Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (0 μέλη και 75 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
οπου ακους πολλα κερασια θα κρατας μικρο καλαθι...
Με ενα βυζι τις βγαζουν γκομεναρες ολες.Θα γεμισουμε καμια 20αρια σελιδες αυτες τις μερες και μετα θα ξεχαστει οπως τοσες και τοσες...

+1

εαν την παω τον 15χρονο ξαδερφο μου που καθε μερα τον εχει σφεντονα απο την μαλακια θα χυσει μονο που θα την δει, και θα βγει και θα πεταει στα ουρανια, απο και περα η κοπελα εμφανησιακα αξιζει για οποιον γουσταρει πιπινακια, ειναι απειρη, δεν περνει πολες πρωτοβουλιες, μπορεις να την καθοδηγησεις, γενικα ειναι συνεργασιμη και δεκτικη σε ολα, αλλα μπορει να βελτιωθει ακομα περισοτερο, αυτη την στιγμη εχει ενα κυρος να πω στην πιατσα, και πιστευω που δεν το βλεπω, θα φυγει θα το δειτε, αν κατσει θα κανει ονομα ...οχι οπως μου ελεγε η τσατσα οτι βγενουν οι πελατες και λενε οτι η μικρη ειναι πυραυλος.!  :uglystupid: δηλ η Εφη, η Αφρουλα, τι ειναι.??? ...τρεχουν με την ταχυτητα του φωτος.??!!

απλα μερικες φορες υπαρχει ενθουσιασμος...

Επισκέπτης
παλια πως ταιριαζαν τα γουστα ολων μας δε ξερω....ειμαστε μικρο χωριο στη σαλονικα και μας κανουν οτι θελουν οι νταβαδες,αυτο πιστευω....εχω να ακουσω ασχημο λογο για καινουργια πανω απο χρονο.....μπορει και παραπανω

Ας φέρνουν μουνάρες κ όλα καλά φίλος..

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.495
Πόντοι
32.165
Ποιος γαμουσε αφρο 40 λεπτα γαμωωωω

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επρεπε δηλαδη να την κραξουμε για να πουν αρκετοι οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα?
μην σας πιανει η επαρση σας κ ειστε υπερβολικοι.
η κοπελα ειναι για μια δοκιμη το πολυ
απο εμφανιση απλα καλη κ απο κει κ περα μεσα δεν ξερω αλλα φανταζομαι γιατι τοσα χρονια εχω φαει πολλες τετοιες φολες
δεν χρειαζεται να πλουτιζουν μεσα σε μια βδομαδα τα ρουμανακια αυτα κ μετα να το παιζουν κ ιστορια μεσα στο δωματιο,επειδη δεν εχουμε υπομονη κ δεν την κρινουμε με τον χρονο αλλα με ενα πηδημα

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
290
Πόντοι
36
καλησπερα παιδες
μαλλον με τους περισσοτερους εδω μεσα τα γουστα μου δεν ταιριαζουν
εκανα μια βολτα χθες σε επιλεγμενα καταστηματα οπως βιλλες με αννα κ καντυ κ στην τζουλια για να δω τι σοι ειναι τελικα αυτο το κοριτσακι
η αννα παντως ειναι αρκετα εντυπωσιακη αν ειχε κ μεγαλυτερο βυζι πιστευω δεν θα προλαβαινε να κλεισει μπουτι
σχετικα ησυχα τα πραγματα χθες κ παμε στην τζουλια...
η περιγραφη περιττη μιας κ ολοι σας την ξερετε αλλα θα σας την δωσω με την δικη μου οπτικη γωνια...
ενα μικροκαμωμενο,ομορφο σχετικα κοριτσακι,που απο τετοια βρωμαει ο τοπος εξω κ παρακαλανε να τα πηδηξεις,το βυζι μαλλον δεν ειναι κ πολυ στητο κ κωλαρακι ωραιο.χαμογελο μαλλον αμηχανο θα το ελεγα στο σαλονι κ οχι πολλα υποσχομενο κ για μενα αδικος κοπος να πληρωσω για να την πηδηξω.μπορει μεσα να βγαζει φωτιες,αλλα το στυλ αυτο το εχω σε αφθονια κ τζαμπα οποτε δεν μου κανει κλικ για της τα ακουμπησω
ισως οταν μου περισσεψουν πολλα χρηματα να την δοκιμασω αλλα για την ωρα δεν το νομιζω
οκ,τωρα μπορειτε να με πειτε ανωμαλο που δεν μου αρεσε η ψωνιο επειδη ειπα οτι ειπα,αλλα ετσι ειναι
ομορφουλα,αλλα αδιαφορη
κ το βυζι ειναι 4αρι....οσο ειναι μικρη να το χαρειται γιατι σε λιγο καιρο θα κρεμασει....ειναι ο νομος της βαρυτητας αλλωστε
Φιλε deker....Εισαι ο μόνος του οποιου η αποψη ταιριάζει με τη δική μου κριτικη που εγραψα χθες βραδυ...Συμφωνουμε απολυτα.....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.382
Πόντοι
7.095
οπου ακους πολλα κερασια θα κρατας μικρο καλαθι...
Με ενα βυζι τις βγαζουν γκομεναρες ολες.Θα γεμισουμε καμια 20αρια σελιδες αυτες τις μερες και μετα θα ξεχαστει οπως τοσες και τοσες...
αληθεια αυτη η αλεξ που ειναι αγαπουληδες? συμφωνω αλ... παρεπιπτοντως σ αυτη που πηγες κατεχακη ειχα περασει πριν...δε μπηκα τελικα...αλλα η τσατσα με το κοκκινοκιτρινο μαλλι ηταν ζαντα απο τη ρετσινα που επινε και μου ελεγε "μπες εστω για μια πιπουλα...μια πιπουλα μονο"

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
712
Πόντοι
7.135
Η κοπελίτσα είναι ό,τι πρέπει για κόσμο που ψάχνει συγκεκριμένα πράγματα, δηλαδή πιπινοφρεσκάδα και παιχνίδι με βυζόμπαλα. Από κει και πέρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, εγώ ας πούμε προτιμώ ηλικίες 25+ και θα διάλεγα Έμμα και Άννα και πολλές άλλες πριν από αυτήν,αλλά πρέπει να αναγνωρίσω ότι για teenager ήταν έκπληξη και πολύ καλή μέσα. Λογικό είναι να γίνεται ντόρος επειδή δεν υπάρχουν πλέον πολλές καινούργιες αξιοπρόσεκτες κοπέλες, αλλά τουλάχιστον αυτή δεν είναι περίπτωση "όπου ακούς πολλά κεράσια.."

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Φιλε deker....Εισαι ο μόνος του οποιου η αποψη ταιριάζει με τη δική μου κριτικη που εγραψα χθες βραδυ...Συμφωνουμε απολυτα.....
δεν την διαβασα φιλε αλλα μαλλον εχεις γουστο :sunglasses:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Στο δωμάτιο είναι και γαμώ η κοπελίτσα παιδιά. Δηλαδή για να σας φανεί καλή τι θέλετε να κάνει?

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
εγω παντως μ αυτα που διαβασα περιμενα τουλαχιστον υπηρεσιες επιπεδου σιμονα για τους παλιοτερους που την θυμουνται αλλα νομιζω οτι δε την φτανει ουτε κατα διανοια

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.382
Πόντοι
7.095
εγώ πάλι μαανες λέω πως επειδή πρόσφατο ήταν το φρούτο άλεξ που την πάτησα για να ξαναπάω με καινούρια χλωμό το κόβω...μόνο όταν καθιερωθεί...
btw πρόσφατη κατάθεση για πρώτη φορά στην τσαρίνα...καλό deep throat αλλά ήταν ξινή από την αρχή επειδή στράβωσε με κάτι που έγινε...το κατάλαβε μέχρι και η ίδια και ζήτησε σόρρυ στο τέλος...ΑΛΛΑ επειδή τα 30 σήμερα είναι πολλά...μαύρο από μένα και ας έκανε σούπερ πίπα και δυνατό πήδημα...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.382
Πόντοι
7.095

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Νεα απ το μετωπο!
Ανοιχτο το καινουριο στην Αν. Γεωργίου- Πηγασου. Αυτα ειναι τα καλα νεα, γιατι μεσα δεν εχουμε κατι καινουριο. Ειναι η Χριστίνα απο Κωλεττη, οχι η Λιλη. Την εχω παρει δυο φορες κι ηταν ικανοποιητικη, αλλα περιμενα κατι καινουριο :(

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.093
Πόντοι
13.755
Νεα απ το μετωπο!
Ανοιχτο το καινουριο στην Αν. Γεωργίου- Πηγασου. Αυτα ειναι τα καλα νεα, γιατι μεσα δεν εχουμε κατι καινουριο. Ειναι η Χριστίνα απο Κωλεττη, οχι η Λιλη. Την εχω παρει δυο φορες κι ηταν ικανοποιητικη, αλλα περιμενα κατι καινουριο :(
ναι ειναι νομιζω Κωλετοσπιτο κι αυτο...μου το ειχε πει μια τσατσα

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Κατάθεση τελικα, μια που το 52 οπου πηγαινα ειναι κλειστο, το ξεκανατε το κοριτσι κωλοπαιδα -στο Σαπφούς 5 στην αλλη Τζούλια. Μπαμπατσικη κοπελα, με στηθος πολύ ωραιο! Δεν ξερω απο νουμερα, αλλα γεμιζει πολυ ωραια τη χουφτα, και περισσεύει κιολας :) ιδιαιτερα συνεργασιμη στο δωματιο. Μονη παραφωνια για μενα το μαυριδερο δερμα της. Τις προτιμω κατασπρες!

Απο αλλες παρουσιες, απ τα λιγα που πηγα, να σημειωθει μια ολοφρεσκη μικρουλα με μικρο στηθος, αλλα που κοιτάζει προς τον ουρανο. Ντροπαλουλα και μικρη. Να ελεγχθεί!

Kinitos reporter!  (που να στειλω το λογαριασμο για το 3g ? ) :grin:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
η μικρουλα σε ποιο σπιτι ειναι και τι ωρα δουλευει hagem?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom