Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εμενα μου ειπε οτι ειναι 9 μηνες στην Ελλαδα.  :think: Σιγουρα μιλαμε για την ιδια?
Μεσημερι την πετυχα για τον φιλο που ρωτησε.

Για την ίδια πρέπει να μιλάμε, δεν μπορεί να πέφτω τόσο έξω , ξεκίνησε ως Λίλη πριν ενάμισυ χρόνο στο τσίρκο, έκανε πέρασμα από Ταντάλου 14, έβαλε βυζιά και πήγε Κωλλέτη και το άλλαξε σε Χριστίνα και πρόσφατα μετονομάσθει σε Μόνικα. Εγώ τελευταία την είδα στο Φρίξου 15, που είναι παράρτημα της Κωλλέτη.

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Για την ίδια πρέπει να μιλάμε, δεν μπορεί να πέφτω τόσο έξω , ξεκίνησε ως Λίλη πριν ενάμισυ χρόνο στο τσίρκο, έκανε πέρασμα από Ταντάλου 14, έβαλε βυζιά και πήγε Κωλλέτη και το άλλαξε σε Χριστίνα και πρόσφατα μετονομάσθει σε Μόνικα. Εγώ τελευταία την είδα στο Φρίξου 15, που είναι παράρτημα της Κωλλέτη.

Καραφλό αδέλφι Hagem έχει δίκιο ο GAMEOVER. Τώρα που ανέφερες ότι μιλάει και πολύ πρέπει να είναι η Χριστίνα ή Λίλη ή Μόνικα.

Δες την κριτική που είχα γράψει Κωλέττη για Χριστίνα.

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Πρωϊνή περιπολία με διπλή κατάθεση σήμερα πρωϊ-πρωϊ (ώρα 10.00 πρώτο καπάκι στην Έφη-Φρίξου 15 και 11.00 η ώρα δεύτερο καπάκι στη Νατάσα - Έρως 16), ζήλεψα από τον GAMEOVER.

Κριτικές έχω γράψει στο παρελθόν και για τα δύο κορίτσια, οπότε δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.

Εύγε και στις δύο, δια το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών και στάσεων που προσφέρουν (έκαστη στο είδος της).

Μαντζάρου 10 : η Αμαλία (από 30 το απλό)
La Femme : η Μαρία

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πρωϊνή περιπολία με διπλή κατάθεση σήμερα πρωϊ-πρωϊ (ώρα 10.00 πρώτο καπάκι στην Έφη-Φρίξου 15 και 11.00 η ώρα δεύτερο καπάκι στη Νατάσα - Έρως 16), ζήλεψα από τον GAMEOVER.

Κριτικές έχω γράψει στο παρελθόν και για τα δύο κορίτσια, οπότε δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.

Εύγε και στις δύο, δια το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών και στάσεων που προσφέρουν (έκαστη στο είδος της).

Άξιος  :rockon: :rockon: :rockon: πατάς πάνω στα χνάρια μου, ώστε γύρισε η Έφη λοιπόν, :sunglasses: :sunglasses: γράψε μας όμως δύο γραμμές για τα κορίτσια μας έτσι να έχουμε ένα πολύ φρέσκο σχόλιο. :rolleyes: :rolleyes:

Το κάνανε πάλι 30, βλέπω πάνε να βάλουνε μυαλό αυτοί, στην Αμαλία όμως θα πάρεις ότι πληρώσεις. :dunno: :dunno:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310

Αξιος!! Εσυ πηγες νωρις και στα σιγουρα.
Εγω μες στο καταμεσημερο ηθελα να κανω τον κασκαντερ και τρακαρα σε μεγαλο κομοδινο γαμωτο!!
Δυστυχώς ο ηλιακος ανακλαστηρας που διαθετουμε εμεις οι εκλεκτοι, δεν λειτούργησε καλα!!! Θελει ρεγουλαρισμα!

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Επειδη εχω διαβασει τα καλυτερα για την Εφη και την Αφροδιτη αλλα δεν τις εχω δοκιμασει αλλα ουτε τις εχω δει.Ποια ειναι καλυτερη σε εμφανιση? Και σε ποια αξιζει να παω πρωτα?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Επειδη εχω διαβασει τα καλυτερα για την Εφη και την Αφροδιτη αλλα δεν τις εχω δοκιμασει αλλα ουτε τις εχω δει.Ποια ειναι καλυτερη σε εμφανιση? Και σε ποια αξιζει να παω πρωτα?
Το sex φιλαρακι δεν ειναι εμφανιση. Σημερα εγω τρακαρα μ ενα πανεμορφο κομοδινο!
Απ τις δυο που ανεφερες πανε με κλειστά ματια σ οποια πρωτοπετυχεις.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Από μένα σίγουρα την Έφη θα πρέπει να της δώσεις μια προτεραιότητα, όσο για την Νατάσσα ούτε εγω την έχω δοκιμάσει, αλλά ο καιρός γαρ εγγύς. :grin: :grin: :grin:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
ωχου ρε φιλε τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι τοσο εξυπνοι σαν εσενα.και ναι μετα τα οσα περασα θελω και κωλο εσυ τι ζορι τραβας? και δεν μιλαω σε σενα για τα σιτι τουρς αλλα σε αυτους που με στηριζουν.εσυ αν γουστραεις πηγαινε παρεα με πακιστανους με 50ε σε μπουρδελο.εγω που δεν ξερω οφειλω να ρωτησω για να μαθω.
πως σε στηριζουν ρε παιχτη?τσονταρουν για να γαμησεις?

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Άξιος  :rockon: :rockon: :rockon: πατάς πάνω στα χνάρια μου, ώστε γύρισε η Έφη λοιπόν, :sunglasses: :sunglasses: γράψε μας όμως δύο γραμμές για τα κορίτσια μας έτσι να έχουμε ένα πολύ φρέσκο σχόλιο. :rolleyes: :rolleyes:

Θα γράψω κριτικές, αν και έχω αδυναμία και στις δύο, θα προσπαθήσω να είμαι ακριβής και αντικειμενικός.

Το κάνανε πάλι 30, βλέπω πάνε να βάλουνε μυαλό αυτοί, στην Αμαλία όμως θα πάρεις ότι πληρώσεις. :dunno: :dunno:
Μία φορά πήγα με Αμαλία (απλό πρόγραμμα) και είναι όπως τα λες. Ό,τι δίνεις παίρνεις μαζί της.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Το sex φιλαρακι δεν ειναι εμφανιση. Σημερα εγω τρακαρα μ ενα πανεμορφο κομοδινο!
Απ τις δυο που ανεφερες πανε με κλειστά ματια σ οποια πρωτοπετυχεις.
Συμφωνω υπαρχουν μετριες αλλα μεσα βγαζεις γουστα και υπαρχουν ωραιες που δεν θα το ευχαριστηθεις.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Από μένα σίγουρα την Έφη θα πρέπει να της δώσεις μια προτεραιότητα, όσο για την Νατάσσα ούτε εγω την έχω δοκιμάσει, αλλά ο καιρός γαρ εγγύς. :grin: :grin: :grin:
Την Εφη τι μερες-ωρες μπορω να την βρω?

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601

Πρωσωπική ταπεινή άποψη. Πήγαινε και στις δύο...εφόσον τις μπανίσεις και σου αρέσουν βεβαίως-βεβαίως.

Η Έφη είναι πιο γλυκιά μέσα στο κρεβάτι, πιο χαδιάρα, πιο αισθησιακή, είναι γατούλα, αλλά στα τέσσερα απλά δεν παίζεται. Κώλος όνειρο (για τα δικά μου γούστα) με απίστευτα στησίματα.

Η Αφροδίτη είναι πιο δυναμική στο κρεβάτι, τίγρης του σεξ, πετάει και προστυχάτζες ωραίες πάνω στο γαμήσι. Βυζάρες τούμπανο και μικρό κωλαράκι.

Και οι δύο ξέρουν να σε καυλώσουν με τον τρόπο τους.

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
[quote aSy uthor=Jasone link=topic=125.msg3841768#msg3841768 date=1338830694]
Την Εφη τι μερες-ωρες μπορω να την βρω?
[/quote]

Συνήθως είναι πρωϊνή βάρδια Δευτέρα έω Πέμπτη Φρίξου 15 (10.00 με 18.30 ή 19.00)

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Μαγκες ευχαριστω για τις απαντησεις ειστε κορυφη.

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Αξιος!! Εσυ πηγες νωρις και στα σιγουρα.
Εγω μες στο καταμεσημερο ηθελα να κανω τον κασκαντερ και τρακαρα σε μεγαλο κομοδινο γαμωτο!!
Δυστυχώς ο ηλιακος ανακλαστηρας που διαθετουμε εμεις οι εκλεκτοι, δεν λειτούργησε καλα!!! Θελει ρεγουλαρισμα!

Μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά.

Η αλήθεια είναι ότι η λεγάμενη είναι μούναρος, αλλά μέσα και εγώ μία φορά που την πήρα Προμηθέως 25, έφαγα φόλα γερή, πολύ άγαρμπη στην πίπα και μετά κρυοκωλέ κατάσταση.

puaro

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Η Αφροδίτη είναι πιο δυναμική στο κρεβάτι, τίγρης του σεξ, πετάει και προστυχάτζες ωραίες πάνω στο γαμήσι. Βυζάρες τούμπανο και μικρό κωλαράκι.
αστερακι η αφρο  ;) ειναι και καυλοφατσα  :tits: γυρισε η αφρο?
η εβελινα ποιες ωρες ειναι?

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Μαγκες ευχαριστω για τις απαντησεις ειστε κορυφη.

Να΄σαι καλά.

Δε σε είπα για Αφροδίτη πρόγραμμα : Δευτέρα έως και Τετάρτη πρωϊνή βάρδια (10.00 με 19.00).

Άντε και καλό βόλι μάγκα...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
αστερακι η αφρο  ;) ειναι και καυλοφατσα  :tits: γυρισε η αφρο?
η εβελινα ποιες ωρες ειναι?

Η Άφρο έκανε την εμφάνιση της την προηγούμενη εβδομάδα. Λογικά ίσως αύριο είναι στη δουλειά.

Η Εβελίνα λογικά πάντα, ήταν πρωινή την προηγούμενη εβδομάδα, αυτήν εκτός απροόπτου θα είναι βραδινή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom