Βολτα με αποτυχημενη καταθεση σ'αυτο το μπαζο απο κοντα Σανελ στο καινουριο στην Αν.Γεωργιου 50
-Κωλετη.Η Τανια η αρχοντογυναικα.Καστανοξαθη,ομορφη και με καμπυλες οσο πρεπει.Κωλαρακι στα 70ε
-Νικ.Ουρανου 26.Η Ιωαννα ενα μελαχρινο με ισιο μακρυ μαλλι,μετρια φατσα αλλα καλο κορμακι και αυτη.Γυμνο με κωλαρακι στα 70ε
-Φριξου 15.Η Στεφη με ασπρες ζαρτιερες.Εμφανισιακα σα την Εμμα σχεδον με πολυ συμπαθητικη φατσα
-Φριξου 13.Η Μιραμπελα.3 φορες την εχω παρει,καλη ηταν αλλα δε θελω αλλο
-Φριξου 14.Η Χριστινα η Ρουμανα με τις βυζαρες,με ξανθο ισιο μαλλι αλλα αδυνατισε πολυ και αρχισε να κρεμαει.Αργοτερα μια κουτσομπολα τσατσα μου ειπε οτι ειναι Ρωσσοποντια
και οχι Ρουμανα
-Κατεχακη.Η Καρλα νομιζω με ξανθια περουκα μαλλον.Αδιαφορη φατσα σχετικα καλο κορμακι δε μου λεει τιποτα ομως.Στην υποδοχη απ'εξω ο Μιμης ο γατος του σπιτιου με το λουρακι του και το καμπανακι του
-Μαντζαρου 10.Νικολ ενα πολυ ωραιο κοριτσι,λεπτοκαμωμενο με σοφιστικε κοντο ισιο καρε και πονηρο βλεμμα.Εμενα δε μ'αρεσει αυτο το στυλ αλλα αυτη ηταν αξιοπροσεχτη.Απο 30ε εδω το απλο
-Αν.Γεωργιου 50.Περιμενα κανα μισαωρο να βγει απο απλο προγραμμα μεχρι που αναγκαστηκε η τσατσα να χτυπησει πορτα.Ψηλη,ξανθια με κοτσο,μετρια φατσα που δε μου'κανε καθολου κλικ,αλογισιο συστημα απο τη μεση και κατω τυπου Καντυ αλλα οταν μπηκε στην κουζινα αποκαλυφθηκε αρκετη κυτταριτιδα.Τελοσπαντων εφυγα για Βαρδαρη και μετα σαν καλος μαλακας επανηρθα και την πατησα γιατι η κοπελα ειναι τοσο τυπικη και ασχετη με το θεμα και πλακωνει τοσο τζελ που δεν καταλαβαινεις τιποτα.Στην κριτικη τα υπολοιπα...Ο χωρος καλος αλλα υπερβολικα μεγαλος που χανει τη ζεστασια του.
-Αν.Γεωργιου 30.Η Αλεξια με το ωραιο κωλαρακι
-Αν.Γεωργιου 24.Η Τζουλια με τα μεγαλα βυζια η σκουροχρωμη απ'οσο καταλαβα
-Αν.Γεωργιου 16.Μου την ειπε Οντρυ ή οχι?
Δε θυμαμαι...Πολυ αδυνατη μοντελισια στο κορμι,ανοιχτοχρωμη προς το ξανθο με ξερακιανη φατσα.Δε μ'αρεσε καθολου
-Τανταλου 9.Η Ευα που ειδα και απογευμα μια,ξανθια με μεγαλα αγελισια βυζια αλλα ευτυχως ενας καλος κασκαντερ μας ελυσε την απορια πριν λιγες μερες
-Τανταλου 8.Πηγα αποφασισμενος να μπω Καμελια αλλα μου βγηκε μια μαυρη στα 25ε.Η Καμελια δουλεψε χθες,δουλευει αυριο αλλα αποψε ρεπο
-Σαπφους 20.Η ξανθια Εμμανουελα η πολυ αδυνατη που φερνει λιγο σε Σασα Μπαστα.Τσατσα εδω η πολυ αδυνατη ανορεξικια αλλα ευγενικη απο Τανταλου 14-26ης 35.Αφου μου περιεγραψε την κοπελα σα να την ειχε γαμησει και αυτη δε μ'αφηνε να φυγω μ'επρηζε να μπω...
-Και που το ξερεις αν δε δοκιμασεις μου λεει...
-Μα διαβαζω στο ιντερνετ οτι ειναι πολυ μετρια της λεω οποτε δε θα μπω...
-Δηλαδη εσυ δεν εχεις γνωμη?Τι δεν κανει δηλαδη?
-Αντιστρεφω το ερωτημα και την ρωταω εγω τι κανει ας πουμε η Βερονικα και ειναι γεματη παντα.Και μου λεει το θεϊκο...
-Ε τι θες να κανει η κοπελα με 30ε??
-Ε ας βαλει ταριφα 100ε για να ειναι αποδοτικη της λεω
Τελοσπαντων δεν ειχα ορεξη να πιαστω αλλα τα επιχειρηματα ορισμενων τσατσαδων ειναι εξωφρενικα και αυτην την ειχα για σοβαρη
-Σαπφους 7.Η ομορφη Τσεχα Ιονελα
-Σαπφους 5.Το μαλακιστηρι η Μερτσυ που ξεπροβαλλε απο την κουζινα μασουλωντας και κινηθηκε απειλητικα εναντιον μου αλλα την κοπανησα αμεσως.Τη μια κοιμαται,την αλλη τρωει...την αλλη φορα θα μας χεσει κιολας!Αϊ κατσε σπιτι σου μωρη...
-Προμηθεως 11.η Βερονικα.Ε μου φαινεται στο τελος μονο εκει θα γαμαμε
-Σαπφους 8.Το μαλακισμενο η Λαουρα η δηθεν Ισπανιδα με τα αγελαδισια βυζια και την απαραδεκτη συμπεριφορα μεσα
Κεφαλληνιας,Μαντζαρου 1,Ερημιτη,Προμηθεως 25 ηταν κλειστα
Την ωρα που ημουν στη Φριξου κυκλοφορουσαν 3 Ρωσσοι σαν ντουλαπες μεθυσμενοι και φωναζαν και ειχαν αποκλινουσα συμπεριφορα :o :oΜπηκαν στο 14 και σε δευτερολεπτα βρωμισε ο τοπος αλκοολ και προκαλουσαν την τσατσα με κατι μαλακιες.
Απ'εξω οι μπραβοι ειχαν μαζευτει κατω στη γωνια μαζι με τον μπαρμπα με το κοκκινο αμαξι με το καπελακι,τον φιλο του jo,και ειχαν συσκεψη μαλλον και ηταν σε ετοιμοτητα.Φανταστειτε τωρα αυτος ο μπαρμπουλης να χρειαζοταν να μπει στο Βιλα να πεταξει εξω αυτα τα γουρουνια.Δεν εμεινα ομως να δω τι εγινε γιατι εδινα πολυ στοχο,θα καρφωνομουν