Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (6 μέλη και 75 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
μινι βολτα χθες τη νυχτα με καταθεση στη Νικολ στο Σαπφους 8 η οποια για ακομα μια φορα ηταν αψογη αν και μεταξυ μας εγω σιγα σιγα αρχισα να την χορταινω πλεον  :- :-.35 λεπτα ηταν στο δωματιο και φυσικα την ξεκωλιασα παλι

-Προμηθεως 25.η Μαρα εμφανως κουρασμενη και βαρεμενη....ερωτηση δικη μου προς την τσατσα "η Νταϊανα εχει ρεπο αυτες τις μερες"...οχι δεν εχει ρεπο εχει περιοδο  :headbang: :headbang: :headbang:
-Προμηθεως 5.η Σοφη ενα πολυ ωραιο μελαχρινο πιπινακι με τελειο κωλαρακι
-Τανταλου 9.η Αλεξανδρα η ροναλντινιο επεστρεψε...αρα μαλακιες μου ελεγε η τσατσα οτι παντρευτηκε και σταματησε οριστικα
-Αν.Γεωργιου 30.η Σανταλ η οποια την ωρα που μπηκα στο σαλονι φωτογραφιζοτανε με κατι λιγουρια και ηταν μες την τρελη χαρα.Μια τετοια προθυμια αυτο το κοριτσι?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Μεσημεριανή βόλτα προς Μύλο μεριά, πήγα στοχευμένα απευθείας για Αφρούλα με πολλή όρεξη, αλλά δεν την βρήκα (από αύριο σύμφωνα με τσατσά), στη θέση της η Χριστίνα. Έτσι αναγκάστηκα να κάνω μια βολτίτσα μέσα στην τσατίλα, σαν πεντάχρονο που του πήραν το παιχνίδι ένα πράγμα. Πολλά κλειστά μαγαζιά, τα τρίδυμα επίσης ακόμα να ανοίξουν.

Μικρά παραλειπόμενα:

-Κατεχάκη 13 είχε μια μελαχρινή προς μιλφ μπαμπάτσικη καινούργια, Ειρήνη με ωραίο πρόσωπο και ρωσίδα σύμφωνα με την τσατσά.
-Μαντζάρου 10 η χαρά του παιδεραστή Φλόρι (εκ του Φλορίντα και όχι Φλορισιέντα, πουσου μου χάλασε τη φαντασίωση). Η Άννα/Ανδριάνα την έκανε για Σέρρες οριστικά.
-Κοροβάγκου η Κάρμεν που έχει χαλάσει πολύ εμφανισιακά για τα γούστα μου.
-Α. Γεωργίου 34 η καινούργια Λάρα που είναι πολύ γλυκούλα, αλλά και πολύ πιπίνι.
-Αεροδιάδρομος. Μια μελαχρινή μπαμπάτσικη Σαμπρίνα.
-Αχελώου. Η Βίκυ, φαίνεται ανοίγουν νωρίς. Φέρτε μας την Λούση εκεί πρωινή να αρχίσετε να κάνετε απόσβεση.

Τελικά κατέληξα στην Έφη, μόλις τρίτη φορά μ΄αυτήν και μπορώ να πω η καλύτερη μέχρι στιγμής. Πήρα μασαζάκι, με έβαλε να της κάνω και εγώ ένα (όπου ανακάλυψα ότι καλό είναι να μάθω κάποια πράγματα γύρω από το θέμα), με τον πούτσο ανάμεσα στα κωλομάγουλα και αυτή να κουνιέται γκαβλωτικά, έξι στάσεις γεμάτες, τι να λέμε, η γυναίκα το θέμα έρωτας το κατέχει όσο λίγες. Κρίμα που δεν αφήνει τουλάχιστον κανά γλείψιμο να γουστάρουμε και εμείς οι μερακλήδες.

Επισκέπτης
ρε μαγκες το καινουργιο στουντιο το ειδατε, διπλα απο το ν. ουρανου 26 ειναι, βαλανε και ταμπελα. Εχθες περασα απο εκει βιαστηκα και δεν την ειδα καλα, αλλα νομιζω οτι ειχε μια γυναικα  :grin: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε μαγκες το καινουργιο στουντιο το ειδατε, διπλα απο το ν. ουρανου 26 ειναι, βαλανε και ταμπελα. Εχθες περασα απο εκει βιαστηκα και δεν την ειδα καλα, αλλα νομιζω οτι ειχε μια γυναικα  :grin: :2funny:
εξω την ειχε στην αυλη; :birdman:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Συμπληρώνοντας  λίγο τον Al xθεσινoβραδυνή μίνι βόλτα και κατάθεση

-Ταντάλου 14.η Νάσια στο δωμάτιο
-Ταντάλου 8Α.η Λούση με νεύρα, γι' αυτό και δεν πέρασα...
-Προμηθέως 14.η Μέρτσυ (νομίζω...)
-Σαπφούς 8.η Νικόλ που ήταν στόχος, αλλά στο δωμάτιο και γεμάτα τα άλλα. Βαριόμουν να περιμένω!
-26ης Οκτωβρίου 52.η Ντέσυ η Βουλγάρα. Αυτή νομίζω δούλευε παλιότερα στο Ταντάλου 8Α ή κάνω λάθος? Λίγο busty για τα γούστα μου
-Αν Γεωργίου 21. Αλεξάνδρα η Μεξικάνα...Καλή περίπτωση.Ώραίο πρόσωπο, ωραίο σώμα και κωλαράκι φίνο. Αρχιδογλύψιμο, deepthroat (με λίγο δάκρυ βέβαια), παιχνίδια με τη γλώσσα. Υπομονετική, ανεκτική στο "Vara-Vara", διάφορες στάσεις χωρίς βιασύνες,το τίμησε το 30άρικο.
Συστήνεται από μένα για δοκιμή, αν και είμαι θιασώτης της ρώσικης σχολής! Αχ Άννα!!!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
Σήμερα ένα γρήγορο στοπ σε Αν. Γεωργίου 34 Λάρα, δεν με ενθουσίασε. Μαντζάρου 10 Φλορίτα, ρε σεις αυτή είναι σίγουρα ενήλικη???

Επισκέπτης
:παιδιά μια νατάσσα απο προμηθέως 11 υπαρχει?

Επισκέπτης
Ρε παιδια πωσ σασ παει και πηδατετην Νικολ δεν μπορω να καταλαβω 55 χρονων ειναι εχει γινει σταφιδα, δεν την βαρεθηκατε?  φυσικα και αλλα μπαζα διαφημιζεται την Αννα Ζωη, την Μολδαβη στο προμη 25 κλπ  Για την Καντη τιποτα στην αρχη μασ ειχατε πρηξει η Λαουρα τι εγινε καποτε την βγαλατε τοπ καλοκαιριου τωρα τι εγινε ξεχασε να γαμιεται?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ρε παιδια πωσ σασ παει και πηδατετην Νικολ δεν μπορω να καταλαβω 55 χρονων ειναι εχει γινει σταφιδα, δεν την βαρεθηκατε?  φυσικα και αλλα μπαζα διαφημιζεται την Αννα Ζωη, την Μολδαβη στο προμη 25 κλπ  Για την Καντη τιποτα στην αρχη μασ ειχατε πρηξει η Λαουρα τι εγινε καποτε την βγαλατε τοπ καλοκαιριου τωρα τι εγινε ξεχασε να γαμιεται?
Bρε πως δε το σκεφτηκαμε νωριτερα?...για πες μας εσυ ποιες θες να πηδαμε και για ποιες να γραφουμε?
Επειδη σε ειχαμε πρηξει με τη Λαουρα ειπαμε να αλλαξουμε λιγο ρε φιλε...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Bρε πως δε το σκεφτηκαμε νωριτερα?...για πες μας εσυ ποιες θες να πηδαμε και για ποιες να γραφουμε?
Επειδη σε ειχαμε πρηξει με τη Λαουρα ειπαμε να αλλαξουμε λιγο ρε φιλε...
αλ επειδη εχω να κανω παρα πολυ καιρο βολτα κ επειδη ξερεις πανω κατω τα γουστα μου,τις θελω μοντελακια...που να παω να δω τι παιζει?
ομορφα πιπινακια....

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Την νικολ ποτε μπορω να την πετυχω σε πρωινη βαρδια ή βραδυνη ?Ξερει κανεις αν υπαρχουν πουθενα φωτογραφιες να δω πως ειναι ειχα διαβασει οτι εχει και facebook αν καποιος ξερει ας δωσει πληροφοριες.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
αλ επειδη εχω να κανω παρα πολυ καιρο βολτα κ επειδη ξερεις πανω κατω τα γουστα μου,τις θελω μοντελακια...που να παω να δω τι παιζει?
ομορφα πιπινακια....
αυτα τα 2 που ειδα πρωι και βραδυ στο Προμηθεως 5 ειναι πολυ ωραια πιπινακια
Και αν εχεις και παιδοφιλικες τασεις να πας να δεις και την Φλωρη στο Μαντζαρου 10

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Την νικολ ποτε μπορω να την πετυχω σε πρωινη βαρδια ή βραδυνη ?Ξερει κανεις αν υπαρχουν πουθενα φωτογραφιες να δω πως ειναι ειχα διαβασει οτι εχει και facebook αν καποιος ξερει ας δωσει πληροφοριες.
βραδυνη αλλα αποψε μαλλον θα κανει ρεπο μου ειπε

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
με τοσο κρυο κ ουτε μια μποτα?  :'(