Φρεσκια μπουρδελοτσαρκα πριν της 23.00...
Τανταλου 14. Η μελαχρινη Αλεξανδρα ακα ronaldinio's sister.!! μια ματια μου ηταν αρκετη για να παρει τα κουλα της απο πανω μου.!!
Τανταλου 9. Η ξανθια Λαουρα ταχα ισπανιδα.
Τανταλου 8. Η Τζουλια η χοντρη, καστανοξανθο μαλι κοτσο, παραπανισια κιλα, ομορφο προσωπο, σχετικα μεγαλα βυζια.
Σαμφως 20. Εμμανουελα λεει η τσατσα, μαλλον η πρωην Μιχαελα θα ηταν, μεσα στο δωματιο.
Σαμφως 7. Η Ρουμανα πετιτ βουλγαρα Τζουλια, μαυρομαλα αδυνατη, αβυζι, πρεπει να φορουσε τα μποτακια της, μεσα μετρια πραγματα, φλυαρια στο φουλ στα...βουλγαρικα.!!
Σαμφως 8. Μια μαυρομαλαο ομορφη αδυνατη, μικροβυζη, αγενης...
Προμηθεους 14. Η Αλισια η ξανθια Ρωσιδα, μεσα σε ενα ωραιο σεξυ συνολακι, βυζαρες φυσικες.!!
Προμηθεους 25. Ξανθια νεα κοπελα, σπαστο μαλι κοντο, Αλινα λεει απο την μακρινη Ισπανια, καλο κοματι μου φανηκε, γαματη λεκανη...
Κατεχακη 13. Η ξανθια πλεον Καρλα, που μαλλον ειναι η ιδια κοπελα που ηταν 26ης Οκτωβρη 35Α, την εχω παρει αλλα δεν την θυμαμαι καθολου...μεσα μετρια προς το καλο...
Μαντζαρου 10. Αδυνατη ντροπαλη κοπελα, μαυρο μαλι ισιο σχετικα αδιαφορη, με ωραια λεπτα μπουτακια...
26ης Οκτωβρη 52. Η Βουλγαρα Ντεσυ με τις τιτανικες βυζαρες της...
Κωλετη. Οπως λεει ο jo ποιο πανω Μαγια πρεπει να το λενε το κοριτσι, μελαχρινο κοριτσακι κοντο με ωραιο κωλαρι, φενοταν να εχει και βυζακι, μου εκανε κλικ...
Α.Γεωργιου 30. Ωραιος χωρος, παλια κοπελα, η 3η Τζουλια της βραδιας, η αδυνατην ξανθια που δουλευε βαρδαρη Προμηθεους 25, παρα πολυ αδυνατη σε σημειο νευρικης ανωρεξιας...
Α.Γεωργιου 24. Και η 4η Τζουλια της Βραδιας.!! μεσα σε καλτσον εως το γονατο, κορσε στην μεση, μαλι φουντωτο καστανοξανθο, αν θυμαμαι καλα, βυζι
σιλικονατο απαραμιλης αισθητικης και σχηματος...
Αυτααα καλημερα σας.! Γενικα οπως λεει και ο λαος εκτος απο ρουφιανους γεμισαμε και με Τζουλιες.!!!