You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (3 μέλη και 58 επισκέπτες)
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Ίσως έχουν άδεια; Όλο το καλοκαίρι δουλέυαν.Ρε παιδιά τι έγινε στις ''βίλλες'' στο άλλο σάιτ δείχνει πως μείνανε μόνο Ελισα, Σάρα ,κ Κάρμεν!!!!!!!!!!!!!!Μάντυ Κάντυ κ σία που πήγανε ξέρει κανένας??Ούτε στα κορίτσια των Αθηνών τις έχει!!!!
mhtsos_85
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
στο pc μου την καντυ την βγαζει κανονικα οτι δουλευει.παρε τηλ να το επιβεβαιωσεις.Ρε παιδιά τι έγινε στις ''βίλλες'' στο άλλο σάιτ δείχνει πως μείνανε μόνο Ελισα, Σάρα ,κ Κάρμεν!!!!!!!!!!!!!!Μάντυ Κάντυ κ σία που πήγανε ξέρει κανένας??Ούτε στα κορίτσια των Αθηνών τις έχει!!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
η καντυ δουλευει τωραστο pc μου την καντυ την βγαζει κανονικα οτι δουλευει.παρε τηλ να το επιβεβαιωσεις.
master_pro
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
χθες το βραδυ νεκρα στις γειτονιες του πρωτη καταθεση στην εμμα που ειχα να την δω 2 μηνες επιτυχημενη. την ρωτησα αν παντρευτηκε και μου ειπε οχι,που τα ακουμε αυτα? της ειπα μηπως σε εχει κανενας φιλη στο φα και ειπε :" ααα δεν το σκεφτηκα αυτο, βγηκα φωτο με εναν φιλο χωρις μαλλια και λενε οτι παντρευτηκα?"
δευτερη καταθεση στη βερονικα που ειχα καιρο να παω, αλλα ηρθε η ωρα και αφου ελειπε και η μιρελλα πηγα καρφι εκει. κι αυτη πολυ επιτυχημενη καταθεση. ρε παιδια αυτη η αλεξανδρα αμα ειναι μεξικανα εγω τι ειμαι? για βουλγαρα την κοβω, εκανε ομως πολυ καυλωτικο σαλοναρισμα με την κολαρα της. στο ροναλντινιο μου ειπε η τσα2 περνα με 30 ελευθερο στοματικο και στο προμηθεως 11 ειχα ενα bbw που τα εκανε ολα με ολα αλλα δεν.....
δευτερη καταθεση στη βερονικα που ειχα καιρο να παω, αλλα ηρθε η ωρα και αφου ελειπε και η μιρελλα πηγα καρφι εκει. κι αυτη πολυ επιτυχημενη καταθεση. ρε παιδια αυτη η αλεξανδρα αμα ειναι μεξικανα εγω τι ειμαι? για βουλγαρα την κοβω, εκανε ομως πολυ καυλωτικο σαλοναρισμα με την κολαρα της. στο ροναλντινιο μου ειπε η τσα2 περνα με 30 ελευθερο στοματικο και στο προμηθεως 11 ειχα ενα bbw που τα εκανε ολα με ολα αλλα δεν.....
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
αμα σταματησαν, ΜΕΓΑΛΟ λαθος. εγω νομιζω θα γυρισουν μαλλον επομενη εβδομαδα.Αφρο, Εφη κανενα νεο? Μηπως σταματησαν?
tsitsiridis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα σε ολους λεω τ βραδακι ν παω για καταθεσι εχς πολυ καιρο ν παω κ θελω βοιθια για κατι καλο ν αξιζει τ λεφτα
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 550
- Πόντοι
- 7.135
Πρωινή βάρδια Βαρδάρης μετά από καιρό, ήταν χάλια όπως περίμενα και κατέθεσα αλλού.
-Προμηθέους 25. Νταιάνα που είχα καιρό να τη δω, τρόμαξα, έχει γίνει πολύ γομάρι.
-Ταντάλου 14. Κλειστό. Κάτι πρέπει να παίζει με την αλυσίδα.
-Ταντάλου 9. Μάγια.
-Ταντάλου 8. Τζούλι.
-Ταντάλου κ Σαπφούς. Μια μελαχρινή κοπέλα που πρώτη φορά έβλεπα, Λάουρα από Ουγγαρία. Ψηλή με καλό σώμα, βγήκε ξώβυζη, κάπως χαζοχαρούμενη. Πολύ σπαστική η τσατσά. Άλλες εποχές θα δοκίμαζα, το μικρό της ηλικίας με αποθάρρυνε.
-Σαπφούς 20. Τίνα. Έχει απίστευτη κωλάρα (με λίγη κυτταρίτιδα όμως που εμένα δεν με χαλάει), στητή και γεμάτη, δεν την δίνει. Αν έμπενα μέσα δεν θα ενδιαφερόμουν για τίποτα άλλο πέρα από να την έχω στα τέσσερα. Στο σαλόνι δεν εκπέμπει θετικά vibes.
-Σαπφούς 8. Η κοκκινομάλα παχουλή και κακής εμφάνισης Μικαέλα, δίνει κωλαράκι στα 50ε.
-Σαπφούς 7. Κάρμεν.
-Σαπφούς 5. Η κοντή bbw ξανθιά Αντζέλικα, ΠΟΛΛΑ κυβικά.
-Προμηθέους 11. Η μελαχρινή Σουζάνα, η οποία σήμερα μου θύμισε κάπως Λάουρα ορίτζιναλ.
-Προμηθέους 5. Κλειστό.
-Προμηθέους 19. Βίκυ η Μολδαβή.
-Προμηθέους 14. Μια ψηλή καστανή κοπέλα, δεν θυμάμαι το όνομά της.
Δηλαδή τίποτα το αξιόλογο για εμένα. Νταιάνα δεν θα ξαναέμπενα (τρόμαξα σου λέω), Τίνα έχει κωλάρα αλλά το ένστικτο είπε όχι, Λάουρα φαινόταν μικρή και κασκαντεριλίκι.
Έτσι όπως είμαι με τα πόδια πήγα προς City Gate:
-Μαντζάρου 1. Μια συμπαθητική μιλφίζουσα ρουμάνα με κοντό μαλλί, Χριστίνα με νορμάλ κορμί, μέτρια overall εμφάνιση αλλά πολύ καλή εντύπωση στο σαλόνι. Ακούστε το πιο κουφό: το τζακούζι έχει πάει στα 80 ευρώ (!!!). Τώρα τι έχει μέσα το πρόγραμμα και πόσο κρατάει δεν ρώτησα αλλά παλιότερα μας ζητούσαν 160ε εκεί..
-Μαντζάρου 10. Σέυλα σε πρόγραμμα, δεν την είδα.
-Κατεχάκη 13. ΄Αννα όπου κατέθεσα, από σήμερα το βράδυ θα είναι Προμηθέους 25 (δλδ σερί όλη μέρα).
Η Αφρούλα φυσικά ακόμα δεν επέστρεψε, είδα την άλλη πρωινή, Βικτώρια από Βουλγαρία, ξανθιά με ελληνικού τύπου σώμα, δεν κάνει κάποια ιδιαίτερη εντύπωση.
Υπόψην ότι τα μαγαζιά στον Βαρδάρη μάλλον κλείνουν οριστικά μέσα στον Οκτώβριο, όσο όσο προλαβαίνετε δηλαδή να ρίξετε έναν τελευταίο εκεί για λόγους αναμνήσεων (το τελευταίο μου θα είναι με την Βερόνικα συμβολικά).
-Προμηθέους 25. Νταιάνα που είχα καιρό να τη δω, τρόμαξα, έχει γίνει πολύ γομάρι.
-Ταντάλου 9. Μάγια.
-Ταντάλου 8. Τζούλι.
-Ταντάλου κ Σαπφούς. Μια μελαχρινή κοπέλα που πρώτη φορά έβλεπα, Λάουρα από Ουγγαρία. Ψηλή με καλό σώμα, βγήκε ξώβυζη, κάπως χαζοχαρούμενη. Πολύ σπαστική η τσατσά. Άλλες εποχές θα δοκίμαζα, το μικρό της ηλικίας με αποθάρρυνε.
-Σαπφούς 20. Τίνα. Έχει απίστευτη κωλάρα (με λίγη κυτταρίτιδα όμως που εμένα δεν με χαλάει), στητή και γεμάτη, δεν την δίνει. Αν έμπενα μέσα δεν θα ενδιαφερόμουν για τίποτα άλλο πέρα από να την έχω στα τέσσερα. Στο σαλόνι δεν εκπέμπει θετικά vibes.
-Σαπφούς 8. Η κοκκινομάλα παχουλή και κακής εμφάνισης Μικαέλα, δίνει κωλαράκι στα 50ε.
-Σαπφούς 7. Κάρμεν.
-Προμηθέους 11. Η μελαχρινή Σουζάνα, η οποία σήμερα μου θύμισε κάπως Λάουρα ορίτζιναλ.
-Προμηθέους 5. Κλειστό.
Δηλαδή τίποτα το αξιόλογο για εμένα. Νταιάνα δεν θα ξαναέμπενα (τρόμαξα σου λέω), Τίνα έχει κωλάρα αλλά το ένστικτο είπε όχι, Λάουρα φαινόταν μικρή και κασκαντεριλίκι.
-Μαντζάρου 1. Μια συμπαθητική μιλφίζουσα ρουμάνα με κοντό μαλλί, Χριστίνα με νορμάλ κορμί, μέτρια overall εμφάνιση αλλά πολύ καλή εντύπωση στο σαλόνι. Ακούστε το πιο κουφό: το τζακούζι έχει πάει στα 80 ευρώ (!!!). Τώρα τι έχει μέσα το πρόγραμμα και πόσο κρατάει δεν ρώτησα αλλά παλιότερα μας ζητούσαν 160ε εκεί..
-Κατεχάκη 13. ΄Αννα όπου κατέθεσα, από σήμερα το βράδυ θα είναι Προμηθέους 25 (δλδ σερί όλη μέρα).
Η Αφρούλα φυσικά ακόμα δεν επέστρεψε, είδα την άλλη πρωινή, Βικτώρια από Βουλγαρία, ξανθιά με ελληνικού τύπου σώμα, δεν κάνει κάποια ιδιαίτερη εντύπωση.
Υπόψην ότι τα μαγαζιά στον Βαρδάρη μάλλον κλείνουν οριστικά μέσα στον Οκτώβριο, όσο όσο προλαβαίνετε δηλαδή να ρίξετε έναν τελευταίο εκεί για λόγους αναμνήσεων (το τελευταίο μου θα είναι με την Βερόνικα συμβολικά).
Jasone
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Που το ακουσες οτι στο βαρδαρη κλεινουν τα μαγαζια και ποιος ο λογος που θα κλεισουν?Πρωινή βάρδια Βαρδάρης μετά από καιρό, ήταν χάλια όπως περίμενα και κατέθεσα αλλού.
-Ταντάλου 9. Μάγια.
-Ταντάλου 8. Τζούλι.
-Σαπφούς 7. Κάρμεν.
-Προμηθέους 5. Κλειστό.
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 550
- Πόντοι
- 7.135
Έχει αποφασιστεί εδώ και ένα χρόνο από τον Δήμο, γι αυτό φτιάχνουν όλα αυτά τα σπιτάκια γύρω από τον Μύλο, για να πάνε οι κοπέλες από Βαρδάρη. Η διορία είναι Οκτώβριος, τώρα αν θα τηρηθεί δεν ξέρω, Ελλάδα είμαστε.
Jasone
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο δεν εχει ακουστει πουθενα θελαν να το κανουν αλλα δεν το βλεπωΈχει αποφασιστεί εδώ και ένα χρόνο από τον Δήμο, γι αυτό φτιάχνουν όλα αυτά τα σπιτάκια γύρω από τον Μύλο, για να πάνε οι κοπέλες από Βαρδάρη. Η διορία είναι Οκτώβριος, τώρα αν θα τηρηθεί δεν ξέρω, Ελλάδα είμαστε.
Jasone
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Κατι ειχα ακουσει αλλα δεν πιστευα οτι τελικα θα γινει αν ειναι οριστικο οπως λες δεν εχω κανενα προβλημα καλυτερα θα ελεγα .Έχει κανά χρόνο που ο Δήμος πήρε την απόφαση, μάλλον δεν διάβαζες μπου τότε.
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Και που θα πηγαινουν? Τωρα τουλαχιστον φιλτραρονται...Εμενα παντως δεν με χαλαει πιστευω οτι θα ειναι και καλυτερα γιατι στο βαρδαρη παει η σαρα και η μαρα ενω μυλο μερια δεν θα το βλεπεις τοσο συχνα αυτο
σκατα...ολοι εκει θα μαζευτουν κ θα χαλασουν ολα τα στουντιακιαΕμενα παντως δεν με χαλαει πιστευω οτι θα ειναι και καλυτερα γιατι στο βαρδαρη παει η σαρα και η μαρα ενω μυλο μερια δεν θα το βλεπεις τοσο συχνα αυτο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις