Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (1 μέλη και 72 επισκέπτες)

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
είναι που είναι καουμπόικες οι μπότες με σπιρούνια και τα κορίτσια παθαίνουν κολούμπρα μόλις τις αντικρύζουν  :2funny: 
Τελικά ανακαλύφτηκε η εστία της κολούμπρας στον Βαρδάρι... :)
Δυστυχώς δεν υπαρχει καλύτερη φωτο του δράστη... :headbang:

Παρεμπιπτόντως... ¨οποιος ενδιαφέρεται για Εβελίνα με 25, μέχρι τις 7μμ βουρ στο Μαρινόσπιτο  :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• il_fullxfull_254848600.jpg
    il_fullxfull_254848600.jpg
    265,1 KB · Εμφανίσεις: 17

Επισκέπτης
Τελικά ανακαλύφτηκε η εστία της κολούμπρας στον Βαρδάρι... :)
Δυστυχώς δεν υπαρχει καλύτερη φωτο του δράστη... :headbang:

Παρεμπιπτόντως... ¨οποιος ενδιαφέρεται για Εβελίνα με 25, μέχρι τις 7μμ βουρ στο Μαρινόσπιτο  :rockon: :rockon: :rockon:

Ποια ειναι η Εβελινα ρε παιδια μεταγραφη απ την εκκλησια?

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παδιιά σήμερα το βράδυ κωλέττη ποια είναι?

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
:uzi: :ak: :s&m_2:καλα σπαστε πλακα κουφαλες οταν βγουν τα καυτα εξασφαιρα να δω τι θα κανετε

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81

Ποια ειναι η Εβελινα ρε παιδια μεταγραφη απ την εκκλησια?

Ναι αυτή είναι... Δεν ξέρω αν είναι μεταγραφή ή απλό εξτραδάκι.
Η γκόμενα είναι κυκλοθυμική... Μπορεί να σου κάνει παπάδες αλλά μπορεί και να κομοδηνίσει...

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
Ναι αυτή είναι... Δεν ξέρω αν είναι μεταγραφή ή απλό εξτραδάκι.
Η γκόμενα είναι κυκλοθυμική... Μπορεί να σου κάνει παπάδες αλλά μπορεί και να κομοδηνίσει...
πολυ σωτο...κ εγω το επιβεβαιωνω.τη μια με ικανοποιησε σε μεγαλο βαθμο και την δευτερη ηταν πολυ ωτιβα και σνομπ......

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
πολυ σωτο...κ εγω το επιβεβαιωνω.τη μια με ικανοποιησε σε μεγαλο βαθμο και την δευτερη ηταν πολυ ωτιβα και σνομπ......

φτου τη γκαντεμιά μου εγω μια φορά πήγα και έπεσα κατευθειαν στο δευτερο σενάριο  :-

αλλά από κορμί, "φωνάρα" η γκόμενα  :tits:

vargburz

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Καλησπέρα παίδες,γνωρίζει καπoιος αν η Μαρίνα η milf στην Ερημίτου δουλεύει ακόμη εκει;

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Έγραψα μια κριτική για τη Λούση που επέστρεψε για λίγο στην πόλη και βρίσκεται όχι στο La Femme όπως παλιά αλλά στο Ταντάλου 8Α. Θα είναι εκεί για 2 βδομάδες περίπου απ΄'ότι μου είπε.
Προσωπικά τη θεωρώ μία από τις καλύτερες επιλογές.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
μαλλον γυρισε η λουση
και πηγε στο βαρδαρη ρε γαμωτο...
καλα οι ιδιοκτητες των στουντιο τι κανουν;
παλι το μουνι τους ξυνουν και συνεχιζουν με τα μπαζα
ρε γυρισε η λουση...

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Στο πρωτο link οντως μοιαζει, αλλα δεν ειναι αυτη... :-

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
μαλλον γυρισε η λουση
και πηγε στο βαρδαρη ρε γαμωτο...
καλα οι ιδιοκτητες των στουντιο τι κανουν;
παλι το μουνι τους ξυνουν και συνεχιζουν με τα μπαζα
ρε γυρισε η λουση...

έλα ντέ τι κάνουν τα ξύνουν......Λούση για στούντιο και μόνο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Bαρδαρισια βολτα πριν λιγο με πολλη ορεξη αλλα δυστυχως οι 4 στοχοι μου ελλειπαν και δε μου τραβηξε κατι αλλο το ενδιαφερον.Βασικα ηθελα Καμελια,Μαγια,να δω τη Μελινα που ειναι φιλη της Νικολ και γιατι οχι και Νταϊανα αλλα πετυχα 0/4

-Προμηθεως 25.η Ερρικα  :S :S
-Προμηθεως 19.η Βικυ η Μολδαβη πολυ ομορφη ξανθια μιλφ αλλα αγγουρι μεσα.Η τσατσα μαλιστα με ενημερωσε οτι πρωι-βραδυ αυτη δουλευει πλεον γιατι ειναι αφεντικο και ο,τι θελει κανει :jerking: :jerking:...καλες δουλειες να ευχηθω
-Προμηθεως 14.κλειστο
-Προμηθεως 11.η Τζοανα
-Προμηθεως 5.η καινουρια Αλεξανδρα που εχει φωτο στα αλλο σαϊτ.Πραγματι συμπαθητικο μελαχρινο πιπινι και απο κοντα
-Σαπφους 5.η Καρμεν η Βουλγαρα με το δυνατο τσιμπουκι.Απο εξω ειναι εντελως μπαζο αλλα μεσα καλη,εγω την εχω παρει 3 φορες
-Σαπφους 7.η Γκαμπριελα με το κοντο μαλλι που δουλευε νυχτα μεχρι προτινος
-Σαπφους 8.η μικροσκοπικη Αντζελα...στη νυχτερινη της θεση στο Νικ.Ουρανου 1α εχει παει η Σοφη
-Σαπφους 20.η Τινα με την κωλαρα και νυχτα η Βουλγαρα Αντζελικα η πολυ χοντρη.Η Βερονικα απο βδομαδα λεει
-Σαπφους-Τανταλου πρασινο.η Χριστινα μια πολυ ψηλη,μελαχρινη με μοντελισιο κορμι και συμπαθητικη φατσα.Την τσατσα την ξανθια την κοντη λετε μαλακισμενη τωρα τελευταια?
-Τανταλου 8.η Τζουλη η μπουμπουκα  :tits: :tits:.Καλη περιπτωση μεσα απ'οσο θυμαμαι αλλα δε την πεθυμησα μαλλον
-Τανταλου 14.κλειστο
-Τανταλου 9.Μικαελα μελαχρινη υψηλων κυβικων με μεγαλα βυζια και ομορφια ματια.Σαν συνολο ομως ειναι εντελως Γεωργιανη κωλοφατσα

Μονο γυφτακια,Αλβανοι,σκουροχρωμοι και μαλλον γυφτοβουλγαροι εκαναν τσαρκα.Μαλιστα στο πρασινο συνεπεσα με καμια 15αρια τετοιους,ισα ισα χωρουσαμε.
Και τελος,τωρα που αναψαν τα καλοφιρερ σιγα σιγα το τι βρωμα αναδυεται μεσα στα σπιτια δεν περιγραφεται.Ειδικα στο Σαπφους 7 ηταν αηδια σκετη

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ρε παιδια αποψε ειδα ονειρο οτι πηγα να γαμησω την Νταϊανα σε ενα υπερπολυτελες στουντιο που δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα και ενω την περιμενα στο δωματιο,μπουκαρε απο το παραθυρο ο Λεκτικος Επεξεργαστης ο μακαριτης και μ'αρχισε στις κλωτσιες με μανια...πολυ κλωτσια ομως.
Αφου ξυπνησα με εντονο τιναγμα και ενιωσα ανακουφιση που ηταν ονειρο

Τι μπορει να συμβαινει μεσα στο κεφαλι μου? :idiot: :idiot:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε παιδια αποψε ειδα ονειρο οτι πηγα να γαμησω την Νταϊανα σε ενα υπερπολυτελες στουντιο που δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα και ενω την περιμενα στο δωματιο,μπουκαρε απο το παραθυρο ο Λεκτικος Επεξεργαστης ο μακαριτης και μ'αρχισε στις κλωτσιες με μανια...πολυ κλωτσια ομως.

ηθικο διδαγμα....το βραδυ τρωμε ελαφρα..... :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
-Τανταλου 8.η Τζουλη η μπουμπουκα  :tits: :tits:.Καλη περιπτωση μεσα απ'οσο θυμαμαι αλλα δε την πεθυμησα μαλλον

Εξακολουθεί να είναι καλή περίπτωση μέσα al, μην την χάσεις  :sunglasses:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Αυτη ποια ειναι παλι?
-Σαπφους 5.η Καρμεν η Βουλγαρα με το δυνατο τσιμπουκι.Απο εξω ειναι εντελως μπαζο αλλα μεσα καλη,εγω την εχω παρει 3 φορες
Νεο φρουτο?μονο πρωι δουλευει?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310

Ο ποιος μπουκαρε??? :cheesy:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αυτη ποια ειναι παλι?
Νεο φρουτο?μονο πρωι δουλευει?
οχι τι καινουρια...1,5 χρονο δουλευει κυριως στα τριδυμα του Βαρδαρη αλλα και Αν.Γεωργιου 30-24.Και νυχτες κανει καμια φορα...αλλα ειναι λιγο βρωμιαρα

Ο ποιος μπουκαρε??? :cheesy:
αυτο το καλο παιδακι

Συνημμένα

• 0.jpg
    0.jpg
    18,1 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom