμαστε όλοι μεγάλοι σε ηλικία αλλά ακόμη και αν ήμασταν τι είναι αυτά που λες για πρότυπα στους νέους...πρότυπα συμπεριφοράς στα μπουρδέλα?
βγάζει κανείς μας 30-40 ευρώ το δεκάλεπτο? σε παρακαλώ δηλαδή...αν η κοπέλα δεν είναι θύμα trafficking (οπότε εκεί πάω πάσο) είναι απαράδεκτη.
εγώ πχ αυτές τις μέρες περνάω μια υπερβολικά δύσκολη φάση της ζωής μου...αν πάω σε μια κοπέλα για να ξεχαστώ, πληρώσω ε΄να αξιόλογο (αν βάλεις χρόνο και τιμή) ποσό για να ξεχαστώ έστω και για ένα δεκάλεπτο και πετύχω μια τέτοια συμπεριφορά δεν ξέρω πραγματικά πως θα αντιδράσω.
κι εγώ γκέιμ στο λέω φιλικά όπως το λες κι εσύ στον αλ....δυστυχώς εσύ είσαι πιο ευγενής, εγώ μπορεί να είμαι και μισογύνης όπως κάποτε με αποκάλεσε (άστοχα θεωρώ) κάποιος εδώ μέσα.
έλεος όμως...είπαμε κάποιοι να είναι αγαπούληδες,αυτό είναι ανεκτό...αλλά όχι και να κράζουμε αυτούς που αντιδρούν στην κοροιδία μας από τις κοπέλες

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Δεν τιθεται θεμα trafficking για την Νασια. Εχω παει 4-5 φορες μαζι της. Όλες ηταν ευγενεστατη, εκτός απ την τελευταια που ηταν ξεπετα...κι απλα δεν ξαναπηγα.

Προτυπα συμπεριφορας στα μπουρδελα?? Ασφαλως! Να μην πω κυρίως εκει!
Στη δημοσια ζωη, μας τα επιβάλλουν κανονες.
Στα μπουρδελα πρεπει να τα επιβαλλουμε εμεις! Αλλιώς, το ονομα τους θα εχει υποσταση, κι εμεις, οι πελατες, θα ειμαστε περιθωριο κι υποκοσμος.
Δεν αισθανομαι τετοιος!!! Και σε δωδεκα χρονια που τα επισκεπτομαι δεν μετανιωσα ποτε για τη συμπεριφορα μου. Και πολυ συχνα ειχα ανταποδοτικα ωφελη.
Καλη χρονια σ ολους!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.091
Πόντοι
13.755
μιας που έχω και ιδίαν πείρα από την συγκεκριμένη, την οποία μετά από ενδελεχή σκέψη κρίνω και εγώ ως ελαφρώς ξεπετατζού,
Δεν ειπα οτι μ'εκανε περηφανο το γεγονος ισα ισα ειπα οτι χαλαστηκα και παρα πολυ και δε μου αρεσει να φτανω σε τετοια ορια εκνευρισμου.

Αλλα αν εσυ ειχες ιδια εμπειρια το 7 και το 10 που της εχεις βαλει στην βαθμολογια πως δικαιολογειται?...Με το να εισαι τοσο γενναιοδωρος σε ολες τις βαθμολογιες σου,ακομα και στις μεγαλυτερες ξεπετες,δεν διαμορφωνεις προτυπα συμπεριφορων για τα νεα παιδια που μας διαβαζουν οπως λες...αντιθετως μαλλον τους ωθεις σε ενα πεταμενο 30αρικο
Εγω περιεγραψα τα γεγονοτα οπως εγιναν και η συμπεριφορα της Νασιας ηταν αθλια.Ανηθικη θα ελεγα...

Δε μετανοιωνω για τιποτα και καποιος μου ειπε σε πμ τωρα οτι θα επρεπε να της την δωσω να την φαει κιολας την καποτα :2funny:

Και υπαρχει μια βασικη διαφορα...η περιπτωση της Ταρας στο Αν.Γεωργιου 50 με την οποια επισης ησουν υπερβολικα γενναιοδωρος,ναι μεν ηταν το απολυτο τιποτα και απο ουσια το ιδιο πραμα με τη Νασια αλλα τουλαχιστον δεν ηταν τοσο προκλητικη και τοσο ανηθικη
Πεταμενα 30αρικα κι εγω εχω δωσει πολλα αλλα παντα υπαρχει και καποιο μετρο συγκρισης

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Δεν ειπα οτι μ'εκανε περηφανο το γεγονος ισα ισα ειπα οτι χαλαστηκα και παρα πολυ και δε μου αρεσει να φτανω σε τετοια ορια εκνευρισμου.

Αλλα αν εσυ ειχες ιδια εμπειρια το 7 και το 10 που της εχεις βαλει στην βαθμολογια πως δικαιολογειται?...Με το να εισαι τοσο γενναιοδωρος σε ολες τις βαθμολογιες σου,ακομα και στις μεγαλυτερες ξεπετες,δεν διαμορφωνεις προτυπα συμπεριφορων για τα νεα παιδια που μας διαβαζουν οπως λες...αντιθετως μαλλον τους ωθεις σε ενα πεταμενο 30αρικο
Εγω περιεγραψα τα γεγονοτα οπως εγιναν και η συμπεριφορα της Νασιας ηταν αθλια.Ανηθικη θα ελεγα...

Δε μετανοιωνω για τιποτα και καποιος μου ειπε σε πμ τωρα οτι θα επρεπε να της την δωσω να την φαει κιολας την καποτα :2funny:

Και υπαρχει μια βασικη διαφορα...η περιπτωση της Ταρας στο Αν.Γεωργιου 50 με την οποια επισης ησουν υπερβολικα γενναιοδωρος,ναι μεν ηταν το απολυτο τιποτα και απο ουσια το ιδιο πραμα με τη Νασια αλλα τουλαχιστον δεν ηταν τοσο προκλητικη και τοσο ανηθικη
Πεταμενα 30αρικα κι εγω εχω δωσει πολλα αλλα παντα υπαρχει και καποιο μετρο συγκρισης

Για το θέμα των βαθμολογιών εγώ είμαι κάθετα αντίθετος, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και ναι ίσως να είμαι υπερβολικά γενναιόδωρος, και δεν κάνω σίγουρα για καθηγητής, αλλά αυτός είμαι,  αν διαβάσεις προσεκτικά την κριτική μου, ειδικά την δεύτερη θα δεις ότι τα σημάδια ξεπετωσυνης τα επισημαίνω, το 10 δικαιολογείται στη σχέση απόδοσης τιμής λόγω που πέρασα με 25 τότε, τέλος πάντων άκρη δεν βγαίνει με αυτά, εμένα με ενόχλησε το πέταμα της καπότας και το είπα, μπορούσα και να σωπάσω, αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερα που το είπα, ώστε να μπορώ και στο μέλλον να σου γράφω με την ίδια ειλικρίνεια και καλή διάθεση που αλλάζουμε τις σκέψεις μας, αυτό ήταν και τίποτα άλλο…. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom