και συμπληρωνω στα παραπανω του DOGBABY...
-Φριξου 9(Villa erotica).το τζιποειδες της ξανθιας Αντριαννας απ'εξω.Δεν ειχα ξετρελαθει μαζι της αλλα αρχισα να την σκεφτομαι παλι
Και γω ... ο μαανες εβαλε ενα χερακι σ αυτο
-Μαντζαρου 10.η αυθεντικη η Νατασα η αδυνατη.Σουπερ επιλογη...και το φιλαρακι μου ο χαιτας απ'εξω.Ακομα την ιδια παλια bmw εχει ο φτωχος
Τι ειναι αυτος ο Χαιτας ? δεν τον εχω δει φυλακας ?
-Κεφαλληνιας8.η ξανθια Αννιτα απο Τανταλου 8 μεχρι προσφατα και πολλα ακομα.Μ'αρεσει που αγωνιουσατε να ανοιξει
Ε καλα δε φαγαμε και τα νυχια μας ... Για ντεντεφωονο δε ρωτησες ε ?
-Ανδ.Γεωργιου?? καινουριο.Πολυ ωραιος χωρος στο σαλονι,η ευγενικη ξανθια τσατσα απο Σαπφους7 και πρωταγωνιστρια η Βουλγαρα milf Βιολετα.Καυλωτικη στο σαλονι και καλη επιλογη μεσα αν και λιγο αμιλητη.Υποθετω οτι και αυτο ειναι αδερφακι των τριδυμων απο Βαρδαρη αλλα θα εχει προβλημα με το παρκαρισμα
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η Ε-Λιζα η μελαχρινη σκουροχρωμη με τις βυζαρες.Ταχα Ρωσσιδα την συστηνουν...Θα την ψαχνετε την Νικολ βρεεεε....
Η Ναταλι ηταν ε ?
-26ης Οκτωβριου 35. η γλυκεια καυλιτσα Λαουρα με φουλ εξτρα.Προτεινεται ανεπιφυλακτα...
Αυτη και η Αφρουλα μου την εχοπυν γλυτωσει πρως το παρων... Θερμοκρασιακα καλα πρεπει αν ειναι τωρα ε ?
με την ΠιπινοΜιμη εγω πριν λιγο καιρο δεν ειχα προβλημα
Αν ειναι να ανοιξουν και τα υπολοιπα και να βλεπουμε παλι Καρινες,Αννιτες και Ρωξανες καλυτερα ας παραμεινουν κλειστα.
πραγματι ... τζαμα οι αναφορες
Σε λιγες μερες και το Ερως επιστρεφει απ'οτι ακουσα....
Αλιακμωνος οριστικα τελος απ'οτι ακουσα...
Για ερως ολο ετσι λενε .. αλλα δε το κοβω
Αλιακμωνος και γω ακουσα οτι μαλλον παπαλα
Γενικα οσα ειναι πανω απ γραμμες δε την παλευουν ευκολα :-