Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (2 μέλη και 81 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σήμερα έχω να πώ κακά λόγια. Όποιος θέλει ακούει.

Για αρχή έκανα μια βόλτα στο Κεφαλληνιάς κ το καινούργιο μαγαζί που άνοιξε στο Μύλο. Το καινούργιο ήταν κλειστό κ Κεφαλληνιάς δούλευε η ξανθιά Αννίτα που τελευταία ίδρωνε στο Ταντάλου 8.

Δοκίμασα να δώ ποιά ήταν στο Σαπφούς 7 ήταν η Νικόλ. Μου έλεγε ότι τα βυζιά της είναι φυσικά κ σχεδόν με παρακαλούσανε να μπω. Τελικά μπήκα κάνοντας ντιλ με 40 ακάποτο τσιμπούκι κ ισπανικό. Παιδιά ήρθε μέσα ξενέρωσα κ ζήτησα τα λεφτά μου πίσω δεν γίνεται να πάω με milf τελικά, δεν μου κάνει αίσθηση καθόλου. Δεν έκανα τίποτα κ ευτυχώς τα πήρα.

Αποφάσισα να πάω στη Μίμη η οποία με απογοήτευσε οικτρά. Σε περίπου 10λεπτο ενώ στο μαγαζί βαρούσαν μύγες μου λέει πρέπει finish, time. Της λεω εντάξει ηρέμησε θα σου δώσω άλλα 10Ε. No no, time μου λέει. Τελικά χύνω κ με το που χύνω τραβιέται με την μια έξω κ στην ουσιά δεν το ευχαριστήθηκα.
Απογοητεύτηκα πολύ από την μικρή που την είχα πάρει για πολύ χαρούμενη κ καλή κοπελίτσα. Τελικά στην 3η φορά γίνεσαι στανταράκι πελάτης κ αν σου κάνουν και καμιά μαλακιά δεν πειράζει εσύ θα ξαναπάς. Εγώ όμως όχι.

Υ.Γ. Η τσατσά με τα σπόρια πήρε μεταγραφή στο Τσίρκο. Το απογευματάκι που πήγα αυτή ήτανε.

Y.Y.Γ. Κάραμαν που είσαι αγόρι μου?

Γεια σου Maanes πιπινογδαρτη και πουτανοκομαντο  :grin:
την εριξες την καταδρομιμη βλεπω παλι  ;)
Παλι μιμη ? ααα καλα εσυ και μενα με περασες
σε θυμηθηκε η νεαρα δηλαδι και το παιξε ιστορια ?
Στον τακο  :s&m_2:

καλα βρε τι χουνετρι της εκανες την Νικολ ?  :2funny:
τι σου ειπε μετα που εφυγες ?  :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Οχι αλλα αν με περνανε τωρα βαρουσα μια θητεια χαλαρα.!! ακομα και στον εβρο δεν με χαλαει... :2funny:

Εχω μπρατσακια.!! :rockon: :rockon:
:2funny:

οκ αντε καλο μπανακι , θα σας φιαξω και φωτο για την κριτικη ...
μη την διμοσιευσεςι , να μου πεις πρωτα .. αντε αντε θα κρυωσει το νερο

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
Σάββατο απόγευμα επίσκεψη μου στα στουντιάκια του Μύλου!! Σε όλα εντυπωσιακές κοπέλες. Μάλιστα άνοιξε κι ένα καινούριο σχεδόν δίπλα στο Έρως 16 το οποίο δείχνει πολλά υποσχόμενο για επίπεδο του Φυλής 104. Η κοπέλα όμως που μου μπήκε ήταν η Έυα από το Saal στην αρχή της Ανδρ. Γεωργίου. Πολύ καλό μιλφ και πολύ λάγνα σκυλόφατσα Βουλγάρα από ότι είπε. Θα τιμηθεί στα υπόψιν. Κατάθεση όμως έγινε ξημερώματα Κυριακής στο τσίρκο, όπου ήταν η Λάουρα. Έγραψα και κριτική. Φανταστική η κοπέλα και πολύ καλή συμπεριφορά. Λίγο νωρίτερα στο Βαρδάρη φτάσαμε να μιλάμε με κατι παιδιά για το στρατό και τη σχολή που τελειωσα στο ΤΕΙ της Θεσ/νίκης καθώς περιμέναμε την κοπέλα να βγει  :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Υ.Γ. Η τσατσά με τα σπόρια πήρε μεταγραφή στο Τσίρκο. Το απογευματάκι που πήγα αυτή ήτανε.

Αλ για σενα ανοιξε και το Ν ουρανου πλεων  :grin:

Γεια σου georgius  :cheesy: ωραια αναφορα
εμενα για Ηρα μου ειπαν στο καινουριο αλλα και η Ευα 3 γραμματα εχει οποτε νταξυ
πολλες αλλαγες βλεπω αντε να δουμε ...

Κεφαληνιας τα τηλεφωνα ειναι οφφ , αν παει κανεις ας ρωτησει τι παιζει

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
βλεπω μυλο μερια εχουμε θετικες εξελιξεις  αντε να ανοιγουν ολα τα υπολοιπα σιγα σιγα να εχουμε  ποικιλια  :rockon:
με εχει φαει η βαρεμαρα μαλλον με
βλεπω για καμια τσαρκα βαρδαρη ..  οποιεσδηποτε προτασεις για καταθεση ευπροσδεκτες

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
βλεπω μυλο μερια εχουμε θετικες εξελιξεις  αντε να ανοιγουν ολα τα υπολοιπα σιγα σιγα να εχουμε  ποικιλια  :rockon:
με εχει φαει η βαρεμαρα μαλλον με
βλεπω για καμια τσαρκα βαρδαρη ..  οποιεσδηποτε προτασεις για καταθεση ευπροσδεκτες

Ο καραμαν ειπε μπορει να περασει να δει τι παιζει .. αναμεινατε αναφορα  :sunglasses:

Επισκέπτης
Πιστεύω ξενέρωσε άγρια η Νικόλ, μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι καλή κτλ κ ότι τα βυζιά της είναι φυσικά αλλά δεν είναι σε καμιά περίπτωση. Αν τα πιάσεις έχουν σαν κάτι σκληρά κομμάτια μέσα. Απ'όσο ξέρω για πλαστική στήθους υπάρχουν 2 τρόποι η τομή από κάτω πράγμα μου δεν είχε κ μετά μια άλλη τεχνική που κάτι κάνουν από τη ρώγα. Οπότε αυτή μάλλον έκανε το 2ο κ πήγε να με δουλέψει. Της έδωσα χόντρο άκυρο αλλά προτίμησα να το κάνω απ'το να κλάψω το 40ευρώ μου.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πιστεύω ξενέρωσε άγρια η Νικόλ, μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι καλή κτλ κ ότι τα βυζιά της είναι φυσικά αλλά δεν είναι σε καμιά περίπτωση. Αν τα πιάσεις έχουν σαν κάτι σκληρά κομμάτια μέσα. Απ'όσο ξέρω για πλαστική στήθους υπάρχουν 2 τρόποι η τομή από κάτω πράγμα μου δεν είχε κ μετά μια άλλη τεχνική που κάτι κάνουν από τη ρώγα. Οπότε αυτή μάλλον έκανε το 2ο κ πήγε να με δουλέψει. Της έδωσα χόντρο άκυρο αλλά προτίμησα να το κάνω απ'το να κλάψω το 40ευρώ μου.

Απ την μια καλα εκανες .. αφου δε σου αρεσε οσο καλη κι αν (λενε και τους πιστυεω) οτι ειναι τζαμπα κοπος
σαν εμενα με την Αγιοβασιλοβικη  :- 10 φορες της το εβαλα δε της το εβαλα
Απο την αλλη και συ τι μπηκες ? . φανταζομαι φρικαρε .. να σου φυγει απ το δωματιο ο αλλος .. πωωω
φανταζομαι μουτρα τσατσας οταν εδινε πισο φραγκα
γιαυτο σε εκδικηθηκε το πιπινι φαινετε ...
Καλα αυτη πολυ νωρις ξεψαρωσε, αντι να κοιταξει να μαζεψει κοινο εδιωξε και τον σιγουρο  :uglystupid:

αααα κατι κριτικες χρωστας εσυ ... μη ξεχνιομαστε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΔΙΤ
Τελικα αυτη βουλγαρα ειναι με γνωσεις Γαλικων απ οτι ειπωθηκε δτο θεμα του Λα φαμ...
ειδατε ?  :think:

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
επεστρεψε και η αντζελα η ουκρανεζα...σημερα ειναι βραδινη νικ.ουρανου.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
επεστρεψε και η αντζελα η ουκρανεζα...σημερα ειναι βραδινη νικ.ουρανου.

τα πανω κατω ηρθαν , γραμματεα πρεπει να παρουμε
για δες καιρο που διαλεξε να πνιγει ο καραμαν  :idiot:

Αυτη η αντζελα ειναι μια μιλφο-τετοια που λεγανε ? η κανω λαθος ?
που τελευταια μαλωνε με πελατες κλτ ? :think:

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
τα πανω κατω ηρθαν , γραμματεα πρεπει να παρουμε
για δες καιρο που διαλεξε να πνιγει ο καραμαν  :idiot:

Αυτη η αντζελα ειναι μια μιλφο-τετοια που λεγανε ? η κανω λαθος ?
που τελευταια μαλωνε με πελατες κλτ ? :think:
αυτη ειναι,ημουν και γω φαν της

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Για τον Αλ εφεξε μου φαινετε .. ηρθε η Μιλφοαντζελα , εφυγε η σπορου .. νταξυ

Κανας καραμαν πουθενα ?  :think: ακομη να τελειωσει αυτο το φιλι της ζωης με την Σιμονα ?  :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εφυγε η σπορου...ηρθε η τρελη που βριζει τον κοσμο :jerking: :jerking:

ααα νομιζα την γουσταρες παραταυτα...
δε πειραζει τουλαζιστον θα μπορεις να μπαινεις χωρις εκεινη την ωραια κοκκινη στολη που σου ειχα παρει  :cheesy:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ααα νομιζα την γουσταρες παραταυτα...
δε πειραζει τουλαζιστον θα μπορεις να μπαινεις χωρις εκεινη την ωραια κοκκινη στολη που σου ειχα παρει  :cheesy:
Δεν εχει ουτε ενα μηνα ζωης αυτη...

Η σπορου δηλαδη ειναι βραδυνη στο τσιρκο??Σκεφτομαι να κανω μια γυρα αποψε αλλα βλεπω πολλαπλασιαζονται οι απαγορευμενες ζωνες

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τσιρκο μαλλον Λαουρα θα παιζει ..αλλα ισως κι οχι
δε μπορω να παρω και τηλεφωνα ... μας την πεσανε

Αν βγεις δες αν εχει τηλεφωνο το κεφαληνιας , τα παλια οπως ειπα ειναι οφφ
καθως και στο καινουριο

Επσιης για καβαντζα τραγουδαει και η σιμονα , μολις τελειωσε με τον πνιγμενο καραμαν μπορεςι να πας  :cheesy:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Επσιης για καβαντζα τραγουδαει και η σιμονα , μολις τελειωσε με τον πνιγμενο καραμαν μπορεςι να πας  :cheesy:
αν δεν βρεις κατι
Mπα δεν εχω ορεξη...αυνανιστηκα κιολας το μεσημερι :2funny: :2funny: :2funny:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Βολτιτσα στον βαρδαρη πριν λιγη ωρα ... επειδη μερικα ονοματα μου διαφευγουν και ως κατεξοχην στουντιακιας κανω περιγραφη και βοηθουν οι γνωστες  :cheesy:

Προμηθεως 25 :  καινουργια αφιξη Μαρα 21 χρονων ρομουνα.. νταρντανε στυλακι καστανο ψιλοχαλια φατσαω(κλασικη ρουμανοφατσα) και βυζαρες.. η τσατσα εγγυοταν επιστροφη χρηματων  :dunno:

Προμηθεως 11 : Μιρελλα ... αρκετη πελατεια κριτικες τωρα τελευταια μας τα χαλαν

Σαπφους 5 : Βερονικα

Σαπφους 7 : Mιρελλα νο 2 .. καστανη κοντοπουτανος μπογος

Τανταλου και Σαπφους : Μια μελχαρινη με αρκετουτσικη περιφερεια.. μικρο βυζακι μετριο προσωπακι...

Τανταλου 8Α: Ενα ομορφουτσικο μωρο μελαχρινο με μεγαλη κωλαρα

Τανταλου 14 : αδυνατο πιπινακι αρκετα ομορφο με μικρο βυζακι και ωραιο κωλαρακι διαφωτιστε! γιατι  :dunno: η τσατσα δεν μ λεγε ονομα....

Σαπφους 20 : η Κελλυ .. μας καυλωσε παλι... αλλα τελευταια στιγμη σκεφτηκα καλυτερα και την εκανα ελαφρα αυτααα ....

ακολουθησε εξοδος για βρωμικο και μπυρονια  :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
και συμπληρωνω στα παραπανω του DOGBABY...

Τανταλου και Σαπφους : Μια μελχαρινη με αρκετουτσικη περιφερεια.. μικρο βυζακι μετριο προσωπακι...Αντριανα τη λενε και ειμαι σιγουρος οτι 5την εχω ξαναδει αλλου με αλλο ονομα
Τανταλου 8Α: Ενα ομορφουτσικο μωρο μελαχρινο με μεγαλη κωλαρα...η Καρινα με τα μονο αρνητικα σχολια
Τανταλου 14 : αδυνατο πιπινακι αρκετα ομορφο με μικρο βυζακι και ωραιο κωλαρακι διαφωτιστε! γιατι  η τσατσα δεν μ λεγε ονομα....η Ντινα.πραγματι ωραιο κορμακι αλλα δε μ'αρεσε η φατσα της

-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).Νωριτερα ειχα δωσει ενα μηνα ζωης στην Αντζελα.Το παιρνω πισω....ουτε βδομαδα δε βγαζει εκει.Ειναι να απορεις δηλαδη και δε σχολιαζω τιποτα παραπανω
-Φριξου 9(Villa erotica).το τζιποειδες της ξανθιας Αντριαννας απ'εξω.Δεν ειχα ξετρελαθει μαζι της αλλα αρχισα να την σκεφτομαι παλι
-Φριξου 14.η μελαχρινη Αννιτα η Ιταλιδα :jerking: :jerking:Μεγαλο θυμα οποιος μπει,δεν αξιζει καθολου
-Ερημιτη.η Σιμονα η πολυ ψηλη αδυνατη με τη μετρια φατσα
-Κατεχακη.το σουπερκαυλιαρικο πλασμα Καρμεν με τις βυζαρες πεταμενες εξω.Προς στιγμην το σκεφτηκα...Οτι κι αν λετε εγω την αγαπαω παντως
-Μαντζαρου 10.η αυθεντικη η Νατασα η αδυνατη.Σουπερ επιλογη...και το φιλαρακι μου ο χαιτας απ'εξω.Ακομα την ιδια παλια bmw εχει ο φτωχος :2funny: :2funny:
-Κεφαλληνιας8.η ξανθια Αννιτα απο Τανταλου 8 μεχρι προσφατα και πολλα ακομα.Μ'αρεσει που αγωνιουσατε να ανοιξει
-Ανδ.Γεωργιου?? καινουριο.Πολυ ωραιος χωρος στο σαλονι,η ευγενικη ξανθια τσατσα απο Σαπφους7 και πρωταγωνιστρια η Βουλγαρα milf Βιολετα.Καυλωτικη στο σαλονι και καλη επιλογη μεσα αν και λιγο αμιλητη.Υποθετω οτι και αυτο ειναι αδερφακι των τριδυμων απο Βαρδαρη αλλα θα εχει προβλημα με το παρκαρισμα
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η Ε-Λιζα η μελαχρινη σκουροχρωμη με τις βυζαρες.Ταχα Ρωσσιδα την συστηνουν...Θα την ψαχνετε την Νικολ βρεεεε....
-26ης Οκτωβριου 35. η γλυκεια καυλιτσα Λαουρα με φουλ εξτρα.Προτεινεται ανεπιφυλακτα...

Αν ειναι να ανοιξουν και τα υπολοιπα και να βλεπουμε παλι Καρινες,Αννιτες και Ρωξανες καλυτερα ας παραμεινουν κλειστα.
Σε λιγες μερες και το Ερως επιστρεφει απ'οτι ακουσα....
Αλιακμωνος οριστικα τελος απ'οτι ακουσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom