dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Καλημέρα παίδες...
Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι, μιας και η εμπειρία μου σε θέματα μπουρδελοκατάστασης είναι σχεδόν ανύπαρκτη :S
1)Τα studio του Μύλου από τι τιμές ξεκινάν;
2)Δεύτερον και κυριότερο, ψάχνω την πουτάνα που μου είχε πάρει την παρθενιά... Δε θυμάμαι όνομα, μόνο ότι δούλευε στο Προμηθέως 11 βραδυνή, ήταν μελαχρινή με σκούρο δέρμα και κατά δήλωση τσατσας ήταν ελληνίδα...Ξέρω σας ακούγεται περίεργο που την ψάχνω, απλά τώρα ως πιο έμπειρος στα του κρεβατιού θέλω να την ξανα γιατί η πρώτη φορά δεν ήταν και τόσο καλή... Ξέρετε ,μήπως το όνομα της και αν δουλεύει κάπου ακόμα;
sorry,το διορθώνω. ξεχωρίζει άλλο ορθογραφικό λάθοςΕκεί κόλλησες και όχι στο ... ΞΕΚΟΡΙΖΕΙ???
Δε νομίζω να είναι το τσιφλίκι σας το site αυτό και να μην μπορούμε να λέμε ανοιχτά την οποία γνώμη έχουμε η να υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας όταν λέγονται ανακρίβειες.Φίλε μου hagem ειλικρινά είναι αληθινά για όσα σχολιάζουν εδώ στο site?Εισαι πολυ νεος εδω για να ξεπερνας τοσο πολυ τα ορια...
sorry,το διορθώνω. ξεχωρίζει άλλο ορθογραφικό λάθος
δεν θα βγάλουμε άκρη τελικά.ότι πείτε υπουργέ μουπαλι λαθος ειναι ξεχωρισει ειναι το σωστο χρησιμοποιεις παρακειμενο
δεν θα βγάλουμε άκρη τελικά.ότι πείτε υπουργέ μου
Ποιός Τάκης και Μήτσος μου λες εσύ τώρα .Έχω μόνο τρεις κριτικές επειδή σε αυτές πηγαίνω και δίνω το πορτοκαλί και περνάω επειδή τις έχω ξεκορίζει.Γιατί να έχεις τόσο κόμπλεξ ρε φίλε??Τι σου φταίει το κορίτσι που μιλάς με τέτοιο τρόπο? ακόμα και η ίδια να γράφει,τι σε πηράζει εσένα?Μα τόσο πολύ λιβάνι σου έχουν ρίξει πάνω σου ...δεν είσαι εσύ για αεροπλάνα ,όπως λέει και ο Καρβέλας Μάλλον το μοιράζεις στα τρία το πορτοκαλί εκεί που πας για να γράφεις αυτά .Μου λές και εμένα ότι γράφω με άλλα nick.. είσαι αστείος φαίνεται .Προσωπικά δεν σε ξέρω,αλλά,σε ξέρω... ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ με πολλά nicks εδώ στο site(αυτό για όσους που δεν σε ξέρουν)!!!Έριξες την χολή σου πάλι χθες σε μια κριτική Παρασύρομαι τώρα και το καταλαβαίνω που μπαίνω στον κόπο να σου απαντώ.Δεν θα το ξανακάνω επειδή οσο υπάρχει η καψούρα τέτοια θα γράφεις ;)
Υπάρχουν τρανταχτές ομοιότητες στο τρόπο γραφής που και παιδάκι το καταλαβαίνει.
Δεν υπερασπιζομαστε τον εαυτο μας απο ενδεχομενες ανακριβειες που γραφτηκαν για μας...λεγοντας ανακριβειες για αλλους.Δε νομίζω να είναι το τσιφλίκι σας το site αυτό και να μην μπορούμε να λέμε ανοιχτά την οποία γνώμη έχουμε η να υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας όταν λέγονται ανακρίβειες.Φίλε μου hagem ειλικρινά είναι αληθινά για όσα σχολιάζουν εδώ στο site?
Μαλακία...αυτή δεν κάνει ακάποταεχτες 1και μιση το βραδυ ημουν φριξου 14 πηρα τη χριστινα ρουμανα απλο στα 30 καλα ηταν εφυγαν τα χοντρα
Ειναι τοσες πολλες οι πατατες, που περασα το καλοκαιρι μου με τρια στανταρακι, Καντυ, Σονια και Νατασσα-προμηθεως 11. Οι δυο τελευταιες, δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, αλλα μετα απο πολλες επισκεψεις αρχιζει να φαινεται η υπεραξια.
εγω νομιζω οτι κανει...αρκει να το ζητησειςΜαλακία...αυτή δεν κάνει ακάποτα
Με 50 κάνει και από τα κορυφαία γυμνα με πολύ παιχνίδι της γλώσσας.εγω νομιζω οτι κανει...αρκει να το ζητησεις
Αλεξη το ζητησες??
τι να μας κανει εμας το στομα ρε φιλε...Με 50 κάνει και από τα κορυφαία γυμνα με πολύ παιχνίδι της γλώσσας.
2)Δεύτερον και κυριότερο, ψάχνω την πουτάνα που μου είχε πάρει την παρθενιά... Δε θυμάμαι όνομα, μόνο ότι δούλευε στο Προμηθέως 11 βραδυνή, ήταν μελαχρινή με σκούρο δέρμα και κατά δήλωση τσατσας ήταν ελληνίδα...Ξέρω σας ακούγεται περίεργο που την ψάχνω, απλά τώρα ως πιο έμπειρος στα του κρεβατιού θέλω να την ξανα γιατί η πρώτη φορά δεν ήταν και τόσο καλή... Ξέρετε ,μήπως το όνομα της και αν δουλεύει κάπου ακόμα;
ΚΑΡΑΜΑΝ
ΜΑΡΚΑριΑΝ
προφανώς και είσαι (Λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα πριν πάμε στη δουλειά)