Χτες είχα έφοδο και δεν έγραψα για τις περιπέτειες μου.
Στο βαρδάρη σπασμένη κίνηση πήγα σε όλα εκτός από Προμ 19 και Προμ 25.
Ταντάλου 14: Η Αντριάννα από το τσίρκο. (Τι δουλεία έχει αυτή εκει?)
Ταντάλου 9: Η Μάγια με το βυζί της να φαντάζει υπέροχο ψωμομένο και στητό.
Ταντάλου 8: Ζωή την λένε νομίζω μια μεγάλη σε ηλικία και bbw.
Ταντάλου-Σαπφούς: Αλεξάνδρα αρπαχτικό όρχεων ευτυχώς την είδα από την πόρτα όταν έμπαινα και τράπηκα σε άτακτη φυγή.
Σαπφούς 20: Η ιταλίδα Ανίτα δεν κάθησα να την δώ την κοπάνησα με ελαφρά.
Σαπφούς 7:
Σαπφούς 5: Το λουκουμάκι η Νατάσσα, must για πιπινιάρηδες. Καβλοράπανο τελείως....
Σαπφούς 8: Η ισπανίς ντεμέκ λάουρα, την κοπάνησα γρήγορα κ από εκεί.
Προμηθέως 11: Η μεγαλειότης Βερόνικα..
Προμηθέως 5: Η πετίτ αδύνατη Άντζελα.
Προμηθέως 14: Η Αλίσια από το πράσινο (?) καιρό είχαμε να την δούμε.
Next stop city gate.
Κατεχάκη 14 ήτανε η Έμμα, έχει αδυνατίσει αρκετά, εμένα πάντως δεν μ'αρέσει..
Στα υπόλοιπα δεν πήγα γιατί έκοψα ύποπτες φάτσες και καταστάσεις και επηρεασμένος από αυτά που γράφτηκαν προχτές είπα να φυλάξω λίγο τα ρούχα μου.
Νext stop Μύλος.
Επιλεγμένα κινήθηκα εδώ..
Στο τσίρκο ήτανε η Νάσια, πολλά τα κυβικά της...
Στον κοροβάγκο η Σάρα που δεν δέχτηκε με το 40άρι να μου κάνει κ ισπανικό και έφυγα μπας και πετύχουμε στο μέλλον κάτι με τέτοιες κινήσεις γιατί...είμεθα αγωνισταί!!
Φρίξου 14: Γιασμίν η ισπανίδα και καλά busty γκόμενα με παραπάνω κιλά και πλαστικά βυζιά η τσατσά μάλιστα όταν την είπα αυτή με τα σιλικονάτα βυζιά? Μου κάνει ανόρθωση έχει κάνει η κόπελα όχι πλαστική... ΕΓΙΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Στα απέναντι τώρα στο πιό χαμηλά ήτανε η Ιωάννα, ρουμάνα τσαμπουκαλού δεν μου κάνει κλικ και στο επόμενο η Στέφη όπου και έγινε κατάθεση, αποτυχία διαπραγμάτευσης 30Ε με ισπανικό, πέρασε από την τσατσά με ζόρι, ρώτησε αλλά άσκησε βετο η Στέφη και μπήκα με απλό τελικά.
Πολύ μετρημένη η Στέφη στις κινήσεις της, της είπα να σκάσει κανένα φιλάκι στην κορμάρα μου, δεν ήθελε. Μετά πήγα σε μια φάση να πιάσω μουνάκι με έκοψε το χέρι με συνοπτικές διαδικασίες. Πάντως πέρασα ωραία, ήμουνα και αρκετή ώρα μέσα χωρίς να δυσανασχετήσει, τα βυζιά της μου φάνηκαν μικρότερα από την άλλη φορά αλλά πρέπει να είναι σχεδόν 3 κ στητά, ηλικιακά δεν της φαίνεται από μακριά αλλά πρέπει να είναι κοντά στα 30.
Η υπηρεσία εκτελέστηκε ΚΑΛΩΣ!