hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Παναθεμα σε ανορθογραφαι!!!!hagem εγω το πρωην ανορθoγραφω εννοουσα
...μαζι πανε αυτα τα δυο. Αρα να περιμενουμε και στο Τανταλου 9
Παναθεμα σε ανορθογραφαι!!!!hagem εγω το πρωην ανορθoγραφω εννοουσα
Ομίλησες ως βαθύς γνώστης του πολύπλοκου Corporate World of Delo.Παναθεμα σε ανορθογραφαι!!!!
...μαζι πανε αυτα τα δυο. Αρα να περιμενουμε και στο Τανταλου 9
στην ουρανου,ερημιτου,κατεχακη,ματζαρου.....ανδρεου γεωργιου μονο σε ωρες και μερες μη εργασιμες και σιγουρα οχι νυχτερινες λογω κεντρων διασκεδασηςπου παρκαρεις ευκολα;
Καλά μη το λές... αυτές τις μέρες παρκάρεις παντού ειδικά τη νύχταστην ουρανου,ερημιτου,κατεχακη,ματζαρου.....ανδρεου γεωργιου μονο σε ωρες και μερες μη εργασιμες και σιγουρα οχι νυχτερινες λογω κεντρων διασκεδασης
Καλως τον πορνοτουριστα , δηλαδι τι καλως τον ... καλη του ωρα τωρα πια[size=11pt]Ανακαλύπτοντας τους οίκους ανοχής στη Θεσσαλονίκη...[/size]
Προμηθέως 11
Εισερχόμενος στο ευρύχωρο σαλόνι βρήκα την υπηρεσία με την κοπέλα δίπλα δίπλα.
Η κοπέλα ήταν χοντρή με μεγάλο στήθος, κοιλιά και μπουτάρες με κυτταρίτιδα. Φορούσε ένα μεσοφόρι.
Το δε χαμογελαστό πρόσωπό της ήταν μέτριο, ενώ διέθετε και προγουλάκι. Το μαλλί της ξανθωπό μακρύ έως τους ώμους.
Σαπφούς 8
Η υπηρεσία μόλις είχε ψωνίσει σταφύλια από ένα γύφτο μανάβη, ο οποίος επέμενε να κεράσει ένα τσαμπί και την κοπέλα, αλλά ήθελε να το προσφέρει ο ίδιος.
5:
25 το απλό, 30 παραπάνω χρόνος (το "χαλαρό" όπως τ' ονομάζουν), 40 γλειφομούνι, 50 στάση 69.
Τ και Σ:
30 το απλό, 40 το χαλαρό, ελεύθερο στοματικό 60 (!) με την έκπτωση 50 (!) Οταν έφευγα το γυμνό μου το άφηνε στα 40...
Λένε μία τιμή και ό,τι πιάσουν... >
Αααα σ αυτο το ντελακι ειχα την πρωτη μου μπουρδελοεμπειρια με την δεσποινις ΕφηΣαπφούς 5
Αλλο ενα σπιτι στο οποιο εχω καταθεσει τον οβολο μουΤαντάλου και Σαπφούς
Χτεσινη αμαρτωλη βολτα χτες στα φαρδυα στενα του μυλου...
Καμια σχεση με την Γιαννα την χορευταρου απο Μαντζαρου την Ρωσσιδα , για σους την ψαχνουν....Κατεχακη. Η Γιαννα/Τζοανα,
Ωραια κωλαρακι ναι , αλλα αν εβγαζες τα μαυρα σου γυαλια θα εβλεπες οτι δεν ηταν και τοσο λειο ...Κωλετη. Γκρετα την λεγανε την κοπελια, μαυρομαλα με μαυρο μπειμπντολ, βλαχοφατσα...κωλαρακι καλο μονο.
Σαρα Κοροβάγκοβα - Σφιχτομουνιέσκου , εδω θα πηγαινα αν δεν εβρισκα κατιΚοροβαγκου. η γνωστη μαυρησμενη καργα Σαρα η Σλοβακα...
Χαχαχαχα , φορουσε και σομπρερο ?Α.Γεωργιου 21. Μεξικανα πιπινα μου την συστησε η τσατσα,
Μαλλον ... Δε μπορεσα να καταλαβω αν ηταν αυτη που ειδα ομως ... τι φορουσε η δικια σου ? Η δικια μου κατι κοκκιναμπααααα καμια βουλγαροτζιγγαννα την εκοψα,
Χαχαχαχαχα αρε χαμενεεεε χαχαχα , α να χαθεις αναγωγεΑ.Γεωργιου 30. δεν κρατηθηκα με εποιασε σπαστικο γελιο και την εκανα ...
Εεεεμμ ! Aν την ρωτουσες με ποιον ηταν λιγο πριν θα καταλαβαινες απο που πηγαζει τοσο χαμογελο26ης Οκτωβρη 52. Η πιπινα Τζουλια με της τεραστειες βυζαρουγγες, χαμογελαστη... πολυ χαμογελαστη
Υπήρξαν κάποιες λίγες..."παρατηρήσεις" όλους αυτούς τους μήνες, αλλά τίποτε το σπουδαίο.Απορω πως δεν του την επεσε κανεις με τοσες φωτογραφιες που βγαζει.
...
Σ' ευχαριστω πολύ....
Αξιος παντως για την κριτικη παρουσιαση των ναων του ερωτος
...
Για πες μας , τι διαφορες ειδες με την Αθηνα σε συμπεριφορα κλτ
ειδες κατι που σε παραξενεψε ? ειναι κατι που θα σου λειψει ?
Παντως το μουνι κι εδω μουνι το λενε , ουτε σουβλακια ουτε καλαμακια ουτε λοιπες σαχλαμαρες για να μπερδευτεις
...
Σ' ευχαριστώ ;)...
Πολυ καλο το φωτορεπορταζ σου ομως , μπραβο
Βγήκαμε παγανιά...Λοιπον η επισκεψη του Φανουρη με εκανε να ξεθαψω το ξυραφι του πολεμου
κι ετσι βγηκα παγανια
...
20 ευρακι στον βαρδαρη χωρις παζαρια
Eιναι τραγικο και ειρωνικο να δινεις 30 ευρω για το μπουντρουμι του πρασινου στον βαρδαρη και 30 για το λαφαμ
(και ας μας φτυνει η λαφαμαινα τελευταια και μας εχει παρει την λουση )
ενταξει δεν γινεται πρεπει 30 στα στουντιο και 20 στον βαρδαρη ουτε 25 20 και τελος
αλλα τι να λεμε τωρα η φασιστικη κυβερνηση του γκειμ πολεμαει του μπουρδελοπρολεταριους
και παπαρια ποτε δεν θα αδειασει ο βαρδαρης νομιζαν θα καναν την περιοχη εμπορικο κεντρο φιλετο κ παπαρια μεντολες ακομα εκει ειναι π κ καλα δεν θα ηταν αυτο το καλοκαιρι
αυτη η τσαρινα που λετε στην αρχη της ανδ γεωργιου θα ειναι αυριο?γιατι παιζει να περασω.. (να την απαξιωσω και αυτην)
υ.γ. τζο αυτη η τερατογενεση ο χρισταρας ακομα υπαρχει?
Να 'σαι καλά τόσο εσύ, όσο και ο GAMEOVER, που με ξεναγήσατε στα studios της πόλης.
( Δοκιμαζος , αυτη ειναι η ετσι σου ? )
Προχθες το βραδυ, ηταν Σαπφους 20.Μήπως ξέρει κανείς αν δουλεύει σήμερα η Βερονικα και που;