You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (6 μέλη και 60 επισκέπτες)
κάνει πίπα η τσατσα;;;α.γεωργιου 21η μεχικανα αλεξανδρα, με την τσατσα να τονιζει την πολυ καλη πιπα που κανει.
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Μετά από καιρό ξανά με την Νταϊάνα, σήμερα ήταν η μέρα της, και την είχα βάλει στο μυαλό μου από καιρό, και την βρήκα εμφανώς αλλαγμένη προς το πολύ καλύτερο και πολύ πιο κοντά στα γούστα μου.
Λεπτομέρειες στην κρτική
Λεπτομέρειες στην κρτική
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
εχει χαλαρωση η κινηση στον βαρδαρη λογο δ.ε.θ η' ακομα γινετε πανικος?? η μια κ μοναδικη βερονικα θα δουλευει αυριο βραδι η' θα ανεβω τζαμπα?
Πανικός !!! σήμερα το πρωί, πήγα στη Νταϊάνα, με αυτή μέσα στο δωμάτιο και άλλα διό γεμάτα, περίμενα για ώρα να έρθει η σειρά μου, και όταν έφευγα ήταν πάλι μέσα σε δωμάτιο !!!
onepiecerullez
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το βραδι χαλαρωνει καθολου η τα ιδια ειναι με το πρωι?Πανικός !!! σήμερα το πρωί, πήγα στη Νταϊάνα, με αυτή μέσα στο δωμάτιο και άλλα διό γεμάτα, περίμενα για ώρα να έρθει η σειρά μου, και όταν έφευγα ήταν πάλι μέσα σε δωμάτιο !!!
Η Εμμανουέλα από Π.Ερημίτη 2 ή "κύπρια" που χάθηκε;
Χτες βράδυ πέρασα ήταν μια με το βυζί έξω πλατινέ ξανθό μαλλί δε μου άρεσε, μεγάλη είναι.
Επίσης Προμηθέως 25 μία με ψιλή φωνή και σουτιέν από αυτά που αν τα βγάλεις δε μένει τίποτα στο χέρι, μόνο ενίσχυση.
Και Ν. Ουρανού 26 μία αδύνατη, άβυζη.
Ονόματα δε ρωτώ ποτέ και δε συγκρατώ ποτέ. Σόρρυ.
Διέκοψα την τσάρκα άρων άρων λόγω επιπέδου όχι λόγω βροχής.
Χτες βράδυ πέρασα ήταν μια με το βυζί έξω πλατινέ ξανθό μαλλί δε μου άρεσε, μεγάλη είναι.
Επίσης Προμηθέως 25 μία με ψιλή φωνή και σουτιέν από αυτά που αν τα βγάλεις δε μένει τίποτα στο χέρι, μόνο ενίσχυση.
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Η Εμμανουέλα από Π.Ερημίτη 2 ή "κύπρια" που χάθηκε;
Πριν κανα μήνα περίπου η Εμμανουελα μου είχε πει ότι θα πήγαινε διακοπές το Σεπτέμβριο...
Ίσως γι' αυτό εξαφανίστηκε.
onepiecerullez
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καταθεση βραδινη στην ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΗ για ακομα μια φορα βερονικα κ επιστροφη στα πατρια εδαφη!!το μονο μελανο σημειο οταν 2 γεωργιανοι κινηθηκαν απειλειτικα προς εναν μαυρο που εκεινη την ωρα καθοταν κ πουλαγε κατι ρολογια μεσα στο σπιτακι.ευτυχως δεν απαντησε ο μαυρος κ ετσι εφυγαν βριζοντας
Επισκέπτης
Αντε κουφαλες γυρισε το κοριτσι αλλαξε και το μαλλι της
mhtsos_85
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
για ποια λες???Αντε κουφαλες γυρισε το κοριτσι αλλαξε και το μαλλι της
Επισκέπτης
εμμα, κατεχακηγια ποια λες???
master_pro
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
καλα που πηγατε ολοι? στην εμμα?
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Πηγα σημερα να δω την Καρμεν φριξου 9, διαβασα πολλα θετικα σχολια τελευταια και συν του οτι δεν μπορεσα να αντισταθω σε αυτα τα βυζια, μπηκα μεσα, η Καρμεν αρνηθηκε κατηγορηματικα οτι ειναι η Καρμεν απο βαρδαρη, λεει δουλεψε μονο Μαντζαρου και κοροβαγκου, ολο το συνολο ομως φερνει σε Καρμεν με παραπανησια κιλα, τα βυζια ειναι ιδια, ματια ιδια, την φωνη δεν την θυμαμαι καλα, αλλα στο προσωπο εχει αλαξει ισως απο τα κιλα, σκουλαρικι αν θυμαμαι ειχε οπως και η Καρμεν στο χειλος, αυτο που με κανει να απορω αν ειναι η ιδια κοπελα ειναι το σερβις της που ηταν ανωτερου επιπεδου, επιπεδου Καντης, Τωρα καποιος ποιο εμπειρος που την ξερει καλυτερα θα μας διαφωτισει πληρως, παντως αν ειναι η ιδια εχει κανει στροφη 180...
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.620
- Πόντοι
- 7.095
το tattoo?Πηγα σημερα να δω την Καρμεν φριξου 9, διαβασα πολλα θετικα σχολια τελευταια και συν του οτι δεν μπορεσα να αντισταθω σε αυτα τα βυζια, μπηκα μεσα, η Καρμεν αρνηθηκε κατηγορηματικα οτι ειναι η Καρμεν απο βαρδαρη, λεει δουλεψε μονο Μαντζαρου και κοροβαγκου, ολο το συνολο ομως φερνει σε Καρμεν με παραπανησια κιλα, τα βυζια ειναι ιδια, ματια ιδια, την φωνη δεν την θυμαμαι καλα, αλλα στο προσωπο εχει αλαξει ισως απο τα κιλα, σκουλαρικι αν θυμαμαι ειχε οπως και η Καρμεν στο χειλος, αυτο που με κανει να απορω αν ειναι η ιδια κοπελα ειναι το σερβις της που ηταν ανωτερου επιπεδου, επιπεδου Καντης, Τωρα καποιος ποιο εμπειρος που την ξερει καλυτερα θα μας διαφωτισει πληρως, παντως αν ειναι η ιδια εχει κανει στροφη 180...
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
ε ναι! Εμπειριες αποψε!καλα που πηγατε ολοι? στην εμμα?
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Βολτα πριν λιγο με καταθεση στη Βερονικα που παραμενει η Βασιλισσα του Βαρδαρη!!!Αψογη για ακομα μια φορα,ισως η μονη ικανη να σε καυλωσει τοσο με απλο προγραμμα.Επισης ο φιλος μου μπηκε στην Καρμεν στο Βιλα Εροτικα η οποια ειναι η γνωστη Καρμεν απο Βαρδαρη 25-Κατεχακη και συστηνεται ως Τσεχα τωρα ....Οταν βγηκαμε εξω μου ειπε "μαλακα' η γκομενα ειναι απαιχτη"οποτε προφανως εχει αναβαθμισει τις υπηρεσιες της.Εμφανισιακα σκιζει ακομα και τωρα που πηρε μαλλον καμποσα κιλα,λιγο η κοιλια και το κωλαρακι αφρατεψαν επικινδυνα αλλα σαν συνολο ειναι γαμησε τα .
Στα υπολοιπα...
-Ερημιτη. η Μαρινα η Ρωσσιδα η μιλφαρα που δουλευε πριν 2 χρονια Κατεχακη.Απο που την ξεθαψανε αυτην?Πρεπει να'ναι σιγουρα 50 και ειχε και εξω τα βυζια.Ξανθια με εκφυλο στυλ και τοτε θυμαμαι ειχα περασει καλα μαζι της
-Νικ.Ουρανου 26.η ομορφη Ερρικα η μοντελισια με το πιο ξυνισμενο υφος που μπορουσε.Πριν καιρο η τσατσα στο Φριξου 14 με ηξερε και μου ειπε απο μονη της να μην μπω μ'αυτην.Τοσο καλα δηλαδη...
-Νικ.Ουρανου 1.το μαλακισμενο η Εβελινα.Ο αλλος το σκεφτηκε προς στιγμην...παμε να φυγουμε ρε μαλακα του λεω.Με μενα ηταν απαραδεκτη πριν καιρο που την πηρα
-Φριξου 13.η Αλινα ενα ξανθο ευχαριστο πιπινι που δουλευε και Νικ.Ουρανου 26 πριν το καλοκαιρι
-Φριξου 15.η Τανια η αρχοντογυναικαρα
-Φριξου 14.η Γιασμιν η ξανθια σκυλοφατσα με το κωλαρακι κολαση
-Κατεχακη.η Εμμα πολυ ευδιαθετη κτλ αλλα αποψε δεν ειχα ορεξη για πολυ μπλα μπλα
-Μαντζαρου 1.Η Εμμανουελα λεει...απο την περιγραφη καταλαβα οτι ειναι εκεινη η ψηλη ξανθια πολυ αδυνατη με το μακρυ μαλλι που μοιαζει τη Σασα Μπαστα
-Μαντζαρου 10.η Ντανιελα ενα καυλιαρικο ξανθο με πολλα τατου και ωραιο κωλαρακι
-Κωλετη.η Μονικα-Λιλη-Χριστινα ή οπως αλλιως τη λενε με περουκα αλλα την αναγνωρισαμε...και φυγαμε
-Κοροβαγκου.η Ελισα δεν τρελαθηκα κιολας στις φωτο δειχνει πιο χυμωδης και πιο ομορφη
-Κεφαλληνιας.η βρωμιαρα η Λενα η δηθεν Ουκρανη που γαμησα προ διμηνου στο 26ης 35.Πιο βρωμιαρα γυναικα δεν εχω συναντησει και απο υπηρεσιες μαπα.Με την σπορου την τσατσα ητανε
-Αν.Γεωργιου 50.η Ταρα με την κωλαρα.Μελαχρινη ψιλοομορφη αλλα παντα ειναι σαν φοβισμενη καπως
-Αν.Γεωργιου 21.η Αλεξανδρα η δηθεν Μεξικανα.Πολυ ωραιο κωλαρακι αλλα σαν συνολο αδιαφορη για μενα
-Αν.Γεωργιου 34 λαφαμ.η Λιλη με το κορμακι κολαση αλλα και πολυ μετρια σχολια δυστυχως
-Αν.Γεωργιου 30.κλειστο
-Αν.Γεωργιου 24.μια ωραια νταρντανουλα με πολυ ομορφα βυζια πεταμενα εξω,κωλαρα και πολυ σφιχτο κορμι.Πρεπει να την εχω ξαναδει στο Μαντζαρου 1 με το ονομα Καρμεν
-Αν.Γεωργιου 16.Η Αννα ενα ξανθο πιπινι πολυ αδυνατο με το μαλλι της τρελης.Ωραιο κωλαρακι κι εδω ψιλομπαζακι σαν συνολο.Πεσμενες τιμες εδω με 50ε γυμνο ή γλειψιμο και στα 70ε το 69
-Αν.Γεωργιου 4.η Αλισια η Ρωσσιδα απο Βαρδαρη.Ωραια γκομενα αλλα πολυ μαλακισμενη με το καλησπερα σου βαζει την καποτα
-Προμηθεως 25.η Μαρα η μοντελισια πλεον Πολυ δυνατη μεσα...
-Προμηθεως 19.η Βικυ η Μολδαβη με το κοντο ξανθο μαλλι,το πολυ ωραιο προσωπο,το χαλια σωμα και την ακομα πιο χαλια συμπεριφορα μεσα οταν την ειχα παρει.Και αποψε ηταν πολυ μαλακισμενη στο σαλονι
-Προμηθεως 14.η Σονια η Λιθουανη,ομορφη κοπελα με ωραια κορμοστασια αλλα αδιαφορη μεσα οταν την ειχα παρει
-Προμηθεως 11.ηταν σε προγραμμα λεει και ξεχασα να ρωτησω ποια ηταν
-Προμηθεως 5.επανεμφανιση της Αντζελας της Βουλγαρας που δουλευε παλιοτερα στα Μαντζαρου.Αρχοντικη γυναικα με κωλαρα αλλα εμενα τοτε δε μου ειχε αρεσει στο δωματιο
-Σαπφους 5.κλειστο
-Σαπφους 7.μια Καρμεν που δεν ειδα
-Σαπφους 8.μια Σοφια που δεν ειδα
-Σαπφους 20.η Βερονικα οπως ειπα σε τρελα κεφια.Η μαλακισμενη η τσατσα βαρεσε την πορτα ομως
-Τανταλου-Σαπφους πρασινο.μια καινουρια μελαχρινη ψηλη αδιαφορη
-Τανταλου 8.το μπαζο η Καρινα.Πως δουλευουν ακομα μ'αυτην απορω...
-Τανταλου 14.το θεϊκο πλασμα Νασια.Πανεμορφη ειναι αλλα στο σωμα εβαλε κιλα και πεταξε κωλαρα.Αντικρουομενες οι αποψεις γι'αυτην αλλα απο φατσα και μονο νομιζω οτι θα τη δοκιμασω συντομα
-Τανταλου 9.η Αλεξανδρα ακα Ροναλντινιο αλλα πολυ δυνατη κατ'εμε μεσα.Ασχημοφατσα ειναι αλλα εχει πολυ ωραιο σφιχτο κορμι με κωλαρα
Το 26ης Οκτωβριου 35 ηταν κλειστο ισως για πρωτη φορα στα χρονικα και το 52 το ξεχασα εντελως και δεν περασα απο κει.
Αναμεσα στο Φριξου 13 και 15 ετοιμαζεται κι αλλο σπιτακι και απο πισω ακριβως διπλα στις γραμμες ετοιμαζεται και το οικοπεδο με τα 3 σπιτια μαζι οπως ειδα
Στα υπολοιπα...
-Ερημιτη. η Μαρινα η Ρωσσιδα η μιλφαρα που δουλευε πριν 2 χρονια Κατεχακη.Απο που την ξεθαψανε αυτην?Πρεπει να'ναι σιγουρα 50 και ειχε και εξω τα βυζια.Ξανθια με εκφυλο στυλ και τοτε θυμαμαι ειχα περασει καλα μαζι της
-Νικ.Ουρανου 26.η ομορφη Ερρικα η μοντελισια με το πιο ξυνισμενο υφος που μπορουσε.Πριν καιρο η τσατσα στο Φριξου 14 με ηξερε και μου ειπε απο μονη της να μην μπω μ'αυτην.Τοσο καλα δηλαδη...
-Νικ.Ουρανου 1.το μαλακισμενο η Εβελινα.Ο αλλος το σκεφτηκε προς στιγμην...παμε να φυγουμε ρε μαλακα του λεω.Με μενα ηταν απαραδεκτη πριν καιρο που την πηρα
-Φριξου 13.η Αλινα ενα ξανθο ευχαριστο πιπινι που δουλευε και Νικ.Ουρανου 26 πριν το καλοκαιρι
-Φριξου 15.η Τανια η αρχοντογυναικαρα
-Φριξου 14.η Γιασμιν η ξανθια σκυλοφατσα με το κωλαρακι κολαση
-Κατεχακη.η Εμμα πολυ ευδιαθετη κτλ αλλα αποψε δεν ειχα ορεξη για πολυ μπλα μπλα
-Μαντζαρου 1.Η Εμμανουελα λεει...απο την περιγραφη καταλαβα οτι ειναι εκεινη η ψηλη ξανθια πολυ αδυνατη με το μακρυ μαλλι που μοιαζει τη Σασα Μπαστα
-Μαντζαρου 10.η Ντανιελα ενα καυλιαρικο ξανθο με πολλα τατου και ωραιο κωλαρακι
-Κωλετη.η Μονικα-Λιλη-Χριστινα ή οπως αλλιως τη λενε με περουκα αλλα την αναγνωρισαμε...και φυγαμε
-Κοροβαγκου.η Ελισα δεν τρελαθηκα κιολας στις φωτο δειχνει πιο χυμωδης και πιο ομορφη
-Κεφαλληνιας.η βρωμιαρα η Λενα η δηθεν Ουκρανη που γαμησα προ διμηνου στο 26ης 35.Πιο βρωμιαρα γυναικα δεν εχω συναντησει και απο υπηρεσιες μαπα.Με την σπορου την τσατσα ητανε
-Αν.Γεωργιου 50.η Ταρα με την κωλαρα.Μελαχρινη ψιλοομορφη αλλα παντα ειναι σαν φοβισμενη καπως
-Αν.Γεωργιου 21.η Αλεξανδρα η δηθεν Μεξικανα.Πολυ ωραιο κωλαρακι αλλα σαν συνολο αδιαφορη για μενα
-Αν.Γεωργιου 34 λαφαμ.η Λιλη με το κορμακι κολαση αλλα και πολυ μετρια σχολια δυστυχως
-Αν.Γεωργιου 30.κλειστο
-Αν.Γεωργιου 24.μια ωραια νταρντανουλα με πολυ ομορφα βυζια πεταμενα εξω,κωλαρα και πολυ σφιχτο κορμι.Πρεπει να την εχω ξαναδει στο Μαντζαρου 1 με το ονομα Καρμεν
-Αν.Γεωργιου 16.Η Αννα ενα ξανθο πιπινι πολυ αδυνατο με το μαλλι της τρελης.Ωραιο κωλαρακι κι εδω ψιλομπαζακι σαν συνολο.Πεσμενες τιμες εδω με 50ε γυμνο ή γλειψιμο και στα 70ε το 69
-Αν.Γεωργιου 4.η Αλισια η Ρωσσιδα απο Βαρδαρη.Ωραια γκομενα αλλα πολυ μαλακισμενη με το καλησπερα σου βαζει την καποτα
-Προμηθεως 25.η Μαρα η μοντελισια πλεον Πολυ δυνατη μεσα...
-Προμηθεως 19.η Βικυ η Μολδαβη με το κοντο ξανθο μαλλι,το πολυ ωραιο προσωπο,το χαλια σωμα και την ακομα πιο χαλια συμπεριφορα μεσα οταν την ειχα παρει.Και αποψε ηταν πολυ μαλακισμενη στο σαλονι
-Προμηθεως 14.η Σονια η Λιθουανη,ομορφη κοπελα με ωραια κορμοστασια αλλα αδιαφορη μεσα οταν την ειχα παρει
-Προμηθεως 11.ηταν σε προγραμμα λεει και ξεχασα να ρωτησω ποια ηταν
-Προμηθεως 5.επανεμφανιση της Αντζελας της Βουλγαρας που δουλευε παλιοτερα στα Μαντζαρου.Αρχοντικη γυναικα με κωλαρα αλλα εμενα τοτε δε μου ειχε αρεσει στο δωματιο
-Σαπφους 5.κλειστο
-Σαπφους 7.μια Καρμεν που δεν ειδα
-Σαπφους 8.μια Σοφια που δεν ειδα
-Σαπφους 20.η Βερονικα οπως ειπα σε τρελα κεφια.Η μαλακισμενη η τσατσα βαρεσε την πορτα ομως
-Τανταλου-Σαπφους πρασινο.μια καινουρια μελαχρινη ψηλη αδιαφορη
-Τανταλου 8.το μπαζο η Καρινα.Πως δουλευουν ακομα μ'αυτην απορω...
-Τανταλου 14.το θεϊκο πλασμα Νασια.Πανεμορφη ειναι αλλα στο σωμα εβαλε κιλα και πεταξε κωλαρα.Αντικρουομενες οι αποψεις γι'αυτην αλλα απο φατσα και μονο νομιζω οτι θα τη δοκιμασω συντομα
-Τανταλου 9.η Αλεξανδρα ακα Ροναλντινιο αλλα πολυ δυνατη κατ'εμε μεσα.Ασχημοφατσα ειναι αλλα εχει πολυ ωραιο σφιχτο κορμι με κωλαρα
Το 26ης Οκτωβριου 35 ηταν κλειστο ισως για πρωτη φορα στα χρονικα και το 52 το ξεχασα εντελως και δεν περασα απο κει.
Αναμεσα στο Φριξου 13 και 15 ετοιμαζεται κι αλλο σπιτακι και απο πισω ακριβως διπλα στις γραμμες ετοιμαζεται και το οικοπεδο με τα 3 σπιτια μαζι οπως ειδα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις