Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (4 μέλη και 48 επισκέπτες)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.151
Πόντοι
6.835
Απο οσο ξερω δεν υπαρχει ασιατισα στη Θεσσαλονικη που να κανει πιατσα.Παλαιοτερα ειχε υποθει κατι για μια μογγολα απο τη Κιργιζια που εκανε πιατσα.
Δεν εγραψα κινεζα ρε φιλε ασιατισα εγραψα ωχου. Και μογγολα να την πεις και Κριγιζιανη να την πεις παλι απο την Ασια ειναι. 
Υ.Γ το νικ σου πολυ ευστοχο

baroufas777

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μα δεν ειπα τιποτα για κινεζα εγω.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Ρε παιδια πωσ σασ παει και πηδατετην Νικολ δεν μπορω να καταλαβω 55 χρονων ειναι εχει γινει σταφιδα, δεν την βαρεθηκατε?  φυσικα και αλλα μπαζα διαφημιζεται την Αννα Ζωη, την Μολδαβη στο προμη 25 κλπ  Για την Καντη τιποτα στην αρχη μασ ειχατε πρηξει η Λαουρα τι εγινε καποτε την βγαλατε τοπ καλοκαιριου τωρα τι εγινε ξεχασε να γαμιεται?

ειμαστε ειδικη κατηγορία εμεις ..Σαβουρογάμηδες
βεβαια σου εχω μια προταση ..αν κερνάς το πηδημα :2funny: :2funny: μπορεις να διαλεξεις και την κοπέλλα

κανένα προβλημα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.093
Πόντοι
13.755
Ειχε ειπωθει οτι εχει κατι "τυπου" ασιατισες σε καποιο μπουρδελο Μαντζαρου αν δεν κανω λαθος παιζει ακομα τετοια περιπτωση?
τη Φλωρη τη συστηνει ως Ταυλανδεζα η τσατσα αλλα εμφανισιακα καμια σχεση

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
Έλα... μακρυά από το μωρό ρεμάλια.... Αυτό το θέλω ΜΟΝΟ δικό μου... :2funny: :2funny: :2funny:

Παρεμπιπτόντως, σήμερα είναι η τελευταία της Τσαρίνας για το 2012. Όσοι πιστοί... έχετε άλλες 4 ώρες...  :)
Εγώ, το χρέος μου προς αυτήν και προς εσάς... το έκανα...  :rockon:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Έλα... μακρυά από το μωρό ρεμάλια.... Αυτό το θέλω ΜΟΝΟ δικό μου... :2funny: :2funny: :2funny:

Παρεμπιπτόντως, σήμερα είναι η τελευταία της Τσαρίνας για το 2012. Όσοι πιστοί... έχετε άλλες 4 ώρες...  :)
Εγώ, το χρέος μου προς αυτήν και προς εσάς... το έκανα...  :rockon:

ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
εγω προτιμω να τον βαλω σε μια μυρμηγκοφωλιά να μου παρουν πιπα τα μυρμγκια παρα να τον δωσω σε αυτη
την ξαναειδα και παω να ξερασω

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
164
Πόντοι
16
Είχα πάρει το κουλούρι της Νικόλ πριν καμια βδομάδα. Αυτό που έχω να πω ρε παιδιά είναι ότι είναι πολύ ξεχαρβαλωμένο. Πετάγεται το έντερο της έξω !! Εν τω μεταξύ 'οσο κι αν έσπρωχνα δε μπορούσα να τελιώσω.. :S Μετά ε΄κανα ass to pussy (αυτό δεν είναι βλαβερό για την ίδια..?) και διαπίστωσα ότι το μουνί της είναι απίστευτα στενό και τελιώσα έτσι.. Μία κοκκινομάλλα busty Νατάσσα που εμφανιζόταν και σαν Βανέσσα στο Μαντζάρου 10 παίζει μπάλα ακόμα? Και αν ναι που?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Είχα πάρει το κουλούρι της Νικόλ πριν καμια βδομάδα. Αυτό που έχω να πω ρε παιδιά είναι ότι είναι πολύ ξεχαρβαλωμένο. Πετάγεται το έντερο της έξω !! Εν τω μεταξύ 'οσο κι αν έσπρωχνα δε μπορούσα να τελιώσω.. :S Μετά ε΄κανα ass to pussy (αυτό δεν είναι βλαβερό για την ίδια..?) και διαπίστωσα ότι το μουνί της είναι απίστευτα στενό και τελιώσα έτσι.. Μία κοκκινομάλλα busty Νατάσσα που εμφανιζόταν και σαν Βανέσσα στο Μαντζάρου 10 παίζει μπάλα ακόμα? Και αν ναι που?
κατι παιζει με το νιμου της και μου το χε πει θαρρω παλιοτερα.....καποιο ειδος επεμβασης αποκαταστασης ισως μετα απο το ατυχημα που ευθυνεται και για την δυσμορφια στα χειλη..... :think:

βανεσσα  ακα νατασσα εχει καιρο να ακουστει στο φορουμ.....ρωτα και την αννα που την ειχε παλια στο μαγαζι μπας και ξερει.....

Επισκέπτης

Είναι ότι χειρότερο για μια γυναίκα αυτό γιατί το πέος λειτουργεί σαν μεταφορέας μικροβίων από το κώλο στο μουνί της. Σε τέτοια περίπτωση κανονικά πρέπει να αλλάζεις προφυλακτικό.

NewGuy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Για μια Σοφία που δούλευε στο Νικ Ουρ 1Α πρόσφατα έχετε άποψη; Ή κάποια κριτική γιατί δεν βρίσκω τίποτα.

NewGuy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Όχι, ήταν λεπτή, σχετικά μικρό βυζί, καστανόξανθη, μέτρια προς το κοντό και πολύ όμορφη φάτσα. Μοιάζει η περιγραφή με την Αντζέλικα που έχει στις κριτικές αλλά η τσατσά την είχε συστήσει ως Σοφία.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Όχι, ήταν λεπτή, σχετικά μικρό βυζί, καστανόξανθη, μέτρια προς το κοντό και πολύ όμορφη φάτσα. Μοιάζει η περιγραφή με την Αντζέλικα που έχει στις κριτικές αλλά η τσατσά την είχε συστήσει ως Σοφία.
δεν μου λεει κατι

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
Πού διάολο έχει χαθεί η εμμενουελα η Κύπρια ρε παιδιά ; Θέλω να την γαμησω κ δεν ξέρω που να την βρω.

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230

Κατάλαβα ποια λες, εγώ την είχα πετύχει στο Σαπφούς 8 βραδυνή. Αλλά αυτό μια φορά. Μου είχε κάνει εντύπωση που ήταν κάπως μαυρισμένη
Πού διάολο έχει χαθεί η εμμενουελα η Κύπρια ρε παιδιά ; Θέλω να την γαμησω κ δεν ξέρω που να την βρω.

Μαζί σου φίλε, κάνει τρελό γαμήσι η κοπέλα!!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.822
Πόντοι
34.538

Stories

Νέο!