Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (5 μέλη και 76 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Επίσκεψη σήμερα στη νεαρή Βουλγάρα Ισαβέλλα στο Σαπφούς 5. Ήταν τελείως απρόβλεπτο μιας που πέρασα μέσα διακόπτοντας την βόλτα που είχα ξεκινήσει, αλλά μου βγήκε το κασκαντεριλίκι, η κοπέλα εκπλήρωσε στο έπακρο τις όποιες προσδοκίες μου και ανταποκρίθηκε υπέρ του δέοντας σε αυτές βάζοντας πολύ φαντασία στη συνεύρεσή μας και άκρατο αισθησιασμό. Λεπτομέρειες στην κριτική.

Λίγο πιο πριν στην βόλτα που είχα ξεκινήσει αυτό που θέλω να αναφέρω είναι μια νέα άφιξη που είδα στο Ταντάλου 9. μια ξανθούλα Ουγγαρέζα, το όνομα της ήταν Κίρα, λίγο πιο κάτω από τα 30 την έκοψα, καλούλα με βυζάκια μεγαλούτσικα και ωραίο κωλαράκι, σαν γιουβαρλάκι ήτανε, και τα χείλη της ήταν λίγο παράξενα, αλλά εμένα προσωπικά δεν με άφησε τελείως αδιάφορο, μου έκανε και μπόλικες βόλτες στο σαλόνι, θα την ξαναδώ και βλέπουμε. Το απλό στα 25.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Κατα λάθος αλλα επειδη δεν την ξέρω ειναι αυτή;

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
παλια ηταν περιοδος αποφυγης για τους τακτικους μπουρδελιαρηδες η εκθεση γιατι γεμιζαν τα μαγαζια ξενο κοσμο και τα κοριτσια ηταν μες στην κοπωση...δεν ξερω αν ισχυει και τωρα με την κριση αυτο
ναι υπομονη μεχρι την δευτερα πανηγυρι γινοταν χθες βραδυ

Κατα λάθος αλλα επειδη δεν την ξέρω ειναι αυτή;
ναι αυτη ειναι

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Επισκέπτης
μπουρδελοστουντιοτσαρκα βραδυνη μετα απο πορεια και κυνηγητο απο τους  :police:  :2funny:
ΒΑΡΔΑΡΗΣ
σαπφως 20μου ειπε συναθλητης οτι ηταν η βερονικα, δεν μπηκα μεσα για να μην κολαστω  :grin:
τανταλου-γωνιαη λαουρα με υφακι, και αμα θελω με γαμας  :jerking: ωρες ωρες σκεφτομαι τα λεφτα που της εχω δωσει στο παρελθον. που παντως τοτε τα αξιζε, τωρα τη ζορι τραβαει δεν ξερω.
τανταλου 8αη ισπανιολα καρινα, η κοντοπουτανη.
τανταλου 14η εμφανισιακα πολυ καλη ψιλη νασια με γαματα οπισθια  αλλα μεσα δεν με ενθουσιασε οταν την ειχα παρει.
προμηθεως 25 η μαρα με πολυ καλο κωλαρακι πλεον, αλλα δεν με τραβαει να μπω.
προμηθεως 11η μικρη νατασσα, ομορφο πιπινακη.
μπηκα και στα προμηθεως 11,5 αλλα ειχαν κατι αδιαφορες που ουτε καν θυμαμαι τα ονομα τα τους.
ΣΤΟΥΝΤΙΟ
φριξου 14η γιασμιν μου ειπαν, δεν την ειδα γιατι την κοπανησα  :2funny:
φριξου 15η νταρντανα γυναικαρα, ισπανιολα και αυτη  :grin: τανια με ισιο μαλλι που της παει αρκετα.
νικηφορου ουρανου 1βη εβελινα με τα κορυφαια βυζια της πολης.
ι. κωλεττη 17 ο μπαξ σμπανυ με γυναικειο κορμι  :2funny: δεν θυμαμαι το ονομα της.
α.γεωργιου 21 η μεχικανα αβυζι αλεξανδρα   με χωρις υπερβολες κανει την καλυτερη πιπα αυτην τη στιγμη στην πολη την συνιστω ανεπυφιλακτα  :pipa1:
α.γεωργιου 34 η λιλη περασε σβελτα μεσα, και δεν βγηκε για σαλοναρισμα  :jerking:
26 ης οκτωμβριου 35αη ζανελ μεσα στο δωματιο.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Τελικα επιβαιβεωση απο κανεναν για αυριο πρωι οτι γυρναει η Αφρουλα εχει κανεις ? :P

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
α.γεωργιου 21 η μεχικανα αβυζι αλεξανδρα   με χωρις υπερβολες κανει την καλυτερη πιπα αυτην τη στιγμη στην πολη την συνιστω ανεπυφιλακτα  :pipa1:

και εγώ την συνιστω ανεπυφιλακτα ....μαζί με την Αλεξ την Βουλγάρα θεωρώ ότι θα σου μήνει αξεχαστει η εμπειρία...

Επισκέπτης
και εγώ την συνιστω ανεπυφιλακτα ....μαζί με την Αλεξ την Βουλγάρα θεωρώ ότι θα σου μήνει αξεχαστει η εμπειρία...
τυνχανει καμια φορα να κανουν και με προφυλακτικο  :idiot: αν θυμασαι βεβαια απο την τελευταια φορα που εκανες πιπα με προφυλακτικο.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Για αλλη εβδομαδα το κοβω.

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
α καταλαβα εχει τωρα τρεις βδομαδες ολο απο βδομαδα το πανε καλο οκτωβρη

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Καλά ρε μάστορα, στο ένα thread λες ότι μια από τις 2 σε κώλυσε παράσημο και εδώ τις συνιστεις?!?!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538

Stories

Νέο!