rastafari2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Μετα απο αυτο το μήνυμα πίσω στην Προμηθεως 11γιατί οι καυλες πολλές
Η Έφη που είναι?
αμα λες τη ρουμανα εχει αφαιρεσει τα εξτενσιον δεν κουρευτηκε, τιμες απο 30 και εχει πελατια ,ειναι απο τις τελαιυτεες που θα ριξουν την τιμη.καλησπερα εχει παει κανεις προσφατα στην αντριανα???να μου πει εντυπωσεις κ τιμες???εχει κουρεψει το μαλλι της???
ναι....η αντριανα με το καυτο εξασφαιρο τηςστην τουμπανιεθ...αυτη δεν ειναι με τα τατουαζ???
παιδια μετα τις τσατσαδες οι πλεον αναξιοπιστες σε οτι πουν ειναι οι πουτανες.....εγω αν δεν δω κορνιζαρισμενη αδεια με φωτο της δεν πιστευω τιποταΟι εργασιες στο υπο κατασκευη Φρίξου 13.5 συνεχιζονται με εντατικούς ρυθμους τουλαχιστον μεχρι τετοια ωρα! 5-6 εργατες ειναι μεσα! Ο χωρος φαίνεται τεραστιος με εσωτερικη σκαλα που οδηγει και σε πανω δωματια!
Το αφεντικο του μαγαζιου, αν αληθευουν οι πληροφοριες του μαφιοζου - και ποιος μπορει να αμφισβητήσει τις πληροφοριες ενος μαφιοζου - ειναι δυο τετραγωνα πιο περα, με στολη εργασιας, και βγαζει τα εργατικα!!
Χααχα..δεκτον! Να βγει αμεσως να παρει θεση!παιδια μετα τις τσατσαδες οι πλεον αναξιοπιστες σε οτι πουν ειναι οι πουτανες.....εγω αν δεν δω κορνιζαρισμενη αδεια με φωτο της δεν πιστευω τιποτα
εξαλλου ο μαφιοζος ειναι γνωστος παραπληροφοριοδοτης ......χτες μου εδωσε χ ημιχρονο την γκλαντμπαχ και ειδατε τι επαθα
Στην villa-αλυσίδα, απο σήμερα 35 το απλο!
θα ηθελα να καταγκειλω τον κυριο γλ γιατι σε θεμα που εχει να κανει με την μπουρδελοκατασταση της πολης, αυτος γραφει για το στοιχημα....αισχοςεξαλλου ο μαφιοζος ειναι γνωστος παραπληροφοριοδοτης ......χτες μου εδωσε χ ημιχρονο την γκλαντμπαχ και ειδατε τι επαθα
να παν να γαμηθούν μόνες τους μέχρι τότεΚαιρός ήταν ! να δεις που μόλις πιάσουν τα κρύα θα πέσουν στα 30
Και μια πιο χρηστικη, και εντελως φρεσκια πληροφορια!
Στην villa-αλυσίδα, απο σήμερα 35 το απλο!
Μαφιοζε, καθαριζεις και για μενα...?Εαν αληθευει η πληροφορια σου...
Ναι γι αυτη την αντριαννα λεω...πειτε μου λιγο εντυπωσεις...εχει παει κανεις προσφατα;;λεει τπτ;;το μαλλι ειναι ετσι οπως στη φωτο ή το εχει κουρεψει κοντο;;;