Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (2 μέλη και 75 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.093
Πόντοι
13.755
Αλ είχα πάρει μια Σόνια εκεί μαυρισμενη από Σολάριουμ με πλαστικα μεγάλα βυζιά από Ουγγαρία αν θυμάμαι καλά είπε.. Ξανθια με λατιν κωλάρα και τατοου αν θυμάμαι στα πόδια η στη πλάτη που έφτανε μέχρι και κώλο..
Μιλούσε καλά ελληνικά μου πε είνια χρόνια Ελλάδα και παλια γύριζε ταινίες.

Έχει καμμιά σέση με αυ΄την την Σόνια;
Τα βυζιά της σαν ποιανής είναι περίπου;
ε ναι αυτη ειναι και μαλιστα την ειχα ξαναναφερει σε παλιοτερη τσαρκα μου και την χαρακτηρισα ως υποκαταστατο της Κελλυς εμφανισιακα.Και απ'οτι ειδα εχει και παλια κριτικη αμεσως κατω απ'τη δικη μου....Απλα κι εγω δε τη θυμομουν χθες που την ειδα

Μαλακιες μου ειπε η καριολα η ποντια η τσατσα

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
1
Ωραιος! Tanks! Ωστε παιζουν και duo ε?? Μεχρι και πισινες σε μπαλκονια ειδα ανακαλυψες!
Επιφυλάσσομαι για ποροχη περισσοτερων πληροφοριων οταν το παρω αποφαση :)
Να υποθεσω ομως οτι αυτες δεν πολυεχουν σχεση με γιατρους ε??

εδω ειναι ενα θεμα με τους γιατρους φιλε μου!!!Τα μασατζηδικα τα πιο πολλα ειναι "πριβε"!!Αρα???? δεν εχουν αδεια!Αρα??μαλλον δεν κανουν κι εξετασεις!!! Απο την αλλη.....παει η κοπελλα σε γιατρο κανονικα μετα απο καποιο καιρο ξαναπαει!Γιατι??Προφανως για να ελεγχθει αν μετα την πρωτη επεισκεψη "τσιμπησε" κατι!!!Αρα ?? αν παω σε καποια που εχει χαρτι γιοα 5 μερες πριν ποιος μου λεει οτι αν ειχε 6=7 το ελαχιστο πελατες καθε μερα δεν τσιμπησε κατι στο 5θημερο αυτο???Κατα την αποψη μου ο αγοραιος ερωτας εγκυμονει κινδυνους οπως ομως και καποια σχεση οπου μπορει να τρως κερατο και να κοιμασαι ησυχος!Και κοινη να το κανει χωρις προφυλακτικο δεν εχω ακουσει ακομη!!!Αλλα γκομενιτσα ναι!Κι αν η υπουειθεμενη γκομενα μας παει και με αλλον και "χωρις"???? αστο μεγαλη κουβεντα! μοναδικο φαρμακο το Ιαπωνικο "μη γκαμισει μη κωλυσσει"!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Ποιο αστείο ήταν το ύφος παρά τα λογια αυτά καθεαυτά...

Αλλά αφου το ζητας :

Αφού την καλοκοίταξα.. "Λάουρα, εσύ είσαι..."
-"Ναι..Εγώ είμαι, έλα να περάσουμε ωραία"
-"Ευχαριστώ δεν θα πάρω..." και κάνω να φύγω
-"Α ρε καημένε", απαντάει
-Κοντοστέκομαι.. -"Λάουρα, τώρα δεν μιλάς όμορφα..,εγώ σε έχω τιμήσει άπειρες φορές"
-Μου κρατάει το χέρι.. -"Έλα συγγνωμη, που χάθηκες εσύ?"
-"Γιατί με θυμάσαι?"
-"'Οχι!"
-"Α ρε καημένη..ΜΠΟΥΠ!(Η πόρτα ξοπίσω μου)

πως γινεται μερικες να θυμουνται μεχρι και την παραμικρη λεπτομερεια που τους ειπες πριν μερικους μηνες και μερικες να μην θυμουνται καν εσενα κ το προσωπο σου
κ το λεω γιατι εχει τυχει κ σε μενα :think:
(τελικα μετα την παπαρα αναβληθηκε η τσαρκα!)

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
1
Αστο αυτο το φαρμακο...εχει ανεπιθύμητες παρενεργειες :grin:
Ευχαριστω για το χρονο σου!
  xaxxaxa οποτε γαμα με μια σχετικη προσοχη και κανε και το σταυρο σου! Κατα την γνωμη μου οι "σπιτωμενες" ειναι πιο προσεκτικες απο τις πεζοδρομιακες

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Βόλτα κυρίως στον Βαρδάρη έκανα  σήμερα, και σε ορισμένα περιφερειακά καταστήματα, πολλά από αυτά ήταν κλειστά λόγω καλοκαιρινής ραστώνης, οι κοπέλες που συνάντησα σε αυτή την βόλτα μου σήμερα το πρωί του Σαββάτου 23 Ιουνίου 2012, ήταν οι παρακάτω :    

- 26ης Οκτωβρίου 35Α (Τσίρκο) , η Λένα, very milf με μέτρια σχόλα και αρκετά σπασμένη. Αποκλειστικά για τους λάτρεις του είδους.
- 26ης Οκτωβρίου 52 , κλειστό.
- Ανδρέου Γεωργίου 24 , κλειστό.
- Ανδρέου Γεωργίου 16 , η Νατάσσα η Τσαρίνα, ήταν σε πρόγραμμα όταν κτύπησα το κουδούνι κολυμπούσε το κορίτσι και ενώ ήμουν αποφασισμένος να περάσω έμεινε για άλλη φορά.
- Ανδρέου Γεωργίου 50 , κλειστό.
- Ανδρέου Γεωργίου 30 ,η Κάρμεν η milf, στο ημίφως φαινόταν καλούλα, και έχει κωλάρα κόλαση.
- Ανδρέου Γεωργίου 34 , η Μαρία η Τσέχα, η Βασίλισσα του καραμπαλίκινγκ.
- Ανδρέου Γεωργίου 4 , κλειστό.
- Ι. Κωλέττη 17 , δεν πέρασα
- Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου) , δεν πέρασα
- Κοροβάγκου 5 , δεν πέρασα.
- Νικηφόρου Ουρανού 26 , δεν πέρασα
- Νικηφόρου Ουρανού 1 (Εκκλησία) , κλεστό.
- Πέτρου Ερημίτη 2 , δεν πέρασα
- Φρίξου 14 , δεν πέρασα
- Φρίξου 9 (Villa Erotica)
, δεν πέρασα
- Κατεχάκη 13 , δεν πέρασα.
- Φρίξου 13 , κλειστό.
- Φρίξου 15 , κλειστό
- Μαντζάρου 10 , δεν πέρασα
- Μαντζάρου 1Α , κλειστό.
- Προμηθέως  5 , μια Εύα καινούργια (όχι η παλιά η ξυνή) από Ουγγαρία, μελαχρινή, νταρντανέ, καλή φαινότανε, στα 30 το απλό.
- Προμηθέως 11 , η Τζοάννα, η μόνικη πρωινή τους τελευταίους μήνες στο κατάστημα, απίθανη κοπέλα νεαρή και πάρα πολύ έμπειρη
- Προμηθέως 14 , η Καμέλια, ορεξάτη αλλά για ακόμη μια φορά αποχώρησα με βαριά καρδιά. Είμασταν τρεις στο κατάστημα, φύγανε πρώτα οι διό και όταν έκανα να φύγω μου είπε με παράπονο, θα φύγεις και εσύ ?...Μου σπάραξε την καρδιά……25 το απλό.
- Προμηθέως 19 , δεν πέρασα λόγω Μαιρούλας που υθοθέτω θα ήταν σε βάρδια.
- Προμηθέως 25 , η Μιραμπέλα, δροσερή και ανανεωμένη με καινούργιο ξανθό λουκ, 30 το απλό, αλλά η τσατσά μου είπε χωρίς να την πω κάτι, πέρνα και με 25.
- Σαπφώς 20 , η Νταϊάνα η Μολδαβή.
- Σαπφώς 5 , η Σουζάνα η Ουγγαρέζα η αδυνατισμένη, 30 το απλό.
- Σαπφώς 7 , το τρελοκομείο η Μέρτσυ, μαζί μου πάντως τα πάει καλά και εγώ αραιά και που της ξηγιέμαι κάνα πούτσο.
- Σαπφώς 8 , η Μιχαέλα η Ρουμάνα 25 το απλό, νταρντάνα, είναι στη fuck list.
- Ταντάλου & Σαπφώς , η Μπλάνκα η Ουγγαρέζα, νεαρό πιπίνι με ωραία φυσικά βυζάκια, και ωραία κολάρα, ολίγον ατσούμπαλη όμως.
- Ταντάλου 14 , η Ειρήνη η Ρωσίδα και εδώ τα ελέη είναι πλούσια.
- Ταντάλου 8Α , η Τζούλη, στα 25 το απλό και εδώ έγινε η πανηγυρική κατάθεση σε απλό των 25. Για μια ακόμη φορά ήταν τράλα το μωρόπίπα φανταστική με τις παλάμες απλωμένες στο στρώμα, κούνημα από πάνω και στήσιμο στα 4 και τέλος. 20 λεπτά έκατσε μέσα τα 10 ήταν γαμήσι και τα άλλα 10 κουβέντα, πέρα από πολύ καλή και έμπειρη ιερόδουλη είναι και πολύ ευχάριστη και ενδιαφέρουσα γυναίκα. τι Όπιο value αυτή τη στιγμή στον βαρδάρη. Κριτική μην περιμένετε, υπάρχουν αρκετές δικές μου και πρόσφατες για την κοπέλα που είναι όλες τους επίκαιρες.
- Ταντάλου 9 , η Αλαξάνδρα ακα Ροναλτίνιο, βαμένη ξανθιά πλέον, μου βαλε το χέρι στα ίσια μέσα από το παντελόνι, μου τον έπιασε κανονικά και άρχισε να μου τον τρίβει. Αποχώρησα δίχως άλλο.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Βόλτα κυρίως στον Βαρδάρη έκανα  σήμερα, και σε ορισμένα περιφερειακά καταστήματα, πολλά από αυτά ήταν κλειστά λόγω καλοκαιρινής ραστώνης, οι κοπέλες που συνάντησα σε αυτή την βόλτα μου σήμερα το πρωί του Σαββάτου 23 Ιουνίου 2012, ήταν οι παρακάτω :    

- 26ης Οκτωβρίου 35Α (Τσίρκο) , η Λένα, very milf με μέτρια σχόλα και αρκετά σπασμένη. Αποκλειστικά για τους λάτρεις του είδους.
- 26ης Οκτωβρίου 52 , κλειστό.
- Ανδρέου Γεωργίου 24 , κλειστό.
- Ανδρέου Γεωργίου 16 , η Νατάσσα η Τσαρίνα, ήταν σε πρόγραμμα όταν κτύπησα το κουδούνι κολυμπούσε το κορίτσι και ενώ ήμουν αποφασισμένος να περάσω έμεινε για άλλη φορά.
- Ανδρέου Γεωργίου 50 , κλειστό.
- Ανδρέου Γεωργίου 30 ,η Κάρμεν η milf, στο ημίφως φαινόταν καλούλα, και έχει κωλάρα κόλαση.
- Ανδρέου Γεωργίου 34 , η Μαρία η Τσέχα, η Βασίλισσα του καραμπαλίκινγκ.
- Ανδρέου Γεωργίου 4 , κλειστό.
- Ι. Κωλέττη 17 , δεν πέρασα
- Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου) , δεν πέρασα
- Κοροβάγκου 5 , δεν πέρασα.
- Νικηφόρου Ουρανού 26 , δεν πέρασα
- Νικηφόρου Ουρανού 1 (Εκκλησία) , κλεστό.
- Πέτρου Ερημίτη 2 , δεν πέρασα
- Φρίξου 14 , δεν πέρασα
- Φρίξου 9 (Villa Erotica)
, δεν πέρασα
- Κατεχάκη 13 , δεν πέρασα.
- Φρίξου 13 , κλειστό.
- Φρίξου 15 , κλειστό
- Μαντζάρου 10 , δεν πέρασα
- Μαντζάρου 1Α , κλειστό.
- Προμηθέως  5 , μια Εύα καινούργια (όχι η παλιά η ξυνή) από Ουγγαρία, μελαχρινή, νταρντανέ, καλή φαινότανε, στα 30 το απλό.
- Προμηθέως 11 , η Τζοάννα, η μόνικη πρωινή τους τελευταίους μήνες στο κατάστημα, απίθανη κοπέλα νεαρή και πάρα πολύ έμπειρη
- Προμηθέως 14 , η Καμέλια, ορεξάτη αλλά για ακόμη μια φορά αποχώρησα με βαριά καρδιά. Είμασταν τρεις στο κατάστημα, φύγανε πρώτα οι διό και όταν έκανα να φύγω μου είπε με παράπονο, θα φύγεις και εσύ ?...Μου σπάραξε την καρδιά……25 το απλό.
- Προμηθέως 19 , δεν πέρασα λόγω Μαιρούλας που υθοθέτω θα ήταν σε βάρδια.
- Προμηθέως 25 , η Μιραμπέλα, δροσερή και ανανεωμένη με καινούργιο ξανθό λουκ, 30 το απλό, αλλά η τσατσά μου είπε χωρίς να την πω κάτι, πέρνα και με 25.
- Σαπφώς 20 , η Νταϊάνα η Μολδαβή.
- Σαπφώς 5 , η Σουζάνα η Ουγγαρέζα η αδυνατισμένη, 30 το απλό.
- Σαπφώς 7 , το τρελοκομείο η Μέρτσυ, μαζί μου πάντως τα πάει καλά και εγώ αραιά και που της ξηγιέμαι κάνα πούτσο.
- Σαπφώς 8 , η Μιχαέλα η Ρουμάνα 25 το απλό, νταρντάνα, είναι στη fuck list.
- Ταντάλου & Σαπφώς , η Μπλάνκα η Ουγγαρέζα, νεαρό πιπίνι με ωραία φυσικά βυζάκια, και ωραία κολάρα, ολίγον ατσούμπαλη όμως.
- Ταντάλου 14 , η Ειρήνη η Ρωσίδα και εδώ τα ελέη είναι πλούσια.
- Ταντάλου 8Α , η Τζούλη, στα 25 το απλό και εδώ έγινε η πανηγυρική κατάθεση σε απλό των 25. Για μια ακόμη φορά ήταν τράλα το μωρόπίπα φανταστική με τις παλάμες απλωμένες στο στρώμα, κούνημα από πάνω και στήσιμο στα 4 και τέλος. 20 λεπτά έκατσε μέσα τα 10 ήταν γαμήσι και τα άλλα 10 κουβέντα, πέρα από πολύ καλή και έμπειρη ιερόδουλη είναι και πολύ ευχάριστη και ενδιαφέρουσα γυναίκα. τι Όπιο value αυτή τη στιγμή στον βαρδάρη. Κριτική μην περιμένετε, υπάρχουν αρκετές δικές μου και πρόσφατες για την κοπέλα που είναι όλες τους επίκαιρες.
- Ταντάλου 9 , η Αλαξάνδρα ακα Ροναλτίνιο, βαμένη ξανθιά πλέον, μου βαλε το χέρι στα ίσια μέσα από το παντελόνι, μου τον έπιασε κανονικά και άρχισε να μου τον τρίβει. Αποχώρησα δίχως άλλο.

Ωραιος GAMEOVER.Γι αυτην ξερουμε τιποτα
http://www.*****.com/lady/797
? απο φατσα τι λεει η αν την εχει δοκιμασει κανεις?καινουργια ειναι?

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.415
Πόντοι
3.067
σημερα μεσημερακι πηγα απο νικηφορου ουρανου 26. Ηταν η ειρηνη! ωραιο κορμι τρελοοοοο γαμησι!!!!!!!!!!!1  εξαιρετικη!! εφαγα κωλαρακι!

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
μια καρμεν βρισκεται στο προγραμμα των βιλων ξερει κανεις τπτ? :think:

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Μίνι τσάρκα κατά τις 12.00 σήμερα.

Φρίξου 15: κλειστόν
Φρίξου 13: κλειστόν
Φρίξου 14 : δεν μπήκα
Νικηφόρου Ουρανού 26: πήγα για την Ειρήνη, αλλά εμφανίστηκε άλλη κορασίς με τους βύζους έξω, διαχυτική στο σαλόνι, προσπάθησε να με τουμπάρει με τα σκέρτσα της να μπω στο δωμάτιο αλλά δεν με εντυπωσίασε. Την έκανα ευγενικά με ελαφρά βήματα.
Μαντζάρου 1Α : πήγα για Κάρμεν, αλλά βγήκε νέο Ρωσάκι η Όλγα, 20 ετών, ξανθό, λεπτό, μικρό κωλαράκι, ωραία μικρά βυζάκια, από πρόσωπο δεν τρελάθηκα. Από 30 το απλό, 40 τρελό γαμήσι όπως είπε η μαντάμ, 50 ακάποτο, 60 ακάποτο και 69, 70 ντουζάκι, 100 τζακούζι και κάνει και αυταρχικό για τα τρελά αγόρια. Βραδυνή δουλεύει μια Εύα, προστυχοειδές μελαχρινό εξ Ουγγαρίας ορμώμενο. Την μπάνισα χθες το βράδυ. Η Κάρμεν επιστρέφει από Ουγγαρία αρχές Ιουλίου.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
μια καρμεν βρισκεται στο προγραμμα των βιλων ξερει κανεις τπτ? :think:

...μετρια γκομενα στα ορια να την χαρακτηρησεις μπαζακι, προς το στρουμπουλη κοντη, ξανθια ποιασμενα τα ειχε, προσωπο απο οτι διεκρινα μετριο, γενικα εμφανησιακα οτι χειροτερο εχει φερει τα τελευταια χρονια το καταστημα, μεσα μπορει να ειναι καλη, αλλα εμφανησιακα δεν αξιζει τα 40€ που ζητανε...

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
183
Πόντοι
11
Συνάδελφοι καλησπέρα. Ελπίζω οι πιο πολλοί να πήρατε τα μπανάκια σας σήμερα με το ανάλογο οφθαλμόλουτρο. Κατάθεσα στην τζούλια με τα θεσπέσια βυζιά. Όντως πιπίνι, τέλειο βυζί αλλά άκωλη. Προσωπάκι μέτριο και δεν βγάζει πουτανιλίκι ακόμα. Θετική ψήφο απο μένα. Είναι Value for money.αν δεν βαρεθώ θα κριτικάρω αναλυτικότερα

Επισκέπτης
Πήγα σήμερα πριν λίγο μια πρόχειρη βόλτα μπας και βρω τίποτα καλό και τελικά βρήκα!

Στο Σαπφούς 8 ένα ωραίο πιπίνι που το λένε Χουανίτα (!)

Μελαχροινή  γύρω στα 20 λέει ότι είναι ουγγαρέζα, ελληνικός γιοκ, μιλούσαμε αγγλικά. Πολύ γαμάτο σωματάκι μου είπε ότι πάει και γυμναστήριο πέρασα σούπερ!!! Βυζιά χορταστικά κωλαράκι μπραζίλ και δέρμα βελούδο!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πήγα σήμερα πριν λίγο μια πρόχειρη βόλτα μπας και βρω τίποτα καλό και τελικά βρήκα!

Μελαχροινή  γύρω στα 20 λέει ότι είναι ουγγαρέζα, ελληνικός γιοκ, μιλούσαμε αγγλικά. Πολύ γαμάτο σωματάκι μου είπε ότι πάει και γυμναστήριο πέρασα σούπερ!!! Βυζιά χορταστικά κωλαράκι μπραζίλ και δέρμα βελούδο!

Ωραίος ο πιπινοκυνηγός....πάντα με τα καλά και φρέσκα νέα...... :rockon: :rockon:

25 το απλό ή 30  :think: :think: :think:

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015

Δεν ειναι μονο το κωλαρακι μπραζιλ, αλλα και η καταγωγη, οπως μου ειχε πει η τσατσα στο Προμηθέως 5. Το μαρτυρα λιγακι και τ ονομα εξαλλου! Δεν εφαγα ομως :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom