Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (3 μέλη και 61 επισκέπτες)

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Μετα απο αυτο το μήνυμα πίσω στην Προμηθεως 11γιατί οι καυλες πολλές

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Προμηθεως 11 vol 4
Πάλι πολυ αναμονή και πολύς κόσμος
Δε μαρεσε πολυ εμφανησιακα αν την δεις έξω θα πεις αποκλείεται να κάνει αυτή τη Δουλεια είναι ένα αθώο κοριτσάκι. 3η κατάθεση
Οι κριτικές αύριο γιατί είμαι κομμάτια

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Χθεσινή βραδυνή επιλεκτική τσάρκα :

Έρως 16 ---> η Άννα που δούλεψε και Μαντζάρου 1Α (δεν τρελάθηκα μία φορά που την πήρα, κάνει γαμήσι τυποποιημένο)
La Femme ---> η Λίλη, περίεργο σαλονάρισμα, μου έδειξε τον κωλαρίγκο της, αλλά πολύ τουπέ να ούμε η κοπελιά, δεν....
Ανδρ.Γεωργίου 4 ---> η Βίκυ η Ουκρανή, πολύ ωραία γκόμενα, μαυρισμένη, αλλά μέσα παγοκολώνα...
Σαπφούς 20---> η Βερόνικα...τί να λέμε τώρα, απλά καύλα
Μαντζάρου 1Α ---> Ντανιέλα, ξανθιά ωραία παρουσία, με τατού στα βυζιά αλλά μέσα απεδείχθη βιαστική και ολίγον κρυόκωλη...
26ης Οκτωβρίου (απέναντι απο Jumbo) ---> η πιπίνα η Πολωνέζα η βυζαρού

ithan

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα εχει παει κανεις προσφατα στην αντριανα???να μου πει εντυπωσεις κ τιμες???εχει κουρεψει το μαλλι της???
αμα λες τη ρουμανα εχει αφαιρεσει τα εξτενσιον δεν κουρευτηκε, τιμες απο 30 και εχει πελατια ,ειναι απο τις τελαιυτεες που θα ριξουν την τιμη.

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
στην τουμπανιεθ...αυτη δεν ειναι με τα τατουαζ???

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Συνημμένα

• pic_10211322145221355lathen.jpg
    pic_10211322145221355lathen.jpg
    298,7 KB · Εμφανίσεις: 46

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Οι εργασιες στο υπο κατασκευη Φρίξου 13.5 :) συνεχιζονται με εντατικούς ρυθμους τουλαχιστον μεχρι τετοια ωρα! 5-6 εργατες ειναι μεσα! Ο χωρος φαίνεται τεραστιος με εσωτερικη σκαλα που οδηγει και σε πανω δωματια!
Το αφεντικο του μαγαζιου, αν αληθευουν οι πληροφοριες του μαφιοζου - και ποιος μπορει να αμφισβητήσει τις πληροφοριες ενος μαφιοζου - ειναι δυο τετραγωνα πιο περα, με στολη εργασιας, και βγαζει τα εργατικα!! :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οι εργασιες στο υπο κατασκευη Φρίξου 13.5 :) συνεχιζονται με εντατικούς ρυθμους τουλαχιστον μεχρι τετοια ωρα! 5-6 εργατες ειναι μεσα! Ο χωρος φαίνεται τεραστιος με εσωτερικη σκαλα που οδηγει και σε πανω δωματια!
Το αφεντικο του μαγαζιου, αν αληθευουν οι πληροφοριες του μαφιοζου - και ποιος μπορει να αμφισβητήσει τις πληροφοριες ενος μαφιοζου - ειναι δυο τετραγωνα πιο περα, με στολη εργασιας, και βγαζει τα εργατικα!! :)
παιδια μετα τις τσατσαδες οι πλεον αναξιοπιστες σε οτι πουν ειναι οι πουτανες.....εγω αν δεν δω κορνιζαρισμενη αδεια με φωτο της δεν πιστευω τιποτα :grin: :grin:

εξαλλου ο μαφιοζος ειναι γνωστος παραπληροφοριοδοτης  :birdman:......χτες μου εδωσε χ ημιχρονο την γκλαντμπαχ και ειδατε τι επαθα :grin:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
παιδια μετα τις τσατσαδες οι πλεον αναξιοπιστες σε οτι πουν ειναι οι πουτανες.....εγω αν δεν δω κορνιζαρισμενη αδεια με φωτο της δεν πιστευω τιποτα :grin: :grin:

εξαλλου ο μαφιοζος ειναι γνωστος παραπληροφοριοδοτης  :birdman:......χτες μου εδωσε χ ημιχρονο την γκλαντμπαχ και ειδατε τι επαθα :grin:
Χααχα..δεκτον! Να βγει αμεσως να παρει θεση!
Και μια πιο χρηστικη, και εντελως φρεσκια πληροφορια!
Στην villa-αλυσίδα, απο σήμερα 35 το απλο!

Επισκέπτης

θα ηθελα να καταγκειλω τον κυριο γλ γιατι σε θεμα που εχει να κανει με την μπουρδελοκατασταση της πολης, αυτος γραφει για το στοιχημα....αισχος  :birdman:

υγ. ο παναθηναικος ποσο ειναι χ2 :2funny: :2funny:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Οι μαφιόζοι δεν καταγγέλλουν την εξουσια...καθαριζουν!!! :)

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
Και μια πιο χρηστικη, και εντελως φρεσκια πληροφορια!
Στην villa-αλυσίδα, απο σήμερα 35 το απλο!

Εαν αληθευει η πληροφορια σου, τοτε ειναι ολοφανερο οτι (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) συνηλθαν κι αυτοι και πανε να το κανουν το απλο απο 30.
κατα τη γνωμη μου το εβαλαν αρχικα 35 το απλο για να δουν πως θα παει και μολις διαπιστωσουν (συντομα) οτι δεν τραβαει και το 35αρι θα το ριξουν 30. Και πολυ αργησανε με τις συγκεκριμενες πουτανες που εχουν. η Μαντυ μια μετριοτητα,Η Καντυ και η Αντριανα 2 καλες ευγενικες ξεπετες 5 αντε 10 λεπτα το πολυ για 40€ παρτε τ αρχιδια μας :birdman:
40€ το χει η εφη και περνας 25λεπτο ανετα μεσα χωρις ιχνος βιασυνης και με 7-8 στασεις. Μην τρελαινεστε ρε βιλιώτες :birdman: :birdman: :birdman:

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Ναι γι αυτη την αντριαννα λεω...πειτε μου λιγο εντυπωσεις...εχει παει κανεις προσφατα;;λεει τπτ;;το μαλλι ειναι ετσι οπως στη φωτο ή το εχει κουρεψει κοντο;;;

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Έχω κανά δυο-τρεις εβδομάδες που έχω πάει σ΄αυτήν τελευταία φορά, δεν είχε κόψει μαλλί, το έχει ίσιο και είναι πολύ μαυρισμένη. Πιο λεπτή και γκαβλουά σε σχέση με τις φώτο. Δυο φορές έχω πάει όλο και όλο, την πρώτη φορά πάρα πολύ καλά με δωράκια έξτρα, την δεύτερη πιο τυπική γιατί γινόταν χαμός με κόσμο να περιμένει στα δωμάτια. Από τα στουντιοκόριτσα πρέπει να έχει την μεγαλύτερη κίνηση. Για όποιον θέλει να δοκιμάσει προτείνω να την πάρει Κοροβάγκου που δεν έχει τόση κίνηση και είναι κάπως πιο χαλαρή.

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Ναι γι αυτη την αντριαννα λεω...πειτε μου λιγο εντυπωσεις...εχει παει κανεις προσφατα;;λεει τπτ;;το μαλλι ειναι ετσι οπως στη φωτο ή το εχει κουρεψει κοντο;;;

Και τώρα ξέχνα ότι διάβασες και ότι συμπεράσματα έβγαλες και πήγαινε μαζί της. Οι πολλές προσδοκίες σχεδόν αποτελούν εγγήυση να μην χαρείς ότι μπορει να σου προσφέρει μια κοπέλα. Καλά  :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom