Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (2 μέλη και 81 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κατι λιγα απο τον βαρδαρη νωριτερα
τανταλου-σαπφως η λαουρα που αλλαξε και ρατσα και εγινε γυφτισσα  :2funny: με το μαλλι μπουκλα.
τανταλου 8αη ηλιοκαμενη καρινα, μεγαλη ευκαιρια τρεξτε  :rolleyes:
τανταλου 14η ψιλη ουκρανιδα νασια, εγω παντως δεν περασα καλα μαζι της.
τανταλου 9η αλεξανδρα (αρπακτικο ορχεων)μου εριξε τη τιμη του γυμνου στα 40 αλλα εγω δεν ενεδωσα  :grin:
προμηθεως 14 και τελος στο βερονοσπιτο  :'( ηταν μια φρεσκια 5 ημερων κοπελα ονοματι ολγα  :2funny: εμφανισιακα καλη.
ι.κωλεττη 17 ηταν η στεφη με ειπε ενας φιλος που πηγε εκει.

Επισκέπτης
Ωραίος ο πιπινοκυνηγός....πάντα με τα καλά και φρέσκα νέα...... :rockon: :rockon:

25 το απλό ή 30  :think: :think: :think:

Αμα σου πω τι λαμογια πηγα να κανώ... σαν γνωστος ψαλιδιάρης κοιτάω ότι έχω 2 20άρικα και λέω τώρα να κάνω μαγκιά για 25 δεν γίνεται, λέω για 20 χαχαχα! στραβώνει η τσατσά και λέει δεν γίνεται αγόρι μου, ούτε με 25 γίνεται. Άντε καλά λέω και μπήκα κανόνικα.  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Στο τέλος η τσατσά με σταμάτησε που έφευγα για να με ρωτήσει αν είναι η κοπέλα καλή μέσα και της είπα ότι είναι γαμάτη. Δεν είναι ότι έκανε και κάτι ιδιαίτερο βασικά, χαμογελαστή ήτανε έκανε τα βασικά και παρ'όλο που το τρέναρα πολύ το θέμα δεν έδειξε σημάδια βιασύνης ή αγκαρίας. Κανένα 15λεπτό ήμουνα άνετα μέσα.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Aφου βρεθηκα στο "καμινι" σας για δουλεια, ειπα να κανω και μια στοχευμενη καταθεση. Δυστυχως ο "στοχος" ελειπε και αναγκαστηκα να κανω ψιλοτσαρκα μεσημεριατικα! Θελω βαρεα κι ανθυγιεινα!!  :grin:

Αν. Γεωργιου 16 Μια μικρη Ρωσσιδα. Ψιλη αδυνατη, μετρια φατσα. Δεν μου εκανε κλικ, αλλα θα ξαναελεγχθει.
Μαντζαρου 1 Η Τινα, απ το τσιρκο και αλλου. Πολυ χαμογελαστη, αλλα μια φορα που την πηρα δεν δικαιολογησε τα λεφτα της.
Προμηθεως 5 Η Αλεξανδρα. Καποιος πρεπει να της πει οτι δεν ψαρευουν ετσι πελατες. Ακομα κι οταν ανοιξα την πορτα να φυγω αυτη μου βαζε χερι κανονικα προς τερψην των φιλοθεαμων περαστικων! Κι πλακα ειναι οτι μια φορα που επεσα στην παγιδα περσι, στο δωματιο ηταν αδιαφορη.
Σαπφους 8 Μια Μικαελα λεει, σε προγραμμα. Δεν καθησα φυσικα να περιμενω. Ποια να ειναι αυτη?
Σαπφους 7 Η γνωστη μου τσατσα μου ειπε η Μερτσυ. Αρκετα περασα με την Αλεξανδρα, εφυγα χωρις να την δω.
Σαπφους 20 Η Νταιαννα. Απο υπηρεσιες παει καλα, αλλα οπτικα δεν μου εκανε σε καμια περιπτωση κλικ. Η πιπα της παντως ειναι κορυφαια! Οταν πρωτοηρθε, για οσους θυμουνται, ειχε ενα πολυ επιθετικο promotion με πολλες κριτικες απο μελη - φαντασματα!
Τανταλου 9 Η Μαγια. Καποια στιγμη πρεπει να δοκιμασω. Αν εχανε καμια δεκαρια κιλα...
Τανταλου 14 Μελαχρινη Ρωσσιδα, με πλουσιο στηθος!! Την εχω ξαναδει κι εδω και στην Κωλεττη. Ακομα δεν εμαθα τ΄ονομα της. Και δεν ειναι για πεταμα...
Τανταλου 8 Αδιαφορη Μελαχρινη milf. Ουτε αυτηνης ξερω τ΄ονομα αν και την ειδα πολλες φορες εκει. Τσατσα, αυτην που ηταν παντα με την Μαρινα. Τι να γινεται αυτη η ψυχη??? Ιστορια η Μαρινα. Σειρουλα με την Εφη, αλλα εχει κανα χρονο και παραπανω που ξεκοψε  :(
Σαπφους και Τανταλου Η Μπλανκα. Μελαχρινη, πολυ ομορφη Ουγγαρεζα!!! Εκει εγινε και η πληρως αποτυχημενη καταθεση  >:( >:(

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Η Μπλανκα λοιπον, ειναι μια πολυ ομορφη μελαχρινη, γυρω στα εικοσι, με ωραιο βυζακι και πολυ εκφραστικο προσωπο.
Μου χαρισε ωραιο χαμογελο στο σαλονι, κι εγω πεταξα 30 ευρω στην τσατσα!
Μολις μπηκε στο δωματιο, το πρωτο πραγμα που μου ειπε, ηταν "ποναω εδω, κι εδω κι εδω" Παντου δηλαδη!!  :headbang: :headbang:
Πεσ΄τα στο σαλονι αυτα κοπελα μου!! Ξαπλωσε στο κρεβατι κι οπου εβαζα το χερι μου εβαζε κι αυτη το δικο της για να "προστατευτει"
Η πλακα ειναι, οτι φαινοταν οντως να πονουσε. Και κατι ακομα: Στο πολυ εκφραστικο της προσωπο, που στο σαλονι ειχα δει χαμογελο, τωρα εβλεπα...φοβο! Της χαμογελουσα να ηρεμησει, χαμογελουσε λιγο κι αυτη. Μετα παλι φοβος  :(
Στη δεκαετη μου καριερα, ειναι μολις η δευτερη φορα, που αισθανομαι οτι η κοπελα δεν ειναι εκει με την θεληση της!  :think: :think: :think:
Παιζει???? Την ξερει κανενας??

Ειχα προσφατα μια συζητηση με φιλη μου, που ηταν βεβαιη, οτι σχεδον ολες οι ιεροδουλες εξαναγκαζονται. Φυσικα δεν ειναι ετσι, και με παραδειγματα απο δω, καταφερα να της μειωσω το ποσοστο στο 50-50. Το θεμα ειναι, οτι ανεβασε το δικο μου ποσοστο απ΄το μηδεν που ηταν, σε θετικες τιμες!
Κυριοι, τις αποψεις σας!!! Υπαρχει trafficking στην πολη μας νομιζετε??? Μιλαω για τα νομιμα σπιτια παντα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Μολις μπηκε στο δωματιο, το πρωτο πραγμα που μου ειπε, ηταν "ποναω εδω, κι εδω κι εδω" Παντου δηλαδη!!  :headbang: :headbang:
Πεσ΄τα στο σαλονι αυτα κοπελα μου!! Ξαπλωσε στο κρεβατι κι οπου εβαζα το χερι μου εβαζε κι αυτη το δικο της για να "προστατευτει"
Η πλακα ειναι, οτι φαινοταν οντως να πονουσε. Και κατι ακομα: Στο πολυ εκφραστικο της προσωπο, που στο σαλονι ειχα δει χαμογελο, τωρα εβλεπα...φοβο! Της χαμογελουσα να ηρεμησει, χαμογελουσε λιγο κι αυτη. Μετα παλι φοβος  :(
Στη δεκαετη μου καριερα, ειναι μολις η δευτερη φορα, που αισθανομαι οτι η κοπελα δεν ειναι εκει με την θεληση της!  :think: :think: :think:
απο τη δευτερη σειρα κιολας η πρωτη λεξη που μου ηρθε στο μυαλο....trafficking

Kαθα αντρικο χαδι πανω της και μια μαχαιρια που την ποναει...Το ενστικτο λειτουργει αμυντικα και απωθει το χερι του βιαστη.

Επρεπε να φυγεις απ'το δωματιο...Πως μπορεσες και το'κανες αυτο?

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
αν μου επιτρέπεις να πω την γνωμη μου κ μονο επειδη ειμαι πιο πολυ στα πραγματα,99% θελουν κ δουλευουν αφηνω παντα το 1%....από εκεί και πέρα πολλες νομιζουν οτι αρκει μονο να ανοιξεις τα ποδια ,δουλεια ειναι δυσκολη κι ας έχουν μερικοί αλλη γνωμη για αυτο,απο εκει και περα οταν εισαι σε νομιμο μαγαζι αν είσαι με το ζορι στην δουλεια το μονο ευκολο ειναι να μιλησεις σε αστυνομικο όταν έρχεται για ελεγχο είναι πολλά χρόνια φυλάκισης κ σιγουρα δεν το θελει κανεις αυτο...

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310

Kαθα αντρικο χαδι πανω της και μια μαχαιρια που την ποναει...Το ενστικτο λειτουργει αμυντικα και απωθει το χερι του βιαστη.

Μα...αυτο εκανα...εφυγα!

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
αν μου επιτρέπεις να πω την γνωμη μου κ μονο επειδη ειμαι πιο πολυ στα πραγματα,99% θελουν κ δουλευουν αφηνω παντα το 1%....από εκεί και πέρα πολλες νομιζουν οτι αρκει μονο να ανοιξεις τα ποδια ,δουλεια ειναι δυσκολη κι ας έχουν μερικοί αλλη γνωμη για αυτο,απο εκει και περα οταν εισαι σε νομιμο μαγαζι αν είσαι με το ζορι στην δουλεια το μονο ευκολο ειναι να μιλησεις σε αστυνομικο όταν έρχεται για ελεγχο είναι πολλά χρόνια φυλάκισης κ σιγουρα δεν το θελει κανεις αυτο...
Οχι μονο επιτρεπεται, αλλα την δικη σου απαντηση περιμενα, και χαιρομαι που ηρθε τοσο συντομα.
Δηλαδη, το αποκλειεις αν καταλαβα καλα?

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Οχι μονο επιτρεπεται, αλλα την δικη σου απαντηση περιμενα, και χαιρομαι που ηρθε τοσο συντομα.
Δηλαδη, το αποκλειεις αν καταλαβα καλα?
99% ναι ,περισσοτερες κοπελες πανε μονες στο γιατρο,μονες στο αφροδισιων .κ τωρα ειναι πολλοι αυστηρα τα πραγματα δεν μιλάμε για  3/4 χρόνια φυλάκισης αλλα πανω απο 10 οποτε φιλακι ειναι για αντρες οχι για τζαμπα μαγκες

Επισκέπτης
Η Μπλανκα λοιπον, ειναι μια πολυ ομορφη μελαχρινη, γυρω στα εικοσι, με ωραιο βυζακι και πολυ εκφραστικο προσωπο.

Ειχα προσφατα μια συζητηση με φιλη μου, που ηταν βεβαιη, οτι σχεδον ολες οι ιεροδουλες εξαναγκαζονται. Φυσικα δεν ειναι ετσι, και με παραδειγματα απο δω, καταφερα να της μειωσω το ποσοστο στο 50-50. Το θεμα ειναι, οτι ανεβασε το δικο μου ποσοστο απ΄το μηδεν που ηταν, σε θετικες τιμες!
Κυριοι, τις αποψεις σας!!! Υπαρχει trafficking στην πολη μας νομιζετε??? Μιλαω για τα νομιμα σπιτια παντα.
φιλε απο εμενα εφαγε πουτσο και κολοδαχτυλο,η μπιανκα δεν περνανε σε εμενα ποναω!εφαγε σκαμπιλια!25 ευρω πηρε η βρωμοπουτανα

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Aφου βρεθηκα στο "καμινι" σας για δουλεια, ειπα να κανω και μια στοχευμενη καταθεση. Δυστυχως ο "στοχος" ελειπε και αναγκαστηκα να κανω ψιλοτσαρκα μεσημεριατικα! Θελω βαρεα κι ανθυγιεινα!!  :grin:

Τα έχεις. :grin: :grin:

Μαντζαρου 1 Η Τινα, απ το τσιρκο και αλλου. Πολυ χαμογελαστη, αλλα μια φορα που την πηρα δεν δικαιολογησε τα λεφτα της.

Εγώ την πήρα διό φορές, την πρώτη δεν το φχαρηστίθηκα, την δεύτερη όμως τούδωσα και κατάλαβε, η κοπέλα καυλώνει και άμα την ψήσεις να αφεθεί σου κάνει γαμήσι σούπερ. Πολύ καυλιάρα γκόμενα αλλά θέλει τον τρόπο της.

Σαπφους 8 Μια Μικαελα λεει, σε προγραμμα. Δεν καθησα φυσικα να περιμενω. Ποια να ειναι αυτη?
Είναι μια νταρντάνα, από αυτές που μου αρέσουν, θα δοκιμαστεί προσεχώς, και ξεκινά από το 25.

Τανταλου 9 Η Μαγια. Καποια στιγμη πρεπει να δοκιμασω. Αν εχανε καμια δεκαρια κιλα...
Μια χαρά είναι η Μάγια έτσι, και δεν χρειάζεται να χάσει γραμμάριο, :grin: :grin: από 25 και αυτή παρακαλώ.

Τανταλου 14 Μελαχρινη Ρωσσιδα, με πλουσιο στηθος!! Την εχω ξαναδει κι εδω και στην Κωλεττη. Ακομα δεν εμαθα τ΄ονομα της. Και δεν ειναι για πεταμα...
Η Ειρήνη είναι δοκιμάσθηκε από μένα στο τσίρκο επιτυχώς !!!!

Τανταλου 8 Αδιαφορη Μελαχρινη milf. Ουτε αυτηνης ξερω τ΄ονομα αν και την ειδα πολλες φορες εκει. Τσατσα, αυτην που ηταν παντα με την Μαρινα. Τι να γινεται αυτη η ψυχη??? Ιστορια η Μαρινα. Σειρουλα με την Εφη, αλλα εχει κανα χρονο και παραπανω που ξεκοψε  :(
Η Ζωή η Μολδαβή είναι με καλά σχόλια και με 25 στο απλό. Όσο για την Μαρίνα με την Αφροδίτη είναι σειρά και όποτε την βλέπω (την Αφροδίτη) πάντα με ρωτά για την Μαρίνα, τι κάνει. Δυστυχώς η μπογιά της Μαρίνας πέρασε, πολλά τα χρόναι παρά το νεαρόν της ηλικίας, δύσκολο το άθλημα, ιδιαίτερα όταν κάνεις πρωταθλητισμό……

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Μα...αυτο εκανα...εφυγα!

Και πάρα πολύ καλά έκανες και εγώ στη θέση σου το ίδιο θάκανα, δεν θα το ρίσκαρα ούτε μια στο εκατομμύριο και ας έκανε θέατρο η κοπέλα, ευτυχώς τέτοιες περιπτώσεις εκτιμώ ότι είναι λίγες. Hagem…respect…ομοίως και στον al pacino για την άμεση και κάθετη τοποθέτηση του.

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Για την Εμανουέλα από το τσίρκο τι ξέρουμε;
Υπάρχει κανα review;

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
παιδια η εφη δουλευει αυτη τη βδομαδα;

Slayeridis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
0
ενα μικρο νεο μαγκες ειναι πως η  :tits: μαιρουλα  :tits: σε 3 μηνες σταματαει εντελως απο την δουλεια,προλαβενετε για λιγο ακομα  :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom