jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Σήμερα έχω να πώ κακά λόγια. Όποιος θέλει ακούει.
Για αρχή έκανα μια βόλτα στο Κεφαλληνιάς κ το καινούργιο μαγαζί που άνοιξε στο Μύλο. Το καινούργιο ήταν κλειστό κ Κεφαλληνιάς δούλευε η ξανθιά Αννίτα που τελευταία ίδρωνε στο Ταντάλου 8.
Δοκίμασα να δώ ποιά ήταν στο Σαπφούς 7 ήταν η Νικόλ. Μου έλεγε ότι τα βυζιά της είναι φυσικά κ σχεδόν με παρακαλούσανε να μπω. Τελικά μπήκα κάνοντας ντιλ με 40 ακάποτο τσιμπούκι κ ισπανικό. Παιδιά ήρθε μέσα ξενέρωσα κ ζήτησα τα λεφτά μου πίσω δεν γίνεται να πάω με milf τελικά, δεν μου κάνει αίσθηση καθόλου. Δεν έκανα τίποτα κ ευτυχώς τα πήρα.
Αποφάσισα να πάω στη Μίμη η οποία με απογοήτευσε οικτρά. Σε περίπου 10λεπτο ενώ στο μαγαζί βαρούσαν μύγες μου λέει πρέπει finish, time. Της λεω εντάξει ηρέμησε θα σου δώσω άλλα 10Ε. No no, time μου λέει. Τελικά χύνω κ με το που χύνω τραβιέται με την μια έξω κ στην ουσιά δεν το ευχαριστήθηκα.
Απογοητεύτηκα πολύ από την μικρή που την είχα πάρει για πολύ χαρούμενη κ καλή κοπελίτσα. Τελικά στην 3η φορά γίνεσαι στανταράκι πελάτης κ αν σου κάνουν και καμιά μαλακιά δεν πειράζει εσύ θα ξαναπάς. Εγώ όμως όχι.
Υ.Γ. Η τσατσά με τα σπόρια πήρε μεταγραφή στο Τσίρκο. Το απογευματάκι που πήγα αυτή ήτανε.
Y.Y.Γ. Κάραμαν που είσαι αγόρι μου?
Γεια σου Maanes πιπινογδαρτη και πουτανοκομαντο
την εριξες την καταδρομιμη βλεπω παλι ;)
Παλι μιμη ? ααα καλα εσυ και μενα με περασες
σε θυμηθηκε η νεαρα δηλαδι και το παιξε ιστορια ?
Στον τακο
καλα βρε τι χουνετρι της εκανες την Νικολ ?
τι σου ειπε μετα που εφυγες ?