Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.424
Πόντοι
7.095
Πήγα το μεσημέρι αλλά αντί για την Αφρούλα όπως την περιγράφετε βρήκα την Αφροδίτη, ένα γλυκό, λεπτό και εύθραυστο πλασματάκι!...
Η ίδια είναι παίχτη...καλά βόλια και άσε τα μελό με τις κατάρες και τις ατυχίες της ζωής

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
πιστευω παντος πως φερονται διαφορετικα οι τανες απο πελατη σε πελατη
Σίγουρα έτσι είναι τα πράγματα, και όχι μόνο αυτό, πολλές φορές τυχαίνει να ξαναπάς σε μια με την οποία πέρασες σπουδαία την πρώτη φορά, και να φύγεις με την ουρά στα σκέλια.... :s&m_2:
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι άνθρωποι είναι και αυτές, και έχουν τις προτιμήσεις τους αλλά και τις μέρες τους όπως όλοι μας άλλωστε... :)

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
Μήπως δούλεψε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη? Την ειχε παλιά και φωτο το άλλο σαιτ αμα τη βρω στα αρχεία μου θα την ανεβάσω.
Mr Vicepresident, δεν γνωρίζω από πού καρατάει η σκούφια της, αλλά σίγουρα δεν είναι καινούργια στο κουρμπέτι... Και τα Ελληνικά της είναι καλά, και οι τρόποι της δείχνουν... εμπειρία... :grin:

gatos00722

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις ποτε δουλευει η αντριανα τουμπανιεθ????? μιας και ειναι η αδυναμια μου δεν γραφει στο αλλο site με τις φοτο

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Μιδα διαφωνω λιγο.
Μπορει να ειναι η οχι η μερα τους η οπως ειπε κι ο gatos00722 οτι φερονται διαφορετικα απο πελατη σε πελατη, αλλα τα ιδια ευροπουλα δεν παιρνουν απο ολους?
Ειναι ξεφτιλα για ενα 20 λεπτο να χτυπανε χωρις ανταποκριση ενα 30-40αρι τη στιγμη που το μεροκαματο ενος εργατη ειναι 25 ευρω!

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
Μιδα διαφωνω λιγο.
Μπορει να ειναι η οχι η μερα τους η οπως ειπε κι ο gatos00722 οτι φερονται διαφορετικα απο πελατη σε πελατη, αλλα τα ιδια ευροπουλα δεν παιρνουν απο ολους?
Ειναι ξεφτιλα για ενα 20 λεπτο να χτυπανε χωρις ανταποκριση ενα 30-40αρι τη στιγμη που το μεροκαματο ενος εργατη ειναι 25 ευρω!
Φίλε sargiris, έχεις δίκαιο σ αυτό που λές, σε ότι αφορά την γενική διάθεση που πρέπει να έχουν και την εργατικότητα που πρέπει να επιδεικνύουν ώστε να τιμούν τα ευρώ του πελάτη.
Από την άλλη όμως, ο καθε ένας από εμάς, έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, προτιμήσεις, βίτσια και επιθυμίες... Πρέπει να παραδεχτούμε, ότι δεν είναι τόσο εύκολο γι αυτές να διαπιστώσουν και εξακριβώσουν όλα αυτά σε 15 λεπτά της ώρας και να αποδώσουν τα αναμενόμενα...
Φυσικά, δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κάποιες γαιδούρες που συστηματικά και απαράδεκτα κάνουν ξεπέτες και αρπαχτές...

Επισκέπτης
Μιδα διαφωνω λιγο.

μερικοι συναθλητες  ειναι συχνοι πελατες και εχουν καλυτερη μεταχειριση απο τανες και μαγαζι.

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
μερικοι συναθλητες  ειναι συχνοι πελατες και εχουν καλυτερη μεταχειριση απο τανες και μαγαζι.
και αυτό παίζει αλλά ρε μάγκες μιλάμε για επάγγελμα υπηρεσίας, δεν πουλάς προϊόν, πουλάς υπηρεσία και πληρώνεσαι γι αυτό. Αρα η τάνα βάζει το σώμα και το είναι της, την ψυχή της σε διαφορετικό βαθμό η κάθε μία, το οποίο επηρεάζεται από πολλά πράγματα. Τι διάθεση έχει, τι προβλήματα αντιμετωπίζει, τι διατροφή κάνει, σε τι ψυχολογική κατάσταση είναι κλπ. Και επειδή υπάρχει αλληλεπίδραση με τον πελάτη παίζει ρόλο και η αντιμετώπιση από τον πελάτη, η εμφάνιση και η παρουσία του, η ενέργεια του, η χημεία μεταξύ τους κλπ.
Αν πας μπροστά σε έναν ταμεία τράπεζας ή δημόσιο υπάλληλο και τον καλημερίσεις και του χαμογελάσεις σίγουρα ή 90% θα έχεις καλύτερη εξυπηρέτηση από ότι σε ένα τύπο που θα του πει με την πρώτη ...θέλω αυτό.
Εγω το παραπάνω το χρησιμοποιώ και στις τάνες και εχω 90% επιτυχία!!! δηλαδή απολαμβάνω καλό σέρβις. Και αυτές εργαζόμενες γυναίκες είναι και όσο να ΄ναι και ψευτικο να είναι ένα κοπλιμέντο το μετράνε, ολα μέσα στο παιχνίδι είναι.

antixoos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Όύτε να το συζητάς φίλε Antixoe... Μπροστά σε μερικούς άλλους... Πιπίνι είσαι ακόμα :rockon: :rockon:
Καλή αρχή... και προσοχή... ο δρόμος είναι γλυστερός... :zfuck:
Να 'ξερες πόσο γλυστερός είναι όταν η γκόμενα σε διεκδικεί και η γυναίκα σου που έμαθε για το σκηνικό σου κάνει το βίο αβίωτο! :s&m_3:
Τουλάχιστο έτσι αγοράζεις ότι σου λείπει! :knockinb:

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
παιδια ξερουμε τιποτα για την κοπελα που δουλευε σημερα πρωι στο τανταλου 14??

antixoos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Η ίδια είναι παίχτη...καλά βόλια και άσε τα μελό με τις κατάρες και τις ατυχίες της ζωής
"μελό με τις κατάρες"; ίσα ίσα που έγραψα πως όλα μέχρι πριν 2 εβδομάδες πήγαν ρολόι. Μια "στραβή" δεν κάνει τη ζωή "μελό"! Μάλλον δε διάβασες καλά τι έγραψα!
Τελικά αυτή είναι η Αφρούλα; Είναι κορυφαία!

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Θα εγραφα κι εγω στουντιοαναφορα αλλα με προλαβαν 2-3 ηδη. Θα πω μονο ποιες με εντυπωσιασαν στην απογευματινη μου στουντιοτσαρκα.

Η Χριστινα ρουμανα στην φριξου οπου εγινε παρα πολυ καλη καταθεση με το μωρο να ειναι σε πολλα κεφια. PSE κατασταση. Εχυσα 3 φορες καθως τη γαμουσα χωρις να μου πεσει καθολου το ηθικο( βεβαια λιγο βγηκε τις 2 πρωτες και η ολικη καταθεση εγινε με την 3η)
Πολυ δυνατη η χριστινα,ρο λοιπον και θα ξανατιμηθει.
σκυλακι της εκει στη γειτονια.Μολις εκλεινε το μαγαζι.

Φίλε σκιερέ κάνε τον κόπο και γράψε κριτική για την Χριστίνα γιατί ακουγόταν ότι δεν έχει καθόλου κέφια από τότε που έφυγε από το LaFemme. Από προγράμματα και τιμές τί παίζει?

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.459
Πόντοι
1.720
Φίλε σκιερέ κάνε τον κόπο και γράψε κριτική για την Χριστίνα γιατί ακουγόταν ότι δεν έχει καθόλου κέφια από τότε που έφυγε από το LaFemme. Από προγράμματα και τιμές τί παίζει?

Θα γραψω το απογευμα η το βραδυ αν βρω χρονο. Απο προγραμματα 30 απλο, 40 ισπανικο και χαλαρα, στα 70 κουλουρι,στα 120 απ'ολα με τζακουζι, στα 100 τζακουζι-απ'ολα εκτος κουλουρι

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
GAMEOVER ήδη την δοκίμασα και έκανα εκτενή αναφορά μερικές μέρες πριν σελίδα 1896.....
Δε το διάβασες!!!!!!!!
Τι να κάνω μόλις διάβασα για βυζάρες έτρεξα σα τρελός δε περίμενα
Ακριβώς τα ίδια και χειρότερα έπαθα...

Θυμόμουν ότι κάτι διάβασα αλλά δεν θυμότουν ακριβώς τι και πως, ανέτρεξα πρόχειρα στις κριτικές, δεν βρήκα τίποτα, και όταν πήγα το βυζί της με τράβηξε σαν μαγνήτης, αφου να φανταστείς βγήκα και ξαναμπήκα σε 5 λεπτά μέσα, ας πρόσεχα :idiot:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Γνωρίζει κανείς αν είναι σήμερα η Αφρούλα? :think:

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα και από μένα guys. Απλά θέλω να παραθέσω μια κριτική για την Ευα στο Τανταλου 9.  Είχατε απόλυτο δίκιο. Απλά καμιά φορά οι κριτικές διαφέρουν και μπορώ να πω ότι γενικά είμαι ευνοημένος καθότι διανύω την τρίτη δεκαετία της ζωής μου, δεν με λες και άσχημο οπότε όλες οι κορασίδες πάντα μου κάνουν την καλύτερη περιποίηση. Ετσι ορισμένες φορές διάβασα άσχημες κριτικες και προσωπικα περασα πολύ καλά. Μακάρι να ίσχυε και το ίδιο στην περίπτωση της Ευας. Πραγματικά κρατήθηκα για να μην φυγω κράζωντας!!! Το χειρότερο fuck με διαφορα. Μη αυτό, μη εκείνο, αντε και γ**** άλλαξε δουλειά αν δεν σου αρέσει αυτό που κανεις. Με το καλημερα περασε το προφυλάκτικο καλτσα χωρις να με εχει ακουμπήσει καν και ημουν τερμα πεσμενος. Με σηκωσε αργοτερα, αλλά να πω και του στραβου το δικιο εκανε καπως καλη πιπα. Ειδικα στα βυζια της (που και για αυτό πηγα) ολο μη και μη ηταν, ελεος! Της εγλυψα οσο πιο απαλα γινετε την ρογα και ελεγε ότι πονουσε και όταν το ξαναεκανα γκρινιαξε και μου λεει “δεν το καταλαβε αυτό που σου ειπα πριν;” αν είναι δυνατον! Αι στο διαλα μαλακο, δεν νευριαζω ευκολα αλλά αυτή με τρελανε. Μην παει κανενας και πεταξει τα χρηματα του, η πλάκα είναι ότι νόμιζα ότι ημουν ο δευτερος που εκανε αποτυχημενη καταθεση και το εγραψα αυτό για αν προλαβω τον τριτο που θα παει αλλά ειδα ότι ο τριτος ειμαι εγω, αχαχαχαχαχαχα, εστω ας μην υπάρξει τεταρτος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom