Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
-Ερημιτη. :new_shocked: η Μαρινα η Ρωσσιδα η μιλφαρα που δουλευε πριν 2 χρονια Κατεχακη.Απο που την ξεθαψανε αυτην?Πρεπει να'ναι σιγουρα 50 και ειχε και εξω τα βυζια.Ξανθια με εκφυλο στυλ και τοτε θυμαμαι ειχα περασει καλα μαζι της

Αυτά είναι απίστευτα καλά νέα. Η τύπισσα μου είχε κάνει το καλύτερο καλαμπαλίκινγκ που μου έχουν κάνει ποτέ. Επίσης είναι η Μιλφ νοικοκυρά γειτόνισσα που όλοι μας θα θέλαμε να σφυροκοπήσουμε !!  :knockinb: :knockinb:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αυτά είναι απίστευτα καλά νέα. Η τύπισσα μου είχε κάνει το καλύτερο καλαμπαλίκινγκ που μου έχουν κάνει ποτέ. Επίσης είναι η Μιλφ νοικοκυρά γειτόνισσα που όλοι μας θα θέλαμε να σφυροκοπήσουμε !!  :knockinb: :knockinb:
λιγο γυφτοφατσα βεβαια :headbang:

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Ξέρει κανένας αν δουλεύει η νατάσα η τσαρίνα στο έρως αυτή την περίοδο?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.626
Πόντοι
7.095
Εμενα παντως δεν με χαλαει πιστευω οτι θα ειναι και καλυτερα γιατι στο βαρδαρη παει η σαρα και η μαρα  ενω μυλο μερια δεν θα το βλεπεις τοσο συχνα αυτο
η σάρα σταμάτησε προ πολλού (αλλά ήταν στο έρως η μια και στις βίλες η άλλη) η μάρα επίσης είναι μύλο

Συνεπώς άλλαξε έκφραση καθώς οι Σάρες και η Μάρα ήταν Μύλο και όχι Βαρδάρη!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
απο ενα συντομο περασμα χθες τη νυχτα ειδα στο 26ης Οκτωβριου 52 μια Αμαντα μελαχρινο πιπινι πολυ αδυνατο με συμπαθητικη φατσα και στην Ερημιτη τη μιλφ Μαρινα παλι η οποια ειναι πιο μεγαλη απο την τσατσα σιγουρα.

Το 26ης 35 ηταν παλι κλειστο οπως και το Λαφαμ και το Αν.Γεωργιου 50 και οπως μας τα περιεγραψε και ο Απολλο χθες προφανως σε πολλα σπιτια βαρανε διπλοβαρδιες.Αρα δεν υπαρχουν γυναικες

Επισης πετυχα τη Μαριανα τη μελαχρινη που δουλευε παλιοτερα Σαπφους 8 να περπαταει βιαστικη τη Νικ.Ουρανου με ενα φοβερο μινι που αναδεικνυε τις ποδαρες της.Καπου προς τα εκει θα γαμιεται κι αυτη μαλλον

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
απο ενα συντομο περασμα χθες τη νυχτα ειδα στο 26ης Οκτωβριου 52 μια Αμαντα μελαχρινο πιπινι πολυ αδυνατο με συμπαθητικη φατσα και στην Ερημιτη τη μιλφ Μαρινα παλι η οποια ειναι πιο μεγαλη απο την τσατσα σιγουρα.

Το 26ης 35 ηταν παλι κλειστο οπως και το Λαφαμ και το Αν.Γεωργιου 50 και οπως μας τα περιεγραψε και ο Απολλο χθες προφανως σε πολλα σπιτια βαρανε διπλοβαρδιες.Αρα δεν υπαρχουν γυναικες

Επισης πετυχα τη Μαριανα τη μελαχρινη που δουλευε παλιοτερα Σαπφους 8 να περπαταει βιαστικη τη Νικ.Ουρανου με ενα φοβερο μινι που αναδεικνυε τις ποδαρες της.Καπου προς τα εκει θα γαμιεται κι αυτη μαλλον
Για την Αμαντα, δες εδω Αδιαφορη.
Για την Μαριαννα, μαλλον θα εκανε επιθεωρηση εργασιων στο μαγαζι της στη Φριξου, σε καποιο διαλειμα της δουλειας  :grin:

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκες αυτη την στιγμη που παιζει η πιο skinny απογευματινα βραδυνα? εχω ενα κολλημα με τις κοκκαλιαρες

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
το ειδα αλλα εχει αρνητικες κριτηκες και ελεγα μηπως παιζει καμια αλλη...εψαχνα και την τζουλια απο το 28ης οκτ52 αλλα παπαλα

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
η εφη ηταν σημερα και θα ειναι και αυριο πρωινη στο φριξου 15. Λεω να παω να δοκιμασω το προγραμμα με το τζακουζι στα 100 ευρω αλλα δεν ξερω αν αξιζει η φαση. Εχει κανεις παρομοια εμπειρια στο μαγαζι με την εφη ?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
Η Εμμα,επεστρεψε?
Γνωριζει κανεις αμα δουλευει σημερα βραδυ?
Η εστω κανενα τηλ απο το εν λογο ντελο?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Ναι επέστρεψε και λογικά θα την βρεις σήμερα βράδυ.

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Ξέρει κανένας αν δουλεύει η νατάσα η τσαρίνα στο έρως αυτή την περίοδο?

Δουλεύει το μωρό πρωϊνή, αλλά επειδή κάνει και κάποια ενδιάμεσα ρεπό χτύπα πρώτα κανα τηλ. πριν πας.

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
η εφη ηταν σημερα και θα ειναι και αυριο πρωινη στο φριξου 15. Λεω να παω να δοκιμασω το προγραμμα με το τζακουζι στα 100 ευρω αλλα δεν ξερω αν αξιζει η φαση. Εχει κανεις παρομοια εμπειρια στο μαγαζι με την εφη ?

Αν έχεις τα λεφτά πιστεύω ότι αξίζει (έχω ιδίαν άποψη). Βγάζει πολύ αισθησιασμό και καύλα η Έφη στο τζακούζι, αλλά πάντα χωρίς ακάποτα, δαχτυλιάσματα και γλυψίματα. Αν δε σε ενοχλεί αυτό όρμα στο μπανιερό.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Αν έχεις τα λεφτά πιστεύω ότι αξίζει (έχω ιδίαν άποψη). Βγάζει πολύ αισθησιασμό και καύλα η Έφη στο τζακούζι, αλλά πάντα χωρίς ακάποτα, δαχτυλιάσματα και γλυψίματα. Αν δε σε ενοχλεί αυτό όρμα στο μπανιερό.

Αν μη τι αλλο θα πλυθεις κιολας...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Κοινώς αρπαχτή.
τζακούζι = μπενω μεσα και κανω μπανιο δηλαδη?
αν ειναι ετσι κανε και σπιτι.
Τζακούζι = ακαποτο, γλυψιματα κτλπ, δηλαδη μην το παραχεσουμε κιολας.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
με 100 ευρώ στη Βιέννη πηδάς μια ώρα σε στούντιο. Άσε που βρίσκεις και με 80 ευρώ.
και στα 150 πηδάς πορνοστάρ, φωτομοντέλα κλπ για μια ώρα. (εγγυημένα οτι ειναι πορνοσταρ και φωτομοντέλα)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδες καταθεση με τα ολα της χθες το πρωι στην ελισα
απιστευτη μεσα
επαθα πλακα απο εκει που δεν το περιμενα
η γκομενα ελεγε ναι σε ολα,μου εκανε ισπανικο ενω πληρωσα για το απλο κ εκατσε στο δωματιο μισω ωρα με χαδια,φιλακια,χουφτωματα κ πηδημα τρελο
επισης η εφη ηταν στο φριξου χθες το πρωι

mhtsos_85

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
1
με 100 ευρώ στη Βιέννη πηδάς μια ώρα σε στούντιο. Άσε που βρίσκεις και με 80 ευρώ.
και στα 150 πηδάς πορνοστάρ, φωτομοντέλα κλπ για μια ώρα. (εγγυημένα οτι ειναι πορνοσταρ και φωτομοντέλα)
ρε φιλε εδω πληρωνουν 5 ευρω τον καφε στην αριστοτελους δε θα ζητησουν για τζακουζι 100 ευρω στα στουντιο για μιση ωρα?αλλα εμεις φταιμε οχι αυτοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom