Καλησπέρα και από μένα guys. Απλά θέλω να παραθέσω μια κριτική για την Ευα στο Τανταλου 9. Είχατε απόλυτο δίκιο. Απλά καμιά φορά οι κριτικές διαφέρουν και μπορώ να πω ότι γενικά είμαι ευνοημένος καθότι διανύω την τρίτη δεκαετία της ζωής μου, δεν με λες και άσχημο οπότε όλες οι κορασίδες πάντα μου κάνουν την καλύτερη περιποίηση. Ετσι ορισμένες φορές διάβασα άσχημες κριτικες και προσωπικα περασα πολύ καλά. Μακάρι να ίσχυε και το ίδιο στην περίπτωση της Ευας. Πραγματικά κρατήθηκα για να μην φυγω κράζωντας!!! Το χειρότερο fuck με διαφορα. Μη αυτό, μη εκείνο, αντε και γ**** άλλαξε δουλειά αν δεν σου αρέσει αυτό που κανεις. Με το καλημερα περασε το προφυλάκτικο καλτσα χωρις να με εχει ακουμπήσει καν και ημουν τερμα πεσμενος. Με σηκωσε αργοτερα, αλλά να πω και του στραβου το δικιο εκανε καπως καλη πιπα. Ειδικα στα βυζια της (που και για αυτό πηγα) ολο μη και μη ηταν, ελεος! Της εγλυψα οσο πιο απαλα γινετε την ρογα και ελεγε ότι πονουσε και όταν το ξαναεκανα γκρινιαξε και μου λεει “δεν το καταλαβε αυτό που σου ειπα πριν;” αν είναι δυνατον! Αι στο διαλα μαλακο, δεν νευριαζω ευκολα αλλά αυτή με τρελανε. Μην παει κανενας και πεταξει τα χρηματα του, η πλάκα είναι ότι νόμιζα ότι ημουν ο δευτερος που εκανε αποτυχημενη καταθεση και το εγραψα αυτό για αν προλαβω τον τριτο που θα παει αλλά ειδα ότι ο τριτος ειμαι εγω, αχαχαχαχαχαχα, εστω ας μην υπάρξει τεταρτος!