Bαρδαρισια βολτα πριν λιγο με πολλη ορεξη αλλα δυστυχως οι 4 στοχοι μου ελλειπαν και δε μου τραβηξε κατι αλλο το ενδιαφερον.Βασικα ηθελα Καμελια,Μαγια,να δω τη Μελινα που ειναι φιλη της Νικολ και γιατι οχι και Νταϊανα αλλα πετυχα 0/4
-Προμηθεως 25.η Ερρικα :S :S
-Προμηθεως 19.η Βικυ η Μολδαβη πολυ ομορφη ξανθια μιλφ αλλα αγγουρι μεσα.Η τσατσα μαλιστα με ενημερωσε οτι πρωι-βραδυ αυτη δουλευει πλεον γιατι ειναι αφεντικο και ο,τι θελει κανει
...καλες δουλειες να ευχηθω
-Προμηθεως 14.κλειστο
-Προμηθεως 11.η Τζοανα
-Προμηθεως 5.η καινουρια Αλεξανδρα που εχει φωτο στα αλλο σαϊτ.Πραγματι συμπαθητικο μελαχρινο πιπινι και απο κοντα
-Σαπφους 5.η Καρμεν η Βουλγαρα με το δυνατο τσιμπουκι.Απο εξω ειναι εντελως μπαζο αλλα μεσα καλη,εγω την εχω παρει 3 φορες
-Σαπφους 7.η Γκαμπριελα με το κοντο μαλλι που δουλευε νυχτα μεχρι προτινος
-Σαπφους 8.η μικροσκοπικη Αντζελα...στη νυχτερινη της θεση στο Νικ.Ουρανου 1α εχει παει η Σοφη
-Σαπφους 20.η Τινα με την κωλαρα και νυχτα η Βουλγαρα Αντζελικα η πολυ χοντρη.Η Βερονικα απο βδομαδα λεει
-Σαπφους-Τανταλου πρασινο.η Χριστινα μια πολυ ψηλη,μελαχρινη με μοντελισιο κορμι και συμπαθητικη φατσα.Την τσατσα την ξανθια την κοντη λετε μαλακισμενη τωρα τελευταια?
-Τανταλου 8.η Τζουλη η μπουμπουκα
.Καλη περιπτωση μεσα απ'οσο θυμαμαι αλλα δε την πεθυμησα μαλλον
-Τανταλου 14.κλειστο
-Τανταλου 9.Μικαελα μελαχρινη υψηλων κυβικων με μεγαλα βυζια και ομορφια ματια.Σαν συνολο ομως ειναι εντελως Γεωργιανη κωλοφατσα
Μονο γυφτακια,Αλβανοι,σκουροχρωμοι και μαλλον γυφτοβουλγαροι εκαναν τσαρκα.Μαλιστα στο πρασινο συνεπεσα με καμια 15αρια τετοιους,ισα ισα χωρουσαμε.
Και τελος,τωρα που αναψαν τα καλοφιρερ σιγα σιγα το τι βρωμα αναδυεται μεσα στα σπιτια δεν περιγραφεται.Ειδικα στο Σαπφους 7 ηταν αηδια σκετη