Boλτα πριν λιγο με σουπερ καταθεση στο θεϊκο πλασμα Αντριαννα στο Βιλα Ερωτικα....Μιλαμε για ΘΗΛΥΚΟ!!!...οχι μαλακιες
-Προμηθεως 25.Η Μαρα αδυνατισμενη και πολυ δυνατη μεσα
-Προμηθεως 19.η Βικυ η Μολδαβη.Πολυ ομορφη γυναικα,με χαλια σωμα και σπαστικια στο δωματιο.Δεν αξιζει...
-Προμηθεως 14.εκλεινε την ωρα που πηγαινα και βγηκαν 2 γυναικες αλλα δε διεκρινα ποια ηταν
-Προμηθεως 11.Βερονικα
-Προμηθεως 5.αυτη η Τζουλια η μελαχρινη που τη δειχνει και στο αλλο σαϊτ με τα μεγαλα βυζια.Τελικα ειναι η ιδια κοπελα με Ελλη απο Φριξου 14??Δεν θυμηθηκα αν και στη φατσα ηταν ιδια αλλα στο κορμι μαλλον διαφορετικες
-Σαπφους 5.μια Νατασα Μολδαβη που δεν ειδα ουτε τις 2 φορες που πηγα γιατι ηταν με πελατη :o :o....περιεργο
-Σαπφους 7.η μιλφαρα η Νικολ
-Σαπφους 8.η καριολα η Λαουρα η δηθεν Ισπανιδα
-Τανταλου 9.μια καινουρια ζουμπουρλου με καλη φατσουλα απ'αυτες που γουσταρει ο Gameover.Λιγο μεγαλουτσικη μου φανηκε
-Τανταλου 14.η Νασια
ρωταω την τσατσα...αυτη απο τσιρκο λεει ναι.Βγαινει το μωρο αλλα εμενα αυτη μου θυμισε εντονα τη Νικολ τη μικρουλα την πανεμορφη απο Κωλετη.Πανεμορφη φατσα,μικρο βυζι και σχετικα φαρδια περιφερεια.Τη Νασια την ειδα 2-3 φορες και νομιζω δεν ηταν αυτη.Δε ξερω...
-Τανταλου 8.κλειστο
Κρυφτειτε ερχεται το ΚΕΕΛΠΝΟ
-26Ης Οκτωβριου 35.το ουκρανικο μιλφακι.Αννα μου την ειπε??δε θυμαμαι...35+ η ηλικια,οχι ιδιαιτερα ομορφη αλλα πολυ εκφυλη με πονηρο βλεμμα πολλα υποσχομενο.Κορμι χαλαρο ειδικα ο κωλος κρεμαει εμφανεστατα.Εφυγα με βαρια καρδια και το σκεφτηκα εντονα να επιστρεψω αλλα τελικα πηγα Βιλα.
-Νικ.Ουρανου 26.η μελαχρινη Ιωαννα ενα αδιαφορο Ρουμανακι
-Ερημιτηκλειστο
-Φριξου 14.η εκφυλη Ισπανιδα Γιασμιν με τα πλαστικα βυζια
-Φριξου 13.καινουρια επισης μελαχρινη,αδιαφορη,αχρωμη αοσμη και με χαλια σωμα απόσο ειδα
-Αν.Γεωργιου 50.κλειστο.Τι εγινε?Τους εφυγε η Σανελ?
-Λαφαμ.δεν ανεβηκα αλλα στην εισοδο εβαλαν μια ταμπελα τσιρκο που αναβοσβηνει και γραφει "live sex".Κιτσαριο ρε Αννουλα.
-Αν.Γεωργιου 30.η Τζουλια η λατινοφερμενη με τα μεγαλα βυζια και τα μετριοτατα σχολια.Δε μου λεει τιποτα.
-Αν.Γεωργιου 16.η Αννιτα η Ιταλιδα
Ουστ ρεεεε....αϊ παραιτησου οπου παω μπροστα μου σε βλεπω
Κεφαλληνιας,Αν.Γεωργιου 24,26ης 52 επισης κλειστα
-Φριξου 9 Βιλα ερωτικα.η Αντριαννα η Ισπανιδα της οποιας φωτο υπαρχουν στο αλλο σαϊτ.Επανηλθα μετα απο 2 χρονια μιας και τοτε δεν ειχα παει με πολυ ορεξη και ηταν αποτυχια σκετη η συνευρεση.Την ειχα ομως παντα στο μυαλο μου οποτε αποψε που ηταν και μια ερημη νυχτα ηταν μια καλη ευκαιρια.40ε για απλο υποτιθεται αλλα και τσιμπουκι γυμνο μου'κανε και τις εριξα κανα 2-3 βαθια γλειψιματα στην τελεια σουφρα της οταν μου στηθηκε στα 4!!!Αισθησιακη,ερωτικη,χαδιαρα,φοβερη τεχνικη και στην πιπα και στα στησιματα.Αρχιδογλειψιμο αργο αισθησιακο,ειχα ξυριστει και το απογευμα οποτε απο κει την πατησε και δειλα δειλα τον πηρε κανονικα και στο στομα της και τον εξαφανισε μιας και εχει και το ταλεντο αυτο.Πουτσα 100% σε ολη τη διαρκεια,πεταχτα φιλακια στα χειλη,επιμονο καρφωμα σε γρηγορο τεμπο οπως ηθελε και πανηγυρικο τελειωμα με κραυγες.
Τελεια η Αντριαννα,γουσταρει πραγματικα να γαμιεται και την κατατασσω πλεον στην κορυφη κι αυτην μαζι με τη Βερονικα και τις λοιπες αυτης της κατηγοριας