Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (12 μέλη και 39 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μετά την ολιγοήμερη απουσία μου και εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης αποφάσισα να κάνω μια μεσημεριανή μπουρδελότσαρκα στα καταστήματα εκτός Βαρδάρη, μιας που η ώρα ήταν ακατάλληλη για παρκάρισμα στα στενά του Βαρδαρίου.
Ο κόσμος στους δρόμους ελάχιστος, οι περισσότεροι μάλλον σε κάποια παραλία θα δροσίζονται, ακόμη και οι Βούλγαροι νταλικέρηδες που αράζουν δίπλα στο κατάστημα της Ερημίτου και αυτοί λιγοστοί.
Με τη σειρά που τα επισκέφθηκα στα καταστήματα συνάντησα τις εξής κοπέλες.

-Ερημίτου Η Πετρούλα, συμπαθητική κοπέλα, πιάσαμε την κουβέντα πέρασε μάλιστα και τα χέρια της γύρω από τη μέση μου, επωφελήθηκα και εγώ, αν και δεν το συνηθίζω με κοπέλες που δεν έχω σκοπό να περάσω, και πέρασα τα χέρια μου στην κολάρα της ακουμπώντας με τα δάχτυλα μου τα κολομάγουλα της, δεν κρύβω ότι μου την σήκωσε η όλη φάση, λίγο ακόμη έλειψε και θα περνούσα, στα υπ΄ όψη πάντως. Βραδινή μετά τις 7 η milf Άννα.

Ποια θεωρεις καλυτερη εμφανισιακα Πετρουλα η Αννα ?  :think:
αν η Αννα ειναι 30ρα η Πετρουλα ποσεο ειναι ?  :think:

- Ουρανού, Η Ρωξάνα με αλλαγμένο μαλλί από την τελευταία φορά που την είχα δει, ολίγο μεζ, σε καλή κατάσταση, αλλά εμένα δεν μου κάνει κλίκ.
Οχι η πιπινα πουτσοπαγιδα της Εκκλησιας ε ?  :think:

- Φρίξου 14 , Ένα πάρα πολύ αδύνατο πλασματάκι, που περπατούσε μάλιστα αδέξια πάνω στα 12ποντα της, Εμμανουέλλα την έλεγαν, πολύ συνεσταλμένη, η μαντάμ την εκθείαζε ότι σκίζει μέσα στο δωμάτιο, πάντως έκανε κάνα 20λεπτο να βγει από μέσα και η μαντάμ το έβαλε στα ατού της, και μάλιστα από τα λεγόμενα της ήταν σε απλό πρόγραμμα. Βραδινή η Αντριάννα.com που τον τελευταίο καιρό προσπαθεί φιλότιμα και με πολύ πίεση να αλλάξει το κακό προφίλ της.
& Εμμανουελα στην view list μαζι με Πετρουλα  :rolleyes:

- Villa . Η άλλη Αντριάννα της Villa, έκανε και πασαρέλα μπροστά μου, αλλά για ακόμη μια φορά με άφησε αδιάφορο. Δεν ξέρω αλλά παρόλη την εντυπωσιακή της εμφάνιση έχει κάτι που δεν με τραβάει. Βραδινή το άλλο κομοδίνο της γειτονιάς η Τζέσυ.
Helloooo Helooooo  :cheesy: Τουμπανιεθ ... θα της το δωσω  μια δευτερη , κατα τ αλλα συμφωνω

- La femme . Το βαρύ πυροβολικό η Χριστίνα με τα κανόνια της. Βραδινή η Κάρλα.  Για όσους ενδιαφέρονται, (μέσα και εγώ), η Μαρία η Σλοβάκα θα επιστρέψει εντός 12ημέρου. Έχω και συμπληρωμένη κάρτα με 3 γαμήσια εκεί και την κρατάω για την πάρτι της. ;) ;) ;)
Χριστινα την πρωτη φορα δεν ακουσα κλικ , θα της δωσω αλλη μια ευκαιρια αλλα .. δε ξερω
Καρλα πρεπει αν δω .. να παρω και το παγωτο μου  :P

-Τσίρκο , , Η Κατερίνα το πιπινάκι της διπλανής πόρτας με τις βυζάρες της. Την έμαθε καλά τη δουλειά από ότι είπε η Μαντάμ, αλλά εγώ θα περιμένω λίγο ακόμα μέχρι να την ξανατιμήσω. Βραδινή μετά τις 8 η υπερπρωταθλήτρια Λάουρα η πιο φορμαρισμένη με διαφορά, αυτή τη στιγμή ,Ιερόδουλη της Θεσσαλονίκης.
@ view list ...

-Κωλλέτη, Η Αγάπη για όσους ενδιαφέρονται, εγώ πάντως όχι, Βραδινή μετά τις 7 και για όλο το υπόλοιπο βράδυ η Έφη. :smitten: :smitten: :smitten: Αγαπούληδες (μέσα και εγώ) σπεύσατε.
Ουτε εγω ψηνομαι για Αγαπη ...  Εφη στην λιστα ... pinned  :grin: :smitten:

- Μαντζάρου , , Μια Γιάννα, πρώτη φορά την έβλεπα , ξανθιά , κοντή με ζουμπουρλούδικα μπουτούνια αλλά τίποτα παραπάνω. Και το 40αρι ακατέβατο. Είναι πολιτική του καταστήματος μου λέει η τσατσά. Αλλά σε ένα σεμινάριο μας είχανε πει, δεν θα πείτε ποτέ μα ποτέ τη φράση, είναι πολιτική της εταιρείας μας, τστσσσσς ανεκπαίδευτες τσατσάδες.
@ view list ...

- Κατεχάκη , Το άφησα επίτηδες τελευταίο μιας που τα καλά τεμάχια είναι βραδινά και δεν έβλεπα κάτι καλό, μπήκα λοιπόν όπου συνάντησα τη Μάρα όπως το περίμενα. Καρφί πέρασα μέσα με 30αρι εννοείται για 40 ούτε λόγος, ήταν η 3η φορά με την συγκεκριμένη σε 40 ημέρες που για τα δεδομένα μου είναι πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μιας που με αρέσει η ποικιλία και δύσκολα κολλάω κάπου (τις άλλες 2 στην Προμηθέως 25). Πραγματικά όμως άξιζε τον κόπο μιας που πέρασα ακόμη καλύτερα ακόμη και από τις δύο προηγούμενες φορές. Λεπτομέρειες στην  πανηγυρική κριτική που θα ακολουθήσει.
@ view list ...

Γεμισε η view list πρεπει να βγω παγανια  :fuck2:
Για Μαρα με εψησες ελπιζω να μην ειναι  bbw πως τις λετε ... χοντρη να ουμε
θα σε μαλωσω  :s&m_2:

Καμια καινουρια λαμπα δεν ειδες ε ?  :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Ποια θεωρεις καλυτερη εμφανισιακα Πετρουλα η Αννα ?  :think:
αν η Αννα ειναι 30ρα η Πετρουλα ποσεο ειναι ?  :think:

Προσωπικές απόψεις είναι αυτές αλλά εγώ της Άννας δεν της τον δίνω και δεν μου κάνει και καθόλου μα καθόλου κλικ. Αντίθετα με την Πετρούλα σήμερα ήμουν ένα κλικ να περάσω και αργά ή γρήγορα θα την τιμήσω.
Όσο για ηλικίες την Άννα την κάνω πάνω από 40 και την Πετρούλα εκεί γύρω στα 35. Επαναλαμβάνω προσωπικές απόψεις και ίσως πέφτω έξω αλλά τα μάτια μου αυτά ήδαν. :cool2: :cool2: :cool2:

Οχι η πιπινα πουτσοπαγιδα της Εκκλησιας ε ?  :think:

Δεν το γνωρίζω αυτό jo γιατί απλά όσο περίεργο και αν σου φανεί αυτό εκκλησία δεν έχω μπει ποτέ μέσα. :o :o :o

Γεμισε η view list πρεπει να βγω παγανια  :fuck2:
Για Μαρα με εψησες ελπιζω να μην ειναι  bbw πως τις λετε ... χοντρη να ουμε
θα σε μαλωσω  :s&m_2:

Όχι ρε χαμένε δεν είναι bbw, άσε που την είδα και κανα κιλάκι ελαφρύτερη να ουμε. :tits: :tits: :tits: :tits2: :tits2: :tits2:

Καμια καινουρια λαμπα δεν ειδες ε ?  :think:

Από λάμπες τίποτα ακόμη και τις έψαξα σχολαστικά μία προς μία όπως εξάλλου κάνω σε καθημερινή βάση.
Το μόνο, που όμως δεν είμαι και για αυτό πολύ σίγουρος είδα στα κλεφτά μια τύπισα να μιλά στο κινητό έξω από το βιτρινάτο και νομίζω ότι είχε βγει μέσα από αυτό, αλλά όπως είπα δεν είμαι σίγουρος. :rolleyes:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
37 είναι, από πρώτο χέρι

:rockon: γεια σου φιλε του φιλου , αρα φιλε
Ετι μπραβο , αντε εκτος απο τις πινακιδες να κολαμε
και χαρφτακι στο παρπμπριζ με τις ηλικιες γιατι με του ασαφης ορισμους
μιλφ μουλφ κλτ δε μπορουμες να βγαλουμε ακρη

Λεω να κανω μια πουτανολιστα με το πουτανικο δυναμικο της πολης 
ο πουτανοληξιαρχος  και αδερφος Καραμαν μου ειχε δωσει μια περισι μολις ειχα πρωτογραφτει
Θυμασαι ρε χαμενε  :grin:
Να φτιαξουμε ενα εξελακι και αν το συμπληρωσουμε  ολοι μαζι με οσα ξερουμε

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Προσωπικές απόψεις είναι αυτές αλλά εγώ της Άννας δεν της τον δίνω και δεν μου κάνει και καθόλου μα καθόλου κλικ. Αντίθετα με την Πετρούλα σήμερα ήμουν ένα κλικ να περάσω και αργά ή γρήγορα θα την τιμήσω.
Όσο για ηλικίες την Άννα την κάνω πάνω από 40 και την Πετρούλα εκεί γύρω στα 35. Επαναλαμβάνω προσωπικές απόψεις και ίσως πέφτω έξω αλλά τα μάτια μου αυτά ήδαν. :cool2: :cool2: :cool2:

Οκ αυτο ηθελα να ακουσω , θενξ  :grin:

Δεν το γνωρίζω αυτό jo γιατί απλά όσο περίεργο και αν σου φανεί αυτό εκκλησία δεν έχω μπει ποτέ μέσα. :o :o :o

Ουουουο Αμαρτωλε

Πως κι ετσι ? :think:

Όχι ρε χαμένε δεν είναι bbw, άσε που την είδα και κανα κιλάκι ελαφρύτερη να ουμε. :tits: :tits: :tits: :tits2: :tits2: :tits2:
Οκ Τζουλια και Μαρα @ Κατεχακη .. του πουστη καποια θα πατυχω

Από λάμπες τίποτα ακόμη
Τι σταδιαλα :dunno:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ουουουο Αμαρτωλε [/b]

Πως κι ετσι ? :think:

'Ετυχε, όπως και σε άλλα που δεν είχα μπει καθόλου πριν γίνω μέλος του site, και το οποίο μου άνοιξε άλλους ορίζοντες :dancing:

Βασικά ήμουν φαν του Βαρδάρη (πλίν αναοθόγραφου, έτσι γιατί δεν το πήγαινα) και από τα υπόλοιπα επιλεκτικά, λαφαμ , σααλ, κεφαληνίας , κοροβάγκου, ερως 16, αυτά. Δεν σύχναζα καθόλου city gate, κωλλέτη, villa κλπ.

Να φανταστείς ότι το στανταράκι μου την Έφη την είχα χαμένη και την πέτυχα τυχαία πέρσι το καλοκαίρι στο Βαρδάρη όταν έκανε κάποια μεροκάματα εκεί.

Μπορεί να είμαι πολύ παλιός μπουρδελιάρης αλλά σίγουρα το site με άνοιξε καινούργιους ορίζοντες. :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Να φανταστείς ότι το στανταράκι μου την Έφη την είχα χαμένη και την πέτυχα τυχαία πέρσι το καλοκαίρι στο Βαρδάρη όταν έκανε κάποια μεροκάματα εκεί.
Και γω  :grin: , Τι συμπτωση  :smitten:

Μπορεί να είμαι πολύ παλιός μπουρδελιάρης αλλά σίγουρα το site με άνοιξε καινούργιους ορίζοντες. :rockon:
Εγω αν δεν ηταν το σιτε δε θα καθομουν να τις ξεψαχνισω και να τις ανακαλυψω μονος
θα εκανα κπου και που καμια τσαρκα υποθετω ... καπνιζοντας  :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εγω αν δεν ηταν το σιτε δε θα καθομουν να τις ξεψαχνισω και να τις ανακαλυψω μονος
θα εκανα κπου και που καμια τσαρκα υποθετω ... καπνιζοντας  :grin:

Σε πολύ σωστό δρόμο βρισκόμαστε  φίλε jo, έτσι το κόβω. ;)

Εν τω μεταξύ τώρα που το κάνουμε και κουβέντα μου έχει καρφωθεί στο μυαλό αυτή η Πετρούλα από του Ερημίτη που μου ήρθε στα καλά καθούμενα σήμερα το πρωϊ και με έκανε αγακλίτσες στο σαλόνι του μπουρδέλου που πήγα και την είδα.

Ε άμα δεν την γαμήσω θα σκάσω. :knockinb: :fuck2:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σε πολύ σωστό δρόμο βρισκόμαστε  φίλε jo, έτσι το κόβω. ;)

Εν τω μεταξύ τώρα που το κάνουμε και κουβέντα μου έχει καρφωθεί στο μυαλό αυτή η Πετρούλα από του Ερημίτη που μου ήρθε στα καλά καθούμενα σήμερα το πρωϊ και με έκανε αγακλίτσες στο σαλόνι του μπουρδέλου που πήγα και την είδα.

:2funny: :2funny: Ρε την πουτανα ! σε εψησε ε ?
Να το πραξεις αν σ αρεσε , ισως κακως δε μπηκες μαλιστα

Αυτο να γινει μυνημα και προς αλλα μαγαζια με σαλοναρισμα αστραπη που παιζει μερικες φορες  :rolleyes:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
:2funny: :2funny: Ρε την πουτανα ! σε εψησε ε ?
Να το πραξεις αν σ αρεσε , ισως κακως δε μπηκες μαλιστα

Αυτο να γινει μυνημα και προς αλλα μαγαζια με σαλοναρισμα αστραπη που παιζει μερικες φορες  :rolleyes:

Ναι την πουτάνα με έψησε  :2funny:

Καλά αν δεν έβρισκα τη Μάρα το πιό πιθανό ήταν να γυρίσω πίοσω σ΄ αυτήν. :fuck2:

Έχει πέσει το μάτι σου σε καμιά κριτκή για δαύτην ή έστω καμιά πρόχειρη αναφορά :think: :huh:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ναι την πουτάνα με έψησε  :2funny:

Καλά αν δεν έβρισκα τη Μάρα το πιό πιθανό ήταν να γυρίσω πίοσω σ΄ αυτήν. :fuck2:

Έχει πέσει το μάτι σου σε καμιά κριτκή για δαύτην ή έστω καμιά πρόχειρη αναφορά :think: :huh:

Μπα δε θυμαμαι κατι συγκεκριμενο αλλα νομιζω δεν εχει αρνητικα σχολια
παντως το κλικ ειναι κλικ , με την Ερρικα εγω ουτε κριτικες σκευτικα ουτε τιποτα
Βουρ  :cheesy:
αμα σου εκανε κλικ ορμα και καλυτερα χωρις κριτικες , μη πας προκατελημενος  ;)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μπα δε θυμαμαι κατι συγκεκριμενο αλλα νομιζω δεν εχει αρνητικα σχολια
παντως το κλικ ειναι κλικ , με την Ερρικα εγω ουτε κριτικες σκευτικα ουτε τιποτα
Βουρ  :cheesy:
αμα σου εκανε κλικ ορμα και καλυτερα χωρις κριτικες , μη πας προκατελημενος  ;)

Ορμάω σίγουρα θα είναι η επόμενη μου, ίσως και αύριο. :happy: :happy:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
104
Like
12.795
Πόντοι
25.165
Αν ετσι, Αννα την λεγανε.

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Πάρε και μιά 2η δικιά μου, αν μπορεί να βοηθήσει, μιας που είναι και λίγο παλιά. Πάντως άλλη δεν υπάρχει σε όλο το site όσο και αν ψάξεις.

thanks φιλε,θα τη μελετησω καλα γιατι η κοπελα φαινεται καλουτσικη!!!  :thumbsup:

θα προτιμουσα ομως να δουλευε σε κανα studio στο μυλο οχι εκει κι ας ηταν πιο ακριβα,τελος παντων..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.889
Πόντοι
11.585
Σε πολύ σωστό δρόμο βρισκόμαστε  φίλε jo, έτσι το κόβω. ;)

Ματιασμενος πρεπει να εισαι.!! :think:...βγες εξω πανε χτυπα 2 γεκα σε χαμηλο και ενα ντραμπουι με παγο...μετα πανε πρασα και φαε 2 βρωμικα και σβηστα με μια πρασινη 330ml.!!...μετα απο αυτο θα νιωσεις μια ανακουφηση (μπορει και οχι.!!  :2funny:) τοτε πιστευω θα εχεις ξεματιαστει πληρως...!! :dancing:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ματιασμενος πρεπει να εισαι.!! :think:...βγες εξω πανε χτυπα 2 γεκα σε χαμηλο και ενα ντραμπουι με παγο...μετα πανε πρασα και φαε 2 βρωμικα και σβηστα με μια πρασινη 330ml.!!...μετα απο αυτο θα νιωσεις μια ανακουφηση (μπορει και οχι.!!  :2funny:) τοτε πιστευω θα εχεις ξεματιαστει πληρως...!! :dancing:

Ασε τα ξορκια και λεγε τι εστι Πετρουλα  :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.889
Πόντοι
11.585
Ασε τα ξορκια και λεγε τι εστι Πετρουλα  :think:

Η Κορινα που δουλευε λαφαμ, μουναρα ειναι μπροστα της.!!  :2funny:

....ξανθια αδυνατη, σωμα μετριο και κατω σπασμενο προσωπο με γωνιες σαν γεωργιανη ειναι...τωρα αν γουσταρει ο γκειμ, γουστα ειναι αυτα παω πασο.! :grin:

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα και απο εμενα
μηπωσ αυτη η πετρουλα ειναι αυτη που μιλουσε πολυ και ηταν στο ιδιο μαγαζη παλιοτερα ρε παιδια????
γιατην ιδια μηλαμε????

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
καλησπερα συναγωνιστες....εκανα αλλη μια καταθεση στη λαουρα εχθες...ηταν παλι πολυ καλη...και φιλοτιμη..αλλα δεν δινει κουλουρι σε ολους...δεν το ηξερα..σε εμενα προσωπικα δεν εδωσε γιατι εχω λεει μεγαλη πουτσα.... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :S
να το ξερετε οσοι θελησετε οτι μπορει να φατε και ακυρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom