Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (7 μέλη και 84 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ααα...ξεχασα να πω οτι γλυφει-ρουφαει αρχιδια με μανια και την καποτα σημερα την περασε με μεγαλη μαεστρια με το στομα της.Στυση καλη και σωστη εφαρμογη καποτας ειναι το μυστικο για το πετυχημενο πηδημα

χμμμμμ

ιντρεστινγ :tooth:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Ρωσσιδα Αλισια με τις αντικρουομενες αποψεις.ή του υψους ή του βαθους μαλλον ειναι.Εμφανισιακα εμενα μ'αρεσει αλλα με αποτρεπουν τα σχολια.

Αν σε αρέσει εμφανισιακά μην κολώνεις, εγώ την πήρα πριν μια βδομάδα και η κοπέλα τα έδωσε όλα, την ιδρώσε την φανέλα και γαμήθηκε πολύ δυνατά.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Γκουχ γκουχ

Εχω πλεροφοριες ...

Χθες εθεαθησαν ανοιχτα Κεφαληνιας και αυτο το καινουριο αναμεσα Λα φαμ και Ερως
εδεχθησαν ντου απο στυνομικες δυναμεις και εκλεισαν..

Προ ολιγου εθεαθησαν και παλι ανοιχτα ( οχι απ τα ματια μου )

αν βγει κανεις ας ριξει μια γυρα να δει τι παιζει
:o :o :o :o :o

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Πόσταρα κριτική για Ρεμπέκα, πέρασα μεσοβδόμαδα καλό το μουρό.
Έκανα και μια επίσκεψη χθες στην Τσαρίνα μου την Νατάσα, κάναμε Τζακουζάκι και ακόμα παραμιλάω.
Κριτική δεν γράφω είμαι αγαπούλης, Τζο πες όσα σνεεεεελ θες  :birdman:.
Τον Μπέκα φοβάμαι μην με μαζέψει για προμότορα  :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πόσταρα κριτική για Ρεμπέκα, πέρασα μεσοβδόμαδα καλό το μουρό.
Έκανα και μια επίσκεψη χθες στην Τσαρίνα μου την Νατάσα, κάναμε Τζακουζάκι και ακόμα παραμιλάω.
Κριτική δεν γράφω είμαι αγαπούλης, Τζο πες όσα σνεεεεελ θες  :birdman:.
Τον Μπέκα φοβάμαι μην με μαζέψει για προμότορα  :grin:

Καλα και γω αγαπουλης ειμαι αλλα δεν κανω ετσι ..
σας καλεσα ολους στο παρτυ αλλωστε ... :duuno:
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Καλα μη γραφεις ,
Πες μας ομως τι παιζει με τις Νατασσες εκει αν εμαθες καθως και τιμες - υπηρεσιες  γιατο τζακουζι
καθψς και ...ποσα πλακακια εχει στο πατωμα , θερμοκρασια νερου , και θερμοκρασια μουνιου  κλτ  :cheesy:
Επισης με το θεμα κρεμα πως τη ειδες την Αγαπη σου ? :think:
εγω την ειχα βρει λιγο γραρισμενη σε βαθμο πλημεληματος  :rolleyes:

Θα πω στον Μπεκα να διξει επιείκεια αν γραψεις για Νατασσα παντως  :cool2:

Edit ειδα για ρεβεκκα , μια χαρα σε βρηκα , θελω να την βρεξω και γω την γατα μια φορα μαζι της  :dancing:

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χθες εθεαθησαν ανοιχτα Κεφαληνιας και αυτο το καινουριο αναμεσα Λα φαμ και Ερως
εδεχθησαν ντου απο στυνομικες δυναμεις και εκλεισαν..

Προ ολιγου εθεαθησαν και παλι ανοιχτα ( οχι απ τα ματια μου )

αν βγει κανεις ας ριξει μια γυρα να δει τι παιζει
Χτες πέρασα κατά τις 4 το απόγευμα και ήταν μια ξανθούλα ψιλή μέτρια για μένα
Καλώς ήρθες μου είπε η τσατσά ανοίξαμε σήμερα
Ρωτάω μέχρι τι ώρα δουλεύει η κοπέλα μέχρι το πρωί λέει!!!

Διπλοβάρδια δηλαδή.
Μετά αν έκλεισε δε ξέρω

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ωχ σωστός ο παίχτης ξέχασα να το ρωτήσω αυτό για την άλλη Νατάσα. Λέγαμε τα δικά μας  :kissass: και χάθηκα.
Τιμές ξεκινάει από 40 και ανεβαίνει δεν θυμάμαι ακριβός μετά πως πάει μέχρι τα ψιλά προγράμματα. Δεν είμαι καλός πορνορεπόρτερ σαν εσάς την μεγάλη τετράδα.
Στα 100 ή 120 είναι ντουζ με ελεύθερο στοματικό, 160 τζακούζι και 250 τζακούζι με 2 εκτονώσεις.
Κωλαράκι δεν αναφέρθηκε από την τσατσά. Με ντουζ και πάνω είναι όλα στο πρόγραμμα πάντως.
Οι θερμοκρασίες μετρήθηκαν σε fahrenheit και έχω ένα θέμα με την μετατροπή  :2funny:
Το γρασάρισμα πλέον με μένα δεν παίζει. Την γρασάρω εγώ. Και αυτός είναι ένας λόγος που δεν γράφω, μετά από τόσες επισκέψεις είναι λογικό να παίρνω ένα κλικ παραπάνω και δεν θέλω να παρασύρω τον κοσμάκη και μετά να με κράζετε  :s&m_2:

Αυτή πάντως δουλεύει Σ-Κ-Δ βραδινή.
Α κάτι μου είπε ότι μέσα στο 10ήμερο περιμένουν να ξανά ανοίξει το Έρως 16 για να δούμε. Μακράν καλύτερος χώρος από αυτόν που δουλεύει τώρα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Χτες πέρασα κατά τις 4 το απόγευμα και ήταν μια ξανθούλα ψιλή μέτρια για μένα
Καλώς ήρθες μου είπε η τσατσά ανοίξαμε σήμερα
Ρωτάω μέχρι τι ώρα δουλεύει η κοπέλα μέχρι το πρωί λέει!!!

Διπλοβάρδια δηλαδή.
Μετά αν έκλεισε δε ξέρω

Σε ποιο απ τα δυο λες ?  :think:
ενα ομομα ακουσα για το καινουριο αλλα το λεω με επιφυλαξη ...
Ηρα  :sunglasses:  :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ωχ σωστός ο παίχτης ξέχασα να το ρωτήσω αυτό για την άλλη Νατάσα. Λέγαμε τα δικά μας  :kissass: και χάθηκα.
Τιμές ξεκινάει από 40 και ανεβαίνει δεν θυμάμαι ακριβός μετά πως πάει μέχρι τα ψιλά προγράμματα. Δεν είμαι καλός πορνορεπόρτερ σαν εσάς την μεγάλη τετράδα.
Στα 100 ή 120 είναι ντουζ με ελεύθερο στοματικό, 160 τζακούζι και 250 τζακούζι με 2 εκτονώσεις.
Κωλαράκι δεν αναφέρθηκε από την τσατσά. Με ντουζ και πάνω είναι όλα στο πρόγραμμα πάντως.
Οι θερμοκρασίες μετρήθηκαν σε fahrenheit και έχω ένα θέμα με την μετατροπή  :2funny:
Το γρασάρισμα πλέον με μένα δεν παίζει. Την γρασάρω εγώ. Και αυτός είναι ένας λόγος που δεν γράφω, μετά από τόσες επισκέψεις είναι λογικό να παίρνω ένα κλικ παραπάνω και δεν θέλω να παρασύρω τον κοσμάκη και μετά να με κράζετε  :s&m_2:

Αυτή πάντως δουλεύει Σ-Κ-Δ βραδινή.
Α κάτι μου είπε ότι μέσα στο 10ήμερο περιμένουν να ξανά ανοίξει το Έρως 16 για να δούμε. Μακράν καλύτερος χώρος από αυτόν που δουλεύει τώρα.

Δεν ειχα πηδηξει στο Ερως δε ξερω τα δωματια  , παντως και μενα ετσι μου ειχε πει .. Αρχες Δεκεμβριου  :cheesy: Μακαρι να ανοιξει ...

Καλα οι τιμες ειναι λιγο Γεια σου εκει  :uglystupid: 160 ευρα ανευ κωλου
οταν η ρεβεκκα εχει 150 μετα κωλου ... οτι ναναι ...  :idiot:

Για το κλικ που λες παιζει  :cool2:
επισης οποιος νομιζει οτι θα ζησει οτι διαβαζει σε μια κριτικη , γελειεται απλα  :cheesy:
Τες πα ωραια η Τσαρινα σου ,ειναι και αυτη στην λιστα για 2η βολη
αν λιγοκεψουν οι τιμες μπορει και να σου την βρεξω κι αυτη ...  :sunglasses:

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ναι πρέπει να πας άλλη μια φορά για να ισοφαρίσουμε. 2-1 σε έχω χεχε.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ναι πρέπει να πας άλλη μια φορά για να ισοφαρίσουμε. 2-1 σε έχω χεχε.

Ναι ε ? ... θα παω σιγουρα τοτε
βρε  μου ειχες πηδηξει το μωγο  και ζυ φογες μαλιτσα ?  :think:
ντε το ηξεγα :dunno: ποτε παλια ?

Καλο μουνι ?  :think:

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
ναι παλιά αλλά την πρώτη μου βγήκε κομοδίνο και την δεύτερη μου αποκάλυψε τα μποφόρ τρέλας που κουβαλάει και με ξενέρωσε ενώ ήταν καλή στο κρεβάτι.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ναι παλιά αλλά την πρώτη μου βγήκε κομοδίνο και την δεύτερη μου αποκάλυψε τα μποφόρ τρέλας που κουβαλάει και με ξενέρωσε ενώ ήταν καλή στο κρεβάτι.

Το θεμα ειναι μετατγεψεις τα μποφογ τγελας σε μποφογ εγωτικης διαθεσης  :dancing:
αν το κατεφεγεις , φανταζεσαι τι γινετε ε ?  :cool2: 
Η πουτανα η χημεια σιγουρα παιζει τον ρολο της

τεςπα
Οποιος περασει απο Α γεωργιου κεφαλη αρι-στερΑ να δει τι παιζει...

Επισκέπτης
Σήμερα έχω να πώ κακά λόγια. Όποιος θέλει ακούει.

Για αρχή έκανα μια βόλτα στο Κεφαλληνιάς κ το καινούργιο μαγαζί που άνοιξε στο Μύλο. Το καινούργιο ήταν κλειστό κ Κεφαλληνιάς δούλευε η ξανθιά Αννίτα που τελευταία ίδρωνε στο Ταντάλου 8.

Δοκίμασα να δώ ποιά ήταν στο Σαπφούς 7 ήταν η Νικόλ. Μου έλεγε ότι τα βυζιά της είναι φυσικά κ σχεδόν με παρακαλούσανε να μπω. Τελικά μπήκα κάνοντας ντιλ με 40 ακάποτο τσιμπούκι κ ισπανικό. Παιδιά ήρθε μέσα ξενέρωσα κ ζήτησα τα λεφτά μου πίσω δεν γίνεται να πάω με milf τελικά, δεν μου κάνει αίσθηση καθόλου. Δεν έκανα τίποτα κ ευτυχώς τα πήρα.

Αποφάσισα να πάω στη Μίμη η οποία με απογοήτευσε οικτρά. Σε περίπου 10λεπτο ενώ στο μαγαζί βαρούσαν μύγες μου λέει πρέπει finish, time. Της λεω εντάξει ηρέμησε θα σου δώσω άλλα 10Ε. No no, time μου λέει. Τελικά χύνω κ με το που χύνω τραβιέται με την μια έξω κ στην ουσιά δεν το ευχαριστήθηκα.
Απογοητεύτηκα πολύ από την μικρή που την είχα πάρει για πολύ χαρούμενη κ καλή κοπελίτσα. Τελικά στην 3η φορά γίνεσαι στανταράκι πελάτης κ αν σου κάνουν και καμιά μαλακιά δεν πειράζει εσύ θα ξαναπάς. Εγώ όμως όχι.

Υ.Γ. Η τσατσά με τα σπόρια πήρε μεταγραφή στο Τσίρκο. Το απογευματάκι που πήγα αυτή ήτανε.

Y.Y.Γ. Κάραμαν που είσαι αγόρι μου?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.180
Πόντοι
11.585
Σήμερα έχω να πώ κακά λόγια. Όποιος θέλει ακούει.

Για αρχή έκανα μια βόλτα στο Κεφαλληνιάς κ το καινούργιο μαγαζί που άνοιξε στο Μύλο. Το καινούργιο ήταν κλειστό κ Κεφαλληνιάς δούλευε η ξανθιά Αννίτα που τελευταία ίδρωνε στο Ταντάλου 8.

Δοκίμασα να δώ ποιά ήταν στο Σαπφούς 7 ήταν η Νικόλ. Μου έλεγε ότι τα βυζιά της είναι φυσικά κ σχεδόν με παρακαλούσανε να μπω. Τελικά μπήκα κάνοντας ντιλ με 40 ακάποτο τσιμπούκι κ ισπανικό. Παιδιά ήρθε μέσα ξενέρωσα κ ζήτησα τα λεφτά μου πίσω δεν γίνεται να πάω με milf τελικά, δεν μου κάνει αίσθηση καθόλου. Δεν έκανα τίποτα κ ευτυχώς τα πήρα.

Αποφάσισα να πάω στη Μίμη η οποία με απογοήτευσε οικτρά. Σε περίπου 10λεπτο ενώ στο μαγαζί βαρούσαν μύγες μου λέει πρέπει finish, time. Της λεω εντάξει ηρέμησε θα σου δώσω άλλα 10Ε. No no, time μου λέει. Τελικά χύνω κ με το που χύνω τραβιέται με την μια έξω κ στην ουσιά δεν το ευχαριστήθηκα.
Απογοητεύτηκα πολύ από την μικρή που την είχα πάρει για πολύ χαρούμενη κ καλή κοπελίτσα. Τελικά στην 3η φορά γίνεσαι στανταράκι πελάτης κ αν σου κάνουν και καμιά μαλακιά δεν πειράζει εσύ θα ξαναπάς. Εγώ όμως όχι.

Υ.Γ. Η τσατσά με τα σπόρια πήρε μεταγραφή στο Τσίρκο. Το απογευματάκι που πήγα αυτή ήτανε.

Y.Y.Γ. Κάραμαν που είσαι αγόρι μου?

Μολις φωρτωσα οπλο κρανος εξαρτηση και παω για Σιμονα.!  :knockinb:
Η τσατσα με τα σπορια ηταν στο τσιρκο και την κυριακη που ειχα βγει, την ειδα πολυ χαλαρη σε σχεση με αλλες φορες, την Μιμη την ειχα δει δεν μου εκανε κλικ, και για αυτο δεν μπηκα, αλλιως σαν πιπινοσυναδελφος σου.!! θα την ειχα παρει...
Τωρα μετα και απο αυτο δεν νωμιζω να την πρωτιμησω, ασε που μετα το σημερινο  :knockinb: ξανα μετα το πασχα θα ξαναβγω μαλλον...
Τελικα κεφαληνιας βλεπω ξαναζεσταμενο φαγητο...δεσαμε.!!
Μπορει να κανω και καμια βαρδαροτσαρκα με τα ποδια στα γρηγορα...

Επισκέπτης
Η τσατσα με τα σπορια ηταν στο τσιρκο και την κυριακη που ειχα βγει, την ειδα πολυ χαλαρη σε σχεση με αλλες φορες, την Μιμη την ειχα δει δεν μου εκανε κλικ, και για αυτο δεν μπηκα, αλλιως σαν πιπινοσυναδελφος σου.!! θα την ειχα παρει...
Τωρα μετα και απο αυτο δεν νωμιζω να την πρωτιμησω, ασε που μετα το σημερινο  :knockinb: ξανα μετα το πασχα θα ξαναβγω μαλλον...

Φαντάρος είσαι ρε?  :P

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

σωσιβιο πηρες ?  :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.180
Πόντοι
11.585

Stories