GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
η καρλα της εκκλησιας και η καρλα του λαφαμ ειναι αλλη;
Ναι βρε , αφού την αναφέρεις και εσύ στην αναφορά σου.
η καρλα της εκκλησιας και η καρλα του λαφαμ ειναι αλλη;
ααα ποσο τη εκανες ρε ? αυτο το ερωτημα ακομη αναπαντητο παραμενεικοιταζω το αλλο σαιτ και γελαω.....η καμελια ειναι λεει 20 ετων........ελεος.....
Εεεμ τα εχουμε πει αδερφε , το κοριτσι εχει εγκυημενο αμυλο
πατα και τρωτε καμενες πατατες εδω κι εχει ..
Για πατατες ή Τζεσυ πας ή Γκουντις
εχεις φαει Τζεσυ αληθεια γαμεοβερ ? .. αλαλ τι ρωταω αφου και συ στη αιρεση εισαι ..
πρεπει να μαστε συμμαθητες με την κοπελα..... ;)ααα ποσο τη εκανες ρε ? αυτο το ερωτημα ακομη αναπαντητο παραμενει
εγω κι ο γαμεοβερ ειπαμε κατω απο 30 ενω ο Αλ 40 :S
λοιπόν σύντροφοι το πιο πετυχημένο ειναί αυτό που άκουσα σήμερα...
ο μπουτάρης θέλει να μεταφέρει ολους τους οικους ανοχής στην ανδρεου γεωργιου και ΝΑΙ
ΝΑΙ ΝΑΙ
το υπουργείο παιδείας χωρίς καν να ρωτήσει το μπουτάρη έδωσε άδεια να ανοίξει στην ανδρέου γεωργίου διακονεία ολων των εν ελλάδι αλλόθρησκων εκκλησιών ή κατι τέτοιο
προβλέπω πόλεμο με γοβες και μανουάλια
αλλος απο δω ..Η Σιμόνα απο Α. Γεωργίου πότε θα μας ξαναεμφανιστεί...;;;;;;
αλλος απο δω ..
εδω μαλλον θα εξαφανιστει η Α Γεωργιου εσυ θες και Σιμονα ?
Λυσε μου μια απορια .. αλλα θεματα εκτος της μπουρδελοκαταστασης διαβαζεις ?
οταν τελειωσουν τα λεφτα απο το γαμηλιο ταξιδι.....Η Σιμόνα απο Α. Γεωργίου πότε θα μας ξαναεμφανιστεί...;;;;;;
]δηλ. μέχρι τότε δεν πρέπει ούτε να γ...με;
όπα... αλλιώς το πιασα... σόρυ... δεν έχω ιδέα γι αυτό που λες... αν μπορείς να δώσεις link please]
ΑΠο που βγηκε αυτο το σμπερασμα ?
και μεχρι ποτε ενοεις ?
τεςπα ηθελα να ρωτησω αν ειδες το θεμα της και το τι εχει γινει
γιατι ξερω πολλοι μονο εδω διαβαζουν , αλλα αστο ...
όπα... αλλιώς το πιασα... σόρυ... δεν έχω ιδέα γι αυτό που λες... αν μπορείς να δώσεις link please
τυπε μηπως εισαι και συ μελος καμιας αποκρυφιστικης θρησκειας και κανεις τον ανηξερο;τι ιερογλυφικα ειναι αυτα;ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..... ΛΚΞΣΦΗΝΠΙςΘΓΩΒΗΡΠ΄ΓΙΘΣΒΝΦΛ ΑΣΙΡΘΦΗΑΙ ΚΑΣΘΗΔΩΑΠΙΥΓΒΡΟΛΥΡ ΑΛΚΣΘΔΩΦΗΠΘΙΡΝ;ΑΙΘΡΦ;....
είναι απο την ερωτική απογοήτευση....τυπε μηπως εισαι και συ μελος καμιας αποκρυφιστικης θρησκειας και κανεις τον ανηξερο;τι ιερογλυφικα ειναι αυτα;
εσυ παντως για αβαταρ εχεις τον araya ή κανω λαθος?Ρε gl αυτη που εχεις στο αβανταρ ποια ειναι?Παιζει σε τσοντες?