Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
trelo agori συμφωνω μαζι σου. στη δικη μου περιπτωση τουλαχιστον, οι μαυρες παντα ηταν κρυοκωλες. αυτη ομως ξερει να σε ανεβαζει. το μονο της μειονεκτημα ειναι πως το παρακανει οταν φωναζει. καποια στιγμη αναρωτιεσαι μηπως σε κοροιδευει. αλλα σε γενικες γραμμες ειναι απο τις πιο καλες μαυρε που εχουν περασει. (ο κωλος της κορυφη). Μια παρακληση. σ'αυτο το σπιτακι ειναι και μια ξανθια νταρντανα. την ειχα πετυχει στις γιορτες, αλλα δεν ειχα μπει. αν την εχει πετυχει κανεις ας μας ενημερωσει.
Η ξανθια νταρντανα που λες ειναι η ταμάρα. Παλιοτρερα την ειχα πάρει στο αλουμινάτο. Απο τις καλυτερες γκομενες που έχω πάρει. Σε μια φάση πηγα να βάλω τα ποδια της στους ομους μου και μου λέει, σιγα! πουτάνα ειμαι οχι μπαλαρινα. Ασε που ολη την ώρα έλεγε γαμαμε την πουτανα γάμαμε! Απλα κορτφη! Την ψάχνω και δε τη βρίσκω
+1!!!
Η Ταμάρα είναι η Πάμελα Άντερσον των φτωχών!!! Της μοιάζει ακόμη και στη φωνή! Κάτι μεταξύ ''πάπιας'' και ''εγχειρισμένου παπαφίγκου'' η φωνή της αλλά Το αστέρι Ταμάρα με τα σιλικονάτα μεμε ήταν πουτάνα με το ''π'' κεφαλαίο!!!
Την χαίρονται οι Ολλανδοί! Πίναν έτσι κι αλλιώς το χόρτο των ζωνιανών, τώρα πηδάν την κοπέλα που τόσο απλόχερα μας προσφέρουν κατα καιρούς!!!
Όποιος μιλάει αγγλικά έχει σαφές προβάδισμα να περάσει ακόμη καλύτερα με την Ταμάρα στο δωμάτιο!!! Το αποκορύφωμα των επισκέψεών μου ήταν όταν της έδεσα τον κορσέ μετά το σεχ! Φετιχ είναι αυτά!!!