Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Ακομα διακοπες ειναι ολοι? Καιρο εχω να δω αναφορα στουντιοτσαρκας...
νομιζω εφυγε για παντα απο δωκαλησπέρα σε όλους!γνωρίζει κανείς πότε και αν θα επιστρέψει η Νικόλ η γαλλίδα η μιλφ?
ΔανάηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηΕπίσκεψη σήμερα σε μια κοπέλα που άφησε για πολλά χρόνια τα σημάδια της στον Βαρδάρη έχοντας δουλέψει στους μισούς και πλέον οίκους αυτής της πόλης.
Ο λόγος για την Δανάη που πλέον συστήνεται ως Ειρήνη και εργάζεται στους οίκους της Κοζάνης. Θα μείνει εκεί από όσο μου είπε, εγώ πέρασα πάρα πολύ καλά για πολλοστή φορά μαζί της, έχω ανεβάσει και κριτική για όσους επιθυμούν να μάθουν κάτι παραπάνω.
Παίδες ξερει κανένας που "τραγουδαει" πλεον (αν εργαζεται ακομα βεβαια το κοριτσι ) η Αλεξαντρα η Ροναλντινια? Ελειπα ολο το καλοκαιρι για δουλεια κ εχω χασει επισοδεια... Επισης τι διαβαζω εχουν πεσει οι τιμες στο βαρδαρη??? Καλη φαση... ;)
Θενξ εκ των προτερων αλανια μου.. Σι Γιου Αραουντ.!
η ελπιδα πεθαινει τελευταια ;pνομιζω εφυγε για παντα απο δω
το καλοκαιρι λοιπον καλα μου παιδια εβλεπα πολυ καιρο στα Βρασνα ενα βυσσινι πεζο καμπριο με βουλγαρικα νουμερα ακριβως ιδιο με της Νικολ....βρε λες?λεω απο μεσα μου....Την εστειλα μηνυμα στο fb να τη ρωτησω μπας και ειναι αυτη αλλα δε μου απαντησε.Tην ξαναστειλα μην να ρωτησω τι κανει αλλα παλι δεν απαντησεη ελπιδα πεθαινει τελευταια ;p
αν και το κοβω να ξαναρθει για κανα 2-3μηνο καποια στιγμη,για εξτρα εισοδημα απο πελατες που ειχε xD
καποια στιγμη μου ειχε δωσει το κινητο της,και μου ελεγε για το facebook της αν το θελω,κ ο μπουφος την ειπα δεν χρειαζεται :S
καποιος(δεν θυμαμαι nick) ειχε γραψει εδω οτι εχει το προφιλ της στο facebook, αμα διαβασει αυτο το μηνυμα ας μου το στειλει σε PM ,αν δεν εχει προβλημα.
αλ οι κυκλαδες ακομα υπαρχουν εκει γιατι εχω να παω καμια πενταετιατο καλοκαιρι λοιπον καλα μου παιδια εβλεπα πολυ καιρο στα Βρασνα ενα βυσσινι πεζο καμπριο με βουλγαρικα νουμερα ακριβως ιδιο με της Νικολ....βρε λες?λεω απο μεσα μου....Την εστειλα μηνυμα στο fb να τη ρωτησω μπας και ειναι αυτη αλλα δε μου απαντησε.Tην ξαναστειλα μην να ρωτησω τι κανει αλλα παλι δεν απαντησε
Γνωμη μου ειναι οτι θα ξαναγυρισει καποτε,προς το παρον σωζει αδεσποτα
όλο μαλακίες είσαι όπως πάντα εσύθελω το φεης της νικολ και τηλ σε πμ
Δώσε διεύθυνση να στην στείλουμε με ταξί.......θελω το φεης της νικολ και τηλ σε πμ
υπαρχουν και βουλιαζουν απο κοσμο καθε βραδυ.Ετσι κι αλλιως δεν εχει τιποτα αλλο εκει...αλ οι κυκλαδες ακομα υπαρχουν εκει γιατι εχω να παω καμια πενταετια
θα σε στειλω τη διευθυνση στη Βουλγαρια για να την πετυχεις στα σιγουρα.Να την κανεις κι εκπληξηθελω το φεης της νικολ και τηλ σε πμ
16-9ξερει κανεις ποτε τελειωνει η κωλοεκθεση;
πικρα.... ευχαριστω Νικ
παλια ηταν περιοδος αποφυγης για τους τακτικους μπουρδελιαρηδες η εκθεση γιατι γεμιζαν τα μαγαζια ξενο κοσμο και τα κοριτσια ηταν μες στην κοπωση...δεν ξερω αν ισχυει και τωρα με την κριση αυτοπικρα.... ευχαριστω Νικ