Oταν σε τρωει ο κωλος σου αυτα παθαινεις....πηγα καρφωτος για τη Βερονικα και ηταν κλειστη.Και αφου περιπλανηθηκα για 3 ωρες σε πολλα σπιτια με μεγαλες ενδιαμεσες στασεις αφου οι φιλες μου τσατσαδες δε μ'αφηναν να φυγω και δε με ενθουσιασε και καποια κοπελα,αντι να σηκωθω να φυγω γυρισα σαν μαλακας στο Τανταλου 14 σ'αυτο το παρταλι τη Νασια.Ενα θα σας πω μονο...εβγαλα την καποτα και της την πεταξα στο κεφαλι και εφυγε τρεχοντας απ'το δωματιο αφου ακουσε οσα μπινελικια προλαβε.Οι λεπτομερειες στην κριτικη...
Στα υπολοιπα τωρα...
-Μινωταυρου.Σε λιγες μερες που θα ανοιξουμε θρεντ για τον απολογισμο της χρονιας αυτο πρεπει να το καταταξουμε στο ανεκδοτο της χρονιας.Καταρχην ο χωρος ναι μεν ειναι προσεγμενος,πολυ εντυπωσιακο το ξυλινο τζακουζι σε μεγεθος μικρης πισινας αλλα σε καμια περιπτωση δε συγκρινεται με Αχελωου για να μην πω και με Λαφαμ σαν χωρος.Τσατσα η φιλη μου η Μαιρη απο Βιλα ερωτικα και παλιοτερα Φριξου 14....Ξεκινανε λεει απο 50ε γιατι ηθελαν να δωσουν κατι ξεχωριστο βρε παιδι μου να ξεφυγουμε απο τα συνηθισμενα
...μα βρε Μαιρη εδω δε δουλευουν τα 25αρια πλεον θα δουλεψει το 50αρικο?...ναι εδω ερχεται καλος κοσμος που θελει κατι το διαφορετικο...Τελοσπαντων δεν επεμενα πολυ.Κοπελα ηταν η Μπιανκα ενα ξανθο μπαμπατσικο με μεγαλο κωλο,μετριο βυζι και συμπαθητικη φατσα και οι τιμες...50 απλο,70 γλειφομουνι
,80ε γυμνο
και 100 ολα μαζι
....αν εγω δωσω 100ε στην Ειρηνη,στην Εμμα και στη Νικολ θα μου φτιαξουνε και μουσακα και θα μου τον εχουν ετοιμο μεχρι να βγω απ'το δωματιο.Για τζακουζι ρωτησα αστειευομενος οτι λογικα πρεπει να παιζει γυρω στα 500ε.Μηπως θα'πρεπε να παρετε μια καλη κοπελα τυπου Βερονικα πχ για να εχει και καποιο νοημα το 50αρικο βρε παιδι μου?...ρωταω εγω.Τι να την κανουμε τη Βερονικα,γυναικες απο Βαρδαρη δε θελουμε :o :o :o
Συμπερασματα δικα σας...εγω πραγματικα απορω
-Φριξου 15.η Τανια
-Φριξου 14.η Γιασμιν
-Φριξου 13.7 παρκαρισμενα απ'εξω καταλαβα γινεται παρτυ μεσα...και παιρνει 30ε αυτη
-Αν.Γεωργιου 30.η Μερτσυ
-Αν.Γεωργιου 24.Νινα ουκρανη μιλφαρα απ'αυτες που αρεσουν και στον gl και στον Gameover και φυσικα εμενα.Πιο εκφυλη και απο την λαφαμαινα,κοκκινομαλα τσιμπουκοφατσα με φαρδυ αλλα στητο κωλο και μεσα στις αγαπημενες μας ηλικιες...40+
-Τανταλου 9.η Εμμανουελα η ξανθια η πολυ αδυνατη με τη σπασαρχιδω χτικιαρα τσατσα
αυτην ρε παιδια υπαρχει κανεις που να μπηκε και να περασε καλα? δε μπορω να καταλαβω πως δουλευει ακομα!τα αφεντικα τι κανουν?
-Τανταλου 8.κλειστο παλι
-Τανταλου πρασινο.η Χριστινα η πολυ ψηλη που κανει και πρωινα εκει και φαινεται καλη κοπελα
-Σαπφους 8.
-Σαπφους 7.πιπινακι μελαχρινο συμπαθητικο με στητο κωλαρακι καλη φατσουλα και κατι τατου στη μεση.Δε θυμαμαι ονομα τωρα
-Σαπφους 5.Μιρελα
αυτη για αλλη μια φορα ηταν φωτια
-Προμηθεως 11.Νατασα
αυτη χθες πρεπει να ηταν κοματια αφου εκανε διπλοβαρδια
-Προμηθεως 5.Τζουλια η γυφτοπουλα η οποια ξεσκιζει μαλλον.Στο πρωτο περασμα ειχε 3 δωματια γεματα και ηταν ηδη κανα 20λεπτο μεσα οποτε φευγω και ξαναγυρναω.Τη 2η φορα ειχε 10 ατομα στο σαλονι και μπαινουν οι 3 κατευθειαν.Κατι καλο μυριζομαι εδω...
και αυτη πολυ φιλοτιμη , οχι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα πολυ καλη και σφιχτη
-Προμηθεως 14.η Κατερινα με τις βυζαρες και το κοιμισμενο υφος
Ερως 16,Αχελωου,Λαφαμ,26ης 35 και 52,Κεφαλληνιας,Τσουκαλα κλειστα παλι