Γύρω στις 12 το βράδυ:
-Προμηθέους 25. Η μελαχρινή Έρικα. Όμορφη κοπέλα, συμπαθητική, αλλά δοκιμασμένη και δεν λέει πολλά πράγματα μέσα.
-Ταντάλου 14. Αλεξάνδρα-Ροναλντίνιο.
-Ταντάλου 9. Εύα. Ξανθιά παχουλή με ανοιχτή επιδερμίδα και καλή διάθεση στο σαλόνι. Για τους λάτρεις των μεγάλων κυβικών.
-Ταντάλου 8. Καμέλια.
-Ταντάλου κ Σαπφούς. Η fan favourite Λάουρα που τώρα έχει τα μαλλιά της πολύ μακριά ξανθά.
-Σαπφούς 20. Η ξανθιά Εμμανουέλα. Όμορφη κοπέλα με φοβερό σώμα, κάτι δεν μου κάνει κλικ για να μπω.
-Σαπφούς 8. Η άλλη ξανθιά Λάουρα που είναι λίγο γκάου.
-Σαπφούς 7. Ιονέλα.
-Σαπφούς 5. Σόνια, καινούργια κοπέλα. Ξανθιά, κανονικό σώμα, τατού στο κωλομέρι, κωλαράκι στα 60ε. Δεν τρελάθηκα.
-Προμηθέους 11. Δεν μπήκα γιατί μάλλον θα ήταν η Βερόνικα.
-Προμηθέους 14. Αλίσια.
-Προμηθέους 19. Βίκυ η Μολδαβή, κωλαράκι στα 70ε.
Δηλαδή πάνω κάτω τα ίδια στον Βαρδάρη, αν εξαιρέσεις την καινούργια Σόνια. Πάμε από την άλλη πλευρά τώρα:
-Μαντζάρου 1. Κλειστό.
-Μαντζάρου 10. Καινούργιο κομάτι, ψηλή κοπέλα με πολύ λεπτό κορμί, σένιο καρεδάκι καστανό μαλλί, και αυτή τατού στο κωλομέρι, μικρή σε ηλικία (κανά 20 χρονών), εδώ μπερδεύτηκα γιατί ενώ μου άρεσε εμφανισιακά, το ένστικτο μου είπε όχι. Νικόλ στο όνομα.
-Κατεχάκη 13. Η ξανθιά Κάρλα.
-Κωλέττη 17. Η ξανθιά Τάνια. Συμπαθητική και πρόσχαρη στο σαλόνι με ωραίες καμπύλες, φουλ πρόγραμμα.
-Ν. Ουρανού 1. Κομοδινοπούλου, έδειχνε φτιαγμένη (αλλά αμφιβάλλω αν είναι χρήστης, θα την τσιμπούσαν στους ελέγχους).
-Φρίξου 13. Μιραμπέλλα, έχει μακρύ καστανό μαλλί τώρα και έχει αδυνατίσει πολύ. Είναι από τις κοπέλες που τις έχω διαγράψει από την λίστα γιατί τις έχω πάρει ήδη αρκετές φορές, αλλά πλάκα πλάκα έχει γίνει μούναρος τώρα από απλά οκ που ήταν παλιότερα και μάλλον κάποια στιγμή θα ξαναπάω. Είναι αναλόγως με τα κέφια της, σήμερα έδειχνε άκεφη.
-Φρίξου 15. Στέφι, τάχαμου Ιταλίδα, μελαχρινή και καλή από εμφάνιση, κωλαράκι στα 70ε.
-Φρίξου 14. Κλειστό.
-Φρίξου 9. Μάντυ.
-Ν. Ουρανού 26. Μελαχρινή Ιωάννα, καινούργια κοπέλα στην αλυσίδα, αδιάφορη εμφάνιση για εμένα, φουλ πρόγραμμα σε φτηνές τιμές.
-Π. Ερημίτη 2. Κλειστό.
-Κοροβάγκου 5. Σάρα (σε συνδιασμό με την σπορού τσατσά).
-Κεφαλληνίας 8. Κλειστό.
-Α. Γεωργίου το καινούργιο με τις σκάλες, τι σκατά νούμερο είναι δεν ξέρω. Σανέλ που την έβλεπα πρώτη φορά. Ωραία κοπέλα, κεντροευρωπαικό στυλ, ξανθιά, ανοιχτή επιδερμίδα, όμορφα μπλε μάτια, πολύ συμπαθητική, κάπου δεν με εξίταρε αρκετά όμως για να μπω. Ηταν overdressed φορώντας την Άρτα και τα Γιάννενα, κορσέ, ζαρτιέρες, κάλτσες, κακό. Φουλ πρόγραμμα.
-Α. Γεωργίου 34. Δεν μπήκα.
-Α. Γεωργίου 30. Αλεξία.
-Α. Γεωργίου 24. Η ξανθιά πιπινο-Τζούλια που τώρα βγαίνει ξώβυζη έτσι όπως πρέπει. Η τσατσά της παρεμπιπτόντως είναι ένα πολύ δυνατό matureάκι.
-Α. Γεωργίου 16. Ώντρυ, ψηλή, μακρύ ξανθοκαστανό μαλλί, φοβερό κορμί, αδιάφορη φάτσα. Μου θύμησε κάπως την ψηλή Σιμόνα την κακή (όχι το αστέρι) στο στυλ.
-Α. Γεωργίου 4. Κλειστό.
-26ης Οκτωβρίου 52. Κλειστό.