Βόλτα κυρίως στον Βαρδάρη έκανα σήμερα, και σε ορισμένα περιφερειακά καταστήματα, πολλά από αυτά ήταν κλειστά λόγω καλοκαιρινής ραστώνης, οι κοπέλες που συνάντησα σε αυτή την βόλτα μου σήμερα το πρωί του Σαββάτου 23 Ιουνίου 2012, ήταν οι παρακάτω :
- 26ης Οκτωβρίου 35Α (Τσίρκο) , η Λένα, very milf με μέτρια σχόλα και αρκετά σπασμένη. Αποκλειστικά για τους λάτρεις του είδους.
- 26ης Οκτωβρίου 52 , κλειστό.
- Ανδρέου Γεωργίου 24 , κλειστό.
- Ανδρέου Γεωργίου 16 , η Νατάσσα η Τσαρίνα, ήταν σε πρόγραμμα όταν κτύπησα το κουδούνι κολυμπούσε το κορίτσι και ενώ ήμουν αποφασισμένος να περάσω έμεινε για άλλη φορά.
- Ανδρέου Γεωργίου 50 , κλειστό.
- Ανδρέου Γεωργίου 30 ,η Κάρμεν η milf, στο ημίφως φαινόταν καλούλα, και έχει κωλάρα κόλαση.
- Ανδρέου Γεωργίου 34 , η Μαρία η Τσέχα, η Βασίλισσα του καραμπαλίκινγκ.
- Ανδρέου Γεωργίου 4 , κλειστό.
- Ι. Κωλέττη 17 , δεν πέρασα
- Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου) , δεν πέρασα
- Κοροβάγκου 5 , δεν πέρασα.
- Νικηφόρου Ουρανού 26 , δεν πέρασα
- Νικηφόρου Ουρανού 1 (Εκκλησία) , κλεστό.
- Πέτρου Ερημίτη 2 , δεν πέρασα
- Φρίξου 14 , δεν πέρασα
- Φρίξου 9 (Villa Erotica)
, δεν πέρασα
- Κατεχάκη 13 , δεν πέρασα.
- Φρίξου 13 , κλειστό.
- Φρίξου 15 , κλειστό
- Μαντζάρου 10 , δεν πέρασα
- Μαντζάρου 1Α , κλειστό.
- Προμηθέως 5 , μια Εύα καινούργια (όχι η παλιά η ξυνή) από Ουγγαρία, μελαχρινή, νταρντανέ, καλή φαινότανε, στα 30 το απλό.
- Προμηθέως 11 , η Τζοάννα, η μόνικη πρωινή τους τελευταίους μήνες στο κατάστημα, απίθανη κοπέλα νεαρή και πάρα πολύ έμπειρη
- Προμηθέως 14 , η Καμέλια, ορεξάτη αλλά για ακόμη μια φορά αποχώρησα με βαριά καρδιά. Είμασταν τρεις στο κατάστημα, φύγανε πρώτα οι διό και όταν έκανα να φύγω μου είπε με παράπονο, θα φύγεις και εσύ ?...Μου σπάραξε την καρδιά……25 το απλό.
- Προμηθέως 19 , δεν πέρασα λόγω Μαιρούλας που υθοθέτω θα ήταν σε βάρδια.
- Προμηθέως 25 , η Μιραμπέλα, δροσερή και ανανεωμένη με καινούργιο ξανθό λουκ, 30 το απλό, αλλά η τσατσά μου είπε χωρίς να την πω κάτι, πέρνα και με 25.
- Σαπφώς 20 , η Νταϊάνα η Μολδαβή.
- Σαπφώς 5 , η Σουζάνα η Ουγγαρέζα η αδυνατισμένη, 30 το απλό.
- Σαπφώς 7 , το τρελοκομείο η Μέρτσυ, μαζί μου πάντως τα πάει καλά και εγώ αραιά και που της ξηγιέμαι κάνα πούτσο.
- Σαπφώς 8 , η Μιχαέλα η Ρουμάνα 25 το απλό, νταρντάνα, είναι στη fuck list.
- Ταντάλου & Σαπφώς , η Μπλάνκα η Ουγγαρέζα, νεαρό πιπίνι με ωραία φυσικά βυζάκια, και ωραία κολάρα, ολίγον ατσούμπαλη όμως.
- Ταντάλου 14 , η Ειρήνη η Ρωσίδα και εδώ τα ελέη είναι πλούσια.
- Ταντάλου 8Α , η Τζούλη, στα 25 το απλό και εδώ έγινε η πανηγυρική κατάθεση σε απλό των 25. Για μια ακόμη φορά ήταν τράλα το μωρόπίπα φανταστική με τις παλάμες απλωμένες στο στρώμα, κούνημα από πάνω και στήσιμο στα 4 και τέλος. 20 λεπτά έκατσε μέσα τα 10 ήταν γαμήσι και τα άλλα 10 κουβέντα, πέρα από πολύ καλή και έμπειρη ιερόδουλη είναι και πολύ ευχάριστη και ενδιαφέρουσα γυναίκα. τι Όπιο value αυτή τη στιγμή στον βαρδάρη. Κριτική μην περιμένετε, υπάρχουν αρκετές δικές μου και πρόσφατες για την κοπέλα που είναι όλες τους επίκαιρες.
- Ταντάλου 9 , η Αλαξάνδρα ακα Ροναλτίνιο, βαμένη ξανθιά πλέον, μου βαλε το χέρι στα ίσια μέσα από το παντελόνι, μου τον έπιασε κανονικά και άρχισε να μου τον τρίβει. Αποχώρησα δίχως άλλο.