al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
μινι βολτα χθες τη νυχτα με καταθεση στη Νικολ στο Σαπφους 8 η οποια για ακομα μια φορα ηταν αψογη αν και μεταξυ μας εγω σιγα σιγα αρχισα να την χορταινω πλεον :- :-.35 λεπτα ηταν στο δωματιο και φυσικα την ξεκωλιασα παλι
-Προμηθεως 25.η Μαρα εμφανως κουρασμενη και βαρεμενη....ερωτηση δικη μου προς την τσατσα "η Νταϊανα εχει ρεπο αυτες τις μερες"...οχι δεν εχει ρεπο εχει περιοδο
-Προμηθεως 5.η Σοφη ενα πολυ ωραιο μελαχρινο πιπινακι με τελειο κωλαρακι
-Τανταλου 9.η Αλεξανδρα η ροναλντινιο επεστρεψε...αρα μαλακιες μου ελεγε η τσατσα οτι παντρευτηκε και σταματησε οριστικα
-Αν.Γεωργιου 30.η Σανταλ η οποια την ωρα που μπηκα στο σαλονι φωτογραφιζοτανε με κατι λιγουρια και ηταν μες την τρελη χαρα.Μια τετοια προθυμια αυτο το κοριτσι?
-Προμηθεως 25.η Μαρα εμφανως κουρασμενη και βαρεμενη....ερωτηση δικη μου προς την τσατσα "η Νταϊανα εχει ρεπο αυτες τις μερες"...οχι δεν εχει ρεπο εχει περιοδο
-Προμηθεως 5.η Σοφη ενα πολυ ωραιο μελαχρινο πιπινακι με τελειο κωλαρακι
-Τανταλου 9.η Αλεξανδρα η ροναλντινιο επεστρεψε...αρα μαλακιες μου ελεγε η τσατσα οτι παντρευτηκε και σταματησε οριστικα
-Αν.Γεωργιου 30.η Σανταλ η οποια την ωρα που μπηκα στο σαλονι φωτογραφιζοτανε με κατι λιγουρια και ηταν μες την τρελη χαρα.Μια τετοια προθυμια αυτο το κοριτσι?