Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
παιδες καταθεση με τα ολα της χθες το πρωι στην ελισα
απιστευτη μεσα
επαθα πλακα απο εκει που δεν το περιμενα
η γκομενα ελεγε ναι σε ολα,μου εκανε ισπανικο ενω πληρωσα για το απλο κ εκατσε στο δωματιο μισω ωρα με χαδια,φιλακια,χουφτωματα κ πηδημα τρελο
Την έχω για στόχο. Ξετρελλάθηκα με τις φώτος της.  :grin:

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Αν έχεις τα λεφτά πιστεύω ότι αξίζει (έχω ιδίαν άποψη). Βγάζει πολύ αισθησιασμό και καύλα η Έφη στο τζακούζι, αλλά πάντα χωρίς ακάποτα, δαχτυλιάσματα και γλυψίματα. Αν δε σε ενοχλεί αυτό όρμα στο μπανιερό.
και στο πρόγραμμα 60 ευρώ ντους με την έφη σου κάνει τρελά κόλπα.

Επισκέπτης
ΒΑΡΔΑΡΙΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ  :grin:

ΣΑΠΦΩΣ 20 η βερονικα, οτι καλυτερο διαθετη ο βαρδαρης αυτην τη στιγμη.

ΤΑΝΤΑΛΟΥ-ΣΑΠΦΩΣ μια ωραια παρουσια ειχαμε εκει, ονομα δεν συγκρατησα.

ΤΑΝΤΑΛΟΥ 8Αη μιλφ ζωη αν δεν κανω λαθος, αδιαφορη για εμενα.

ΤΑΝΤΑΛΟΥ 9ΚΛΕΙΣΤΟ  :(

ΤΑΝΤΑΛΟΥ 14 η νασια η ουκρανη, δεν ειχα περαση καλα μαζι της αλλα σκεφτομαι να την ξαναδοκιμασω.

ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 25 η μαρα η γνωστη, τελευταια φορα που την πηρα ηταν πριν δυο χρονια αδυνατισε  :)

ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 19 η βικη απο την μολδαβια, πρεπει να μαζεψουμε λεφτα να τους παρουμε καμια πουτανα ολο της ιδιες εχουν  :2funny:

ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 14δεν μπηκα μεσα, λιγο απο την πορτα που ειδα δεν την αναγνωρισα την κοπελα.

ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 11 η νατασσα η απειρη  :P

ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 5η σοφια απο ουγγαρια, παλια στο τ.9

ΣΑΠΦΩΣ 5το αβυζο μοντελο απο την ρουμανια η μιρελα.

ΣΑΠΦΩΣ 7η μερτσυ

ΣΑΠΦΩΣ 8η  μαλακισμενη λαουρα

ΚΑΤΕΧΑΚΗη εμμα  :s&m_1:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μια ερώτηση προς τους πολύπειρους "μαχητές" της Θεσσαλονίκης. Πιάσαμε πουτανοσυζήτηση με έναν ταξιτζή και μου είπε ότι γίνεται της πόρνης από φοιτήτριες που κάνουν χοντρές βίζιτες.. Μου έλεγε για πολύ μεγάλο πλήθος φοιτητριών που πουλάνε το κορμάκι τους.. Μου έλεγε και για ένα ξενοδοχείο γαμιστρώνα Μακεδονία Palace νομίζω(για το Μακεδονία δεν είμαι σίγουρος) όπου εκεί παίζονται πολλά τέτοια σκηνικά. Είναι όντως μεγάλος ο αριθμός αυτών των φοιτητριών ή ο ταξιτζής εργάζεται και ως φιδέμπορας?

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Μια ερώτηση προς τους πολύπειρους "μαχητές" της Θεσσαλονίκης. Πιάσαμε πουτανοσυζήτηση με έναν ταξιτζή και μου είπε ότι γίνεται της πόρνης από φοιτήτριες που κάνουν χοντρές βίζιτες.. Μου έλεγε για πολύ μεγάλο πλήθος φοιτητριών που πουλάνε το κορμάκι τους.. Μου έλεγε και για ένα ξενοδοχείο γαμιστρώνα Μακεδονία Palace νομίζω(για το Μακεδονία δεν είμαι σίγουρος) όπου εκεί παίζονται πολλά τέτοια σκηνικά. Είναι όντως μεγάλος ο αριθμός αυτών των φοιτητριών ή ο ταξιτζής εργάζεται και ως φιδέμπορας?
σιγα μην ειναι και το χιλτον πες του μαλακα ταριφα

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720

Με ενα μονο επαγγελμα που να τα βγαλεις περα τη σημερον  :2funny: :2funny: :2funny:

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
μετα απο πολυμηνη απουσια .επηρεασμενος απο την game over που φαινεται  να εχουμε τα ιδια γουστα
επισης βλεποντας και τα σκιτσα του jo .φτιαχτηκα και εκανα στοχευμενη κατασταση σημερα στην ντεσυ
ειναι ενα συμπαθεστατο κουκλακι :smitten: οσο τα υπολοιπα μολις βρω ευκαιρια θα τα γραψω

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
στο λαφαμ ηταν η μαρια η τσεχα ψηλη ξανθια ετσι και ετσι απο εμφανιση
στο 30 η αγγελικα φαινεται τρωνε πολυ στην χωρα της γιατι ηταν  χοντρουλα
στο ερως η αννα  ρωσιδα  λιγο αγρια φατσα για τα γουστα μου αλλα μοντελαρα
και 26ης στο 52 η ΝΤΑΙΣΗ που λεγαμε

petros1908

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδες αυτη η καινουργεια η Σαντάλ στο Villa Erotica τι ρόλο βαράει?Την έχει πάρει μάτι κανείς?

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
στο λαφαμ ηταν η μαρια η τσεχα ψηλη ξανθια ετσι και ετσι απο εμφανιση
στο 30 η αγγελικα φαινεται τρωνε πολυ στην χωρα της γιατι ηταν  χοντρουλα
στο ερως [size=12pt]η αννα  ρωσιδα[/size]   λιγο αγρια φατσα για τα γουστα μου αλλα μοντελαρα
και 26ης στο 52 η ΝΤΑΙΣΗ που λεγαμε

Η κοκκινομάλλα από τη Villa Prive?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135

Στο Μακεδονία Palace συνήθως καταλύουν τα ξένα citytourια, μάλλον από κει κάτι άκουσε και στο είπε. Ελληνίδες φοιτήτριες υπάρχουν αλλά είναι *ακόμα* σπάνιες, σίγουρα δεν είναι πλήθος και είναι δύσκολο να τις βρεις. Πέτυχα μια πριν μερικούς μήνες σε μασατζίδικο και παραδόξως πέρασα πολύ καλά μαζί της, καλό παιδί και δυνατό κορμί.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Οποιος ακουσει για το ποτε γυρναει η αφρο παρακαλω να ενημερωσει αμεσα στο φορουμ

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Στο Μακεδονία Palace συνήθως καταλύουν τα ξένα citytourια, μάλλον από κει κάτι άκουσε και στο είπε. Ελληνίδες φοιτήτριες υπάρχουν αλλά είναι *ακόμα* σπάνιες, σίγουρα δεν είναι πλήθος και είναι δύσκολο να τις βρεις. Πέτυχα μια πριν μερικούς μήνες σε μασατζίδικο και παραδόξως πέρασα πολύ καλά μαζί της, καλό παιδί και δυνατό κορμί.
Ποια σε ποιο?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Πήρε πτυχίο;

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Μια μικρή βιαστική βόλτα κατά τις 9 στο Μύλο:

-Μαντζάρου 1. Η ξανθιά ρουμάνα Χριστίνα με το κοντό μαλλί, την είχα δει πρωινή μερικές μέρες πριν εκεί. Ψηλή 35άρα με στιβαρή κατασκευή και καπούλια, όχι παχουλή, αφήνει υποσχέσεις στο σαλόνι, θα αρέσει σε συγκεκριμένο κόσμο.
-Μαντζάρου 10. Η ψηλή λεπτή ξανθιά ρουμάνα Εμμανουέλα που έχει δουλέψει σε πολλά μαγαζιά. Έχει άψογο μοντελίσιο κορμί με αφηρημένο/χαζό υφάκι. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει πολλές κριτικές ενώ έχει κλείσει πάνω από χρόνο. Τουλάχιστον κάποιος από τους αξιόπιστους δεν έχει γράψει κάτι. Ποιος θα κάνει το κασκαντεριλίκι; Ποιος;;
-Κωλέττη. Μόνικα/Λίλυ.
-Κοροβάγκου. Ελίζα. Ακριβώς όπως στις νέες φώτο, το κορμί της τα σπάει τώρα από κει που ήταν σουμπουρλούδικο και ασυμάζευτο. Ψηλή. Το πρόσωπο μέτριο. Δυο γεμάτα δωμάτια, δεν μπορούσα να περιμένω. Επόμενη κατάθεση μάλλον.
-Α. Γεωργίου 21. Αλεξάνδρα, μελανούρι που μου κούνησε προκλητικά το κώλο του στο σαλόνι, άδεια δωμάτια, μπήκα, λεπτομέρειες στην κριτική. 

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Ρε παιδες αυτη η καινουργεια η Σαντάλ στο Villa Erotica τι ρόλο βαράει?Την έχει πάρει μάτι κανείς?
Υπερβαρέων βαρών! Και στο λέω γω πού 'μαι τριψήφιος αλλά δεν τόλμησα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom