gabetsos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 45
- Like
- 12
- Πόντοι
- 601
την Νταιαννα προμηθεως 25 ποιες ωρες και ποιες μερες δουλευει? δουλευει και σαββατοκυριακο?
08.00 με 19.00 αυτό το Σ/Κ δουλεύει. Καλό βόλι...
την Νταιαννα προμηθεως 25 ποιες ωρες και ποιες μερες δουλευει? δουλευει και σαββατοκυριακο?
ωραιος μαν.....που το ξετρυπωσες ;Aυτή ειναι η Νταιάνα απο Προμηθέως;
ναι υπομονη μεχρι την δευτερα πανηγυρι γινοταν χθες βραδυπαλια ηταν περιοδος αποφυγης για τους τακτικους μπουρδελιαρηδες η εκθεση γιατι γεμιζαν τα μαγαζια ξενο κοσμο και τα κοριτσια ηταν μες στην κοπωση...δεν ξερω αν ισχυει και τωρα με την κριση αυτο
ναι αυτη ειναιΚατα λάθος αλλα επειδη δεν την ξέρω ειναι αυτή;
Ετσι φαινεται. Η Αυτου Μεγαλειοτης.Κατα λάθος αλλα επειδη δεν την ξέρω ειναι αυτή;
Κατα λάθος αλλα επειδη δεν την ξέρω ειναι αυτή;
Στη πρωτη φωτο μονο ειναι αυτη.Στο προφιλ ναι, στις φωτος οχι,
εκτος αν εγινε και αυτη πορνοσταρ...
Στη πρωτη φωτο μονο ειναι αυτη.
α.γεωργιου 21 η μεχικανα αβυζι αλεξανδρα με χωρις υπερβολες κανει την καλυτερη πιπα αυτην τη στιγμη στην πολη την συνιστω ανεπυφιλακτα
τυνχανει καμια φορα να κανουν και με προφυλακτικο αν θυμασαι βεβαια απο την τελευταια φορα που εκανες πιπα με προφυλακτικο.και εγώ την συνιστω ανεπυφιλακτα ....μαζί με την Αλεξ την Βουλγάρα θεωρώ ότι θα σου μήνει αξεχαστει η εμπειρία...
πες τα ρε αρρωστέ!!!και εγώ την συνιστω ανεπυφιλακτα ....μαζί με την Αλεξ την Βουλγάρα θεωρώ ότι θα σου μήνει αξεχαστει η εμπειρία...
Αφρουλα, Εφη κανεις? Ουτε φωνη?Τελικα επιβαιβεωση απο κανεναν για αυριο πρωι οτι γυρναει η Αφρουλα εχει κανεις ?
και εγώ την συνιστω ανεπυφιλακτα ....μαζί με την Αλεξ την Βουλγάρα θεωρώ ότι θα σου μήνει αξεχαστει η εμπειρία...
Αλλο το ενα,αλλο το αλλο. Στο κρεβατι ειναι καλες.Καλά ρε μάστορα, στο ένα thread λες ότι μια από τις 2 σε κώλυσε παράσημο και εδώ τις συνιστεις?!?!