Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
trelo agori συμφωνω μαζι σου. στη δικη μου περιπτωση τουλαχιστον, οι μαυρες παντα ηταν κρυοκωλες. αυτη ομως ξερει να σε ανεβαζει. το μονο της μειονεκτημα ειναι πως το παρακανει οταν φωναζει. καποια στιγμη αναρωτιεσαι μηπως σε κοροιδευει. αλλα σε γενικες γραμμες ειναι απο τις πιο καλες μαυρε που εχουν περασει. (ο κωλος της κορυφη). Μια παρακληση. σ'αυτο το σπιτακι ειναι και μια ξανθια νταρντανα. την ειχα πετυχει στις γιορτες, αλλα δεν ειχα μπει. αν την εχει πετυχει κανεις ας μας ενημερωσει.

Η ξανθια νταρντανα που λες ειναι η ταμάρα. Παλιοτρερα την ειχα πάρει στο αλουμινάτο. Απο τις καλυτερες γκομενες που έχω πάρει. Σε μια φάση πηγα να βάλω τα ποδια της στους ομους μου και μου λέει, σιγα! πουτάνα ειμαι οχι μπαλαρινα. Ασε που ολη την ώρα έλεγε γαμαμε την πουτανα γάμαμε! Απλα κορτφη! Την ψάχνω και δε τη βρίσκω

+1!!!

Η Ταμάρα είναι η Πάμελα Άντερσον των φτωχών!!! Της μοιάζει ακόμη και στη φωνή! Κάτι μεταξύ ''πάπιας'' και ''εγχειρισμένου παπαφίγκου'' η φωνή της αλλά Το αστέρι Ταμάρα με τα σιλικονάτα μεμε ήταν πουτάνα με το ''π'' κεφαλαίο!!!

Την χαίρονται οι Ολλανδοί! Πίναν έτσι κι αλλιώς το χόρτο των ζωνιανών, τώρα πηδάν την κοπέλα που τόσο απλόχερα μας προσφέρουν κατα καιρούς!!!

Όποιος μιλάει αγγλικά έχει σαφές προβάδισμα να περάσει ακόμη καλύτερα με την Ταμάρα στο δωμάτιο!!! Το αποκορύφωμα των επισκέψεών μου ήταν όταν της έδεσα τον κορσέ μετά το σεχ! Φετιχ είναι αυτά!!!

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045

Την χαίρονται οι Ολλανδοί! Πίναν έτσι κι αλλιώς το χόρτο των ζωνιανών, τώρα πηδάν την κοπέλα που τόσο απλόχερα μας προσφέρουν κατα καιρούς!!!
[/quote]

δεν ειναι εδω? εγω οταν ρωτησα την τσατσα μου ειπε πως δουλευει εκει, αλλα οποτε της καυλωσει.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
χθες περασα απο το καινουργιο στις γραμμες απεναντι απο το city αλλα η γκομενα δεν ελεγε μια..
οπως μπηκα βγηκα..
κατεληξα και παλι στο La fame με την ψιλη ξανθια και ολιγον τις αβυζι...
μετρια κατασταση....
καλο τσιμπουκι
μετριο ομως το γαμισι, πολυ κρυοκολη ρε παιδια..αμαν

τελικα ολοι οι δρομοι οδηγουν βαρδαρη αλλα ποιος το επιχειρει....

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
ρε μαγκες καιρο εχω να πετυχω την στελαρα γαμω τα μιλφ την ειχα πετυχει το καλοκαιρι στο αλουμινατο μηπωσ ξερει κανεις τιποτα

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
περασα απο σαπφους σημερα το πρωι μπας και βρω την ταμαρα. δεν ηταν αυτη, αλλα μια μελαχρινη καλη. αλλα ξενερωσα απιστευτα απο τον τσατσο. πρωτα ηταν αδερφαρα δευτερον ηταν αγενής, καποιοα στιγμη κατι μου λεει και δεν τον προσεξα τον ζηταω να το επαναλαβει και αυτο αρχισε να ψιλικραζει του τυπου δεν με προσεχεις που μιλαω κ.λ. ξενερωνω και παω να φυγω και αρχιζει να με πρηζει οτι αμα φυγω εγω θα χασω και αλλα χαζα. εγω θα εμπαινα, αλλα σημερα συνειδητοποιησα το ποσο σημαντικο ειναι να ειναι πολιτισμενοι οι τσατσοανθρωποι.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
το πρωι παντος και επειδη ειναι ανοιχτα τα κινεζικα μαγαζια ειδα πολλες ασιατισες. οιι δυο τουλαχιστον ηταν μουναρες. με ψηνει να κατεβαινω τα πρωινα για καμακι στα κινεζακια. μην δωσω τσαμπα λεφτα τωρα για ταιλανδη trip. συγκεκριμενα η μια ηταν επιπεδο λουσι λιου. ωραιο σωμα απιστευτο στυλακι μαυρο γυαλι μασκα και ντυσιμο τρεντυ. δεν μπορει να τις πισει καποιος αντι να καθονται να πουλανε τοσα ρουχα, να δουλεψουν σε κανα σπιτακι?

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1

δεν ειναι εδω? εγω οταν ρωτησα την τσατσα μου ειπε πως δουλευει εκει, αλλα οποτε της καυλωσει.

Εμένα πάλι με είπαν ότι πήγε Ολλανδία! Είμαστε λοιπόν σε αναμονή!

περασα απο σαπφους σημερα το πρωι μπας και βρω την ταμαρα. δεν ηταν αυτη, αλλα μια μελαχρινη καλη. αλλα ξενερωσα απιστευτα απο τον τσατσο. πρωτα ηταν αδερφαρα δευτερον ηταν αγενής, καποιοα στιγμη κατι μου λεει και δεν τον προσεξα τον ζηταω να το επαναλαβει και αυτο αρχισε να ψιλικραζει του τυπου δεν με προσεχεις που μιλαω κ.λ. ξενερωνω και παω να φυγω και αρχιζει να με πρηζει οτι αμα φυγω εγω θα χασω και αλλα χαζα. εγω θα εμπαινα, αλλα σημερα συνειδητοποιησα το ποσο σημαντικο ειναι να ειναι πολιτισμενοι οι τσατσοανθρωποι.

Εννοείς τον Λευτέρη! Μεγάλη μορφή! Άμα χαλαρώσεις και τον πάρεις στην πλάκα, έχει τρελό χαβαλέ! Αρκεί να μην τον πάρεις στα σοβαρά! Κάνει καμάκι σε όλους τους πελάτες! Έχει γέλιο και σηκώνει δούλεμα!

Πάντως από την περιγραφή που έδωσες για τη γκόμενα (μελαχρινή) πρόκειται (μάλλον) για την Ιλόνα και ευτυχώς που δεν μπήκες! Μάλλον θα έφευγες απογοητευμένος! Είδες που τελικά δεν είναι και τόσο κακός ο Λευτεράκης?

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
εχω την εντυπωση πως οταν την φωναξε ειπε μαρια.

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
παιδιά , η δανάη κανει καλο κρβατι?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Λοιπον συναγωνιστες μπορω να πω πως με τις αναφορες σας με κωλοπορωσατε και ταυτοχρονα μου δημιουργησατε μια απεριγραπτη γκαβλα να επιστρεψω ξανα στα στενα της αμαρτιας.Θα πρεπει ετσι κι'αλλιως να βρεθω Θεσσαλονικη καποια στιγμη αλλα ας το επισπευσουμε λιγακι χεχε.Οποτε αυτη και την αλλη εβδομαδα με βλεπω να εξορμω με τα αναλογα ρεπορτ.

Μερικες ερωτησεις.Η μαυρη που δουλευε στο ανορθογραφο ειναι καινουργια ή ειναι αυτη που δουλευε και παλιοτερα?-μια ψιλονταρντανα με ανδρικη φωνη.(Να τι μου κανατε ρε,μαλλον πηγαινω για την πρωτη καταθεση σε μαυρη :2funny:)
Επισης τρελο αγορι 1)αυτη η γκομενα που λες στο αλουμινατο τι ωρα την πετυχες?
                  2)Ειπες οτι και το ξανθο μοντελο αξιζει τα λεφτα αλλα και οτι το μαγαζι εχει 3 βαρδιες.Ειναι ολες οι γκομενες αναλογες του 40ευρου η ειναι και καμια καριολα?Ρωταω για να μην το κλαψουμε το 40αρι, δεν ειναι και λιγα.

ΥΓ.Ετσι να παιρνει φωτια το θρεντ σιγα-σιγα.
ΥΓ2.Επισης δεν καταλαβαινω μερικους που αναφερονται στην περιοχη του Βαρδαρη λες και ειναι ντιτροιτ.

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
εχω την εντυπωση πως οταν την φωναξε ειπε μαρια.

Μαρία από Ρουμανία! Μελαχρινή, 1,70 με μακριά ίσια μαλλιά! Κρυόκωλη του κερατά αν και ΔΕΝ την έχω πάρει! Δεν θέλω να το μετανιώσω!!!

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Λοιπον συναγωνιστες μπορω να πω πως με τις αναφορες σας με κωλοπορωσατε και ταυτοχρονα μου δημιουργησατε μια απεριγραπτη γκαβλα να επιστρεψω ξανα στα στενα της αμαρτιας.Θα πρεπει ετσι κι'αλλιως να βρεθω Θεσσαλονικη καποια στιγμη αλλα ας το επισπευσουμε λιγακι χεχε.Οποτε αυτη και την αλλη εβδομαδα με βλεπω να εξορμω με τα αναλογα ρεπορτ.

Μερικες ερωτησεις.Η μαυρη που δουλευε στο ανορθογραφο ειναι καινουργια ή ειναι αυτη που δουλευε και παλιοτερα?-μια ψιλονταρντανα με ανδρικη φωνη.(Να τι μου κανατε ρε,μαλλον πηγαινω για την πρωτη καταθεση σε μαυρη :2funny:)
Επισης τρελο αγορι 1)αυτη η γκομενα που λες στο αλουμινατο τι ωρα την πετυχες?
                   2)Ειπες οτι και το ξανθο μοντελο αξιζει τα λεφτα αλλα και οτι το μαγαζι εχει 3 βαρδιες.Ειναι ολες οι γκομενες αναλογες του 40ευρου η ειναι και καμια καριολα?Ρωταω για να μην το κλαψουμε το 40αρι, δεν ειναι και λιγα.

ΥΓ.Ετσι να παιρνει φωτια το θρεντ σιγα-σιγα.
ΥΓ2.Επισης δεν καταλαβαινω μερικους που αναφερονται στην περιοχη του Βαρδαρη λες και ειναι ντιτροιτ.

Οι δύο (προς το παρόν) που ζητούν 40€ στο αλουμινάτο, τα αξίζουν κατά την άποψή μου. Αν και η Σάρα ΠΙΘΑΝΟΝ να μετακόμησε στο δίπλα σπίτι, βραδυνή βάρδια μετά τις 22:00. Με τη Μαρίνα την πρόθυμη Πολωνέζα να δουλεύει πρωί και τη Σάρα βράδυ, το συγκεκριμένο σπίτι έχει με διαφορά το καλύτερο δίδυμο της πόλης!!! Γκάλης - Γιαννάκης και βάλε!!!

Η μαυρούλα δουλεύει ΑΠΕΝΑΝΤΙ από το ανορθόγραφο κάθε βράδυ μετά τις 19:00 (προς το παρόν). Έχει γλυκιά φωνή και είναι στην πιάτσα το τελευταίο 6μηνο.

mpourdeleon

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Για τη Δαναη την οποια πηρα χθες πρωτη φορα ενταξει το κοριτσι κανει οτι μπορει.Πιπα με διαρκεια αρκετα καλη ηταν καπως κουρασμενη θα λεγα.Εχει μεγαλα βυζια λιγο κρεμαστα τα οποια οριακα γουσταρω.Δεν ειμαι σιγουρος αν ξαναπηγαινα αλλα δεν χαραμισα ουτε την ωρα ουτε τα λεφτα μου. :boobies:

mpourdeleon

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μια και αναφερεις περι μετακομισης της σαρας χθες περνωντας ρωτησα τη τσατσα του μοντελου και μου ειπε οτι δεν δουλευει στανταρ μερες η σαντρα.Για μετακομιση ουδεν.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Ευχαριστω τρελο αγορι.
Μερικες ερωτησεις ακομη.Η μαυρη πως ειναι απο εμφανιση?Λεπτη η νταρντανα.Ρωταω γιατι ηταν μια μαυρη που ηταν νταρντανομπαζο και δουλευε κατα καιρους σ'αυτο το σπιτι.Ελπιζω να κανω λαθος γιατι ψηθηκα παρα πολυ για μαυρο γαμησι :2funny:
Μπορει επισης καποιος να κανει μια περιγραφη για το που βρισκεται το καινουργιο σπιτι που λετε οτι ειναι στο σιτι γκειτ?Εχω κανα διμηνο να ανεβω οποτε εχω χασει λιγο την μπαλα με τις εξελιξεις.

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Ευχαριστω τρελο αγορι.
Μερικες ερωτησεις ακομη.Η μαυρη πως ειναι απο εμφανιση?Λεπτη η νταρντανα.Ρωταω γιατι ηταν μια μαυρη που ηταν νταρντανομπαζο και δουλευε κατα καιρους σ'αυτο το σπιτι.Ελπιζω να κανω λαθος γιατι ψηθηκα παρα πολυ για μαυρο γαμησι :2funny:
Μπορει επισης καποιος να κανει μια περιγραφη για το που βρισκεται το καινουργιο σπιτι που λετε οτι ειναι στο σιτι γκειτ?Εχω κανα διμηνο να ανεβω οποτε εχω χασει λιγο την μπαλα με τις εξελιξεις.

Μικρό βυζί, μεγάλη ζουμερή σφιχτή και στιτή κωλάρα. Ύψος 1,70.

Όσο για το city gate έχει 2 ρδελαμπού. Ένα επι τις Κωλέτη προς την μεριά των γραμμών του τρένου (οδεύοντας από city gate προς την πιάτσα του Μύλου, περνάς το φανάρι και είναι 50 μ. στο δεξί σου χέρι.) Καλή ποιότις

Το άλλο σπίτι είναι πίσω από το city gate, απέναντι από το club Boutique (κακή ποιότις)

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
το τρελο αγορι εδωσε ρεστα

ναι τα δυο νεα ρδελαμπου ειναι εκει που λεει και οπως τα λεει

στο δε κακης ποιοτητας η φλογα (σημα κατατεθεν τα τελευταια χρονια) ειναι στην ταρατσα...για να το βλεπουν και απο ψηλα :) :)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Πολυ καλη δουλεια αγορι.Πραγματικος σκαουτερ.
Με βλεπω να μην γυρναω σπιτι αυριο το βραδυ.Πολυ μεγαλο τουρ εν οψει τωρα και με την επεκταση των 'ρδελων χεχε.Μονο ευχομαι να προλαβω και τη Μαρινα γιατι εχω καιρο να την παρω.

ΥΓ.Φως στην ταρατσα?Ρε μηπως εξελιχθηκε τοσο η φαση και εχει κανα ελικοδρομιο πανω?

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
παιδια μακρια απο την τζουλια(νομιζω). ειναι στο μπουρδελο το τελευταιο απο προμηθεος κατεβαινοντας απο μοναστηριου. μπαινω μεσα βλεπω 3 τυπους να την κραζουν. σε λιγο εμφανιζεται αυτη, νταρντανα με μεγαλα βυζια μαυρα μαλλια και γερμανιδα. τελικα μπαινω (δεν ειχα και πολλες επιλογες 4.30 το πρωι πηγα). η τστσα με λεει πως κανει ισπανικο, ανεβαινει απο πανω, απο πισω και κανονικο. και οταν ηρθε μεσα κατα την διαρκεια του sex οταν της ζητουσα να αλαξουμε σταση αυτη δυσανασχετουσε. καποια στιγμη αρχισε να μονολογει (την ωρα που την γαμουσα) πως δεν ειναι πραγματα αυτα και σε ενα αλλο μερος που δουλευε επαιρνε 100€ και ηταν μονο σε μια σταση. οταν τελειωσα(απο θαυμα και απο τρελες καυλες) αυτη συνεχιζε να μονολογει και οταν εφυγε ακομα μιλουσε. ελπιζω να βοηθησα με αυτην την προειδοποιηση. στο αλουμινατο ηταν μια καλη μελαχρινη αλλα δεν μπηκα λογο του πολυ κοσμου, στην σαπφους ηταν η μαυρη που αρεσει στο trelo agori (και σε εμενα. μαλακια που δεν πηγα με αυτην), και στο σπιτακι με την πρασινη πορτα ηταν η καλη βραζιλιανα βαλερια(αυτο το κοριτσι πρεπει να χτυπαει 16ωρο. τιμημενη εργατια).

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Και δεν της εσκασες μια φαπα της καριολας?Ακους εκει κανει παραπονα πανω στο γαμησι.Να τα κανει στους νταβαδες αυτα.Ευχαριστουμε παντως αν και για αλλη μια φορα ενας συναγωνιστης εμεινε ανικανοποιητος.

ΥΓ.Βαρδαρη-ΦΙΞ επιστρεφω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom