Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (2 μέλη και 72 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Επίσκεψη σήμερα σε μια κοπέλα που άφησε για πολλά χρόνια τα σημάδια της στον Βαρδάρη έχοντας δουλέψει στους μισούς και πλέον οίκους αυτής της πόλης.

Ο λόγος για την Δανάη που πλέον συστήνεται ως Ειρήνη και εργάζεται στους οίκους της Κοζάνης. Θα μείνει εκεί από όσο μου είπε, εγώ πέρασα πάρα πολύ καλά για πολλοστή φορά μαζί της, έχω ανεβάσει και κριτική για όσους επιθυμούν να μάθουν κάτι παραπάνω. :)

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες ξερει κανένας που "τραγουδαει" πλεον (αν εργαζεται ακομα βεβαια το κοριτσι ) η Αλεξαντρα η Ροναλντινια? Ελειπα ολο το καλοκαιρι για δουλεια κ εχω χασει επισοδεια... Επισης τι διαβαζω εχουν πεσει οι τιμες στο βαρδαρη??? Καλη φαση... ;)
Θενξ εκ των προτερων αλανια μου.. Σι Γιου Αραουντ.!

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Επίσκεψη σήμερα σε μια κοπέλα που άφησε για πολλά χρόνια τα σημάδια της στον Βαρδάρη έχοντας δουλέψει στους μισούς και πλέον οίκους αυτής της πόλης.

Ο λόγος για την Δανάη που πλέον συστήνεται ως Ειρήνη και εργάζεται στους οίκους της Κοζάνης. Θα μείνει εκεί από όσο μου είπε, εγώ πέρασα πάρα πολύ καλά για πολλοστή φορά μαζί της, έχω ανεβάσει και κριτική για όσους επιθυμούν να μάθουν κάτι παραπάνω. :)
Δανάηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :dancing: :dancing: :dancing:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Παίδες ξερει κανένας που "τραγουδαει" πλεον (αν εργαζεται ακομα βεβαια το κοριτσι ) η Αλεξαντρα η Ροναλντινια? Ελειπα ολο το καλοκαιρι για δουλεια κ εχω χασει επισοδεια... Επισης τι διαβαζω εχουν πεσει οι τιμες στο βαρδαρη??? Καλη φαση... ;)
Θενξ εκ των προτερων αλανια μου.. Σι Γιου Αραουντ.!

προμηθεως 5 η τανταλου 9
κατα μεσα αυγουστου η τσατσα ειπε οτι εφυγε ρουμανια για κανα μηνα και δεν ειναι εδω τωρα

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
ξερει κανεις που μπορω να βρω milf? εκτος απο τις Ναντια, Ειρηνη και Χριστινα?

tsondovolossss

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
νομιζω εφυγε για παντα απο δω
η ελπιδα πεθαινει τελευταια ;p
αν και το κοβω να ξαναρθει για κανα 2-3μηνο καποια στιγμη,για εξτρα εισοδημα απο πελατες που ειχε xD

καποια στιγμη μου ειχε δωσει το κινητο της,και μου ελεγε για το facebook της αν το θελω,κ ο μπουφος την ειπα δεν χρειαζεται :S
καποιος(δεν θυμαμαι nick) ειχε γραψει εδω οτι εχει το προφιλ της στο facebook, αμα διαβασει αυτο το μηνυμα ας μου το στειλει σε PM ,αν δεν εχει προβλημα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
η ελπιδα πεθαινει τελευταια ;p
αν και το κοβω να ξαναρθει για κανα 2-3μηνο καποια στιγμη,για εξτρα εισοδημα απο πελατες που ειχε xD

καποια στιγμη μου ειχε δωσει το κινητο της,και μου ελεγε για το facebook της αν το θελω,κ ο μπουφος την ειπα δεν χρειαζεται :S
καποιος(δεν θυμαμαι nick) ειχε γραψει εδω οτι εχει το προφιλ της στο facebook, αμα διαβασει αυτο το μηνυμα ας μου το στειλει σε PM ,αν δεν εχει προβλημα.
το καλοκαιρι λοιπον καλα μου παιδια εβλεπα πολυ καιρο στα Βρασνα ενα βυσσινι πεζο καμπριο με βουλγαρικα νουμερα ακριβως ιδιο με της Νικολ....βρε λες?λεω απο μεσα μου....Την εστειλα μηνυμα στο fb να τη ρωτησω μπας και ειναι αυτη αλλα δε μου απαντησε.Tην ξαναστειλα μην να ρωτησω τι κανει αλλα παλι δεν απαντησε

Γνωμη μου ειναι οτι θα ξαναγυρισει καποτε,προς το παρον σωζει αδεσποτα

Επισκέπτης
το καλοκαιρι λοιπον καλα μου παιδια εβλεπα πολυ καιρο στα Βρασνα ενα βυσσινι πεζο καμπριο με βουλγαρικα νουμερα ακριβως ιδιο με της Νικολ....βρε λες?λεω απο μεσα μου....Την εστειλα μηνυμα στο fb να τη ρωτησω μπας και ειναι αυτη αλλα δε μου απαντησε.Tην ξαναστειλα μην να ρωτησω τι κανει αλλα παλι δεν απαντησε

Γνωμη μου ειναι οτι θα ξαναγυρισει καποτε,προς το παρον σωζει αδεσποτα
αλ οι κυκλαδες ακομα υπαρχουν εκει γιατι εχω να παω καμια πενταετια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
αλ οι κυκλαδες ακομα υπαρχουν εκει γιατι εχω να παω καμια πενταετια
υπαρχουν και βουλιαζουν απο κοσμο καθε βραδυ.Ετσι κι αλλιως δεν εχει τιποτα αλλο εκει...

θελω το φεης της νικολ και τηλ σε πμ
θα σε στειλω τη διευθυνση στη Βουλγαρια για να την πετυχεις στα σιγουρα.Να την κανεις κι εκπληξη :jerking: :jerking:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ξερει κανεις ποτε τελειωνει η κωλοεκθεση;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πικρα.... ευχαριστω Νικ
παλια ηταν περιοδος αποφυγης για τους τακτικους μπουρδελιαρηδες η εκθεση γιατι γεμιζαν τα μαγαζια ξενο κοσμο και τα κοριτσια ηταν μες στην κοπωση...δεν ξερω αν ισχυει και τωρα με την κριση αυτο

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
Κατάθεση χθές το βράδυ στην Ανζυ στο Avec Plaisir στην Κατερίνη...
Στη Θεσσαλονίκη γινόταν κόλαση κι εκεί ήμουν ο μοναδικός πελάτης... :)
Τιμές τσιμπημένες κατα περίπου 20€ για προγράμματα αντίστοιχα των εδώ στούντιο.. :think:
Το μωρό είναι Ελληνάκι, με Ελληνικό κορμί.... αλλά και Ελληνικό στόμα...
Πέρασα αρκετά καλά... Λεπτομέριες στην κριτική... :rockon: :rockon: :rockon:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
την Νταιαννα προμηθεως 25 ποιες ωρες και ποιες μερες δουλευει? δουλευει και σαββατοκυριακο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom