Βόλτα προχτές το βράδυ μετά από πάρα πολύ καιρό για να δούμε με την ευκαιρία και τα μαγαζιά που άνοιξαν τους τελευταίους μήνες, αν και κάποια ήταν κλειστά.
Φρίξου 13: μια μελαχρινή αδύνατη, καθόταν στο σαλόνι χαμογελαστή και έκανε αυτοδιαφήμιση όταν μπήκαμε. Λόγω του ότι ήταν το πρώτο μαγαζί που πήγαμε και θέλαμε να κάνουμε βόλτα φύγαμε, οπότε η τσατσά πέταξε την εκνευριστική ατάκα "Τι το σκέφτεστε; Θα παντρευτείτε μήπως;"
οπότε έφαγε Χ το μαγαζί και δε ρωτήσαμε και το όνομα της κοπέλας
Φρίξου 15: μια ξανθιά πολύ μέτρια, Τάνια νομίζω
Φρίξου 14: Γιασμίν, ήταν μέσα στο δωμάτιο, η τσατσά την διαφήμιζε συνέχεια ως Ισπανίδα
Την είχαμε δει παλιά στην Κωλέττη, η φάτσα της τραβελόφερνε κάπως οπότε
Κωλέττη 17: η τσατσά τη διαφήμιζε ως καινούρια, ψηλή νταρντάνα γεματούλα με μέτρια φάτσα.
Κατεχάκη 13: Η Έμμα (Εμμανουέλα) για την οποία έχω γράψει κριτική στο παρελθόν. Παρά τις καλές επιδόσεις της στο
δεν ήθελα να ρισκάρω πάλι την πιθανότητα να μην έχει καλή διάθεση, άλλωστε και σαν εμφάνιση είναι απλώς καλή, όχι κάτι τρομερό (αν και μπορώ να πω ότι είναι από τις καλύτερες που είδα σε όλη τη βόλτα)
Μαντζάρου 14: ένα όνομα λίγο εξωτικό, δε μπορώ να το θυμηθώ τώρα
(Λέυλα μήπως? υπάρχει τέτοιο όνομα?), περίμενα να δω καμιά ασιάτισα αλλά είδα το ακριβώς αντίθετο. Νταρντάνα με μεγάλο κώλο :S
Μαντζάρου 1Α: μόλις 2η φορά που ανέβηκα στο συγκεκριμένο μαγαζί. Ξανθό μαλλί πιασμένο κοτσίδα, γλυκό πρόσωπο, καναδυό παραπάνω κιλά τα οποία όμως δε τη χαλούσαν, και πολύ χαρακτηριστικό ένα μεγάλο τατουάζ (λουλούδι) που καταλάμβανε όλο το στέρνο της επάνω από τα πληθωρικά βυζιά της
Τα πολύ μεγάλα πολύχρωμα τατουάζ με χαλάνε λίγο στις γυναίκες, τη συγκεκριμένη πάντως την έβαλα στα υπόψιν...
Κοροβάγκου 5: η γερμανίδα Χριστίνα του Jo
πρώτη φορά την είδα, τελικά δε μοιάζει ιδιαίτερα με τη Μάντυ. Κοντό ξανθό μαλλί, από πίσω μου φάνηκε σα να έχει λίγα κιλά παραπάνω (αν και το κορμί της είναι αρκετά σφιχτό), ίσως από τα βρώμικα που την πετύχαμε να τρώει
Κεφαλληνίας 8: τσατσά με υπερβολική δόση αντικαταθλιπτικών, στην κοσμάρα της
δε θυμόταν το όνομα της κοπέλας γιατί της φαινόταν δύσκολο. Το πολύ δύσκολο αυτό όνομα ήταν Γκρέτα
το οποίο παραπέμπει σε Βορρά (Γερμανία, Σουηδία, κτλ) αλλά η εμφάνιση της κοπέλας παρέπεμπε σε Νοτιοανατολική Ευρώπη. Μαυρομάλλα, αρκετά κοντή, σχετικά μεγάλη περιφέρεια, φάτσα ρωσοπόντ.
Αν. Γεωργίου 50: πρώτη επίσκεψη στο μαγαζί, με το που ανοίγουμε την πόρτα βλέπουμε μια μεγάλη σκάλα :S Ίσως το μοναδικό στο οποίο χρειάστηκε να περιμένουμε καθώς υπήρχε γενικά νέκρα σε όλη μας τη βόλτα. Η τσατσά πουλούσε πολύ μαγκιά, δε μας είπε το όνομα της κοπέλας γιατί ήταν νέα
, τελικά αφού περιμέναμε κάμποσο φύγαμε. Το σαλόνι τεράστιο, παίζεις άνετα 5x5.
Αν. Γεωργίου & Πήγασου: Μόνικα, μικρούλα από την Ουγγαρία. Εδώ έγινε εν τέλει η (αποτυχημένη) κατάθεση. Από ότι βλέπω το κατάστημα δεν έχει μπει ακόμη στον κατάλογο, οπότε την κριτική την έγραψα εδώ
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=104205.msg3932364#msg3932364]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=104205.msg3932364#msg3932364[/url] Παραβίασα 2 κανόνες μου: 1) έκανα κατάθεση σε κοπέλα για την οποία δεν είχα διαβάσει κάτι θετικό στο forum, 2) την είδα, έφυγα και ύστερα επέστρεψα στο μαγαζί και τη γάμησα. Όποτε το έχω κάνει, πάντα η κοπέλα δεν είχε καλή απόδοση. Όπως ήταν το πιο πιθανό, το κασκαντεριλίκι απέτυχε, αλλά τουλάχιστον γάμησα μια αρκετά όμορφη παρουσία όπως ήταν και ο σκοπός μου εκείνη τη βραδιά. Ας όψονται οι καλοκαιρινές καύλες
Αν. Γεωργίου 34 (La Femme): Αναστασία Ρωσίδα. Κατευθείαν από τα Ουράλια Όρη. Πολύ γεμάτη στο σώμα και άγρια στο πρόσωπο για τα γούστα μου.
Αν. Γεωργίου 16 (Έρως): Πολύ λεπτό κορμί, μαλλί πλατινέ, φάτσα που σε συνδυασμό με το αφύσικα αδυνατισμένο σώμα μου έφερε στο μυαλό συνειρμούς με junkies οπότε και εδώ
Όταν ήρθε στο σαλόνι, την ακολούθησε και μια ιδιαίτερη μυρωδιά
Π. Ερημίτη κλειστό, όπως και τα υπόλοιπα της Αν. Γεωργίου. Ν. Ουρανού 26, Φρίξου 9, Ν. Ουρανού 1Β (εκκλησία), 26ης Οκτωβρίου 35 (τσίρκο) και 52 ανοιχτά αλλά δε μπήκαμε