Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (1 μέλη και 61 επισκέπτες)

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
ara exoume k leme stis 28 eixai perasei giatrous k eitan ok xtes edose eksetasis k einai ok ,ti na pw alo den ksero

Ας αφήσει τα δημόσια νοσοκομία και ας παέι σε ένα ουρολόγο ας πληρώσει και ένα 50αρι επίσκεψη και καλό είναι να διειγηθεί το περιστατικό να την πει τι εξετάσεις να κάνει και τι να προσεχει κτλ΄... Γιατί ο δικος μου ουρολόγος μου είπε ότι ξέσπασε επιδημία...έχει τρεις περιπτώσεις καθε εβδομάδα.....και υγιείς να είναι θέλει προσοχη....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δημητρη και αννα δεν το κοβουμε σιγα σιγα εδω;παμε πολυ στο οφτοπικ.....

εχετε ανοιξει θεμα απο προχτες πειτε τα εκει

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Πρωινη βολτα στα του Φιξ. Κωλετη ηταν η Βικτωρια 25 χρονη απο Βουλγαρια, χωρις να μου λεει πολλα απο εμφανιση περασα με το αντιτιμο των 30. Η κοπελα ειναι πολυ ευχαριστη και κανει οτι πρεπει για να σε ικανοποιησει. Αρκετα GFE κατασταση αλλα δεν ημουνα και για περισσοτερα οποτε δεν ξερω ποσο τραβαει. Αφροδιτη κλασσικα απο βδομαδα ας ελπισουμε οτι αυτη την φορα θα ειναι οντως απο βδομαδα. Περασμα απο Villa οπου ειδα πρωτη φορα την Candy πολυ ψηλη για τα γουστα μου αλλα οντως εχει εμφανιση που μετραει. Στη αδελφο μαγαζι Villa Prive πηγα μηπως πετυχω την Αννα αλλα ηταν μια Καρμεν. Ψωνισα και εδω αν και παλι δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ η εμφανιση. Καρμεν η τσεχα ετσι μου συστηθηκε. Ξεκινησε με αγριο γλυψιμο και ρουφηγμα των @@ και συνεχισε με δυνατη πιπα με deephroat και gagging. Συνεχεια με δυνατο σφυροκοπημα σε διαφορες στασεις. Αντιτιμο των 40 ευρω εδω. Αν και πολυ δυνατη στον αγωνα και με  μεγαλο και καλοσχηματισμενο βυζι απο τη μεση και κατω δεν περναει τη βαση.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Εγώ πάντως ακάποτο δεν ξάνα κάνω και δεν έχει σχέση αν η Αλεξ έχει γκόμενο….όλες οι κοπέλες έχουν γκόμενο….αυτό δεν λέει τίποτε ….εγώ εδώ ξέρω περιπτώσεις που είναι Ελληνίδες φοιτήτριες στο ΑΠΘ με μόνιμη σχέση και πάνε για βίζιτες πολυτελείας κρυφά με λεφτάδες…..

Εγώ όφειλα να σας ενημερώσω… αντί να με ευχαριστήσεις που σας ενημέρωσα μου είπες ότι κάνω δυσφήμιση το μαγαζί κτλ…. Τέλος πάντων ….Τελείωσε ….Δεν έχω καμία δουλειά να τρέχω για τέτοια θέματα ….Δεν είναι η δουλειά μου αυτή…. Ας πάνε οι αρμόδιοι ….Εγώ από δω και μπρος θα προσέχω και δεν θα κάνω ακάποτα σε οίκους ανοχής όπου πηγαίνει ανεξέλεγκτα καθημερινά μεγάλη μερίδα ανθρώπων… από αλλοδαπούς μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς…
kitan an eleges na me enimeroseis as mou estilnes prosopiko minima tha mporousame na pame k sto magazi na sou dikso k ta xartia ,stin ellada zoume mi to ksexnas edw apo trixa to kanoun trixia tlp eklise to thema egw to mono pou tha kanw na anevaso avta pou eipa k pali eimai sigouri pos tha vrefi kapios na mou pei oti einai plasta k den ksero egw ti alo ,k einai to xirotero oti me to grapsimo akri den vgenei  

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε σεις τι ειναι αυτο το πραγμα?
10 σελιδες για το τι εγινε τι να γινει....
οκ το πιασαμε
ξερει κανεις ποτε επιστρεφει η τουμπανιεθ?
αυριο δειχνει στο αλλο site οτι στην κοροβαγκου ερχεται νεο φρουτο
φιλος που την δοκιμασε στην αθηνα πριν το καλοκαιρι ειπε οτι ειναι μαπα...

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
ρε σεις τι ειναι αυτο το πραγμα?
10 σελιδες για το τι εγινε τι να γινει....
οκ το πιασαμε
ξερει κανεις ποτε επιστρεφει η τουμπανιεθ?
αυριο δειχνει στο αλλο site οτι στην κοροβαγκου ερχεται νεο φρουτο
φιλος που την δοκιμασε στην αθηνα πριν το καλοκαιρι ειπε οτι ειναι μαπα...

Αν είναι η ίδια που είχε ξαναέρθει αρχές του έτους (Μαρτιο-Απρίλιο) έχει καναδυό κριτικές στο Κοροβάγκου. Πάντως από τις φώτο δείχνει πιο αδύνατη από τότε

expensive

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
H ίδια είναι που είχε έρθει παλιότερα!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αν είναι η ίδια που είχε ξαναέρθει αρχές του έτους (Μαρτιο-Απρίλιο) έχει καναδυό κριτικές στο Κοροβάγκου. Πάντως από τις φώτο δείχνει πιο αδύνατη από τότε
δεν το ειχα παρει χαμπαρι οτι ειχε ερθει κ εδω

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε σεις μηπως την μπερδευεται με την ελιζα?
ειχε ερθει μια τετοια αλλα δεν νομιζω να ηταν η ιδια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ρε σεις μηπως την μπερδευεται με την ελιζα?
ειχε ερθει μια τετοια αλλα δεν νομιζω να ηταν η ιδια
αυτη η Καρμεν παντως που δειχνει στις Βιλλες ειναι το κουκλακι απο Προμηθεως 25-Κατεχακη

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
αυτη η Καρμεν παντως που δειχνει στις Βιλλες ειναι το κουκλακι απο Προμηθεως 25-Κατεχακη
Την ειχα δει και τo ειχα γραψει κι εγω πριν λιγες μερες...αλλα δεν το πολυπιστευα! Τωρα εχουμε και προεδρικη επιβεβαιωση!  :grin:
Οσο για την αλλη, ναι ειναι η Ελιζα που ειχε ξαναερθει, και εγω τουλαχιστον την περιμενα με ανοιχτες αγκαλες!  :grin:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
20 και μόνο επειδή έιναι καυλάκι...η κομοδινάρα!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
τσσσσ...γατα εισαι
η πλακα θα'ναι να ζηταει κι αυτη 40ε

Εεε ναι τι νομίζεις...δεν θα ζητήσει...όχι αυτή το μαγαζί, δεν κάνει σκόντα σε αυτά, χωρίς να έχω περάσει λέω μετά βεβαιότητος ότι στα 40 το απλό με την Κάρμεν που την λεν και Καραμέλα.

Παρεπιτπόντως al, εσύ είσαι ο μόνος που έχει περάσει καλά μαζί της  :grin: :grin:

Εδώ και η χοντούλα η Αντζέλικα που πήδησα χθες στο Α. Γεωργίου 30 αν δουλέψει στις βίλες, 40 θα πάει το μαλλί... :P

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Καταδρομική χθες το απόγευμα στο Α. Γεωργίου 30 και κατάθεση στην χοντρούλα Αντζέλικα. Πέρασα μια και από το Ανδρ. Γεωργίου 24, ήταν η Κάρλα η Αυστριακιά, που δούλευε στο τσίρκο, και μάλιστα με την ίδια τσατσά, την χοντρή που σε ψήνει, όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα και απίθανο βυζί, αλλά μέσα κομοδίνο, με το ρολόι στο χέρι, την απέρριψα αβλεπεί , το είπα και ένα χεράκι στην τσατσά, και  μετά πήγα και πήδησα για μια ακόμη φορά την χοντρούλα. Πέρασα πάρα πολύ καλά και λεπτομέρειες εντός ολίγου στην κριτική που θα ακολουθήσει.  :sunglasses:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Χτες την πηρα οπως εγραψα πιο πισω συστηθηκε ως Καρμεν η τσεχα. Αν ειναι αυτη που λετε την εχω παρει και ως Καραμελα στην κατεχακη τοτε ηταν Ιταλιδα απο την Πεζαρα. 40 φυσικα πηρε αλλα μιλαμε για πολυ καλο σερβις αρχιδογλυψιμο, δυνατη και βαθια πιπα και πηδημα σε διαφορες στασεις και αυτη απο πανω. Παντως πρεπει να εχει παρει κιλα γιατι απο τη μεση και κατω ηταν ψιλοχαλια. Το βυζι ομως παιρνει αριστα. 

mhtsos_85

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
1
γεια.τι λεει?ξερει κανεις αν γυρισε η εμμα απο κατεχακη?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
http://www.*****.com/lady/1369
Εχει πουθενα κριτικες?