Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:think: :think:εχει τοσες διαφορετικες στη Θεσσαλονικη? :grin: :grin:
Σημασια εχει οτι τρωμε τον jo παντως και με 200ε περισσευμα δεν προλαβαινει να κανει πολλα πραματα....εκτος αν του κανουν πιστωσεις εκει που πηγαινει συνηθως

Ασχετο...Μου κανει εντυπωση τωρα που το σκεφτομαι οτι ακομα δεν ανεβηκε κριτικη για τη Νατασα του Ερως

200 καβαντζα  + τρεχουσα επιδοτηση καπνου +  υψηλα σπρεντς και συνατοτητα δανεισμου + ενα αμπελακι που μου αφησε ο παππους μου  :cool2:
οποτε αν το μαρσαρω λιγο σας εφαγα ...
στις επισκεψεις , στις διαφορετικες γκομενες δε προλαβαινω ...
το ποσο που ανερχετε ?  :think:

εγω το ειπα κιολας  :rolleyes:.. 40 γιουρια * 41 βδομαδες = 1640 - 200 καβαντζα ...  :rolleyes:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Μα και εγώ είμαι στο σεξ άρρωστος και ανώμαλος αλλά συνήθως άμα έχω κάτι πάω σε ουρολόγο.. :2funny: :2funny:.
Έχω γκρινιάξει και στο παρελθόν η μπουρδέλο κατάσταση στην Θεσσαλονίκη είναι κάθε πέρσι και καλύτερα...Αφού πλέον έτσι όπως έχει καταντήσει το πράγμα δεν σε συμφέρει...βρες μία γκόμενα να περνάς την ώρα σου και μάζευε λεφτά και πήγαινε κάθε δίμηνο ή τρίμηνο 4 ήμερες στην Γερμανία ή την Αυστρία σε ένα FKK να περάσεις καλά.....

εχεις απολυτο δικιο...θα ακολουθησω τις συμβουλες σου...

τον ξερεις τον δρομο ετσι...
URL]]

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1

Εσείς εδώ μέσα από αυτό το νήμα έπρεπε να πιέζετε και να απαιτήτε να ανέβουν τα στάνταρ και να πέσουν οι τιμές...ακόμα αφού είστε συχνοί πελάτες έπρεπε να κάνατε μία επιτροπή και να πηγαίνατε στον Μπουτάρη και να του λέγατε να πιέσει να γίνει κάποια τροποποίηση στην νομοθεσία. Η Θεσσαλονίκη θα μπορούσε να βγάζει τρελά φράγκα μόνο από τον σεξοτουρισμο. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες πόλεις όπως Πραγα κτλ.. μια αλλαγή στην νομοθεσία θέλει και λίγο οργάνωση και καθοδήγηση από τον Δήμο....

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Καλά φεύγω πάνε δώσε 150 ευρώ να κάνεις μπάνιο στην μπανιέρα και να στο πουλήσουν και ως τζακούζι.... :2funny:

Rick Blaine

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Εδώ μέσα σε ένα FKK στην Γερμανία τρώω καμία 300 με 400 την ημέρα  :think:...άλλη φάση ;)...γουστάρω αλλά δεν βγαίνω να πω ότι μία γκόμενα θα μου φάει 400 ευρώ την ημέρα....Εκτός και αν βγαίνεις με γκόμενα και πάτε για κουμάρι..... :2funny:

Λοιπον αρκετα, εγινες κουραστικος, το θρεντ αφορα πουτανες και μπουρδελα και οχι FFK και γκομενες που γαμιουνται τετρακις σε ενα βραδυ. Εδω εμεις πουτανες πηδαμε, μπορεις να πας στο θρεντ με τους γαμιαδες των γκομενων.Αειι........

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καραμαν ... σκυψε !
disdain014.gif

Αλ δεν ειναι μονο η  Νατασσα που δεν  διαβασαμε
Εμμανουελα πατρινια επισης
για Καντυ  :rolleyes: ολη η πολη περασε 5 κριτικες εχει μονο
και τοσες αλλες ...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
σεξο-στατικογραφε jo...παρε και τα δικα μου στατιστικα μεχρι στιγμης...

36 διαφορετικα πουτανακια, τα 8 εκτος θεσσαλονικης...αρα 28 εντος εδρας, συνολο ομως 38 καταθεσεις βεβαιομενες, μιας και Μαρια και Χριστινα προτιμηθηκαν εις διπλουν...
απο αυτες 18 καταθεσεις ηταν πληρως επιτυχημενες
και 20 μετριες εως αποτυχημενες...

:grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Καραμαν ... σκυψε !
disdain014.gif

Αλ δεν ειναι μονο η  Νατασσα που δεν  διαβασαμε
Εμμανουελα πατρινια επισης
για Καντυ  :rolleyes: ολη η πολη περασε 5 κριτικες εχει μονο
και τοσες αλλες ...

να σκυψω πως.?? οπως σκυβουν να σηκωσουν το σαπουνι.???  :2funny: :2funny: :2funny:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
:think:Μαθηματικά πάντως δεν βγαίνει φίλε ... Εγώ για παράδειγμα το Σάββατο έκανα με την κοπέλα μου έρωτα 4 φορές στο σπίτι μου και φάγαμε και ήπιαμε και είδαμε και δύο ταινίες και κοιμηθήκαμε και αγκαλίτσα... Την Κυριακή βγήκαμε για καφέ και φαγητό και μου στοίχησε μαζί με τα δικά μου 30 ευρώ.... :think:

Πως να πείσω τον εαυτό μου ότι βγαίνει πιο ακριβά και ότι αυτό που έζησα το σουκου μπορεί να μου το προσφέρει μία πουτάνά! :think: Εντάξει ήρθε η Σάρα η καινούργια και η Κάντυ πήγα τις δοκίμασα...ρίξαμε 160 ευρώ για δύο πηδήματα.. :headbang:Άλλη φάση ...ναι, άλλα όχι πιο φθηνά....Μα με ποια βγαίνεις ρε φίλε με την Αγγελοπούλου :2funny: :headbang: :2funny:
η γκομενα φιλε δεν θελει να βγαινει μια φορα την βδομαδα.δεν ξερω τι ηλικια εχεισ και τι η γκομενα σου(μπορει να πηγαινει σχολειο ακομα δεν ξερω),η γκομενα θελει και τα ταξιδακια της και τα 3ημερα της και μπουζουκακι,και φαγητο και μπαρακια και καφεδες και βενζινες στο αυτοκινητο και δωρακια και ντελιβερι φαγητο σπιτι και ποτα μπουκαλια σπιτι και χιλια δυο.και αν δεν εχει και ελευθερο σπιτι θελει και ενα 50ρικο στα ξενοδοχεια καθε φορα.σου βγαινουν πολυυυυυυ περισσοτερο.τωρα αν πηγαινει σχολειο ακομα η ειναι κανα γυφτακι ισως να βολευεται και με σπορια αλλα δεν νομιζω και παλι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Καλά φεύγω πάνε δώσε 150 ευρώ να κάνεις μπάνιο στην μπανιέρα και να στο πουλήσουν και ως τζακούζι.... :2funny:
χεσε μας ρε μαλακα...παρε δρομο απο δω μεσα σου λενε.Μας φλομωσες στις παπαριες...
Ρε μπας και εισαι o kouklakis? :birdman: :birdman: :birdman:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
εχεις απολυτο δικιο...θα ακολουθησω τις συμβουλες σου...

τον ξερεις τον δρομο ετσι...
http://[URL unfurl="true"]www.spitoskylo.gr/wp-content/uploads/2008/12/berkshire-9.jpg[/img[/URL]]

[/quote]
χαχαχαχχαχχαχαχαχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:  ελα και εγω δεν ξαναστελνω το παραχεσα.οντως μας εχεις πρηξει τα ουμπαλα.ασχολησου με την χαβουζα σου και ασε τι θα κανουμε εμεις και τι θα πουμε στον μπουταρη! ευτυχως εμεις εχουμε ακομα καυλες οχι σαν καπιους που τους εχει μαραθει και το ριξανε στα ηλιοβασιλεματα και στις συλλογες με πεταλουδες. τα φιλια μου στους συναγωνιστες ολους απο σαλονικα που ειναι πολυ μπροστα!!

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
η γκομενα φιλε δεν θελει να βγαινει μια φορα την βδομαδα.δεν ξερω τι ηλικια εχεισ και τι η γκομενα σου(μπορει να πηγαινει σχολειο ακομα δεν ξερω),η γκομενα θελει και τα ταξιδακια της και τα 3ημερα της και μπουζουκακι,και φαγητο και μπαρακια και καφεδες και βενζινες στο αυτοκινητο και δωρακια και ντελιβερι φαγητο σπιτι και ποτα μπουκαλια σπιτι και χιλια δυο.και αν δεν εχει και ελευθερο σπιτι θελει και ενα 50ρικο στα ξενοδοχεια καθε φορα.σου βγαινουν πολυυυυυυ περισσοτερο.τωρα αν πηγαινει σχολειο ακομα η ειναι κανα γυφτακι ισως να βολευεται και με σπορια αλλα δεν νομιζω και παλι
:2funny:
Είμαι 28.... :think: :2funny:
Βγαίνω 3 -4 φορές την βδομάδα με γκόμενα και έχω δικό μου σπίτι και στα ταξιδάκια ο καθένας πληρώνει τα δικά του και μοιραζόμαστε τα περισσότερα έξοδα και όσο για το αν μου σηκώνετε θα σου έλεγα τώρα ποιον να ρωτήσεις  :2funny:άλλα άσε δεν γουστάρω ιντερνοτοκαυγάδες βραδιάτικα.... :2funny: βενζινες πληρώνεις και για να πας στις πουτάνες εκτός και αν είσαι γύφτος και μένεις εκεί κοντά. :2funny:..μάλλον από τα λεγόμενα σου δεν νομίζω να σε πλησίασε καμία γκόμενα για την ομορφιά σου αλλά για τα λεφτά σου.... :2funny: :birdman:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
:2funny:
Είμαι 28.... :think: :2funny:
Βγαίνω 3 -4 φορές την βδομάδα με γκόμενα και έχω δικό μου σπίτι και στα ταξιδάκια ο καθένας πληρώνει τα δικά του και μοιραζόμαστε τα περισσότερα έξοδα και όσο για το αν μου σηκώνετε θα σου έλεγα τώρα ποιον να ρωτήσεις  :2funny:άλλα άσε δεν γουστάρω ιντερνοτοκαυγάδες βραδιάτικα.... :2funny: βενζινες πληρώνεις και για να πας στις πουτάνες εκτός και αν είσαι γύφτος και μένεις εκεί κοντά. :2funny:..μάλλον από τα λεγόμενα σου δεν νομίζω να σε πλησίασε καμία γκόμενα για την ομορφιά σου αλλά για τα λεφτά σου.... :2funny: :birdman:
εγω απο τα δικα σου λεγομενα παντως βγαζω συμπερασμα οτι εισαι πιτσιρικι η γκομενα σου παει σχολειο ακομα και ειναι μπαζο,δεν εχεις σαλιο(ισως ρομα καταγωγη η αλβαναρα) και το λιλι εχει ρυτιδιασει συντομα.και εγω δεν γουσταρω τους ιντερνετοκαυγαδες αλλα αυτη που μου λες να ρωτησω ειναι αυτη ποθ σε γεννησε

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Μπα αποκλείετε μάλλον αυτή που γέννησε εσένα δουλεύει εκεί που πας να πληρώσεις για να γαμήσεις και δεν το ξέρεις σκατόφατσα.....   :2funny:

Rick Blaine

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Μπα αποκλείετε μάλλον αυτή που γέννησε εσένα δουλεύει εκεί που πας να πληρώσεις να γαμήσεις και δεν το ξέρεις σκατόφατσα.....   :2funny:

Ακομα να παρεις δρομο εσυ απο δω, αντε καλυνυχτα μας ειπες, τον μπουλο. :birdman:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ενταξει ρε φιλε ακομη κ αν εχεις δικιο προσπαθεις να μας κανεις επιδειξη που εχεις γκομενα ενταξει το κουραζεις το θεμα με γεια σου με χαρα σου :idiot:

στο 8εμα μας τωρα ριχνω μαυρο στο νεαρο πιπινι αντζελα που δουλευει στο ροζ σπιτακι στην προμηθεους απογευματινη ηταν πολυ αδυνατο πιπινι κι εντελως μηχανικο κομοδινο μεσα :headbang:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ασε που αν της πεις για μποτουλες η για πιπες κ πισωκολλητα ειτε 8α σου γκρινιαζει ειτε 8α λεει το κλασικο αυτα να πας να τα κανεις με καμια πουτανα  :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ασε που αν της πεις για μποτουλες η για πιπες κ πισωκολλητα ειτε 8α σου γκρινιαζει ειτε 8α λεει το κλασικο αυτα να πας να τα κανεις με καμια πουτανα  :2funny:

Μποτίφιλε, εθεάθει η πρώτη μπότα της σαιζόν την περασμένη Παρασκευή στο Έρως 16, με την Νατάσα την Τσαρίνα. :) :grin: :grin: :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
γεια σου θεε
ολα καλα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom