Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Η καράφλα φορτίζει το εργαλείο και μετά ξεφορτίζει στα κορίτσια. :zfuck:
Ασ' τον ρε. Απ' τη ζηλεια του τα λεει, ο πετρελαιοκουνητος!
Ακους εκει, χααχα, εκτοκτο μπουρδελοπεριστατικο και ροζ φαρος!
Πως δεν χτυπησε κανεναν συναγερμο εδω, να μπλοκαρει η Μαντζαρου, και μετα να τον κυνηγάμε ολοι!!!!!
Μαφιοζε, welkome to the club!!!

Επισκέπτης
Πως δεν χτυπησε κανεναν συναγερμο εδω, να μπλοκαρει η Μαντζαρου, και μετα να τον κυνηγάμε ολοι!!!!!

οποιος δεν εχει αεροδρομιο... δεν μας νιωθει φιλε

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236

Μη του βάζετε ιδέες................. :think: :think: :think:
:2funny: :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πρωινή επιλεκτική Βαρδαρότσαρκα είχα σήμερα, αρκετός κόσμος κυκλοφορούσε στα στενά του Βαρδαρίου, σε μία ηλιόλουστη και καλοκαιρινή μέρα που μας άφησε ο Απρίλιος. Αναλυτικά από τα καταστήματα που πέρασα :

- Προμηθέως  5 , η Άντζελα η αδυνατούλα, καλό κορίτσι φαίνεται, αλλά όχι για τα δικά μου γούστα.

- Προμηθέως 11 ,η Μέρτσυ από όσα με πληροφόρησε η μαντάμ, της είπα να μην την φωνάξει μιας που δεν έχει και πολύ καιρό που της τον σφύριξα, και δεν ήθελα σήμερα αλλά στο μέλλον κάποια στιγμή θα την ξαναεπισκεφθώ.

- Προμηθέως 19 ,δεν πέρασα για προφανείς λόγους. :tits:

- Προμηθέως 25 , ούτε και από εκεί πέρασα μιας που δε ταίριαξε το δρομολόγιο. :-

- Σαπφώς 20 , η Λάρα το θωρηκτό :tits: με τα διό δωμάτια της γεμάτα και διό συναθλητές στην αναμονή. Έχει πέραση φαίνεται η μπουμπούκα. :cheesy:

- Σαπφώς 5 , εδώ ήταν η παρουσία έκπληξη μιας που μετά από πάρα πολλά χρόνια συνάντησα την Βίκυ την αδυνατούλα με τις μπότες μέχρι το γόνατο. Οι παλιοί θα την θυμούνται οπωσδήποτε μιας που ήταν από τα πιο αποδοτικά κορίτσια εκείνης της εποχής, πριν από μία δεκαετία, ίσως να είχα να την δω πάνω από 6 χρόνια και κατά διαβολική σύμπτωση είχα την κουβέντα της χθες το απόγευμα με διό φιλαράκια. Παρόλο που δεν ικανοποιεί τα γούστα μου σε εξωτερική εμφάνιση λόγω της πολλής καλής της απόδοσης την είχα επισκεφθεί πολλάκις. Για να μαθαίνουν και οι νεώτεροι, μιλάμε για κορίτσι που καθόταν στο δωμάτιο σε βαθμό ασυδοσίας και είχε πάντα φοβερή απόδοση. Ο χρόνος βέβαια πέρασε από πάνω της όπως περνά από όλους μας, έγινε πλέον milf, αλλά έχει το ίδιο και απαράλλακτο λεπτό σωματότυπο που είχε και τότε. Πιάσαμε την κουβέντα στο σαλόνι, μου είπε ότι έλειπε 4 χρόνια από εδώ, και ότι σύντομα θα σταματήσει τη δουλειά, όσοι θέλετε να της ρίξετε ένα τελευταίο :fuck2: αξίζει τον κόπο, από 25 το απλό χωρίς παζάρια.

- Σαπφώς 7 , η Μιρέλλα η μοντέλα, πολύ χαμογελαστή αυτή τη φορά, μάλιστα ήρθε και πολύ κοντά μου και έκανε και μία στροφή, ομόρφυνε υπερβολικά θα έλεγα έκανε βυζί ωραίο και πέταξε και κολαράκι σπέσιαλ, ίσως να έβαλε και κάνα κιλό, ότι και να έκανε όμως της πήγε και την έκανε πολύ καυτή. Αν δεν είχα την πολύ μέτρια εμπειρία πριν από ένα χρόνο μαζί της, σίγουρα θα της έριχνα ένα, στα υπ΄ όψιν όμως αν ακούσω ότι βελτιώθηκε.

- Σαπφώς 8 , ούτε από εδώ πέρασα.

- Ταντάλου & Σαπφώς , η Σουζάνα σε δωμάτιο με πελάτη. :fuck1:

- Ταντάλου 14 , η Τίνα και αυτή σε δωμάτιο, ωραία τύπισα με σούπερ κολάρα αλλά μέτριες επιδόσεις.

- Ταντάλου 8Α , κλειστό.

- Ταντάλου 9 , η μαντάμ μόνη στο σαλόνι, περιμένοντας κάποια κοπέλα, χωρίς να ξέρει πια. :huh:

- Προμηθέως 14 , η Σόνια η Λιθουανή, όπου έγινε και η πανηγυρική κατάθεση, σε σπέσιαλ πρόγραμμα με πρωκτικό στα 50 ευρώ. Είχα πολύ καιρό να φάω κουλούρι, καθότι δεν είμαι ιδιαίτερα φαν του συγκεκριμένου σπορ, την τελευταία φορά που είχα φάει πάλι σε αυτό το μαγαζί ήταν, πριν δύο ακριβώς χρόνια, και τον είχα δώσει στην Τζαμαϊκανή νταρντάνα την Bέρα για όσους την θυμούνται. Ήταν απολαυστική η Σόνια και πέρασα ένα πολύ ευχάριστο και ιδιαίτερα δυναμικό πρωινό μαζί της, ότι πιο value έχω να θυμάμαι τον τελευταίο καιρό. :rockon: Αναλυτικές λεπτομέρειες στην πανηγυρική κριτική που θα ακολουθήσει. :rockon:

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
με αφορφη αυτα που γινονται στην Αθηνα οι δικες μας οι τανες κανουν καμια εξεταση

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πολυ χλωμο το βλεπω αλλα το θεμα ειναι να κανουμε κ εμεις που κ που!!

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
  Στοχευμενη βο΄τα προ ολιγου στο La Fαmme με στοχο την Μαρια την "Βασιλισσα του καραμπαλικινγκ"!  Πολυ ωραια συνευρεση πανηγυρικη καταθεση και συμφωνω με ολους οσους της απεδωσαν τον εν λογω τιτλο! Επεισης ηρεμη χαλαρη χωρις χαα και βιασυνες .Βολτα δεν εκανα μιας και πηγα στοχευμενα και βρεικα αμεσως αυτο που εψαχνα

markarian2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Κριτικές
28
Like
268
Πόντοι
290
Μια εμπιρια απο την Αθηνα με αγαπη   :o :o
αν και θελω να πω πως δεν μου αρεσε και πολη τα μπουρδελο πραγματα εκει πολυ βρομια μα παρα πολυ μονο τα στουδιο ηταν καλα και 2 τοπικες κριτικες σε λιγο θα ειναι live  :sunglasses:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Μικρη βολτα πριν λιγο στον ερημο Μυλο.
Φριξου 14 Η Χριστινα. Παντελως αδιαφορη για μενα  :(

Φριξου 15 Η Εφη, η μονη στο δωματιο με συναγωνιστη. Δεν την ειδα.

Φριξου 13 Η Νταιζη. Μου αρεσε εμφανισιακα. Καθοταν στο σαλονι και τα ελεγαν με την τσατσα.
Δεν θυμηθηκα καμια κριτικη και γι΄αυτο δεν πηγα. Στα υπ΄οψιν ομως  ;)

Αν. Γεωργιου 16Η Καρμεν. Πρωτη φορα την εβλεπα. Ωραιο κορμι για την ηλικια της, γυρω στα 30+
Εχει και καλες κριτικες. Καποια στιγμη θα δοκιμαστει. Αλλα στο Ανακτορο της Νατασσας μια ειναι η Τσαρινα!
Δυστυχως μαλλον πηγε να πιασει τον Μαη  >:(

26 Οκτωβριου 35 Η Ειρηνη νομιζω. Την περιμενα χειροτερη απ΄αυτα που ειχα ακουσει. Δεν ειναι
ομως. Τρωγεται. Με χαλασε η πολλη μπασα φωνη της.
Ρε τι δικαιλογιες βρισκει ο ανθρωπος για να συνεχισει την βολτα  :2funny: :2funny:

Μαντζαρου 1 Η Αμαλια. Καλη ηταν αλλα για μια φορα. Ηθελα κατι πιο τρυφερο  :grin: το οποιο μαλλον
ηταν διπλα:

Μαντζαρου 10 Η Γιαννα. Δεν την ειδα, αλλα ειναι στο στοχαστρο εδω και ενα εξαμηνο. Περιμενω την κριτικη
αυτουνου του μπουνταλα που γελανε οι τσατσαδες μαζι του  :2funny: :2funny: :2funny: :-*

Κωλεττη 17 Η Χριστινα, οπου εγινε η καταθεση για δευτερη φορα. Για την πρωτη υπαρχει κριτικη.
Γλυκο κι ευγενικο κοριτσι. Οτι πρεπει για χαλαρωμα μες στην ζεστη. Μου ειπε την ιστορια της ζωης της σε 15 λεπτα.
Εκανε ομως και ωραιο βαθυ καθισμα στηριζομενη στα ποδια της, και τελειο στησιμο στα τεσσερα!
Μικρο και ευθραυστο κοριτσακι. Οχι κατι σπουδαιο απο κορμι.
Ο Karaman, ανεφερε και για αλλη Χριστινα, με πλαστικα  :boobies:. Δεν ηταν αυτη παντως.

Καφε μετα στην παραλιακη, οπου γινοταν ο κακος χαμος. Το τι μπουτακι κυκλοφορουσε δεν λεγετε!
Αρε τυχεροι Σαλονικιοι! Αλλα που θα παει, σε κανα δυο μηνες θα σας τις παρουμε ολες στις παραλιες μας!

fasy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Massage Crash Test
Το πρωτο συγκριτικο τεστ κοριτσιων που κανουν +μασαζακι ειναι εδω:
Αμαλια vs Μαρια (ΛαΦαμ)

-Εμφανιση: +1 Μαρια
Ιδιο σχεδον εμφανισιακο στυλ, με την Μαρια να υπερτερει σε προσωπο και στηθος, αλλα να χανει λιγο σε σφριγηλοτητα (δεν της φαινεται: μονο στο χουφτωμα το καταλαβαινεις)

-Σεξ: +1 Μαρια
Υπεροχη θεα και απο τις δυο στο πισωκολλητο, διαθεση, περιποιηση και κολποι που δινουν ωραια αισθηση στη διεισδυση. Η Αμαλια χανει γιατι επεμενε να χουφτωνει τα @@δια μου, ενω της ειχα πει πως με ενοχλει (παθαινω ... αρχιδοκραμπες :dunno:).

-Μασαζ: +2 Αμαλια
Ο πρωτος βαθμος παει παναξια στην Αμαλια γιατι εχει βαρυτερο χερι και τεχνικη που θυμιζει επαγγελματικο μασαζ. Και της δινω διπλο βαθμο γιατι το μασαζ της εχει μεγαλυτερη διαρκεια και επιλεγει να το κανει μετα το σεξακι (σε αντιθεση με τη Μαρια που σε χαλαρωνει ... πριν το σεξ). Εφυγα λιωμα απο την Αμαλια, με γλυκεια αισθηση χαλαρωσης.

Αποτελεσμα: Ισοπαλια

Εγω περασα καλα και με τις δυο και ειπα να σας τις παρουσιασω καπως διαφορετικα, μιας και ειναι ηδη γνωστες και αγαπητες μεσα στο φορουμ.
Happy fucking!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Φριξου 13 Η Νταιζη. Μου αρεσε εμφανισιακα. Καθοταν στο σαλονι και τα ελεγαν με την τσατσα.
Δεν θυμηθηκα καμια κριτικη και γι΄αυτο δεν πηγα. Στα υπ΄οψιν ομως  ;)

Και μενα μαρεσε , και γω δεν θυμηθηκα κριτικη , ουτε εψαξα να δω ομως αν εχει  μερικες φορες ειναι καλυτερα
οπως και για την Γιαννα δεν ειχα διαβασει , θυμομουν απλα δεν ηταν μαπα
μεχρι μεσα Μαιου νομιζω μου ειχε πει θα ειναι εκει (η Νταιζυ )οποτε αν ψηθηκες μην αργησεις
δε ξερω αν φυγει η αλλαξει μαγαζι κλτ ... δεν εχουν και ντεντεφωνο αυτοι εκει ... Περιστεραδες  :grin:

26 Οκτωβριου 35 Η Ειρηνη νομιζω. Την περιμενα χειροτερη απ΄αυτα που ειχα ακουσει. Δεν ειναι
Να σου παραγκειλουμε καμια πριμαντονα εσeνα βρε  :2funny: :2funny: :2funny:
σ αρεσει αυτη ?  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

opera-singer.jpg

Ελα να σε παρω αγγαλιααααααααααααααααααααααααααααααααα
hagem Μπουνταλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Μαντζαρου 1 Η Αμαλια.
Μονη ηταν σημερα ?  :think:  
:P

Μαντζαρου 10 Η Γιαννα. Δεν την ειδα, αλλα ειναι στο στοχαστρο εδω και ενα εξαμηνο. Περιμενω την κριτικη
αυτουνου του μπουνταλα που γελανε οι τσατσαδες μαζι του  :2funny: :2funny: :2funny: :-*
Ου ρε , κι εγω περιμενα να πας να αντιγραψω  :cheesy: Θελει και κριτικη ο μπεμπης , μη κακοπεσει  :2funny:
Καλη ειναι ειπαμε , Ρουσιαν ντανσερ  :dancing:
+ Πολυ χαλαρη χρονικα , ευχαριστη , εργατικη,  απαλη,  τρυφερη , αν ακουσεις κλικ μπες ,
  αν ειναι να μπεις για τις μαλακιες που διαβαζεις στο ιντερνετ καλη σου τυχη  :rolleyes:
- Οχι καραμπαλικινγ , οχι πιτσιλιμα , χρηση γρασου (αλλα καλη αισθηση )
Αυτη ειναι η κριτικη μου :dunno: στην περιγραφη που θα γραψω ισως εχει και τιποτα αλλο εκτος απο σαλτσες , αλλα γενικα αυτα ειναι .
Θα ξαναπηγαινα σιγουρα  :)

Καφε μετα στην παραλιακη, οπου γινοταν ο κακος χαμος. Το τι μπουτακι κυκλοφορουσε δεν λεγετε!
Μια χαρα τον επιασες τον Μαη , εγω φετος τιποτα .. Ψησταριες , μπριζολες λουλουδακια και μαλακιες  :idiot:
ααααχ Μαντελαιν  :-*  :-* :-*

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αν. Γεωργιου 16Η Καρμεν. Πρωτη φορα την εβλεπα. Ωραιο κορμι για την ηλικια της, γυρω στα 30+
Εχει και καλες κριτικες. Καποια στιγμη θα δοκιμαστει. Αλλα στο Ανακτορο της Νατασσας μια ειναι η Τσαρινα!
Δυστυχως μαλλον πηγε να πιασει τον Μαη  >:(

Εγώ την δοκίμασα στο Μαντζάρου 1. Όντως έχει καλό κορμί για την ηλικία της και φυσιολογικά λίγο πεσμένο φυσικό στήθος που δεν χαλά την γενική της εικόνα.
Αρκετά αποδοτική στο δωμάτιο,  :fuck1:με μεγάλη άνεση χρόνου, βάζει βέβαια κάποιες φυσιολογικές διαχωριστικές γραμμές αλλά είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος.
Μια δοκιμή της αξίζει απ΄ τον καθένα μας.

Ρε τι δικαιλογιες βρισκει ο ανθρωπος για να συνεχισει την βολτα  :2funny: :2funny:

Και η Ειρήνη είναι πολύ επικοινωνιακή, σου δίνει χρόνο, είναι και νταρντάνα και έχει μεγάλες φυσικές βυζάρες. :tits: Δείχνει μικρότερη από την ηλικία της, είναι αποδοτική στο δωμάτιο και γενικά περνάς καλά μαζί της.

Αρε τυχεροι Σαλονικιοι! Αλλα που θα παει, σε κανα δυο μηνες θα σας τις παρουμε ολες στις παραλιες μας!

Εκεί όμως θα κυκλοφορεί και στριγκάκι και βυζάκι. ;) :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
με αφορφη αυτα που γινονται στην Αθηνα οι δικες μας οι τανες κανουν καμια εξεταση

Παντως ο χαος που επικρατει εκει ,εδω (τουλαχιστον στα σπιτια ) δεν υπρχει
εχω πετυχει αστυνομικους ελεγχους , κι εχω δει βιβλιαρια κοριτσιων
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=403571;image[/img[/URL]]
[URL=http://imgbox.com/aak2EIHn][IMG]http://t.imgbox.com/aak2EIHn.jpg[/URL]
Ακομη και ολα νομιμα να ειναι ( που στο μεγα μπουρδελο που λεγεται Ελλας ποτε δε ξερεις ) ο κυνδυνος παντα υπαρχει
μπορει να εξεταστηκε χθες , να κολησε κατι σημερα , και να στο μεταδοσει αυριο...

Τα της Αθηνας , πιασαν (προεκλογικα  :rolleyes:) 15 απο τις 1500 πουτανες  χωρις χαρτια και κατι τρεχει στα γυφτικα ,
τοσο καιρο υπηρχαν θεματα για αυτο αλλα δεν ειχαν τοση περαση , Καλτιλα σκατιλα και δεκαρικο ειχαν ποιο πολυ ενδιαφερον  :rolleyes:
Συζητουνται σε 3-4 θεματα αυτα ομως , ας μην ανοιξουμε υποκαταστημα ...
Το κουφο ειναι οτι μαλλον το ηξερε η πουτανιτσα και δουλευε παρολαυτα ... οπως και οι υπολοιπες που δε πιασαν  :idiot: :s&m_3: :s&m_1: :uglystupid:

Μεγαλο το θεμα , οπως μεγαλα και τα παιδια που ασχολουνται με το σπορ ( υποτιθεται)
Ο καθενας κανει τις επιλογες του περνει τις προφυλαξεις  και τα ρισκα του και καλη μας τυχη  :priest:

Επισκέπτης
μην αγχωνεσται ρε...  μια μερα ολοι θα πεθανουμε  :priest:  :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Massage Crash Test
Το πρωτο συγκριτικο τεστ κοριτσιων που κανουν +μασαζακι ειναι εδω:
Αμαλια vs Μαρια (ΛαΦαμ)

-Εμφανιση: +1 Μαρια
Ιδιο σχεδον εμφανισιακο στυλ, με την Μαρια να υπερτερει σε προσωπο και στηθος, αλλα να χανει λιγο σε σφριγηλοτητα (δεν της φαινεται: μονο στο χουφτωμα το καταλαβαινεις)

-Σεξ: +1 Μαρια
Υπεροχη θεα και απο τις δυο στο πισωκολλητο, διαθεση, περιποιηση και κολποι που δινουν ωραια αισθηση στη διεισδυση. Η Αμαλια χανει γιατι επεμενε να χουφτωνει τα @@δια μου, ενω της ειχα πει πως με ενοχλει (παθαινω ... αρχιδοκραμπες :dunno:).

-Μασαζ: +2 Αμαλια
Ο πρωτος βαθμος παει παναξια στην Αμαλια γιατι εχει βαρυτερο χερι και τεχνικη που θυμιζει επαγγελματικο μασαζ. Και της δινω διπλο βαθμο γιατι το μασαζ της εχει μεγαλυτερη διαρκεια και επιλεγει να το κανει μετα το σεξακι (σε αντιθεση με τη Μαρια που σε χαλαρωνει ... πριν το σεξ). Εφυγα λιωμα απο την Αμαλια, με γλυκεια αισθηση χαλαρωσης.

Αποτελεσμα: Ισοπαλια

Εγω περασα καλα και με τις δυο και ειπα να σας τις παρουσιασω καπως διαφορετικα, μιας και ειναι ηδη γνωστες και αγαπητες μεσα στο φορουμ.
Happy fucking!
,

Happy fucking! Αδερφε  :cheesy: :cheesy: :cheesy: Ωραιο ποστ , φασυ ειχε  :cheesy:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Boλτα πριν λιγο με σουπερ καταθεση στο θεϊκο πλασμα Αντριαννα στο Βιλα Ερωτικα....Μιλαμε για ΘΗΛΥΚΟ!!!...οχι μαλακιες

-Προμηθεως 25.Η Μαρα αδυνατισμενη και πολυ δυνατη μεσα
-Προμηθεως 19.η Βικυ η Μολδαβη.Πολυ ομορφη γυναικα,με χαλια σωμα και σπαστικια στο δωματιο.Δεν αξιζει...
-Προμηθεως 14.εκλεινε την ωρα που πηγαινα και βγηκαν 2 γυναικες αλλα δε διεκρινα ποια ηταν
-Προμηθεως 11.Βερονικα
-Προμηθεως 5.αυτη η Τζουλια η μελαχρινη που τη δειχνει και στο αλλο σαϊτ με τα μεγαλα βυζια.Τελικα ειναι η ιδια κοπελα με Ελλη απο Φριξου 14??Δεν θυμηθηκα αν και στη φατσα ηταν ιδια αλλα στο κορμι μαλλον διαφορετικες
-Σαπφους 5.μια Νατασα Μολδαβη που δεν ειδα ουτε τις 2 φορες που πηγα γιατι ηταν με πελατη :o :o....περιεργο
-Σαπφους 7.η μιλφαρα η Νικολ
-Σαπφους 8.η καριολα η Λαουρα η δηθεν Ισπανιδα
-Τανταλου 9.μια καινουρια ζουμπουρλου με καλη φατσουλα απ'αυτες που γουσταρει ο Gameover.Λιγο μεγαλουτσικη μου φανηκε
-Τανταλου 14.η Νασια :think: :think:ρωταω την τσατσα...αυτη απο τσιρκο λεει ναι.Βγαινει το μωρο αλλα εμενα αυτη μου θυμισε εντονα τη Νικολ τη μικρουλα την πανεμορφη απο Κωλετη.Πανεμορφη φατσα,μικρο βυζι και σχετικα φαρδια περιφερεια.Τη Νασια την ειδα 2-3 φορες και νομιζω δεν ηταν αυτη.Δε ξερω...
-Τανταλου 8.κλειστο :think:Κρυφτειτε ερχεται το ΚΕΕΛΠΝΟ

-26Ης Οκτωβριου 35.το ουκρανικο μιλφακι.Αννα μου την ειπε??δε θυμαμαι...35+ η ηλικια,οχι ιδιαιτερα ομορφη αλλα πολυ εκφυλη με πονηρο βλεμμα πολλα υποσχομενο.Κορμι χαλαρο ειδικα ο κωλος κρεμαει εμφανεστατα.Εφυγα με βαρια καρδια και το σκεφτηκα εντονα να επιστρεψω αλλα τελικα πηγα Βιλα.
-Νικ.Ουρανου 26.η μελαχρινη Ιωαννα ενα αδιαφορο Ρουμανακι
-Ερημιτηκλειστο
-Φριξου 14.η εκφυλη Ισπανιδα Γιασμιν με τα πλαστικα βυζια
-Φριξου 13.καινουρια επισης μελαχρινη,αδιαφορη,αχρωμη αοσμη και με χαλια σωμα απόσο ειδα
-Αν.Γεωργιου 50.κλειστο.Τι εγινε?Τους εφυγε η Σανελ? :jerking: :jerking:
-Λαφαμ.δεν ανεβηκα αλλα στην εισοδο εβαλαν μια ταμπελα τσιρκο που αναβοσβηνει και γραφει "live sex".Κιτσαριο ρε Αννουλα.
-Αν.Γεωργιου 30.η Τζουλια η λατινοφερμενη με τα  μεγαλα βυζια και τα μετριοτατα σχολια.Δε μου λεει τιποτα.
-Αν.Γεωργιου 16.η Αννιτα η Ιταλιδα :jerking: :jerking:Ουστ ρεεεε....αϊ παραιτησου οπου παω μπροστα μου σε βλεπω
Κεφαλληνιας,Αν.Γεωργιου 24,26ης 52 επισης κλειστα

-Φριξου 9 Βιλα ερωτικα.η Αντριαννα η Ισπανιδα της οποιας φωτο υπαρχουν στο αλλο σαϊτ.Επανηλθα μετα απο 2 χρονια μιας και τοτε δεν ειχα παει με πολυ ορεξη και ηταν αποτυχια σκετη η συνευρεση.Την ειχα ομως παντα στο μυαλο μου οποτε αποψε που ηταν και μια ερημη νυχτα ηταν μια καλη ευκαιρια.40ε για απλο υποτιθεται αλλα και τσιμπουκι γυμνο μου'κανε και τις εριξα κανα 2-3 βαθια γλειψιματα στην τελεια σουφρα της οταν μου στηθηκε στα 4!!!Αισθησιακη,ερωτικη,χαδιαρα,φοβερη τεχνικη και στην πιπα και στα στησιματα.Αρχιδογλειψιμο αργο αισθησιακο,ειχα ξυριστει και το απογευμα οποτε απο κει την πατησε και δειλα δειλα τον πηρε κανονικα και στο στομα της και τον εξαφανισε μιας και εχει και το ταλεντο αυτο.Πουτσα 100% σε ολη τη διαρκεια,πεταχτα φιλακια στα χειλη,επιμονο καρφωμα σε γρηγορο τεμπο οπως ηθελε και πανηγυρικο τελειωμα με κραυγες.
Τελεια η Αντριαννα,γουσταρει πραγματικα να γαμιεται και την κατατασσω πλεον στην κορυφη κι αυτην μαζι με τη Βερονικα και τις λοιπες αυτης της κατηγοριας

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μαγκες, εδω δεν ειμαστε αθηναιοι, οπως εχουν τα ιατρια το διπλωμα του γιατρου να το βλεπεις, ετσι να εχουν και τα μπουρδελα την αδεια απο εδω και περα.

Επισκέπτης
Boλτα πριν λιγο με σουπερ καταθεση στο θεϊκο πλασμα Αντριαννα στο Βιλα Ερωτικα....Μιλαμε για ΘΗΛΥΚΟ!!!...οχι μαλακιες

-Προμηθεως 25.Η Μαρα αδυνατισμενη και πολυ δυνατη μεσα
-Προμηθεως 19.η Βικυ η Μολδαβη.Πολυ ομορφη γυναικα,με χαλια σωμα και σπαστικια στο δωματιο.Δεν αξιζει...
-Προμηθεως 14.εκλεινε την ωρα που πηγαινα και βγηκαν 2 γυναικες αλλα δε διεκρινα ποια ηταν
-Προμηθεως 11.Βερονικα
-Προμηθεως 5.αυτη η Τζουλια η μελαχρινη που τη δειχνει και στο αλλο σαϊτ με τα μεγαλα βυζια.Τελικα ειναι η ιδια κοπελα με Ελλη απο Φριξου 14??Δεν θυμηθηκα αν και στη φατσα ηταν ιδια αλλα στο κορμι μαλλον διαφορετικες
-Σαπφους 5.μια Νατασα Μολδαβη που δεν ειδα ουτε τις 2 φορες που πηγα γιατι ηταν με πελατη :o :o....περιεργο
-Σαπφους 7.η μιλφαρα η Νικολ
-Σαπφους 8.η καριολα η Λαουρα η δηθεν Ισπανιδα
-Τανταλου 9.μια καινουρια ζουμπουρλου με καλη φατσουλα απ'αυτες που γουσταρει ο Gameover.Λιγο μεγαλουτσικη μου φανηκε
-Τανταλου 14.η Νασια :think: :think:ρωταω την τσατσα...αυτη απο τσιρκο λεει ναι.Βγαινει το μωρο αλλα εμενα αυτη μου θυμισε εντονα τη Νικολ τη μικρουλα την πανεμορφη απο Κωλετη.Πανεμορφη φατσα,μικρο βυζι και σχετικα φαρδια περιφερεια.Τη Νασια την ειδα 2-3 φορες και νομιζω δεν ηταν αυτη.Δε ξερω...
-Τανταλου 8.κλειστο :think:Κρυφτειτε ερχεται το ΚΕΕΛΠΝΟ

-26Ης Οκτωβριου 35.το ουκρανικο μιλφακι.Αννα μου την ειπε??δε θυμαμαι...35+ η ηλικια,οχι ιδιαιτερα ομορφη αλλα πολυ εκφυλη με πονηρο βλεμμα πολλα υποσχομενο.Κορμι χαλαρο ειδικα ο κωλος κρεμαει εμφανεστατα.Εφυγα με βαρια καρδια και το σκεφτηκα εντονα να επιστρεψω αλλα τελικα πηγα Βιλα.
-Νικ.Ουρανου 26.η μελαχρινη Ιωαννα ενα αδιαφορο Ρουμανακι
-Ερημιτηκλειστο
-Φριξου 14.η εκφυλη Ισπανιδα Γιασμιν με τα πλαστικα βυζια
-Φριξου 13.καινουρια επισης μελαχρινη,αδιαφορη,αχρωμη αοσμη και με χαλια σωμα απόσο ειδα
-Αν.Γεωργιου 50.κλειστο.Τι εγινε?Τους εφυγε η Σανελ? :jerking: :jerking:
-Λαφαμ.δεν ανεβηκα αλλα στην εισοδο εβαλαν μια ταμπελα τσιρκο που αναβοσβηνει και γραφει "live sex".Κιτσαριο ρε Αννουλα.
-Αν.Γεωργιου 30.η Τζουλια η λατινοφερμενη με τα  μεγαλα βυζια και τα μετριοτατα σχολια.Δε μου λεει τιποτα.
-Αν.Γεωργιου 16.η Αννιτα η Ιταλιδα :jerking: :jerking:Ουστ ρεεεε....αϊ παραιτησου οπου παω μπροστα μου σε βλεπω
Κεφαλληνιας,Αν.Γεωργιου 24,26ης 52 επισης κλειστα

-Φριξου 9 Βιλα ερωτικα.η Αντριαννα η Ισπανιδα της οποιας φωτο υπαρχουν στο αλλο σαϊτ.Επανηλθα μετα απο 2 χρονια μιας και τοτε δεν ειχα παει με πολυ ορεξη και ηταν αποτυχια σκετη η συνευρεση.Την ειχα ομως παντα στο μυαλο μου οποτε αποψε που ηταν και μια ερημη νυχτα ηταν μια καλη ευκαιρια.40ε για απλο υποτιθεται αλλα και τσιμπουκι γυμνο μου'κανε και τις εριξα κανα 2-3 βαθια γλειψιματα στην τελεια σουφρα της οταν μου στηθηκε στα 4!!!Αισθησιακη,ερωτικη,χαδιαρα,φοβερη τεχνικη και στην πιπα και στα στησιματα.Αρχιδογλειψιμο αργο αισθησιακο,ειχα ξυριστει και το απογευμα οποτε απο κει την πατησε και δειλα δειλα τον πηρε κανονικα και στο στομα της και τον εξαφανισε μιας και εχει και το ταλεντο αυτο.Πουτσα 100% σε ολη τη διαρκεια,πεταχτα φιλακια στα χειλη,επιμονο καρφωμα σε γρηγορο τεμπο οπως ηθελε και πανηγυρικο τελειωμα με κραυγες.
Τελεια η Αντριαννα,γουσταρει πραγματικα να γαμιεται και την κατατασσω πλεον στην κορυφη κι αυτην μαζι με τη Βερονικα και τις λοιπες αυτης της κατηγοριας

ωραιος ο αλ  :rockon:

κατι παιζει  στο μαρινοσπιτο ειναι αρκετες μερες κλειστο?  :think:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Η Αντριάννα το πουλέν μου παίζει πάντα από ένα επίπεδο και πάνω. ;)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
αν δεν ειναι κιτσαριο για καποιον που δεν ξερει το μαγαζι το προσπερνάει, κ γραφει la femme laiv sex κ αυτο γιατι κλεισαμε την εισοδο επειδη απανω θα ανοιξει αλο καταστιμα που θα ανεβαίνουν με ασανσερ,oxi ntelo ,εδω βρε μερικη μεσα στο παρκινγκ ψαχνουν να βρουν εισοδο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom