Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (2 μέλη και 88 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Εκεί κόλλησες και όχι στο ... ΞΕΚΟΡΙΖΕΙ???

:2funny:
URL]]

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930
Καλημέρα παίδες...
Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι, μιας και η εμπειρία μου σε θέματα μπουρδελοκατάστασης είναι σχεδόν ανύπαρκτη :S
1)Τα studio του Μύλου από τι τιμές ξεκινάν;
2)Δεύτερον και κυριότερο, ψάχνω την πουτάνα που μου είχε πάρει την παρθενιά... Δε θυμάμαι όνομα, μόνο ότι δούλευε στο Προμηθέως 11 βραδυνή, ήταν μελαχρινή με σκούρο δέρμα και κατά δήλωση τσατσας ήταν ελληνίδα...Ξέρω σας ακούγεται περίεργο που την ψάχνω, απλά τώρα ως πιο έμπειρος στα του κρεβατιού θέλω να την ξανα :fuck2: γιατί η πρώτη φορά δεν ήταν και τόσο καλή... Ξέρετε ,μήπως το όνομα της και αν δουλεύει κάπου ακόμα;

καλως ήρθες στην παρέα
1. όλα από 30 εκτός από τα δύο φρίξου 9 και κοροβάγκου που είναι 40
2. δε ξέρω αλλά αν πεις και πότε + πιο αναλυτική περιγραφή κοπέλας όλο και κάποιος από τους παλιούς θα βγάλει άκρη

ximikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες...
Ναι, μιλάμε για 2010, Προμηθεως 11, βραδυνή βάρδια, μελαχρινό μαλλί, ψιλοσκούρη επιδερμίδα, αδύνατη, βυζάκι ελαφρώς πεσμένο, ελληνίδα κατά δήλωση τσατσάς...

Επισκέπτης
Εισαι πολυ νεος εδω για να ξεπερνας τοσο πολυ τα ορια...
Δε νομίζω να είναι το τσιφλίκι σας το site αυτό και να μην μπορούμε να λέμε ανοιχτά την οποία γνώμη έχουμε η να υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας όταν λέγονται ανακρίβειες.Φίλε μου hagem ειλικρινά είναι αληθινά για όσα σχολιάζουν εδώ στο site?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Ποιός  Τάκης και Μήτσος μου λες εσύ τώρα :2funny: :2funny:  :uglystupid: :uglystupid:.Έχω μόνο τρεις κριτικές επειδή σε αυτές πηγαίνω και δίνω το πορτοκαλί και περνάω επειδή τις έχω ξεκορίζει.Γιατί να έχεις τόσο κόμπλεξ ρε φίλε??Τι σου φταίει το κορίτσι που μιλάς με τέτοιο τρόπο? ακόμα και η ίδια να γράφει,τι σε πηράζει εσένα?Μα τόσο πολύ λιβάνι σου έχουν ρίξει πάνω σου  :2funny: :2funny:  ...δεν είσαι εσύ για αεροπλάνα ,όπως λέει και ο Καρβέλας  :think: :think: Μάλλον το μοιράζεις στα τρία το πορτοκαλί εκεί που πας για να γράφεις αυτά  :2funny: :2funny:.Μου λές και εμένα ότι γράφω με άλλα nick.. είσαι αστείος φαίνεται  :idiot: :uglystupid:.Προσωπικά δεν σε ξέρω,αλλά,σε ξέρω... ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ με πολλά nicks εδώ στο site(αυτό για όσους που δεν σε ξέρουν)!!!Έριξες την χολή σου πάλι χθες σε μια κριτική    Παρασύρομαι τώρα και το καταλαβαίνω που μπαίνω στον κόπο να σου απαντώ.Δεν θα το ξανακάνω επειδή οσο υπάρχει η καψούρα τέτοια θα γράφεις  ;)

Υπάρχουν τρανταχτές ομοιότητες στο τρόπο γραφής που και παιδάκι το καταλαβαίνει.

σου απαντησαν εμεσα, ηδη για εμενα...ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ.!
εχεις γραψει και με αλλα νικ, οποιος του κωβει λιγακι και διαβασει τις κριτικες για Νταιανα θα καταλαβει με την μια.
τωρα τα αεροπλανικα και τα πορτοκαλια σου τα κανω στην ακρη.

με την κοπελα δεν εχω κανα κομπλεξ, την εχω παρει 2 φορες στο παρελθον και ειναι στα αμεσα σχεδια μου η τριτη φορα...

απλα εισαι πολυ νεο μελος ή μελος που δεν παρακολουθει συχνα το φορουμ και δεν ξερεις τι εχει γινει στο παρελθον με τις ψευτικες κριτικες της Νταιανας.

τωρα αν ειμαι κλωνος του ή ο μαρκαριαν δικος μου κλωνος... :2funny: :2funny:

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Δε νομίζω να είναι το τσιφλίκι σας το site αυτό και να μην μπορούμε να λέμε ανοιχτά την οποία γνώμη έχουμε η να υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας όταν λέγονται ανακρίβειες.Φίλε μου hagem ειλικρινά είναι αληθινά για όσα σχολιάζουν εδώ στο site?
Δεν υπερασπιζομαστε τον εαυτο μας απο ενδεχομενες ανακριβειες που γραφτηκαν για μας...λεγοντας ανακριβειες για αλλους.
Τσιφλικι δεν ειναι κανενος, αλλα ο καθενας εχει την ιστορια του.
Αν θες λοιπον να αποκτησεις κι εσυ ιστορια, βρες εναν πιο ευγενικο τροπο να υπερασπισεις τον εαυτο σου.

papichulo1983

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εχτες 1και μιση το βραδυ ημουν φριξου 14 πηρα τη χριστινα ρουμανα απλο στα 30 καλα ηταν εφυγαν τα χοντρα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.382
Πόντοι
7.095
ΚΑΡΑΜΑΝ

ΜΑΡΚΑριΑΝ

προφανώς και είσαι (Λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα πριν πάμε στη δουλειά)

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Ειναι τοσες πολλες οι πατατες, που περασα το καλοκαιρι μου με τρια στανταρακι, Καντυ, Σονια και Νατασσα-προμηθεως 11. Οι δυο τελευταιες, δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, αλλα μετα απο πολλες επισκεψεις αρχιζει να φαινεται η υπεραξια.

με την Σονια στα ειπαμε δυο φορες το τελευταιο καιρο  αλλα το κρεβατι δεν παλευεται θελει γρασαρισμα
ενω γαμας ψαχνεις να βρεις που ειναι το τριζονι  :helpplea: του πουστη ποσο κοστιζει ενα κρεβατι  :headbang:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
712
Πόντοι
7.135
2)Δεύτερον και κυριότερο, ψάχνω την πουτάνα που μου είχε πάρει την παρθενιά... Δε θυμάμαι όνομα, μόνο ότι δούλευε στο Προμηθέως 11 βραδυνή, ήταν μελαχρινή με σκούρο δέρμα και κατά δήλωση τσατσας ήταν ελληνίδα...Ξέρω σας ακούγεται περίεργο που την ψάχνω, απλά τώρα ως πιο έμπειρος στα του κρεβατιού θέλω να την ξανα :fuck2: γιατί η πρώτη φορά δεν ήταν και τόσο καλή... Ξέρετε ,μήπως το όνομα της και αν δουλεύει κάπου ακόμα;

Μάλλον την Κρίστυ την ελληνίδα εννοείς, είχε ένα μικρό τατού με δελφίνι ή κάτι τέτοιο στο στομάχι; Αν εννοείς αυτήν έχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.489
Πόντοι
32.165
Μαλλον η Αφρο αποσυρθηκε απο το επαγγελμα... ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom