gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
eva angelina ρε φιλε....πορνοσταρ ειναι ναι....συνταξιουχα πια.....Ρε gl αυτη που εχεις στο αβανταρ ποια ειναι?Παιζει σε τσοντες?
eva angelina ρε φιλε....πορνοσταρ ειναι ναι....συνταξιουχα πια.....Ρε gl αυτη που εχεις στο αβανταρ ποια ειναι?Παιζει σε τσοντες?
eva angelina ρε φιλε....πορνοσταρ ειναι ναι....συνταξιουχα πια.....
Είμαι κατά των μπουρδέλων και των τσαρκών και της ξεπέτας και της βρομιάς.
Αν θέλουν να κάνουν κάτι ας το κάνουν καλά. Ας δώσουν άδειες για FKK να πηγαίνει ο κόσμος σε ένα οργανωμένο χώρο να περνάει καλά. Στην Θεσσαλονίκη δύο τρία FKK μαγαζιά να ανοίξουν με 20-30 κοπέλες το καθένα και μία είσοδο από 50 ευρώ θα είναι ότι πρέπει. Ούτε βόλτες , ούτε μαλακίες. Θα πηγαίνεις θα αράζεις , θα τρως, θα γαμάς, θα πλένεσαι, θα κάνεις σπα και μασαζ κτλ θα σου βάζουν βραχιολάκι να πας και στις δουλειές σου και εντός ημέρας αν θες ξανά έρχεσαι. Θα μπει ο κόσμος σε άλλη νοοτροπία. Θα ξεφύγει. Θα νιώσει λίγο Ευρωπαίος.
BREAKING NEWS!
το βιλα εχει αυριο βραδινη την καντυ
φανταζομαι ο τζο ηδη εχει αρχισει τις ετοιμασιες
θα ειναι μεγαλη η αυριανη νυχτα αναμενουμε λεπτομερειες!
BREAKING NEWS!
το βιλα εχει αυριο βραδινη την καντυ
φανταζομαι ο τζο ηδη εχει αρχισει τις ετοιμασιες
θα ειναι μεγαλη η αυριανη νυχτα αναμενουμε λεπτομερειες!
το υπουργείο παιδείας χωρίς καν να ρωτήσει το μπουτάρη έδωσε άδεια να ανοίξει στην ανδρέου γεωργίου διακονεία ολων των εν ελλάδι αλλόθρησκων εκκλησιών ή κατι τέτοιο
Είμαι κατά των μπουρδέλων και των τσαρκών και της ξεπέτας και της βρομιάς.
Αν θέλουν να κάνουν κάτι ας το κάνουν καλά. Ας δώσουν άδειες για FKK να πηγαίνει ο κόσμος σε ένα οργανωμένο χώρο να περνάει καλά. Στην Θεσσαλονίκη δύο τρία FKK μαγαζιά να ανοίξουν με 20-30 κοπέλες το καθένα και μία είσοδο από 50 ευρώ θα είναι ότι πρέπει. Ούτε βόλτες , ούτε μαλακίες. Θα πηγαίνεις θα αράζεις , θα τρως, θα γαμάς, θα πλένεσαι, θα κάνεις σπα και μασαζ κτλ θα σου βάζουν βραχιολάκι να πας και στις δουλειές σου και εντός ημέρας αν θες ξανά έρχεσαι. Θα μπει ο κόσμος σε άλλη νοοτροπία. Θα ξεφύγει. Θα νιώσει λίγο Ευρωπαίος.
Να σε κανουμε προεδρο. Ευγε.
Ασχετο αλλα αυτο το youtube λινκ. Ποια ειναι αυτη ρε παιδια? εγω δεν την ξερω παντως.
Και κατι ακομα. Εδω εχει παει κανεις?
Κάντυ τελικά απόψε στο Βίλλα ???
Jo ??? Ακόμα το αντίσκηνο στήνεις ???
Τι εστι Καντυ βρε jo ?
Τι εστι Καντυ βρε jo ?